Pa reci lijepo, jasno i glasno da ti to smeta. Sta okolisasславянин wrote:Veoma interesantno - jer na temi ovog jasnog naslova poce prica o nemanjicima ili kome vec i srpskom uzroku zasto je ovaj otisao ubijati svijet.hAZNADAR wrote: tebi to sala? Na ovoj temi vrlo jasnog naslova?
Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
- insomnia78
#1151 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
- славянин
#1152 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Naravno da mi smeta komplet historiju nekog naroda okarakterisati kao teroristickom - kao sto si ti "Sto jer sam musliman" odgovorio na sliku sto sam postavio. Jer nije ugodno kada neko generalizuje stvari jel .insomnia78 wrote: Pa reci lijepo, jasno i glasno da ti to smeta. Sta okolisas
HYPOCRITE
noun
a person who pretends to have virtues, moral or religious beliefs, principles, etc., that he or she does not actually possess, especially a person whose actions belie stated beliefs.
a person who feigns some desirable or publicly approved attitude, especially one whose private life, opinions, or statements belie his or her public statements.
- insomnia78
#1153 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
A smeta ti zato sto si Srbin?славянин wrote:Naravno da mi smeta komplet historiju nekog naroda okarakterisati kao teroristickom - kao sto si ti "Sto jer sam musliman" odgovorio na sliku sto sam postavio. Jer nije ugodno kada neko generalizuje stvari jel .insomnia78 wrote: Pa reci lijepo, jasno i glasno da ti to smeta. Sta okolisas
HYPOCRITE
noun
a person who pretends to have virtues, moral or religious beliefs, principles, etc., that he or she does not actually possess, especially a person whose actions belie stated beliefs.
a person who feigns some desirable or publicly approved attitude, especially one whose private life, opinions, or statements belie his or her public statements.
- славянин
#1154 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Pa ne vidim ja neku masovnu podrsku ovom majmunu dole na nz iz Srbije ??? Ne vidim urlikanje neka si bravo ovo ono.Sto se tice komentara - prelistas komentare na klix pa ces viditi da budala ima svugdje.insomnia78 wrote: Sve i da je tako mi ne mozemo uciniti nista povodom toga. Niti to neko odobrava.
I na koji nacin se to moze porediti sa srpskim velicanjem zlocina? Eto, sutra je presuda Dr. Koljacu pa da vidimo komentare
- insomnia78
#1155 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
A vidis li masovnu podrsku zlocincima kojima se ovaj inspiris’o?славянин wrote:Pa ne vidim ja neku masovnu podrsku ovom majmunu dole na nz iz Srbije ??? Ne vidim urlikanje neka si bravo ovo ono.Sto se tice komentara - prelistas komentare na klix pa ces viditi da budala ima svugdje.insomnia78 wrote: Sve i da je tako mi ne mozemo uciniti nista povodom toga. Niti to neko odobrava.
I na koji nacin se to moze porediti sa srpskim velicanjem zlocina? Eto, sutra je presuda Dr. Koljacu pa da vidimo komentare
- славянин
#1156 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Ne - zato sto mi smeta ova rijec ciji sam ti opis iz rijecnika postavio - kada definise nekoga kao licnost. Kao sto ne volis da neko generalizuje muslimane nemoj ni ti onda da to radis.insomnia78 wrote:A smeta ti zato sto si Srbin?славянин wrote:Naravno da mi smeta komplet historiju nekog naroda okarakterisati kao teroristickom - kao sto si ti "Sto jer sam musliman" odgovorio na sliku sto sam postavio. Jer nije ugodno kada neko generalizuje stvari jel .insomnia78 wrote: Pa reci lijepo, jasno i glasno da ti to smeta. Sta okolisas
HYPOCRITE
noun
-
hAZNADAR
#1157 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Tragedija na NZ, iznosimo golu istinu da je srpski nacionalizam odavno inpsiracija desnicarima po svijetu, da je RS genocidna i suruje sa desnicarskim snagama,.... a ti i slicni potegli i Turke i nase sa Bosfora, jezide, palestinske fasiste, cetnicke borce za slobodu,.... sta vec ne. I sad novi momenti - slike terorista u ISIL-u koji bi Bosnjacima sipali otrov u pice ko fol sala mala?славянин wrote:Veoma interesantno - jer na temi ovog jasnog naslova poce prica o nemanjicima ili kome vec i srpskom uzroku zasto je ovaj otisao ubijati svijet.hAZNADAR wrote: tebi to sala? Na ovoj temi vrlo jasnog naslova?
Ovo je sramota za ovaj forum. Ako to uopce ovdje nesto znaci.
