N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1151 Re: N.K. Čelik Zenica
Dario Purić potpisao novi ugovor sa Čelikom
Iako je prethodnih dana dovođen u vezu sa FK Sarajevo, Dario Purić je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa NK Čelik. Odmah nakon potpisivanja ugovora Purić je otputovao na pripreme u Antaliju, gdje se njegova ekipa nalazi na pripremama za nastavak prvenstva.
"Zadovoljan sam što ostajem u Čeliku, jer sam ovdje domaći igrač. Imao sam nekoliko ponuda da promijenim sredinu, ali mislim da je najbolje da nastavim u klubu u kojem sam doživio punu afirmaciju. Sa Bilinog polja sam zaigrao za A reprezentaciju naše zemlje i vjerujem da ću svojim igrama ovog proljeća ponovno zaslužiti plavi dres", rekao je Purić za agenciju ZEDA.
On je dodao da mu je želja da ove sezone sa Čelikom osvoji Kup BiH i da ostvari plasman u Evropu.
"Mislim da imamo kvalitet i snage da napravimo taj rezultat", rekao je Dario Purić nakon potpisivanja ugovora.
Prema informacijima iz kluba Dariju Puriću, kao i ostalim nogometašima, klub neće praviti nikakav problem ukoliko neki od stranih klubova ponudi povoljne uslove za nastavak karijere, uz odgovarajuće obeštećenje.
Iako je prethodnih dana dovođen u vezu sa FK Sarajevo, Dario Purić je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa NK Čelik. Odmah nakon potpisivanja ugovora Purić je otputovao na pripreme u Antaliju, gdje se njegova ekipa nalazi na pripremama za nastavak prvenstva.
"Zadovoljan sam što ostajem u Čeliku, jer sam ovdje domaći igrač. Imao sam nekoliko ponuda da promijenim sredinu, ali mislim da je najbolje da nastavim u klubu u kojem sam doživio punu afirmaciju. Sa Bilinog polja sam zaigrao za A reprezentaciju naše zemlje i vjerujem da ću svojim igrama ovog proljeća ponovno zaslužiti plavi dres", rekao je Purić za agenciju ZEDA.
On je dodao da mu je želja da ove sezone sa Čelikom osvoji Kup BiH i da ostvari plasman u Evropu.
"Mislim da imamo kvalitet i snage da napravimo taj rezultat", rekao je Dario Purić nakon potpisivanja ugovora.
Prema informacijima iz kluba Dariju Puriću, kao i ostalim nogometašima, klub neće praviti nikakav problem ukoliko neki od stranih klubova ponudi povoljne uslove za nastavak karijere, uz odgovarajuće obeštećenje.
- Gandalf
#1152 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja sam i očekivao njegov ostanak - po medijima se provlačio njegov transfer mada mislim da je to i Puriću odgovaralo čisto da sebi digne cijenu i sa Čelikom ugovori malo bolje uslove - sa njim je ekipa sigurno bolja a neki bolji transfer Purić lako može ostvariti, izbori li u kupu Evropu.Plavih_11 wrote:Dario Purić potpisao novi ugovor sa Čelikom
- sadmire
#1153 Re: N.K. Čelik Zenica
ako sad u kupu nesto ne napravimo, onda stvarno ne znam kad cemo! Hocu konacno da opet vidim puno Bilino polje, dosta je i bilo vise one sablasne atmosfere na tribinama.
A zivim i za dan kada cemo nekim dvoranskim sportom puniti Arenu!
A zivim i za dan kada cemo nekim dvoranskim sportom puniti Arenu!
- ultima_palabra
#1154 Re: N.K. Čelik Zenica
Možda i najbolji igrač u ligi... samo ostatak ekipe nema baš toliku kvalitetu. Ipak, Čelik će biti konkurent za Kup.
-
Mustang1
#1155 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja cu opet ponovit kao sto rekoh da ce Puric ostat tako bi volio da juniori koji su prosle i pretprosle godine igrali i bili u finalu a trenutno su sa timom dobiju vise sanse jer ce bit bolji sigurno od nekih statista
-
dezurni_ucenik
#1156 Re: N.K. Čelik Zenica
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 16:47, edited 1 time in total.
