Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eto ti si. ko vam je dirigov´o? ne stigoh ti reci da se pazis cuka lutalica i poneses brze patike.....sorry.
cuj ja da se pazim cuka ulicara pa mi se ljubismo isrped hotela
dirigovala nam tijana mogu serbez reci da smo rasturili tamo :Dsamo je ozvucenje bilo prejako, u trenutku sam mislila da nas pjeva sto umjesto 10
A patike sam imala, samo sam ih u po frke ostavila u onom tzv predsoblju u hotelu, jer smo tamo pravili after pidzama party a ja tabanala u carapama
hocu wrote:Uh brate si slatki ovdje svi opasni,nismo mi Brčanii baš tako otresiti,al doduse ovdje kako se da zaključiti više su In prigradska naselja hehehehe,a to je već druga priča ehehehe.Ostajte mi sretni u svom vitualnom gradu,
Kako neko grijesi...Opasno grijesi...Pogotovo ovo za progradska naselja,ali hajde de
e haj ponovo...Vidim,moj post prvi u ovoj godini...Nadam se da ste svi lijepo proslavili,i da ce nam ova biti bolja od prosle...Ja bila kuci,vidjela slucajno samo infeta , o begetu nista ne znam,vidjom mu sestru koja po obicaju ne pozdravi...Ne kontam...Elem, ruku na srce,tuzno,tmurno i nekako prazno Brcko zimi,tek skontah sad kad sam bila...LJubac svima
Svasta vidjeti u toj zemlji. Ne mogu da shvatim kako mogu posmatrati pad jednog nekada velikog kluba i sporta u tom gradu, u kojem je veslao kajak i moj rodjak Elvedin Salkanovic zvani Leka.
E evo i ja da se pojavim ovde.
Ja od 1999. zivim u Brckom i mnogo je napredovalo, i jedan je od "najrenoviranijih" gradova u BiH i dosta se vodi racuna o svemu, posebno o cistoci. Jedno od najnovijih stvari je setaliste pored Save koje vodi na Ficibajer, prelijepo stvarno. Samo jos da Sava nije tako prljava Koliko sam vidjela i setaliste kraj Brke je rascisceno... A ni jedan grad u Bih nema takav centar i pjesacku zonu, definitivno...
Pozdrav. ))
eeej ljudi..dje ste, kako ste, sta radite... vidim ima nas novih masallah kamaru. za ove u dijaspori, nek znaju, Brcko ovih dana blijesti svojim starim sjajem (jos samo da nema anam onih i to), pa bujrum..ima ba i 'vam nafake.. et ja da se malko javnem i opet me nema godinama:-)
pozdrav, zivili
Treba mi pomoc od nekog Brcaka hitno! Potrebna mi je usluga hitno u Brckom koja ce nekome oduzeti otprilike 2 puta po 15ak minuta u jednom danu kako ja ne bih morala iz Sarajeva da idem tamo radi toga. Placam uslugu! Ako ima neko zainteresovan molim da mi se javi! To mi je potrebno ove sedmice! Hvala!
iwi_brcko wrote:E evo i ja da se pojavim ovde.
Ja od 1999. zivim u Brckom i mnogo je napredovalo, i jedan je od "najrenoviranijih" gradova u BiH i dosta se vodi racuna o svemu, posebno o cistoci. Jedno od najnovijih stvari je setaliste pored Save koje vodi na Ficibajer, prelijepo stvarno. Samo jos da Sava nije tako prljava Koliko sam vidjela i setaliste kraj Brke je rascisceno... A ni jedan grad u Bih nema takav centar i pjesacku zonu, definitivno...
Pozdrav. ))
Jos samo da se doslje vrate odakle su dosljegali u carsiju!