- славянин
#1158 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Vrtimo se u krug.. vjeruj sta oces boli me briga. Samo cu da dodam da i ti uz insomniju prostudiras sta znaci rijec hipokrit.hAZNADAR wrote:
Tragedija na NZ, iznosimo golu istinu da je srpski nacionalizam odavno inpsiracija desnicarima po svijetu, da je RS genocidna i suruje sa desnicarskim snagama,.... a ti i slicni potegli i Turke i nase sa Bosfora, jezide, palestinske fasiste, cetnicke borce za slobodu,.... sta vec ne. I sad novi momenti - slike terorista u ISIL-u koji bi Bosnjacima sipali otrov u pice ko fol sala mala?
Ne nije sramota - jer foruma MI MI MI - ONI ZLI ONI ZLI imas na svakom cosku.. trambusanje koje zatupljuje zdrav razum ali ima ovaca.
-
hAZNADAR
#1159 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Znaci kada neko spomene zvanicnu politiku RS i zvanicnu ideologiju RS, zvanicno odlikovanje Karadzicu, zvanicne veze RS sa svjetskim desnicarima,.. i opce javno mjenje u RS koje slavi nacin kako je nastala RS - tvoj odgovor je par ISIL-ovaca porijeklom sa ovih prostora - to po tebi isto i da kao poklopi nekoga?славянин wrote:
Ne - zato sto mi smeta ova rijec ciji sam ti opis iz rijecnika postavio - kada definise nekoga kao licnost. Kao sto ne volis da neko generalizuje muslimane nemoj ni ti onda da to radis.
Problem nije to sto takvi poput tebe tako rezonuju - problem je da to prolazi na najvecem BiH portalu.
Last edited by hAZNADAR on 19/03/2019 22:45, edited 1 time in total.
-
hAZNADAR
#1160 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Ovo tebe nije sramota?славянин wrote:Vrtimo se u krug.. vjeruj sta oces boli me briga. Samo cu da dodam da i ti uz insomniju prostudiras sta znaci rijec hipokrit.hAZNADAR wrote:
Tragedija na NZ, iznosimo golu istinu da je srpski nacionalizam odavno inpsiracija desnicarima po svijetu, da je RS genocidna i suruje sa desnicarskim snagama,.... a ti i slicni potegli i Turke i nase sa Bosfora, jezide, palestinske fasiste, cetnicke borce za slobodu,.... sta vec ne. I sad novi momenti - slike terorista u ISIL-u koji bi Bosnjacima sipali otrov u pice ko fol sala mala?
Ne nije sramota - jer foruma MI MI MI - ONI ZLI ONI ZLI imas na svakom cosku.. trambusanje koje zatupljuje zdrav razum ali ima ovaca.
славянин wrote:
Kazu "poyy falis nam mnogo"![]()
- славянин
#1161 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
To sam sa namjerom postavio - i gledaj uvrjedjene mlade - a ovamo ISTO TO ali ozbiljno radis klasificirajuci srbe i njihovu historiju. Pa ja ne znam jesi li ti normalan da mislis da je vecina srba spremno da kolje i da su cetnici... izadji malo prosetaj idi obidji beograd ili nesto malo pogledaj razgledaj 21. stoljece.hAZNADAR wrote:
Ovo tebe nije sramota?славянин wrote:
Da dodam, zlocincima zna se gdje je mjesto - sutra cekamo presudu jednom.
-
hAZNADAR
#1162 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Ne vrijedja to mene, nisi se meni obratio vec insomniji. Ja samo upozoravam na scenario slican bodkinovoj provokaciji.славянин wrote:To sam sa namjerom postavio - i gledaj uvrjedjene mlade - a ovamo ISTO TO ali ozbiljno radis klasificirajuci srbe i njihovu historiju. Pa ja ne znam jesi li ti normalan da mislis da je vecina srba spremno da kolje i da su cetnici... izadji malo prosetaj idi obidji beograd ili nesto malo pogledaj razgledaj 21. stoljece.hAZNADAR wrote:
Ovo tebe nije sramota?славянин wrote:
Ne izokreci napisano. Niko ne naziva sve Srbe koljacima - samo podsjeca na opcepoznatu istinu o zvanicnoj srpskoj politici u RS, zvanicnoj ideologiji, herojima, odlikovanima, vezama sa kojim politickim snagama u svijetu,.....sto oni sami isticu,... Ponovicu to sto puta ako treba i nece ti proci izokretanje necijih rijeci.