- Gandalf
#1157 Re: N.K. Čelik Zenica
Istina je da su pobacali neke zvezdaše sa željezničkog mosta, ali ne znam da li je među njima bio i arkanCVIKERASH wrote:jeste da je nevezano za trenutnu raspravu ali zanima me nesto,,da li je to urbana legenda ili je stvarno istina...da li su prije rata arkana robijasi bacili sa zelj.mosta u bosnu nakon utakmice celik-zvezda
- korijal
#1158 Re: N.K. Čelik Zenica
Bio je i on i Delije su odmah iduce godine spremili docek RobijasimaCVIKERASH wrote:jeste da je nevezano za trenutnu raspravu ali zanima me nesto,,da li je to urbana legenda ili je stvarno istina...da li su prije rata arkana robijasi bacili sa zelj.mosta u bosnu nakon utakmice celik-zvezda
-
brazzo19
- kamen spoticanja
#1160 Re: N.K. Čelik Zenica
evo ti sad znaci par mrtvih glava kad sezona pocne
- Co0l
#1161 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa nisu Robijasi na to spali da se ovim hvale ko neki
- Baltazar_khan
- antidroid
#1163 Re: N.K. Čelik Zenica
kol'ko para robijo?
Ima li jos kakvih za kupovinu?

Ima li jos kakvih za kupovinu?
-
brazzo19
#1164 Re: N.K. Čelik Zenica
Cujem Gusari iz Kakanja se raspituju kako mogu doci do neki transova pare nisu problem rudnik radi punom parom 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1165 Re: N.K. Čelik Zenica
Sta to manijaci rasprodaju svoje transove..hoce se to okaniti navijanja???
Hajd' i vakat je
Hajd' i vakat je
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1166 Re: N.K. Čelik Zenica
Dok se na sake ne uzme ne vrijedi nicemu...to vazi i za manijake i za robijase.
-
brazzo19
#1167 Re: N.K. Čelik Zenica
Da se gleda neki kodex davno bi se ugasili i jedni i drugi manijaci jos davno kad im je pao od UF udarni i jos par puta poslije a robija nakon ovoga sada al posto ovdje ne vaze nikakva pravila samo jasi sve su nasirashtiman wrote:Dok se na sake ne uzme ne vrijedi nicemu...to vazi i za manijake i za robijase.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1168 Re: N.K. Čelik Zenica
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/996747/transparenti-tm-/
-
ultra@rajvosa
- zvrcak
#1170 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo pitanje za nekog robijasa koji zna odgovor, ne valjajte gluposti, ko zna nek odgovori...
Zar se RZ 88 nije trebala ugasiti kao grupa, nakon gubitka transa???
Ovde se hvataju kodeksa samo kad grupa popusi foru, i onda kazu, TO NIJE PO KODEKSU. a kad rade mimo kodeksa, to je super...
Zenicani Allal Vera, za mene vise niste vi Robijasi, a ovi ako im sinovac proda i ovaj udarni trans, nece biti manijaci...
Ovde se hvataju kodeksa samo kad grupa popusi foru, i onda kazu, TO NIJE PO KODEKSU. a kad rade mimo kodeksa, to je super...
Zenicani Allal Vera, za mene vise niste vi Robijasi, a ovi ako im sinovac proda i ovaj udarni trans, nece biti manijaci...
- Co0l
#1171 Re: N.K. Čelik Zenica
Da su izgubili transparent onda bi tvoje pitanje imalo smisla al posto ga nisu izgubili nego prodali Manijacima (kao sto je opcepoznata stvar) onda ni tvoje pitanje nema smisla. A inace te price o kojekakvim kodeksima i slicno,zar se iko jos na to lozi.....zvrcak wrote:Samo pitanje za nekog robijasa koji zna odgovor, ne valjajte gluposti, ko zna nek odgovori...
-
Mustang1
#1172 Re: N.K. Čelik Zenica
Zar se jos lozite na te transparente i gluposti .. u Zenici vise nema nikakve organizacije sto se navijaca tice ...svaki dan od nekog novog cujem da osniva svoju grupu navijaca i svaki kaze da ce bit glavni na jugu .. tako da ..gluposti 
-
Dialer
#1173 Re: N.K. Čelik Zenica
-LIBERO- wrote:Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/996747/transparenti-tm-/
Nego jestel se skontali, jel prodat il je fotosop
- cappy_tempo
#1174 Re: N.K. Čelik Zenica
zvrcak wrote:Samo pitanje za nekog robijasa koji zna odgovor, ne valjajte gluposti, ko zna nek odgovori...
brazzo19 wrote:
Da se gleda neki kodex davno bi se ugasili i jedni i drugi manijaci jos davno kad im je pao od UF udarni i jos par puta poslije a robija nakon ovoga sada al posto ovdje ne vaze nikakva pravila samo jasi sve su nasi
- Gandalf
#1175 Re: N.K. Čelik Zenica
Joj što se djeca naložila na neke bad ass huligane - dovoljno je da se pojavi neki novi srpski film na tržištu i odmah stiže nova galerija instant huligana "wanna be alkatraz member"
Haj ba djeco ohladite se malo - pustite se rana i šišanja, pogledajte neki Danisov film, možda nešto naučite.