ma Prohic je luud ko struja.reis1 wrote:Od ovih ovdje nahvaljenih doktora, Asceric, Prohic, Ramadanovic, Bizovic, Pirovic.
Asceric Safet
Centar, Hadzibesirova 10
033/220-024
1. plombiranje (jedno, dvo, tro-povrsinska/sa "lijecenjem"): 40-60KM/NA
2. anestezija (ukljuceno u cijenu plombiranja): DA
3. navlake (min/max): 220/400-500KM
4. nervoza (pristup klijentu): nula bodova
5. starost (godiste ili procjena godina): negdje oko 50
A. B. C.: Citajuci ovdje preporuke, imao sam veca ocekivanja, medjutim dojam koji sam stekao je da je lik prava lopina mahalaska - znaci ko da nisi dosao kod doktora, vec ko kod mehanicara mahalca. Dva zuba koja treba plombirati/lijeciti, to odma "ovdje idu krunice", svih 50 zuba treba popravljati, i citavo vrijeme u zraku onaj neki srklet tipa "nema ovdje para, dzaba pregledam, samo ga se otarasit da idem pit kafu, jest cevape". Ordinacija cakum-pakum, ali, mahala. Moj opci dojam: isti onaj gore iznad njega negdje, Fazla ja mislim da se zove zubar, lopina, samo sto prije da mu ispadne iz ruku.
Prohic Samir
Centar, Patriotske lige 4
033/208-080
Kreten zivi baa. Ja dosao pred ordinaciju, i sad ono pozvonis, i on mi najprije preko interfona odgovara da nazovem i iskljuci se. Ja poslije 15 minuta (reko da nije u poslu pa ne moze), nazovem, kaze on moras otic slikat gornju-donju vilicu, pa onda dodji da se narucis... Koje su cijene - nista, nema odgovora... Znaci pravi idiot, nikakvog pristupa prema klijentu, ne daa ti uci u ordinaciju... Slobodno zaobidjite.
Ramadanovic Selman
Stari Grad, Bistrik 15-17
ovaj renovira ordinaciju, u Ponedjeljak tek...![]()
Bizovic Sandra
Centar, Mehmed-pase Sokolovica 4
061/142-426
1. plombiranje (jedno, dvo, tro-povrsinska/sa "lijecenjem"): 35KM-pa dalje, 40, 50KM/90KM+plomba (znaci min 125KM)
3. navlake (min/max): 180/500KM
4. nervoza (pristup klijentu): super-odlican
5. starost (godiste ili procjena godina): negdje oko 40 (Sandra-protetika), negdje oko 30 (Almir-stomatolog)
A. B. C.: Dakle, pregled odma' nakon sto je zavrsen pacijent. Veca ordinacija (imaju spratove, sredjeno, uredno). Sandra radi protetiku, a stomatolog-zubar je Almir Milanovic. Pogodio je abc tj. sta treba raditi na zubima. Moj opci dojam jeste taj da su naaaaj-OK i najvjerovatnije cu kod njih raditi ovo naprijed. Cijena je prilicno ok, ljubaznost, i sl.
Pirovic Mustafa
Stari Grad, Sime Milutinovica 4
061/194-921
1. plombiranje (jedno, dvo, tro-povrsinska/sa "lijecenjem"): 30KM sve/50KM + plomba (znaci sveukupno 80KM)
3. navlake (min/max): 180-250/400KM
4. nervoza (pristup klijentu): dobar
5. starost (godiste ili procjena godina): ima ih vise
A. B. C.: Ovo je popravljanje zuba naveliko. Znaci jedna prostorija 10 sa 5, i u polukrug poredano nekoliko stolica oniJeh, i sve puno pacijenata. Fabrika za popravljanje zubala. Ne radi gosn Pirovic, vec njegovi uposlenici, vecinom mladji 30-tak godina, od kojih je mene "dopao" neki Bukva Emir (kako-vec). I pri tome nema da vas se rezervise za jednog zubara koji ce vam sve raditi, vec ako dolazite vise puta, prvi koji je slobodan - taj vam radi. Cijene su realne cijene opravke zuba. Kvalitet, obzirom da je ko na traci - to ne znam - ali sudeci po prethodim stranicama ove teme, ne vidim da je neko kritikovao... Moje misljenje, ne bi im dao da rade naprijed zube (cisto ne bih rizikovao, reskirao), ali kutne zube, kontam mogu proci...
lik zivi sto na sat i sve sto radi isto tako radi.
ono, znam ga licno, ali je malo reci da je preskup