Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- fa84
#1151 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
mogu misliti koliko se rizzi stuca jer se non stop spominje lol
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1152 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja cak sam misljenja da su u ovo upletene cak i strane obavjestajne sluzbe ,na rusenju naseg istinskoga Rocke Stara.Tiraz zapadne diskografije je u opadanju,cijene divljaju,okrivljuje se internet itd.Sada je jasno da je zvjezdano bosansko nebo zablistalo i da imamo energetski izvoz u nasoj umjetnosti poput RIZZE.Dolazak turista na bosanske piramide i cudo bosanske umjetnosti RIZZO su nas buduci energent koji ce nas izvuci iz kokuzluka.Zato se vrsi pritisak na Irce da se podapisu na Lisabonski sporazum i da nas uvuku u EU kako bi koristili nase bogatstvo.Ja sam zato da budemo samostalna ekonomska sila.......normalno i umjetnicka sila. 
- interpunkcija
#1153 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
naredne sedmice je samit G-8 u Japanu.kazu da ce jedna od tema biti i strahoviti uticaj Rizze Ruze koji doticni superheroj ima u svijetu!
silni i presilni Rizzo osvaja planetu
silni i presilni Rizzo osvaja planetu
-
klixober
#1154 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Prica se da Rizzo otvara Olimpijske igre u Pekingu.Nakon visemjesecnih pregovora je pristao da otpjeva Gurabiju,a jos se necka da li da pronosa plamen.
-
tajna sluzba
#1155 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
samo se vi sprdajte
tajna sluzba sve vas ima na oku
a jos da vam kazem da je the great rizzo na nedavno odrzanom koncertu povodom dana opstine Zivinice u istoimenom gradu djelio autograme ne bi mi vjerovali.Ne salim se fakat
nego pamet u glavu sluzba je tu
tajna sluzba sve vas ima na oku
a jos da vam kazem da je the great rizzo na nedavno odrzanom koncertu povodom dana opstine Zivinice u istoimenom gradu djelio autograme ne bi mi vjerovali.Ne salim se fakat
nego pamet u glavu sluzba je tu
-
Borej
#1156 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
nemojte se sjetit ovog kutka kad ga vidite u gradu, mislit ce da se njemu smijete

- the Kralj
#1157 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
hoemo jos, hocemo jos!!!lolita_xx wrote:ma ne obracaj paznju na ove adolescente, neradnike i forumske kaste... ovdje ima fanova, pa nas malo vise informisi o rizzi i o njegovoj muzici....UBL wrote:Vec dugo nisam posjecivao ovo ruglo od foruma na kojem su i u pocetku manje-vise pisali samoproklamovani muzicki znalci i mudroseri, a sada kako vidim ovo je postao playground za gomilu neizivljenih adolescenata, neradnika i karakteristicne forumske kaste - onih koji na ozbiljnim temama nemaju sta da kazu pa su odlucili da uniste ovu potencijalno vrlo interesantnu temu. Obratite paznju koliko ste bljuvotina napisali i koliko vremena potrosili - da ste isto ulozili u kakav kreativan rad, mozda bi u ovoj zemlji cvijetalo vise Ruza![]()
Ispod casti mi je uopste da citam ovo praznjenje i ispoljavanje dnevnih frustracija ljudi koji u zivotu nisu ostavili nikakvog traga vrijednog pomena, a kamoli da odgovaram na infantilne provokacije. To sam prestao onda kad su pojedini poceli sa prijetecim porukama. Sve sto imam reci je fuj.
Samo bih se osvrnuo na jednu stvar, a to je vase nepoznavanje bosanske scene i njene hijerarhije. Isto kao sto se zna da je Dino Merlin nekrunisani kralj moderne bosanske muzike, isto tako je vrlo ocito da je Rizzo Ruza na ljestvici popularnosti miljama daleko od kojekakvih pozera kao sto su razni Don Almiri i Fistici. Rizzo Ruza, s jedne strane, je prosao put od Sarajevske Ruze (dakle rock'n'rolla i alternative), do samostalne karijere uspjesnog pop muzicara urbanog smeka. A sta su i odakle su se stvorili Don Almir i Fistik? Koja je to njihova muzicka putanja? A da ne spominjem sund kao sto su razne vrste hej-ba-sta-ima-ba-Gegaja!
pozz
a sto se tice tracejna vremena, ja sam bio malo odsutan sa ovog foruma i postigao sam svasta, pospremio sobu, zalio cvijece, oprao auto...
malo sam pjevao dok sam to radio i onda me zapazio menadzer Bacac Patki i sada me ceka naprona turneja i snimanje svog prvog nosaca zvuka, uskoro cu biti i na mtv music awards...
-
Hendrix
#1158 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Čuj urbani šmek ,UBL wrote: Samo bih se osvrnuo na jednu stvar, a to je vase nepoznavanje bosanske scene i njene hijerarhije. Isto kao sto se zna da je Dino Merlin nekrunisani kralj moderne bosanske muzike, isto tako je vrlo ocito da je Rizzo Ruza na ljestvici popularnosti miljama daleko od kojekakvih pozera kao sto su razni Don Almiri i Fistici. Rizzo Ruza, s jedne strane, je prosao put od Sarajevske Ruze (dakle rock'n'rolla i alternative), do samostalne karijere uspjesnog pop muzicara urbanog smeka.
-
The__Doctor
#1159 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
samo me cudi sto u taj novi boj bend Rizzo nije zovnuo Seju boya, momak je imao par velikih hitova sigurno bi puno dobili njegovim dolaskom u bend...
- Neelix
#1160 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Veliki Rizzo se dao i u turisticke poslove
http://www.makarska-croatia.com/privatn ... ektid=0189
napravice boom
http://www.makarska-croatia.com/privatn ... ektid=0189
napravice boom
-
maary
#1161 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ljudi volim Vas!!!
Predlažem Rizzu za ambasadora ljubavi!

