Stocharov i Pittov NHL kutak

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lacrosse

#1151 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Lacrosse »

Kingsi prodjose dalje, kao sto sam i predvidjao.
A predvidjam sutra i Detroitu sajonaru.
Sto se tice Pingvina, ako su bolji neka pobjede....
Ali nemoj mi neprikosnovenih aduta, gdje su prosle godine bili u Playoff-u?
Utakmica Boston Bruins - Toronto Maple Leaf 5-4 je istorija hokeja.
Ljudi koji su otisli s utakmice mislivsi da Boston ne moze 3 gola zabiti u zadnjoj trecini su propustili istoriju.
I samo aproprije te utakmice, mislim da Boston ima nesto da pokaze i dokaze.
Cienfuegos

#1152 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

Prosle godine su imali bruku povreda, zato i nisu igrali znacajniju ulogu na kraju sezone. Ove godine su svi na broju, tu im je Crosby, Malkin, pojacali su se Iginlom koji iako nije mlad jos uvijek ima sta pokazati. Zajebana su ekipa, po meni najjaca od preostalih ali opet kazem, mi (Bruinsi) ako udjemo u svoj ritam nece nam niko nista moci.

Veceras Chi-Det sedma tekma, volio bih da ih Detroit poslije ovog povratka sa 1:3 veceras ipak uzme na njihovom ledu. :D Ako prezive prvu trecinu imaju se cemu nadati. U ovoj seriji je bilo gostujucih pobjeda tako da nista nije nemoguce.

Uglavnom, strasan hokej gledamo, bez obzira na skracenu sezonu, playoff je fantastican. :thumbup:
awekenings

#1153 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

jebiga ... :skoljka:
karanana

#1154 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by karanana »

ludilo.

da kod 3-1 nisam spomeno da je serija gotova i da ce wingsi uzet kup, ovo se ne bi desilo. ja sam peh i sve sto kazem desi se suprotno. hawksi ispadaju od l.a. kingsa.
Cienfuegos

#1155 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

@karanana, reci da ce nas Pittsburgh razguliti :-D

@awekenings, I ja kazem jbg, imali ste stvari u svojim rukama, steta. Ako cemo iskreno, zasluzio je Chicago da uzme, bilo je ponistenih golova I nepravdi prema njima (I ovaj sinoc gol je ponisten bez potrebe, nije se trebalo ni ici u OT) tako da na kraju bolji ipak ide dalje.
n;hill

#1156 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by n;hill »

Strašan uvod u ono što nas čeka, nisam ni registrirao da su u biti 4 zadnja osvajača kupa ostala da rješe tko osvaja ovogodišnji, bolji scenarijo se nije mogao zamisliti

http://sports.yahoo.com/news/nhl--the-f ... 53664.html

Each of the final four teams in the playoffs won the Stanley Cup in the past four years. It’s down to Pittsburgh (2009), Chicago (2010), Boston (2011) and Los Angeles (2012). It’s down to the best.

:skoljka:
awekenings

#1157 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Bilo je 5, racunajuci Detroit koji je igrao zadnju tekmu sa Chicagom ... bash zanimljivo ...
Cienfuegos

#1158 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

Satrasmo ove jazavce :D :thumbup: na njihovom ledu. Kako smo samo pametno odigrali, aferim decki. Rask odlican na golu, Horton po meni igrac tekme mada su svi odigrali odlicno.
Pingvini isfrustrirani, samo nek ovako nastave :D

Go B's! 8)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1159 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Tomahawk11 »

Cienfuegos wrote:Satrasmo ove jazavce :D :thumbup: na njihovom ledu. Kako smo samo pametno odigrali, aferim decki. Rask odlican na golu, Horton po meni igrac tekme mada su svi odigrali odlicno.
Pingvini isfrustrirani, samo nek ovako nastave :D

Go B's! 8)
Pingvini se otopili :mrgreen:
n;hill

#1160 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by n;hill »

Boston otvorio seriju kako nitko ni najoptimističnijim snovima se nije mogao nadati, ajmo sad iskoristiti momenat i otići na dva-nula pa kući u TD Garden :thumbup:
Mustang1

#1161 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Mustang1 »

Imam namjeru da ovaj nocas mec bude prvi koji cu pregledati citav :D Gledao sam malo po par minuta zadnjih par meceva i cini mi se zanimljivo :D
Cienfuegos

#1162 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

DEMOLIRANJE :D
Publika u Pittsburghu se cula samo kad je himna bila :D

Mi odlicni. :thumbup: Pametno, disciplinovano, bez puno srljanja a kaznjavamo sve njihove greske. Definitivno smo ubacili ubrzinu vise nakon pobjede protiv Toronta. Ovako smo igrali na pocetku sezone, a kad ovako igramo ne bojim se nijedne ekipe.
Helem, dajte taj Chicago da se igramoooo :roll: :-D
n;hill

#1163 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by n;hill »

