Eminem se više "ne vrti" jer se danas više nema gdje vrtit'. Jesmo ukinuli MTV i te gatekeepere, majka mu stara.
Na ovim modernim platformama je još uvijek top of the pops, tako da se ja ne bih brinuo za njega (ni tu čitavu old-school generaciju).
Gatekeepere?darius_maximus wrote: ↑18/10/2024 08:27 Raspravljaju se ljudi kod nas je li Eminem još popularan dok čekamo koncert Koketa koji slavi 35. godina na estradi.
Eminem se više "ne vrti" jer se danas više nema gdje vrtit'. Jesmo ukinuli MTV i te gatekeepere, majka mu stara.
Na ovim modernim platformama je još uvijek top of the pops, tako da se ja ne bih brinuo za njega (ni tu čitavu old-school generaciju).
Meni tose kao da je prije 47g poginuo a ne 17.
Provala decenijeTruba wrote: ↑04/10/2024 12:08 eminem-uskoro-postaje-djed-posvetio-pjesmu-kcerki
https://avaz.ba/showbiz/jet-set/932029/ ... smu-kcerki
pa kao da je jučer smarao da je dobio curicu znači![]()
![]()
![]()
sjećam se 2005 u lisabonu bio neki njegov koncert i lik nešto čeprka oko svijetleće reklame otvori je i srola ogromni poster i pobježe
koliko je lik bio hit...i onda je pao u zaborav
Opet ti o MTV-u, ubi te nostalgija brate.darius_maximus wrote: ↑18/10/2024 08:27 Raspravljaju se ljudi kod nas je li Eminem još popularan dok čekamo koncert Koketa koji slavi 35. godina na estradi.
Ne bih znao, nisam primijetio da je pao u zaborav zato što nikada nisam obraćao pažnju na njegakomsinica_s_drugog wrote: ↑18/10/2024 22:02Pa ne moras ti njega ni voljeti ni slusati, ali reci da je pao u zaborav u ovom trenutku![]()
![]()