N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
- bpsang
EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAMG.O.D. wrote:e, 'vako....juce sam se natrc'o sa stokom za one stvarcice i smrzao ko ......<<<cenzurisano...Ne znam koliko ljudi jos ucestvuje u kupovini(pribavljanju) stvarcica za mjedenicu,ali volio bih da se jave dobrovoljci da rasporedimo malo posao...nisam motorizovan i zbog toga mi je tesko da trckaram po gradu,a vid' kijameta napolju...100_ka je motorizovan ali covjek je "zaposlen" ako se to tako moze recii zbog toga nije dostupan preko dana...mada je juce zapalio sa sljake
![]()
![]()
ima jos dosta toga da se kupi,a vremena je malo...haj'mo dobrovoljci,javite se pls!!!
ili ti do nove godine, jer kad uzmem stvar u ruke (cenzurisano) mIRCi bolje placa nego moja fabrika
- Lace
ooo ne bih...pape je pitao jel sviraju...a ja konstatovala kako je svejedno i pitala ga usput da meni sta donese!!!!!!100_KA wrote:a sta bi ti LACE za marku jos da ti i uspavanku odpjevajuLace wrote:a mozda ne sviraju...mozda samo svjetlucaju...a mozda nista od toga![]()
pape...sta ces ti meni (svojoj maloj laciki) poslati...ovaj put?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
al zato tute sviraju, treba ih samo zapisa`t![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
paketici se na kosevu dijele danas....
mi zavrsavamo danas i sutra kupovinu za mjedenicu....
paketice pakujemo preko vikenda....dostava je najvjerovatnije u ponedeljak iduce sedmice...ili utorak....
za pazaric polako stizu stvari....
brusnica mi vise ne pomaze....
bubi vas mIRCi
mi zavrsavamo danas i sutra kupovinu za mjedenicu....
paketice pakujemo preko vikenda....dostava je najvjerovatnije u ponedeljak iduce sedmice...ili utorak....
za pazaric polako stizu stvari....
brusnica mi vise ne pomaze....
bubi vas mIRCi
- uvjek dobar gost
i ja
mada ne vidim bas najbolje mogu Vam pomoci ako treba..
-
farky
Sad stigoh sa Koševa 
Ekipa u sastavu: Djed Mraz, Ivy, Daduli, Belma i ja
Podijelili smo paketiće na Dječjoj ortopediji, Dječjoj hirurgiji i Onkologiji, ukupno 36 paketića. I dodatno smo za tri igraonice donijeli nešto školskog pribora i igračaka + 8 tuta što sviraju
IVY-in tata se pravo uživio u ulogu djeda mraza i ja mu se od srca zahvaljujem što nam je pomogao da uz paketiće donesemo i osmijeh djeci kojoj možda sad u ovom momentu i nije baš do smijeha.
Belma, hvala ti što si mi dala ideju da podijelimo paketiće na Koševu i što si nam pomogla oko organizacije.
HVALA svima koji su nam svojim donacijama pomogli da obradujemo ovu djecu.
Ja sam još uvijek pod utiskom, jednim dijelom sretan što smo obradovali djecu, a drugim tužan što se ta djeca nalaze tamo, a ne sa svojim najbližima.. ne znam šta više da napišem..
slike slijede uskoro..
Ekipa u sastavu: Djed Mraz, Ivy, Daduli, Belma i ja
Podijelili smo paketiće na Dječjoj ortopediji, Dječjoj hirurgiji i Onkologiji, ukupno 36 paketića. I dodatno smo za tri igraonice donijeli nešto školskog pribora i igračaka + 8 tuta što sviraju
IVY-in tata se pravo uživio u ulogu djeda mraza i ja mu se od srca zahvaljujem što nam je pomogao da uz paketiće donesemo i osmijeh djeci kojoj možda sad u ovom momentu i nije baš do smijeha.
Belma, hvala ti što si mi dala ideju da podijelimo paketiće na Koševu i što si nam pomogla oko organizacije.
HVALA svima koji su nam svojim donacijama pomogli da obradujemo ovu djecu.
Ja sam još uvijek pod utiskom, jednim dijelom sretan što smo obradovali djecu, a drugim tužan što se ta djeca nalaze tamo, a ne sa svojim najbližima.. ne znam šta više da napišem..
slike slijede uskoro..
Last edited by farky on 22/12/2005 19:38, edited 1 time in total.
-
FortunaBela
Ekipi u sastavu hvala....
Kao što Farky reče, ne zna čovjek da li da bude sretan ili tužan...
Kao što Farky reče, ne zna čovjek da li da bude sretan ili tužan...
- daduli_sa
Samo da ponovim ono sto je i @farky rekao - osjecaj na Kosevu nevjerovatan! Osmijeh djece sve covjeku kaze.
Mozda nekome zvuci smijesno, nestvarno ali sam gledao djevojcicu od 6-7 god koja je sa osmijehom doslovno mazila svoj paketic, sjaj u ocima je zracio okolo! Imao sam osjecaj da je barbika koja ju je gledala iz paketica bila centar svijeta za nju!
FORUMOVCI - SVAKA CAST!
Veceras ce 36 djece sa Koseva zaspati ako nista barem utjesena!
Mozda nekome zvuci smijesno, nestvarno ali sam gledao djevojcicu od 6-7 god koja je sa osmijehom doslovno mazila svoj paketic, sjaj u ocima je zracio okolo! Imao sam osjecaj da je barbika koja ju je gledala iz paketica bila centar svijeta za nju!
FORUMOVCI - SVAKA CAST!
Veceras ce 36 djece sa Koseva zaspati ako nista barem utjesena!
-
FortunaBela
I od mene hvala Belma...ja sam se sad rasplakala, gledajući one slike...daduli_sa wrote:Da, HVALA Belma!