Treba znati razmisljati, misliti moze svako.
Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
Loki2k9
#1151 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1152 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Bez konkretnih primjera pogresaka nema price
Bojkotiram te
Ne bojkotujem nego bojkotiram
Bojkotiram te
-
Loki2k9
#1153 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ja mislim da si ti malo caknut u glavu, pajdoBlack swan wrote: ↑14/07/2021 14:14 Bez konkretnih primjera pogresaka nema price
Bojkotiram te
Last edited by Loki2k9 on 14/07/2021 14:26, edited 1 time in total.
- P.Starck
#1154 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Jbg Bosna nema karizmatične ličnosti niti ima naznake lidera, doduše ništa bolje ni u secesionističkom taboru!
Da se pitam ja bi...da sam na mjestu pojedinih mamlaza bosanskih što griju stolice u zgradi Predsjedništva BiH,
sjeo u auto i laganini pod pratnjom u Vitez! Da je prvo bilo Duvno, onda tim bolje...Duvno!
Dobar dan, dobar dan! Čujem da se ovdje nalazi precjednik RH. Ja sam taj i taj...
i u maniru dobrog domaćina vodim g. Precjednika RH u Travnik na ćevape,
pošto znam da u Vitezu nema ni janjetine ni ćevapa da valja, samo piza.
Znam da on kao i svaki miš voli oboritu ribu al nema ni toga u Vitezu.
Tj. ukrao bi taj show. Ili bi napravio još veći! A do tad odo da se kupam dok drugi ...
Da se pitam ja bi...da sam na mjestu pojedinih mamlaza bosanskih što griju stolice u zgradi Predsjedništva BiH,
sjeo u auto i laganini pod pratnjom u Vitez! Da je prvo bilo Duvno, onda tim bolje...Duvno!
Dobar dan, dobar dan! Čujem da se ovdje nalazi precjednik RH. Ja sam taj i taj...
Tj. ukrao bi taj show. Ili bi napravio još veći! A do tad odo da se kupam dok drugi ...
-
Loki2k9
#1155 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Zasto ici za nekim ko je dosao u radnu posjetu iz koje nista pozitivno za nikoga nece izaci. Nije dosao da prica o ekonomiji, vec demagogiji. Covjek je obicni populista, prispio nigdje, svjestan da dugo nece ostati na politickoj sceni i koristi vrijeme koje ima pred sobom da pravi malo cirkus. Ne treba ih ignorisati, treba pratiti poteze ali ne davati mu veliku medijsku paznju, jer evo, Laktasenko je ima godinama i sta, nista. Tako ce isto biti i sa Zorangutanom.P.Starck wrote: ↑14/07/2021 14:21 Jbg Bosna nema karizmatične ličnosti niti ima naznake lidera, doduše ništa bolje ni u secesionističkom taboru!
-
kox
#1156 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Dat ćemo vam drogu, ne damo pare.
- spreca
#1157 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Kako ovi glupi mediji pisu da je Gubavac Milanovic dosao u prvu zvanicnu posjetu BiH?ko je dogovarao tu posjetu a zna se ko moze da dogovara takve posjete,cuj u zvanicnu posjetu a iz vlade BiH niko ga nije ni vidio
-
pemanapemani
#1158 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pitanje broj 24. na Popisu stanovništva - etnička/nacionalna pripadnost.Bossona wrote: ↑13/07/2021 23:40Po popisu se i popisuju narodne odnosno etničke pripadnosti da se ima uvida u sastav stanovništva a državna pripadnost se dobija po državljanstvu u državi kojoj njeni građani imaju svoja državljanstva po rođenju ili naturalizaciji.pemanapemani wrote: ↑13/07/2021 22:24 Popis je pokazao da je za 97% stanovnika BiH vazniji narodni od drzavnog identiteta.
Zavrsena prica.
97% stanovnika BiH je izabralo da i etnički/narodno i nacionalno budu Bošnjaci, Srbi i Hrvati.
Pristankom na takvu definiciju popisnog pitanja broj 24., kao i samim izjašnjavanjem, pokazalo se da je za apsolutnu većinu stanovništva BiH bitno da i narodno i nacionalno budu Bošnjaci, Srbi i Hrvati.
Pojam državljanstvo Bosne i Hercegovine je davno devalvirao, jer se pristalo na nenormalnu jezičku vratolomiju - entitetsko državljanstvo.
