Za crveni podton obicno idu roskaste nijanse,meni je dobar Manhattan-elegant violet,a za zuti breskvaste,nesto kao Rimmel -Sienna

oni mislim nisu vise od 10 KM
Moderator: anex

1.9%bez_ideje wrote:Znas li slucajno ima li hidrokinona i u kojem postotku ?
glede izbjeljivanja pokusaj sa onom kremom koju sam ti preporucilabez_ideje wrote: Koja marka ima te pudere za duhove?

oriflame ima ovako kajal kao karmin isto crno i spicastoSOMA wrote:samo da prijavim da sam zbog vase price neki dan kupila ovo:
i very sam zadovoljna
A zašto je ovo špicasto?Lady Saray wrote:oriflame ima ovako kajal kao karmin isto crno i spicastoSOMA wrote:samo da prijavim da sam zbog vase price neki dan kupila ovo:
i very sam zadovoljna
da se ubodes u okoVjerujte mi! wrote:A zašto je ovo špicasto?
oa da ga mozes nanijeti fino i tanko kao tus i/ili olovkuVjerujte mi! wrote:
A zašto je ovo špicasto?
A je li na usne ili na oči?Lady Saray wrote:oa da ga mozes nanijeti fino i tanko kao tus i/ili olovkuVjerujte mi! wrote:
A zašto je ovo špicasto?
Mozes,na istoku uobicajena stvarVjerujte mi! wrote:Možemo li se i mi u oči ubadati ovim?

U cmu u novom Robotu su Artdeco sjene snižene na 5 KM, mislim da ću posjetiti cm ovih dana.BJB wrote:Samo da podijelim s vama da je ArtDeco sjena br. 79 naprosto divna![]()
![]()
(kupila kolegica oooo kako joj zavidim, cak mislim da spicim u Mostar dok nije proslo snizenje).. I ona ima i rozu 93icu, na prvi pogled je nekako drecavo roza, ali na kapcima super izgleda.
ja kupila al kako sam se povela za onom "ova se najvise prodaje"bez_ideje wrote:
P.S-zbavih i ja surmu....na prvu mi se ne djasvi toliko,nekako izgledam ko tele. Citava mi glava u ocima![]()
ma fazon je sto surma ne stoji svima...ma ustvari kad gledas stoji jedino onima kojima stoji i kreon na unutrasnjoj strani kapka...bez_ideje wrote:P.S-zbavih i ja surmu....na prvu mi se ne djasvi toliko,nekako izgledam ko tele. Citava mi glava u ocima![]()