-
zavrzlama
#1163 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Covjek i zena srbi/pravoslavci....hrane dijete i jedva docekaju da poraste i da podje u prvi razred osnovne skole,kao i svaki roditelj na svijetu..dijete krene u skolu koja se zove OS Radovan Karadzic,,isti onaj koji je osudjen na dozivotnu robiju i osudjen za genocid..to dijete dolazi kuci i pita roditelje ko je covjek po kome je skola dobila ime..sta ce ti roditelji reci tom djetetu....zar ovo nije grozno da groznije i gore ne moze biti...po kakvim moralnim,ljudskim i civilizacijskim vrijednostima ce odrastati to dijete...
Molim iskrene srbe na forumu da mi daju svoje vidjenje ovog sto sam napisao....srbi nisu svjesni sta velikosrpska i cetnicka ideologija radi sa samih njih..da ne govorim o nesrbima.
Molim iskrene srbe na forumu da mi daju svoje vidjenje ovog sto sam napisao....srbi nisu svjesni sta velikosrpska i cetnicka ideologija radi sa samih njih..da ne govorim o nesrbima.
- insomnia78
#1164 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Pusticu BMK da ti odgovori
Davno kad sam mali bio nasao sam u ormaru
Sakrivenu u carsafe pozutelu sliku staru
Djedo me je ugledao kako sliku gledam kradom
Upita ga je li djeedo ko je onaj covjek s bradom.
To je djete cica Draza rece djedo tuzna lica
Vjeruj djedu nije bio zlocinac i izdajica
To je pravi srbin bio slavio je krsnu slavu
Volio je svoga kralja i zato je dao glavu.
Veliki je srbin bio ubili su zato Drazu
Veruj djete svome djedu komunisti sve nas lazu
Moga djeda vise nema a nema ni komunista
U sobi na mome zidu stoji ona slika ista
-
Niemand
#1165 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
A jemda i klececi vili brandt treba biti bosnjo.
Inace, chmoljo postaje isti inzko.
- insomnia78
#1166 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
More i Dule Savićinsomnia78 wrote:Pusticu BMK da ti odgovoriDavno kad sam mali bio nasao sam u ormaru
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1167 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Zar?Niemand wrote:A jemda i klececi vili brandt treba biti bosnjo.
Svi vide bodkinovu provokaciju, a niko fudinu?
Sada se francuz vrijedja jer ga ovaj podjebava na isti nacin kako on podjebava svakog ko ne napise ono sto on misli da treba pisati?
- insomnia78
- insomnia78
#1169 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
S mal razlikom da bi ja zagino iste sekunde da sam njemu zaljepio sliku cetnika. Nije da nisam gin’o i za nevinije usporedbe
- Chmoljo
- insomnia78
#1171 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Hoces primjere? I
- славянин
#1172 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Ma jao jest mi te zao... bas nepravda ...insomnia78 wrote:S mal razlikom da bi ja zagino iste sekunde da sam njemu zaljepio sliku cetnika. Nije da nisam gin’o i za nevinije usporedbe
^^^^^^ Dva posta prije :
insomnia78 wrote:More i Dule Savićinsomnia78 wrote:Pusticu BMK da ti odgovoriDavno kad sam mali bio nasao sam u ormaru
Da ponovim samo - Hypocrite - procitati.
- insomnia78
#1173 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Sta je ovdje Hipokritno?
- Chmoljo
#1174 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Hoces ti svoje postove kojima diskreditujes sagovornika na ovaj nacin?insomnia78 wrote:Hoces primjere? I
Ili da jednostavno vidimo tvoj ukupan broj postova, lakse je?!
-
Niemand
#1175 Re: Teroristički napad na Novom Zelandu - Christchurch
Ispisano je dosta stranica nakon toga, stoga uopste ne mislim na to. Postajes inzko ne zbog onog sto radis, vec onog sto ne radis.Chmoljo wrote:Zar?Niemand wrote:A jemda i klececi vili brandt treba biti bosnjo.
Svi vide bodkinovu provokaciju, a niko fudinu?
Sada se francuz vrijedja jer ga ovaj podjebava na isti nacin kako on podjebava svakog ko ne napise ono sto on misli da treba pisati?
Degutantno je citati sve ovo. Razumijem da nije svima. Ali pobogu, samo zato sto se nesto lijepo upakuje i toboze "sta je, ne krisim pravila" to ne znaci da ne mozes iskoristiti svoje cuvene bonske ovlasti i prekinuti ovu smijuriju (znas ono, registracijom na ovaj forum pristajemo da moderator moze bez objasnjenja ovo i ono).
Aj nou, teoretski mozes i mene banovati sad (nemoj me banovati, sace brexit