zbog Thompsona na dočecima prestadoh pratiti rukometnu repku hrvatske koja je skoro sve osvojila,zgadilo mi seRiddle wrote: ↑25/06/2024 10:46Isto ovo smo mi ovdje rekli prije 5-6 godina. Ja sam se radovao tom dočeku, jer mene jako uzbuđuje vidjeti veliku masu ljudi i čuti mnogo glasova odjednom. Htio sam vidjeti kako se Zagreb raduje isto kao što sam gledao snimke iz Buenos Airesa ili Pariza. Ali onda ti mali debili, predvođeni najmanjim i istovremeno najvećim debilom, dovedu nekakvu fašističku prikazu da im kao uljepša doček. Pokazuje ti samo kakva je svijest tih ljudi i na šta oni misle u, što bi trebalo biti, neizmjernom trenutku sreće i euforije. Nisu uostalom nikog ni morali dovoditi, Zagreb je bio došao njih da vidi, ali ne može ljakse protiv sebe.SpoilerShow
GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
#1151 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
-
vernes81
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
- lotPi
#1154 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Onako iskreno, u cemu je problem ako budu navijali za Njemacku?JohnnyS wrote: ↑25/06/2024 11:40skafiskafsnjak wrote: ↑25/06/2024 11:35Moras da shvatis da ovdje velika vecina navija kako navija zbog ovih bh Hrvata... jedne godine ja na moru, pricaju... kaze odakle si, kaze iz Hrvatske. Iz Mostara .... ista je spika i ostalima iz drugih gradova. Separatisticka govna. Jednostavno ne mogu protiv sebe i moram se radovati svakom njihovom "porazu".
Siguran sam da bi ti u susretu Njemačke i Bosne i Hercegovine navijao za Njemačku. Ili ako ne ti, da će ti djeca.
Tamo rodjeni, odrasli, ostvarili se u Njemackoj, nije nista problematicno!?
Veci je problem sto su neki 3-a ili 4-a generacija u Njemackoj pa navijaju protiv nje!
P.S.
Nisam u Njemackoj
-
dječak sa šibicama
#1155 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Istina, ali mislim da su i ovi bili bez karaktera kao mladji, moras slusati starije i budi tih.p206 wrote: ↑25/06/2024 11:17 Meni su ovi mlađi bez karaktera, možda se neko istakne kad odu stariji, ali bez karakternih igrača nema rezultata ma kakvo njihovo fudbalsko znanje bilo.
Neko nije volio Mandžukića i Vidu jer su prgavi, al bez takvih par nema rezultata kad naletiš na jaču i veću reprezentaciju.
Vida ili Mandzukic ili Spahic su posebna vrsta, prgavi i to im je karakter. Nekad dobro nekad lose.
Meni je Kovacic imao jaci stav kao mladji na terenu nego danas, bio je veliki talent kod prelaska u Inter a onda su ga napravili "najboljim igracem pomocne snage" na svijetu, takoreci. Vodonosa
Ili Rakitic, on se do 30 godine trazio u reprezentaciji, sav nekakav smotan trazilo mu poziciju u ekipi. U rusiji se nasao.
Inace su balkanski fudbaleri vecinom late blumeri, malo koji zablista u 20oj ili ranije. Iako ima primjera poput Pjanica, kad sam gledao njegove klipove iz francuske ja sam mislio evo ga novi Pirlo ili nesto tako. A on iz godine u godinu sve slabiji igrac.
-
splinter
#1156 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Nećemo o politici na ovoj temi 
-
dječak sa šibicama
#1157 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Fudija je fudio pofteno, bio fam na futakmici
-
kakavdanakneiskustvu
-
1Dante1
#1159 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Kako covjeku da ne bude drago kada ispadnu?
Hrvat iz Bosne i Hercegovine moze da navija za koga god zeli, pa i Hrvatsku, srcem, dusom, glavom.