Odličan Boston, ali daleko je kraj, samo pozitivno je što im se desilo tih izgubljenih tri-nula od Flayersa, kao i umalo da se Toronto vrati sa tri-jedan, pa sam siguran da se neće opuštati, ...nastranu to nego tko bi se nadao devet-jedan u prve dvi utakmice na strani malo je reći za nepovjerovati..u najavi sam predvidio da golmani često odluče ovako velike dvoboje u playoffu i zato dao šansu bruinsima, ali sad izgleda na svim poljima da su jači...ne vje ro va tno..:go bruins :run:
agnostic_front

#1164 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by agnostic_front »

Što bi rekli komentatori na klixu:

Poderaše ih ko makadam askonu :D
awekenings

#1165 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Shta rec', koju poruku ... za mene totalno neocekivano ... :run:
Cienfuegos

#1166 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

Ma neocekivano je I za mene koji sam zaduzen da sirim optimizam u nasim redovima :D ali mora se priznati da je sasvim zasluzeno, na kraju krajeva omjer 9:1 govori sam za sebe .
Ubili smo ih u svim segmentima, rastureni su na proste faktore a veceras ocekujem nastavak gazenja.
Jarome Iginla ce najebati :thumbup:
agnostic_front

#1167 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by agnostic_front »

Večeras se u Bostonu igra?
Lacrosse

#1168 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Lacrosse »

Koji je sad bolji tim?

Boston Bruins nakon 2 OT postize gol 2-1, 3-0 serijal.
I da, veceras, a i u petak se igra u TD areni u Bostonu.

Pittsburgh daj boze da osvoji sljedecih 4 utakmice zaredom, ali ubili su ih 9-1 u prve dvije utakmice, i veceras, kao sto rekoh, Pittsburgh nije igrao jos u OT, veceras jest, i naigrali su se ali dzabe. I da taj Pittsburghski napad je veceras odigrao skoro pa 2 utakmice u komadu i postigao 1 gol. Lako je dati golove kad se fucka nekome i ne igra se ni za sta.

Treba za 48 sati imati motiv sto da izadjes i opet mozda zijanis cijeli serijal...
Za sve drugo tu su milioni i piva...

Ja sam se veceras posteno umorio gledajuci utakmicu, ne znam kako je onima koji igraju... I Evgeniju Malikinu se sjetim familije, kad je trebao u Bruinse doci i odlucio da ga nisu vrijedni, vec samo mocni i svemocni Pittsburgh, veceras mu se je Bergeron revansirao za one batine iz druge utakmice....
n;hill

#1169 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by n;hill »

Lacrosse wrote:Ja sam se veceras posteno umorio gledajuci utakmicu, ne znam kako je onima koji igraju...
svaka ti čast, ne znam jel gledaš iz BiH ili vani, ali ostao sam do dva i tad zaspao, sreća prije tekme, da sam dočekao početak vjerovatno na posao bez spavanja, ne znam kad je završila...sreća u petak je četvrta , vikend je pa će se moći pogledati....i za nadati se metli :go bruins :thumbup:
Cienfuegos

#1170 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

Lacrosse wrote: I Evgeniju Malikinu se sjetim familije, kad je trebao u Bruinse doci i odlucio da ga nisu vrijedni, vec samo mocni i svemocni Pittsburgh, veceras mu se je Bergeron revansirao za one batine iz druge utakmice....
Zamjenio si Malkina sa Iginlom. Njegov transfer u Boston je bio skoro gotov kad se ipak odlucio otici u Pitt. Eh sad nek sisa motku. :D

Dobra tekma sinoc, bas iscrpljujuca, srecom utrpa ga Bergi, lakse se dise kad znas da je 3:0. Mislim da je Pitt sinoc potrosio sve sto je imao, ocekujem da se u petak predaju. Metla, cao cao vozdrica 8) :thumbup:
n;hill

#1171 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by n;hill »

I Chicago nadomak Finala....original 6 finale?..bilo bi prvo od 79.g (Montreal - NY) :-)
Cienfuegos

#1172 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

teska tekma u pm. Ali...finale ooo oo finale oo oooo.
Metla supcima iz Pensilvanije, Iginla sisaj ga! :D
awekenings

#1173 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Cestitke Bostonu, ovo fakat fakat fakat nisam ocekivao ... ocekivao sam obrnutu situaciju .. pogrijeshih ja debelo .. Boston respect ... :thumbup:
Cienfuegos

#1174 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Cienfuegos »

awekenings wrote:Cestitke Bostonu, ovo fakat fakat fakat nisam ocekivao ... ocekivao sam obrnutu situaciju .. pogrijeshih ja debelo .. Boston respect ... :thumbup:
ma its ok :D, jos samo da vas osvetimo I toliko ;-)
karanana

#1175 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by karanana »

karanana wrote:ludilo.

da kod 3-1 nisam spomeno da je serija gotova i da ce wingsi uzet kup, ovo se ne bi desilo. ja sam peh i sve sto kazem desi se suprotno. hawksi ispadaju od l.a. kingsa.

uzimaju nas bruinsi u 5 tekmi, 4-1.
Post Reply