hocunecu wrote:pa sto njega ne utjesi
ma jarane trebo si se bacit na nju i reci da si mr bean.jarane to je bash shansa bila. jbo te ta veza kad raskidaju na stanici. Jesul barem punoljetno izgledali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hocunecu wrote:pa sto njega ne utjesi
Ne bih se opterećivao s tim.hocunecu wrote:pa sto njega ne utjesi
Omere dilbere, manijace stari!Omerovim_Koracima wrote:hocunecu wrote:pa sto njega ne utjesi![]()
![]()
ma jarane trebo si se bacit na nju i reci da si mr bean.jarane to je bash shansa bila. jbo te ta veza kad raskidaju na stanici. Jesul barem punoljetno izgledali?
Zelena Carapa wrote:Dijete drago mani se tableta. Time samo odgadjas neizbjezno. A to je proces prihvatanja cinjenicnog stana. Dobro desilo se sta se desilo. NIje ti lako. Nikome nije u takvoj situaciji. Tablete ne pomazu. Tablete te cine slabijom. Cine da imas jos manje kontrole nad svojim zivotom trenutno.
Najbolje bi bilo da, ukoliko ti obaveze to dozvoljavaju, uzmes neko vrijeme slobodno i otputujes negdje. Malo sredis misli. Podvuces crtu. Dignes glavu. Nabacis osmjeh, vratis se i nastavis dalje. Vjeruj mi, ma kako ti se sad to nevjerovatno cinilo, ima zivota i bez njega. I to jos ljepseg. Na pravim vezama se ne treba toliko "truditi". Sve ide samo od sebe. Ovo ti kaze teta sto ima blizu 4 banke nekoliko veza i brakova iza a bogami i ispred sebe
Glavu gore.
ma dobro jedan brak iza sebe jedan ispredsofist wrote:Zelena Carapa wrote:Dijete drago mani se tableta. Time samo odgadjas neizbjezno. A to je proces prihvatanja cinjenicnog stana. Dobro desilo se sta se desilo. NIje ti lako. Nikome nije u takvoj situaciji. Tablete ne pomazu. Tablete te cine slabijom. Cine da imas jos manje kontrole nad svojim zivotom trenutno.
Najbolje bi bilo da, ukoliko ti obaveze to dozvoljavaju, uzmes neko vrijeme slobodno i otputujes negdje. Malo sredis misli. Podvuces crtu. Dignes glavu. Nabacis osmjeh, vratis se i nastavis dalje. Vjeruj mi, ma kako ti se sad to nevjerovatno cinilo, ima zivota i bez njega. I to jos ljepseg. Na pravim vezama se ne treba toliko "truditi". Sve ide samo od sebe. Ovo ti kaze teta sto ima blizu 4 banke nekoliko veza i brakova iza a bogami i ispred sebe
Glavu gore.za post i
![]()
![]()
![]()
![]()
za boldovano. i jos jednom
![]()
![]()
![]()
![]()
Suze su ljekovite, ne gusi ih ... pusti neka isteku do kraja.MmeDeLafayette wrote:Ja svoje prijatelje necu pogubiti zbog njega, ali njegove prijatelje, sa kojima sam postala neopisivo bliska, vremenom hocu i svjesna sam toga. Boli me cinjenica da cu ga svaki dan vidjati, boli me cinjenica da je tokom veze uvijek gledao da je samo njemu dobro, dok sam se ja lomila i zadnje iskre snage davala da opstanemo i da na kraju zbbog jedne obicne gluposti tek tako raskine. Onda se tek zapitam koliko sam mu znacila, toliko da je cekao prvi zgodni momenat da me se rijesi.
Panika me hvata da idem medju ljude, otvoreni prostor mi daje povod da razmisljam u nedogled o lijepim stvarima i sve ruzno o njemu tada potiskujem. Svaka, ama bas svaka situacija je bila sa njim, bio je uz mene, ne mogu duse grijesiti.
A noci... tek noci su mi najgore, neispavane, proplakane, uzasne.
Kazem vam, do prije Xanaxa, nisam mogla zaspati cestitih sat vremena
Sinoc sam uzela odmah 2 i zaspala sam kao kobila, doslovce me skamenio i imala sam tek dovoljno snage da se obrusim na neraspremljen krevet u kucnoj odjeci.
Nisam se budila cijelih 12 sati, jutros se osjecala ok, malo razdraziva, ali to je nuspojava kod alprazolama jer navodno djeluju izravno na CNS. Popila prije satak jos jednu i osjecam se mnogo lakse, uvijek je taj gnusni osjecaj tu, ali barem sada ne placem i smirenija sam.