Dakle, gospodo izabrali ste da vam je najbitniji narodni identitet, pa ste ga čak samoevoluirali u nacionalni, a ovamo se sere o nekoj građanskoj državi i grozi se na pojam konstitutivnosti (da je bilo 15% Bosanaca i Hercegovaca konstitutivnost bi postala totalno besmislena).
I onda mi neko vazi kako on voli domovinu Bosnu i Hercegovinu, kako je njemu Bosna i Hercegovina na prvom mjestu, kako je za građansku državu... Ma vozdra, takve priče više ne piju vodu, naprotiv, samo izazivaju bijes u čovjeku.
-
Loki2k9
#1159 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ovo mi djeluje kao prodavanje muda pod bubrege. Fol, kritikuju se svi jer su etnicki se izrazili onako kako su se izrazili, ali ustvari najvise Bosnjaci koji se zalazu za gradjansku drzavu, ali eto nisu se izjasnili kao Bosanci. Kakve to veze ima?pemanapemani wrote: ↑14/07/2021 15:28Pitanje broj 24. na Popisu stanovništva - etnička/nacionalna pripadnost.
97% stanovnika BiH je izabralo da i etnički/narodno i nacionalno budu Bošnjaci, Srbi i Hrvati.
Pristankom na takvu definiciju popisnog pitanja broj 24., kao i samim izjašnjavanjem, pokazalo se da je za apsolutnu većinu stanovništva BiH bitno da i narodno i nacionalno budu Bošnjaci, Srbi i Hrvati.
Pojam državljanstvo Bosne i Hercegovine je davno devalvirao, jer se pristalo na nenormalnu jezičku vratolomiju - entitetsko državljanstvo.
Dakle, gospodo izabrali ste da vam je najbitniji narodni identitet, pa ste ga čak samoevoluirali u nacionalni, a ovamo se sere o nekoj građanskoj državi i grozi se na pojam konstitutivnosti (da je bilo 15% Bosanaca i Hercegovaca konstitutivnost bi postala totalno besmislena).![]()
I onda mi neko vazi kako on voli domovinu Bosnu i Hercegovinu, kako je njemu Bosna i Hercegovina na prvom mjestu, kako je za građansku državu... Ma vozdra, takve priče više ne piju vodu, naprotiv, samo izazivaju bijes u čovjeku.
SAD je gradjanska drzava, Kanada isto, gdje se postavlja hiljadu i jedno pitanje o porijeklu osobe, na koje mozete da ne odgovorite. I to ne dovodi u pitanje americku naciju.
Tako isto Bosnjak, Srbin, Hrvat ne bi trebali dovoditi bh. naciju u pitanju, jer nacija je drzava, a etnicke grupe dijelovi te nacije.
-
pemanapemani
#1160 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Da, u SAD ne dovode u pitanje američku naciju, a na popisu stanovništva u BiH izjednačili pojam narod i nacija.Loki2k9 wrote: ↑14/07/2021 15:36Ovo mi djeluje kao prodavanje muda pod bubrege. Fol, kritikuju se svi jer su etnicki se izrazili onako kako su se izrazili, ali ustvari najvise Bosnjaci koji se zalazu za gradjansku drzavu, ali eto nisu se izjasnili kao Bosanci. Kakve to veze ima?pemanapemani wrote: ↑14/07/2021 15:28
Pitanje broj 24. na Popisu stanovništva - etnička/nacionalna pripadnost.
Dakle, gospodo izabrali ste da vam je najbitniji narodni identitet, pa ste ga čak samoevoluirali u nacionalni, a ovamo se sere o nekoj građanskoj državi i grozi se na pojam konstitutivnosti (da je bilo 15% Bosanaca i Hercegovaca konstitutivnost bi postala totalno besmislena).![]()
SAD je gradjanska drzava, Kanada isto, gdje se postavlja hiljadu i jedno pitanje o porijeklu osobe, na koje mozete da ne odgovorite. I to ne dovodi u pitanje americku naciju.
Tako isto Bosnjak, Srbin, Hrvat ne bi trebali dovoditi bh. naciju u pitanju, jer nacija je drzava, a etnicke grupe dijelovi te nacije.
-
statixx
#1161 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
OTVORENO PISMO ZORANU MILANOVIĆU
Ceo jucerašnji dan sam tražila makar jedan razlog da persiram ne dobro došlu osobu u BiH, međunarodno priznatu državu pre Hrvatske (ma, da je i sekundu pre priznata, prije je i tačka) i istorijski stariju bar jedan vek. Nisam ga pronašla. Ne može biti ništa razlog za uljudnost prema gostu koji vređa državu u koju je bez pitanja došao. Meni on liči na ove teroriste koji se umešaju u gomilu migranata. Ne mogu da mu poštujem ni funkciju predsednika. Biti predsednik ozbiljne države je jedna a biti predsednik banana države je sasvim druga stvar. Meni je to nalik funkciji poslovođe u kineskim marketima. Ima svega, od igle do lokomotive, ali ništa ne vredi pet para. Dakle, kakva država takav joj i predsednik. Šega živa od obadvoje.
