PROTESTI, 23.2. U 13h, KATEDRALA
- giga
izdvojio bih
malca (oko 5 god) na protestima koji je nosio pionirsku maramu
baku na prozoru (Marijin dvor) koja je slala poljupce "rulji"
kao i sminki ekipu u basti "Retro" kafica koja je zbunjeno gledala - ne znam da li ste primjetili, ali ta basta je napravljena direktno iznad spomenika Valteru tj. mjesta gdje je ubijen - dio spomenika viri ispred baste
prostesti su ok - nisam previse odusevljen, ali nadam se da ce izrasti u nesto za odusevljenja
malca (oko 5 god) na protestima koji je nosio pionirsku maramu
baku na prozoru (Marijin dvor) koja je slala poljupce "rulji"
kao i sminki ekipu u basti "Retro" kafica koja je zbunjeno gledala - ne znam da li ste primjetili, ali ta basta je napravljena direktno iznad spomenika Valteru tj. mjesta gdje je ubijen - dio spomenika viri ispred baste
prostesti su ok - nisam previse odusevljen, ali nadam se da ce izrasti u nesto za odusevljenja
Last edited by giga on 23/02/2008 18:48, edited 1 time in total.
- vedderedi
Pretpostavljam da je dosta raje slikalo proteste, mislim da bi bilo dobro napraviti neku zajednicku foto galeriju. Time bi se demantovala Kantonalna TV (koja je ocigledno u sluzbi vlasti, a ne gradjana) i pokazalo da je bilo puno vise ljudi na protestu nego sto oni tvrde.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
jasta, jos su intervjuirali onog kretena koji kaze da ovo nije nacinvedderedi wrote:Pretpostavljam da je dosta raje slikalo proteste, mislim da bi bilo dobro napraviti neku zajednicku foto galeriju. Time bi se demantovala Kantonalna TV (koja je ocigledno u sluzbi vlasti, a ne gradjana) i pokazalo da je bilo puno vise ljudi na protestu nego sto oni tvrde.
sta nije nacin?
-
ibis
Skupština Kantona Sarajevo je osnivač ove TV kuće koja je u velikoj dubiozi. Prema tome, nije ništa čudno što je to u stvari njihov medij, a nije u službi građana. Treba ih bojkotovati u svakom smislu riječi.Bea_Trix wrote:jasta, jos su intervjuirali onog kretena koji kaze da ovo nije nacinvedderedi wrote:Pretpostavljam da je dosta raje slikalo proteste, mislim da bi bilo dobro napraviti neku zajednicku foto galeriju. Time bi se demantovala Kantonalna TV (koja je ocigledno u sluzbi vlasti, a ne gradjana) i pokazalo da je bilo puno vise ljudi na protestu nego sto oni tvrde.![]()
![]()
sta nije nacin?
-
IlijaLadin
Ko je ona treba što veli kako ne želi da je reketiraju. Prozvana javi se 
-
vektor68
Dobih sms koji me je izbaci iz cipela. danas u toku "mirnih demonstracija" je izudarana zena koja je pokusala da izadje iz svoga ulaza , na ulazu su stajali 2 muskarca i jedna djevojka, pri pokusaju da prodje pored njih cula je samo VIDI OVE i dobila je dva udarca nogom i ugurana je u haustor uz smjeh i psovanje balijske majke. nosila je maramu na glavi jer je imala smrtni slucaj ...bravo
- alica.k
GDJE TO?vektor68 wrote:Dobih sms koji me je izbaci iz cipela. danas u toku "mirnih demonstracija" je izudarana zena koja je pokusala da izadje iz svoga ulaza , na ulazu su stajali 2 muskarca i jedna djevojka, pri pokusaju da prodje pored njih cula je samo VIDI OVE i dobila je dva udarca nogom i ugurana je u haustor uz smjeh i psovanje balijske majke. nosila je maramu na glavi jer je imala smrtni slucaj ...bravo
- [Matrix]
"Cuo sam" da Kantonalci planiraju kontra protest,citaj miting ,za 1.mart.
Kontaktirali su neke firme koje se bave prevozom da im "posude" autobuse za prevoz "rulje"
.To je ona miloseviceva taktika ,"Narod protiv Naroda",
Hajd cuvajte se i zdravi bili .
Kontaktirali su neke firme koje se bave prevozom da im "posude" autobuse za prevoz "rulje"
Hajd cuvajte se i zdravi bili .
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
Vlast i njhova oligarhija,pokusava LAZIMA i medijskom kampanjom da nam uzvrate udarce koje dobijaju,i DOBIJAT CE ,od nas.vektor68 wrote:Dobih sms koji me je izbaci iz cipela. danas u toku "mirnih demonstracija" je izudarana zena koja je pokusala da izadje iz svoga ulaza , na ulazu su stajali 2 muskarca i jedna djevojka, pri pokusaju da prodje pored njih cula je samo VIDI OVE i dobila je dva udarca nogom i ugurana je u haustor uz smjeh i psovanje balijske majke. nosila je maramu na glavi jer je imala smrtni slucaj ...bravo
Ocekivano.
- Zox
Naravno. Mi smo od sada burzuji, komunisti, kjafiri, strani placenici, sve prema potrebi. Bitno je da nas se ljudi boje...-LIBERO- wrote:Vlast i njhova oligarhija,pokusava LAZIMA i medijskom kampanjom da nam uzvrate udarce koje dobijaju,i DOBIJAT CE ,od nas.vektor68 wrote:Dobih sms koji me je izbaci iz cipela. danas u toku "mirnih demonstracija" je izudarana zena koja je pokusala da izadje iz svoga ulaza , na ulazu su stajali 2 muskarca i jedna djevojka, pri pokusaju da prodje pored njih cula je samo VIDI OVE i dobila je dva udarca nogom i ugurana je u haustor uz smjeh i psovanje balijske majke. nosila je maramu na glavi jer je imala smrtni slucaj ...bravo
Ocekivano.