No isti taj Hrvat navija i ne postuje Bosnu i Hercegovinu kada igra kao reprezentacija ni na koji nacin, pa ni sa nekim postovanjem. E zbog toga ne zasluzuju nikakvo razumijevanje niti podrsku.
Ono, cudno mu sto ja ne podrzavam zemlju u kojoj ni ja ni on nismo rodjeni, a nije mu cudno kada ga upitam sto ne postuje ako ne navija zemlju u kojoj se rodio kada ta reprezentacija igra.
I na kraju, u nogometu ali i u stvarnom zivotu, oni ce vazda biti stranci u tom Zagrebu
Hrvat iz Bosne i Hercegovine moze da navija za koga god zeli, pa i Hrvatsku, srcem, dusom, glavom.
No isti taj Hrvat navija i ne postuje Bosnu i Hercegovinu kada igra kao reprezentacija ni na koji nacin, pa ni sa nekim postovanjem. E zbog toga ne zasluzuju nikakvo razumijevanje niti podrsku.
Ono, cudno mu sto ja ne podrzavam zemlju u kojoj ni ja ni on nismo rodjeni, a nije mu cudno kada ga upitam sto ne postuje ako ne navija zemlju u kojoj se rodio kada ta reprezentacija igra.
I na kraju, u nogometu ali i u stvarnom zivotu, oni ce vazda biti stranci u tom Zagrebu
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#1160 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Patetičarkakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/06/2024 13:06 https://www.rijekadanas.com/dalic-o-svo ... UjEDBX0q8g
ko ga je gazio???
Ubio se za DP
- JohnnyS
#1161 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Uz posebnu ispriku administraciji jer se odmičem od striktno nogometa, samo želim iznijeti svoj stav da je potpuno svejedno tko za ili protiv koga navija i da bismo svi trebali pustiti jedni druge kako da navijaju za koga god hoće tako i da priželjkuju raspad kome god požele.lotPi wrote: ↑25/06/2024 13:00Onako iskreno, u cemu je problem ako budu navijali za Njemacku?JohnnyS wrote: ↑25/06/2024 11:40skafiskafsnjak wrote: ↑25/06/2024 11:35
Moras da shvatis da ovdje velika vecina navija kako navija zbog ovih bh Hrvata... jedne godine ja na moru, pricaju... kaze odakle si, kaze iz Hrvatske. Iz Mostara .... ista je spika i ostalima iz drugih gradova. Separatisticka govna. Jednostavno ne mogu protiv sebe i moram se radovati svakom njihovom "porazu".
Siguran sam da bi ti u susretu Njemačke i Bosne i Hercegovine navijao za Njemačku. Ili ako ne ti, da će ti djeca.
Tamo rodjeni, odrasli, ostvarili se u Njemackoj, nije nista problematicno!?
Veci je problem sto su neki 3-a ili 4-a generacija u Njemackoj pa navijaju protiv nje!
P.S.
Nisam u Njemackoj
Totalno je besmisleno tražiti neka pravila u potpuno subjektivnoj aktivnosti kao što je navijanje.
-
kakavdanakneiskustvu
#1162 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
vala bašsime_cipol wrote: ↑25/06/2024 13:12Patetičarkakavdanakneiskustvu wrote: ↑25/06/2024 13:06 https://www.rijekadanas.com/dalic-o-svo ... UjEDBX0q8g
ko ga je gazio???
Ubio se za DP![]()
-
DebelinJoe
#1163 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Čitam negdje vic:
Pitaju Dalića kako se on i Vatreni osjećaju nakon ispadanja sa Eura. Kaže Dalić: Ma kako bi se se osjećali...Za dom spremni.
Pitaju Dalića kako se on i Vatreni osjećaju nakon ispadanja sa Eura. Kaže Dalić: Ma kako bi se se osjećali...Za dom spremni.
- aCme
#1164 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
DebelinJoe wrote: ↑25/06/2024 13:51 Čitam negdje vic:
- animals
#1165 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Razumijem Bosnjake sto ne vole Hrvatsku repku, ali ne kontam sto je Srbi ne vole 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1166 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Hrvatska nije bila ovako ljuta na sudiju od 29. 11. 2017. 