Zorane, nesrećo jedna! Ima jedna stara bosanska rec za takve kao ti. NAHOD. Covek koji dolazi nepozvan i uglavnom neželjen. Davi ukućane bedastim pričama a nakon njegovog odlaska uvek nešto u kući fali... Pricaš da nisi nacionalista a došao si u posetu najcrnjim nacionalistima fašisticke proviniencije. Lupetao si nešto o evropskim vrednostima a zagovaraš kleronacionalisticki ustroj države sa kojom ti nemaš ama baš ništa. I, ti kao fol Europejac. Idi, Zorane ne nasmejavaj nas. Ti si šega od čoveka a smece od političara. Jadan ne bio, Hrvatska je sramota EU, najsiromašnija, najprimitivnija, najzaostalija... Po svim parametrima ste najgori u EU. Politika Hrvatske je da stvara sukobe gde god stigne. Ni sa jednim susedom nemate prijateljske odnose osim sa fašistom Orbanom koji vam je maznuo INU a još će ponešto, ako Bog da. Kakav si ti eurokenjac kada ne poštuješ njihove vrednosti, ne priznaješ presude haškog tribunala, ne vidiš zlocine svog naroda, rehabilituješ zlikovce krvavih ruku. Hteo ti ili ne, Hrvatska je deo UZP, Herceg Bosna je tvorevina UZP, haški osuđenici su ratni zlocinci... Slavi ih slobodno. Svet zna o vama sve. Možeš lagati sebe i šacicu okorelih fašista, niko ti ne veruje od cestitih Hrvata.
Šta ono rece, ko je zadnja rupa na svirali? Okreni se oko sebe jado. Videceš da vam sve propada, da je sve u neredu, da nemate ruku koja će vam ponuditi pomoć. BiH je u užasnim teškoćama zbog vas, predsednika banana države i cetnickog režima preko Drine. Da vi i neuki, nepismeni bošnjacki nacionalisti ne podržavate ove vođe nacionalnih torova BiH bi za vas bila Švicarska.
Samo ti nastavi sa tim HDZ ološem, pokaži jasnu sliku kako si đubre od coveka. Na izborima si pobedio našim glasovima, kao kandidat SDP-a. Nisi ni stigao u predsednicke dvore a vec si navukao crnu uniformu. Ne koketiraš sa liderima HDZ-a ali sa njihovom politikom i politikom zaostalih exstremnih desnicara si blizak kao nokat i meso. Jadan si ti kada te slave u Hercegovini (gde niko nije glasao za tebe) i extremno desni otpad u Hrvatskoj. Da ti misliš dobro Hrvatima, ne bi se smucao po Hercegovini gde se pola njih pozdravlja sa ZDS nego bi otišao u Fojnicu kod dobrih bosanskih franjevaca da te nauče nešto korisno, ili u Banja Luku kod kardinala Komarice da ti kaže kako je Hrvatima kod tvog jarana Dodika u RS. Da imaš išta ljudsko, otišao bi da vidiš logore u Dretelju, Gabeli, Čapljini, na heliodrom – gde su se ti tvoji sagovornici iskazali u svim zlocinima kojih se ni Pavelić ne bi postideo...
Ne, dobri ljudi tebi ne trebaju. Ti si došao da zakuhaš, da potpiriš vatru nacionalizma da ohrabriš potomke ustaša.
Pretpostavljam da ćeš se sada ironično smejati i reci “koja je ovo budala”. Imaš pravo. Budala sam i izvinjavam se mojim štovateljima što sam na društvenim mrežama agitovala za tvoj izbor i pripomogla da dobiješ bar 500 glasova više. Ali i ja se tebi smejem i rugam gde god god i kad god vidim tvoju sliku. Čak sam jednu stavila na vrata špajza da mi unuci ne kradu kolace. Plašim decu sa tobom.
Ti si svestan da si ukoljica, prznica i bezobrazan čovek. Uživaš što si takav. Ali, doći u državu koja taj dan obeležava užasan genocid i vređati je, nije bezobrazluk, to je za psihijatrijsko posmatranje. Trebali su te bar u obitelji upozoriti na to.
