Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chupo ba, ja te cekam k'o ozebli sunce da te priupitam koji strucnjak vam prevede stranicu na Svedski? Pa jel' taj covjek bar SFI zavrsio?
I naravno, da se raspitam koliko se placa to prevodjenje.
Ja bih, eto, mogla (osim korigovanja tog Svedskog) jos prevesti na Kanadski, Australijski, Novozelandski, a, boga mi, ako se potrudim, i na Kvibeski, Belgijski, SVicarski, a i Austrijski
Znas ono, sto vise bedzeva - ti profesionalnije izgleda
@shoshana, njima fali lektora. a prevodilaca imaju dovoljno. evo, ovaj jedan, sa sesirom, pa nas sve zedne preko vode preveo
eno sad.... ja nikad nisam otvorio temu vanzemaljci....
a samo sam pitao za vase misljenje o krugovima u zitu..nista vise al izgleda da ste jos primitivni da to razumijete
bc_chupo wrote:eno sad.... ja nikad nisam otvorio temu vanzemaljci....
a samo sam pitao za vase misljenje o krugovima u zitu..nista vise al izgleda da ste jos primitivni da to razumijete
bc_chupo wrote:teorija da su piramide izgradili vanzemaljci nije teorija samo semira osmanagice...mnogi egiptolozi smatraju da su piramide u egiptu bille sagradjene od strane vanzemaljaca...
to je moguce jer ustvari nemamo dokaza da smo sami u svemiru...i veoma je moguce da su vanzemaljci sagradili piramide..imamo piramide u americi u egiptu u bosni u kini u japanu(pdvodne) mislim da je ta teorija dosta hajmo reci prihvatljiva mada ja nisam niti jednom cuo da semir rekao da je to djelo vanzemaljaca...
pa hajde onda da pricamo o tome sto ti mislis da je pametna i prihvatljiva tema. i najozbiljnije te pitam, jel i u tebe podsvjesno na cetri vode krov od kuce?
bc_chupo wrote:eno sad.... ja nikad nisam otvorio temu vanzemaljci....
bc_chupo wrote:teorija da su piramide izgradili vanzemaljci nije teorija samo semira osmanagice...mnogi egiptolozi smatraju da su piramide u egiptu bille sagradjene od strane vanzemaljaca...
to je moguce jer ustvari nemamo dokaza da smo sami u svemiru...i veoma je moguce da su vanzemaljci sagradili piramide..imamo piramide u americi u egiptu u bosni u kini u japanu(pdvodne) mislim da je ta teorija dosta hajmo reci prihvatljiva mada ja nisam niti jednom cuo da semir rekao da je to djelo vanzemaljaca...
pa hajde onda da pricamo o tome sto ti mislis da je pametna i prihvatljiva tema. i najozbiljnije te pitam, jel i u tebe podsvjesno na cetri vode krov od kuce?
covjece vidis li ti kolko si glup nisam ja poceo temu o vanzemaljcima nego ste se vi poceli zajebavat...uostalom vidi se da nemas pojma niokakvim piramidama niti si i jednom bio u egiptu da pricas sa strucnjacima...jer za tvoju informaciju 70 % egiptologa smatra teoriju da su piramide napravili vanzemaljci prihvatljivom!!! prvo razmisli prije nego sto nesto komentarises...
Jest jest...vanzemaljci su egipatske piramide gradili :D Svi oni reljefi i papirusi sto ocrtavaju u detalje kako su piramide gradjene kao i ostatci alatki koje su upotrebljavanje su samo podmetnuti dokazi od strane alliens da se sve to zataska. jedino je semketu uspjelo uci u trag jedinoj piramidi koju su mali zeleni zaboravili zajebati Ave semke....
chupo jarane sta se nerviras odmah. ja sam samo znanja zedan pa pitam tebe jer vidim da si ti sigurno egiptolog docim vako strucno o piramidama vazis. nemoj bit tako osjetljiv, nego poduci mene neukog.
i ne odgovori ti meni, jel i u tebe krov na cetri vode podsvjesno?
Jel' to zadnje aktivacion kod za windows xp pro? Joj 'fala bas mi je treb'o!
I nemojte se sprdat' opucace vas zraka!!! A sve kuce na cetri vode!!!
Sammy je drz'o prekjuce predavanja na jednom community college-u. Raja legla!!!
B.Medjed wrote:I nemojte se sprdat' opucace vas zraka!!! A sve kuce na cetri vode!!!
Sammy je drz'o prekjuce predavanja na jednom community college-u. Raja legla!!!
Ma š'a ba oni znaju, nisu ti oni od Prailira, a garant niko od njiha nikad nije obilazio piramide po cjelom svjetu. Uključujući i one podvodne japanske.
Thyl wrote:chupo jarane sta se nerviras odmah. ja sam samo znanja zedan pa pitam tebe jer vidim da si ti sigurno egiptolog docim vako strucno o piramidama vazis. nemoj bit tako osjetljiv, nego poduci mene neukog.
i ne odgovori ti meni, jel i u tebe krov na cetri vode podsvjesno?
kakav krov kakve vode....dali to ima veze sa pokvarenim krofnama od meda
joj chupo jarane al se ti mos pravit blesav pa to je nevidjeno. jesam ti fino link stavio. de buraz pogledaj video pa mi fino reci jer me pravo zanima jel i ti tako kucu pravis podsvjesno.
pa jel tako? treba te piramid brate iskopat, nije to mala stvar.
kako ono pise, "otkrijte zasto je u bosni arheologija uzbudljiva", jel tako nekako chupo? evo brate sav sam se uzbudio, nisam do sad niđe vake arheologije vidijo: http://apwr.fotopic.net/p36298684.html
al cekaj malo jesil ti icime sto si dosad napisao potvrdio svoju teoriju....
zasto vec slavis?
i jos jedna stvar posto vidim da si degen bagerima se ne treba otkopavati jer bi se mogli ostetiti ostatci ispod zemlje
bc_chupo wrote:al cekaj malo jesil ti icime sto si dosad napisao potvrdio svoju teoriju....
zasto vec slavis?
i jos jedna stvar posto vidim da si degen bagerima se ne treba otkopavati jer bi se mogli ostetiti ostatci ispod zemlje
koju ba moju teoriju chupo jes ti prolupo. evo se cak i rimuje. nemam ja bolan nikakve teorije nego tebe pitam jel i utebe kuca na cetri vode podsvjesno i ko vam halke pokrade, jarane.
al u pravu si netreba bagerima kopat da se sta ne osteti. al ne kontam sta je onda ovo: http://apwr.fotopic.net/c1142585_1.html . nove metode u arheologiji? alternativne, garant.
da se oko toga ne vrtimo puno...buldozer je iskoristen jednom..i cim su se vidjele posjedice...pocele su se koristiti krampe i lopate...no more comment