Uzas... sami uzas
pustopoljina wrote:moj pradid sa 5 brakova je rekorder u nasoj porodici![]()
znam da se jedna otkupila iz braka s njim
naravno da ces pogubiti, jer tu ce oni njegovo vise uvazavat nego tvoje, i ja imam isti slucaj nakon duge sam veze izasao, sto je najgore mi smo u istom drustvu, i sad to drustvo najvise trpi jer neznaju kako bi se ponasali pred nama, doduse samo smo jednom-dvaput se potrfili tu zajedno, ali ja sam odlucio da izbjegavam to sve dok je ona tu, pa et nekako ce se sve to sanirat. tako je to u vezama pogotovu dugim, radis gradis trudis se i na kraju shvatis da je to sve bilo dzaba, ono sve palo niz vodu otislo, i to bash glupavo, samo covjek pogubio zivce i sta ja znam, zato bi savjetovo da se duge veze zakonom zabraneMmeDeLafayette wrote:Ja svoje prijatelje necu pogubiti zbog njega, ali njegove prijatelje, sa kojima sam postala neopisivo bliska, vremenom hocu i svjesna sam toga. Boli me cinjenica da cu ga svaki dan vidjati, boli me cinjenica da je tokom veze uvijek gledao da je samo njemu dobro, dok sam se ja lomila i zadnje iskre snage davala da opstanemo i da na kraju zbbog jedne obicne gluposti tek tako raskine. Onda se tek zapitam koliko sam mu znacila, toliko da je cekao prvi zgodni momenat da me se rijesi.
sorry nisam vidjela ovo...shvatam, aliMmeDeLafayette wrote:@pustopoljina
znam, svega sam svjesna ali ne zeli jednostavno da bude uz mene i to je jasno rekao. Pokusavala sam, vise necu, ma koliko da ga volim i svjesna sam da mi se nece vratiti, ne moram ti kao sto vidim, opisivati stanja korz koja prolazim jer si ih i sama prosla i jos gore od toga.
Xanax mi pomaze da se kontroliram u zivotu poslije njega, jer mi daje sigurnost u sebe i jednostavno lakse funkcioniram i mogu da se usresredim na obveze. Bez njega, bila sam pogubljena kao kreten i jos uvijek je u meni ogromna doza panike i tjeskobe vremena koje predstoji, nemocna sam to rascistiti sama, pa makar mi i tablete bile jedini izlaz. Nadam se da me shvatas
MmeDeLafayette wrote:@pustopoljina
znam, svega sam svjesna ali ne zeli jednostavno da bude uz mene i to je jasno rekao. Pokusavala sam, vise necu, ma koliko da ga volim i svjesna sam da mi se nece vratiti, ne moram ti kao sto vidim, opisivati stanja korz koja prolazim jer si ih i sama prosla i jos gore od toga.Xanax mi pomaze da se kontroliram u zivotu poslije njega, jer mi daje sigurnost u sebe i jednostavno lakse funkcioniram i mogu da se usresredim na obveze. Bez njega, bila sam pogubljena kao kreten i jos uvijek je u meni ogromna doza panike i tjeskobe vremena koje predstoji, nemocna sam to rascistiti sama, pa makar mi i tablete bile jedini izlaz. Nadam se da me shvatas
pa fino joj kazes kako si nama napisao. znas sta, lijepo je ovo, ali nisam zaljubljen i mislim da je bolje da se razidjemo.north_1987 wrote:imam i ja problem ..
s djevojkom sam nekih 15 dana fino nam je sve, al meni je dosadilo .. nisam zaljubljen u nju i zelim da ovo prekinem s njom.. sad ne znam kako da to bezbolno uradim. tacnije da je ne povrijedim.
ja bih samo da te upozorim na tablete.....budi svjesna da polako sebi stvaraš problem veći no što ga sada imaš!!!MmeDeLafayette wrote:@pustopoljina
znam, svega sam svjesna ali ne zeli jednostavno da bude uz mene i to je jasno rekao. Pokusavala sam, vise necu, ma koliko da ga volim i svjesna sam da mi se nece vratiti, ne moram ti kao sto vidim, opisivati stanja korz koja prolazim jer si ih i sama prosla i jos gore od toga.
Xanax mi pomaze da se kontroliram u zivotu poslije njega, jer mi daje sigurnost u sebe i jednostavno lakse funkcioniram i mogu da se usresredim na obveze. Bez njega, bila sam pogubljena kao kreten i jos uvijek je u meni ogromna doza panike i tjeskobe vremena koje predstoji, nemocna sam to rascistiti sama, pa makar mi i tablete bile jedini izlaz. Nadam se da me shvatas
mescini da si pogrijesio topic, ovo je trebalo u Ostavite poruku nekome ko ce razumjetikomi wrote:bolje prije nego kasnije ako kontaš prekidati
recimo kod mene je malo drugačije
ja ne bih ušao u vezu za koju mislim da bih mogao prekinuti