Ajde jadan, idi svojim putem i okani se BiH. A, pretiti možeš svojoj materi, ne BiH, u BiH te se niko ne boji. Kukavica si, čak si rat izbegao jer si baja samo na jeziku. Siti smo mi i naših nacista, taman nam još ti fališ.
P.S. Sapun ti ne dam. Kupi sebi i sapun i parfem. Pošto mi ne deluješ kao higijenski čistunac, nekako si sav ulojen, zapamti, prvo sapun 2-3 puta pa onda parfem. Na našu žalost BiH se usmrdela od truleži tvojih miljenika i drugih nacionalista pa se tvoj elegantni miris hijene nije posebno osetio.
See Less
-
Loki2k9
#1162 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
E pa to je bolesno. I Bosnjaci su podlegli toj bolesnoj konstrukciji ali ne zato sto to zele vec zato sto na vrijeme nisu bili pametni i razlucili ta dva pojma.pemanapemani wrote: ↑14/07/2021 15:44Da, u SAD ne dovode u pitanje američku naciju, a na popisu stanovništva u BiH izjednačili pojam narod i nacija.Loki2k9 wrote: ↑14/07/2021 15:36
Ovo mi djeluje kao prodavanje muda pod bubrege. Fol, kritikuju se svi jer su etnicki se izrazili onako kako su se izrazili, ali ustvari najvise Bosnjaci koji se zalazu za gradjansku drzavu, ali eto nisu se izjasnili kao Bosanci. Kakve to veze ima?
Tako isto Bosnjak, Srbin, Hrvat ne bi trebali dovoditi bh. naciju u pitanju, jer nacija je drzava, a etnicke grupe dijelovi te nacije.![]()
-
howdy
#1163 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
i dalje nema izbornog 
- spreca
#1164 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ja bih samo da se sjetim mame onima koji su glasali za entitetsko drzavljanstvopemanapemani wrote: ↑14/07/2021 15:28Pitanje broj 24. na Popisu stanovništva - etnička/nacionalna pripadnost.
-
howdy
#1165 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
bice pare kad se ukaze fiskalni racun u medjugorju
-
Sociolog
#1166 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Ne znam sto se ovi nasi cude,kako ljevicar postai sad desnicar.
Pa u Grckoj onaj lik, sto je dosao iz Syrize za predsjwdnika Cipras, bio ultra komunista evo sad desnicar samo takvi sve tjera nacionalne interese a slabo socijalne ciljeve ganja.
Pa u Grckoj onaj lik, sto je dosao iz Syrize za predsjwdnika Cipras, bio ultra komunista evo sad desnicar samo takvi sve tjera nacionalne interese a slabo socijalne ciljeve ganja.
- Truba
#1167 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
-
howdy
#1168 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
jel moze debilnija replika, potrudi se
-
howdy
#1169 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
covjek sa crne liste USA, negator genocida koji se sastaje sa samo sebi slicnima brani Zorangutana Milanovica, dame i gospodo Milorad Dodik brani Zokija pa

- HarTar
#1170 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
! / Margit Tomik-Levy pisala Milanoviću: 'Sav si ulojen. Prvo sapun pa onda parfem'
https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... FTbh_jM64E
https://radiosarajevo.ba/metromahala/te ... FTbh_jM64E
- Truba
#1171 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Partizanski radio s dozom mrznje prema svemu hrvatskom
E ne ide to tako moji partizani
-
90minut
#1172 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Pa ti nisi hrvat ti si bosanac u srcu doline bosne, covjek koji mora šutiti i kojeg pere kriza identiteta.Black swan wrote: ↑14/07/2021 22:18 Partizanski radio s dozom mrznje prema svemu hrvatskom
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#1173 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
I partizani su se borili protiv ustaštva...Black swan wrote: ↑14/07/2021 22:18 Partizanski radio s dozom mrznje prema svemu hrvatskom
-
Blitz1
#1174 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Labud je selefija. Spavač.90minut wrote: ↑14/07/2021 22:19Pa ti nisi hrvat ti si bosanac u srcu doline bosne, covjek koji mora šutiti i kojeg pere kriza identiteta.Black swan wrote: ↑14/07/2021 22:18 Partizanski radio s dozom mrznje prema svemu hrvatskom
Kodno ime je crni labud.
Čeka poziv iz Dabiqa da krene u pohod...
-
Loki2k9
#1175 Re: Zoran Milanović - predsjednik Hrvatske
Kako vrijeme prolazi sve mu se vise nazire crna kosulja ispod havajke.