Predlažem Rizzu za ambasadora ljubavi!
-
klixober
#1162 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Na zahtjev mnogobrojnih fanova Google Earth je uveo novu opciju "FIND RIZZO".Od sada mozemo u svakom trenutku znati gdje se nalazi legenda svjetskog estradnog neba.Trenutno je na turneji u New York-u.

- DicaTM
#1163 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
komeba wrote:Na zahtjev mnogobrojnih fanova Google Earth je uveo novu opciju "FIND RIZZO".Od sada mozemo u svakom trenutku znati gdje se nalazi legenda svjetskog estradnog neba.Trenutno je na turneji u New York-u.
Jao jao, nema me 7 dana toliko zajebancije propustim
Ponovo sam tu! Pozdravljam fanove i naravno Rizzu koji nam se javio.
-
LeEjLlAa
#1164 Re:
eto, i nakon tih stihova budimo realni i slozimo se da je rizo ZABETONIRAO ESTRADNO NEBO ili tako nestoflora.sa wrote:Meni je on pravo smijesan lik![]()
![]()
...ali ko sam ja da sudim?
![]()
![]()
![]()
![]()
hadžija, hadžija lijepa ti je avlija
a u noj kcerka tvoja slatka ko gurabija![]()
![]()
jao, koji cirkus!
-
LeEjLlAa
#1165 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ma 100%, kako ne biti ljubomoran na toliku kolicinu talenta na jednom mjestumedaaa wrote:ljubomoraDicaTM wrote:Da li je ovo istina, ili samo jedna u nizu neslanih šala upućenih na Rizzin račun?![]()
- Layne
#1166 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja bih zamolio sve istinske poznavaoce dobre muzike i obožavatelje lika i djela, jedinog nam rizze, da ignorišu provokatore tipa flora.sa, LeEjLlAa i dr.
-
klixober
#1167 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nego da vidimo gdje se trenutno nalazi Rizzo na planeti..

- Neelix
#1168 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
svi gledajte FTV, RIZZO NASTUPA NA BASCARSIJSKIM NOCIMA !!!!
- Neelix
#1169 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
samo da se pohvalim... do ovog ORIGINALNOG primjerka sam dosao teskom mukom....svi ostali fanovi mi mogu zaviditi

- DicaTM
#1170 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ne znam šta se raja onoliko raduje koncertu Dine Merlina.. Ne znam koliko ste vi upoznati, ja jesam : Dino Merlin je samo uvod u ono što kasnije slijedi. Naravno, nakon Dine na sceni će se pojaviti Rizzo Ruža koji najavljuje "lom". Naravno, zato na plakatima uz Dinino ime možete vidjeti natpis "Ispočetka"..
Dino će, dakle, pjevati samo "ispočetka" a nakon 19 minuta na scenu stupa Rizzo Ruža i tu se Merlinova epizoda završava.
Rizzo ne daj na se!
Dino će, dakle, pjevati samo "ispočetka" a nakon 19 minuta na scenu stupa Rizzo Ruža i tu se Merlinova epizoda završava.
- ciacco
#1171 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ev da se i ja prikljucim fun clubu ljubitelja lika i djela naseg jedinog rizze....
za pocetak jedna slika sa velikog koncerta od prije 2-3 dana na bascarsiji

za pocetak jedna slika sa velikog koncerta od prije 2-3 dana na bascarsiji

- jaza_HZSA
#1172 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
toliko sam puta pomisljao na suicid samo zato sto nisam otisao na ovaj koncert.... ali ima druga strana medalje, posto je koncert dine m. 19
iz nezvanicnih informacija doznao sam da je dino samo predgrupa nasem rizi koji ce nakon 19 te minute poceti svoju zivu svirku koja ce trajati do jutra....... go rizzo go
- Layne
#1173 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Lažeš!! Rizzo ne kupuje kifle nikad, samo buhtle s eurokremom i hljebveca_sa wrote:ja sam jednom u istoj pekari sa rizzom kifle kupovao.... misevi jedni
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#1174 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo nikada ništa ne kupuje,on sve dobije džabaLayne wrote:Lažeš!! Rizzo ne kupuje kifle nikad, samo buhtle s eurokremom i hljebveca_sa wrote:ja sam jednom u istoj pekari sa rizzom kifle kupovao.... misevi jedni![]()
- DicaTM
#1175 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Pa to je zvanično,jaza_HZSA wrote:toliko sam puta pomisljao na suicid samo zato sto nisam otisao na ovaj koncert.... ali ima druga strana medalje, posto je koncert dine m. 19iz nezvanicnih informacija doznao sam da je dino samo predgrupa nasem rizi koji ce nakon 19 te minute poceti svoju zivu svirku koja ce trajati do jutra....... go rizzo go
Dino pjeva samo ispočetka, a onda će Rizzo na stejdž