-
RtrnOfSalisbury
#1167 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
mene da se pita, oduzo bi rvatima finale sp dje su pravo zalutali i upropastili isto, pa cak i polu-finale ali bi him dao da prodju medzu 16 na ep
isto, mescini da him igra nije tolko kardinalna kako se predstavlja, jos uvijek mogu pomaknut zadnju liniju prema centru i udarati akcente i ritam. sa ovim jacim mislim da se ne mogu zasad nosit sem na guzove
isto, mescini da him igra nije tolko kardinalna kako se predstavlja, jos uvijek mogu pomaknut zadnju liniju prema centru i udarati akcente i ritam. sa ovim jacim mislim da se ne mogu zasad nosit sem na guzove
-
swanfilter
#1168 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Neka se ljute na Modrica. Kako se zna desiti, mogao je onda i drugi gol pasti nakon penala. I niko o tih 8 min ne bi pricao ...
-
dječak sa šibicama
#1169 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Oduzeo bi ti hrvatima i sve medalje sa olimpijskih igara, ali ne mozes 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1170 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
JohnnyS wrote: ↑25/06/2024 13:25
Uz posebnu ispriku administraciji jer se odmičem od striktno nogometa, samo želim iznijeti svoj stav da je potpuno svejedno tko za ili protiv koga navija i da bismo svi trebali pustiti jedni druge kako da navijaju za koga god hoće tako i da priželjkuju raspad kome god požele.
Totalno je besmisleno tražiti neka pravila u potpuno subjektivnoj aktivnosti kao što je navijanje.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1171 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Ako Hrvatska čudesno prođe, igrat će protiv Portugala
index.hr
Koji optimisti
.
index.hr
Koji optimisti
- Radar71
-
kakavdanakneiskustvu
- avetinja
#1174 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
Tako bi trebalo biti, to je korektno. Samo se sjećam prošlog Svjetskog i koliki su napadi bili na svakoga ko je rekao da neće navijati za Hrvatsku; kako nećeš to su naše komšije, aaa ljubomorni, aaa ne vole nas... Nikada nisam vidio da je neko toliko opterećen ko će za koga navijati. Ove godine nije bilo takvog pritiska, ali vjerujem da će biti ako Hrvatska prođe grupu, iako ne znam čemu toliko opterećenje.JohnnyS wrote: ↑25/06/2024 13:25 Uz posebnu ispriku administraciji jer se odmičem od striktno nogometa, samo želim iznijeti svoj stav da je potpuno svejedno tko za ili protiv koga navija i da bismo svi trebali pustiti jedni druge kako da navijaju za koga god hoće tako i da priželjkuju raspad kome god požele.
-
kakavdanakneiskustvu
#1175 Re: GRUPA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
budalaština, kao da svi španci navijaju za francusku ili portugal, jer su susjediavetinja wrote: ↑25/06/2024 16:59Tako bi trebalo biti, to je korektno. Samo se sjećam prošlog Svjetskog i koliki su napadi bili na svakoga ko je rekao da neće navijati za Hrvatsku; kako nećeš to su naše komšije, aaa ljubomorni, aaa ne vole nas... Nikada nisam vidio da je neko toliko opterećen ko će za koga navijati. Ove godine nije bilo takvog pritiska, ali vjerujem da će biti ako Hrvatska prođe grupu, iako ne znam čemu toliko opterećenje.JohnnyS wrote: ↑25/06/2024 13:25 Uz posebnu ispriku administraciji jer se odmičem od striktno nogometa, samo želim iznijeti svoj stav da je potpuno svejedno tko za ili protiv koga navija i da bismo svi trebali pustiti jedni druge kako da navijaju za koga god hoće tako i da priželjkuju raspad kome god požele.
ja prvi ne navijam za hrvatsku,a nekada sam navijao,tako i za neke druge repke