Draško Stanivuković
- Kikibombona
#1151 Re: Draško Stanivuković
Zao mi sto kod nas nema mladih ljudi sa mudima da na ovaj nacin usmjere svjetla reflektora na SDA lopovcine
-
doremifa
#1152 Re: Draško Stanivuković
Nasi mladi nemaju love da ih iz dana u dan prati cijela filmska ekipa, brinu se o sminki, svjetlu i pisanjem scenarija, barem oni sa mudima. Bilo bi interesantno draska vidjeti kao gradonacelnika BL ako ga kandidiraju. ili mozda kao clana predsjednistva za tri godine, ako nista, lijepo momak izgleda a to mu je dovoljno da bude bolji od ove trojice trenutnoKikibombona wrote: ↑08/05/2020 11:32 Zao mi sto kod nas nema mladih ljudi sa mudima da na ovaj nacin usmjere svjetla reflektora na SDA lopovcine
- RunnerX
#1153 Re: Draško Stanivuković
Nije ni on u početku koristio filmsku ekipu, šminku, svjetlo i pisao scenarij. Nego je prevrtao asfalt, snimao mobitelom, svađao se sa Dodikom kad ga niko nije smio pogledati a kamoli da mu se obrati. Znate ono kad mu je Dodik izbio telefon iz ruke i psovao mu majku.
Za ovo trebaju muda.
Ovdje mi je najjači ovaj Miloradov potrčko, on kao nešto snima, unosi se, umjesto da bježi iz kadra da ga narod ne gleda.
Za ovo trebaju muda.
Ovdje mi je najjači ovaj Miloradov potrčko, on kao nešto snima, unosi se, umjesto da bježi iz kadra da ga narod ne gleda.
- Kikibombona
#1154 Re: Draško Stanivuković
Dok debeli Nermin Niksic sjedi zavaljen u fotelji i kuka radi smanjenja primanja strankama, u pauzi tepanja vladajucem Radoncicu, opozicioni politicari ovako nastupaju:Kikibombona wrote: ↑08/05/2020 11:32 Zao mi sto kod nas nema mladih ljudi sa mudima da na ovaj nacin usmjere svjetla reflektora na SDA lopovcine
SDA sekta bi davno pala sa vlasti da opozicija na celu sa SDP i NS nije impotentna. Nemaju energije ni hraborsti, zadovoljni platama sa budzeta.
SDA sekta u mojoj MZ na proteklim izborima dobila 11% glasova sto je 5% izaslih na izbore. I sa tih 5% jebu mene i moj grad.
- Point.
#1155 Re: Draško Stanivuković
Jarane, uradi nešto po tom pitanju. Od kukanja po internetu nema fajde.Kikibombona wrote: ↑09/05/2020 10:35
SDA sekta u mojoj MZ na proteklim izborima dobila 11% glasova sto je 5% izaslih na izbore. I sa tih 5% jebu mene i moj grad.
- Hemel
#1156 Re: Draško Stanivuković
SDA jesu lopovi ali ni priblizno kao ovi.Kikibombona wrote: ↑08/05/2020 11:32 Zao mi sto kod nas nema mladih ljudi sa mudima da na ovaj nacin usmjere svjetla reflektora na SDA lopovcine
Dodik to radi brutalno i ne skrivajuci previse.
- Kikibombona
#1157 Re: Draško Stanivuković
Da svi rade koliko ja SDA sekta ne bi vladala. Sve sto govorim ovdje, govorim sirem krugu ljudi, u komsiluku, na poslu itd. Medju rodbinom i prijateljima svakako nemam SDA-ovaca.
Na prosle izbore sam poveo dva covjeka koja inace ne glasaju.
Ja ne mogu vise...
A iznenadio bi se koliko se ljudi plasi govoriti. Meni su X puta na ulici pojedinci rekli 'tise malo'...
Samo nek' nam zavaljuju do jaja kada smo picke.
Hemel
Ne bih rekao. U F BiH ima vise para, bilo je vise donacija, tako da je SDA sigurno najvise u drzavi pokrala. A mentalitet je isti, SDA, SNSD/SDS ili HDZ. Podmukle i pohlopne seljacine kojima je stalo iskljucivo do sebe i najuze porodice.
- Point.
#1158 Re: Draško Stanivuković
Samo narodni sveobuhvatni ustanak nezadovoljne mase može pokrenuti stvari. Ovi vidjeli da mogu karati kako hoće i može im se kad narod zabija glavu u zemlju i šuti. Sami su krivi.Kikibombona wrote: ↑09/05/2020 13:10Da svi rade koliko ja SDA sekta ne bi vladala. Sve sto govorim ovdje, govorim sirem krugu ljudi, u komsiluku, na poslu itd. Medju rodbinom i prijateljima svakako nemam SDA-ovaca.
Na prosle izbore sam poveo dva covjeka koja inace ne glasaju.
Ja ne mogu vise...
A iznenadio bi se koliko se ljudi plasi govoriti. Meni su X puta na ulici pojedinci rekli 'tise malo'...![]()
![]()
Samo nek' nam zavaljuju do jaja kada smo picke.
Hemel
Ne bih rekao. U F BiH ima vise para, bilo je vise donacija, tako da je SDA sigurno najvise u drzavi pokrala. A mentalitet je isti, SDA, SNSD/SDS ili HDZ. Podmukle i pohlopne seljacine kojima je stalo iskljucivo do sebe i najuze porodice.
-
belfy
#1159 Re: Draško Stanivuković
Point vjerovatno prica iz iskustva i zasigurno zna sta je potrebno za pokretanje stvari. evo, ja bih zamolio da nam kaze kako se on izborio za svoj boljitak da slijedimo njegov primjer.
- Point.
#1160 Re: Draško Stanivuković
Tebe jebu u mozak 25 godina ne mene. Zar ti trebam ja da ti pokažem put? Najlakše je u hladovini šupljirati i čekati bolje dane, da se magično same od sebe pokrenu. Vidi mustre, da mu ja rješavam njegove probleme.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1161 Re: Draško Stanivuković
vrh.
pa kažeNajlakše je u hladovini šupljirati i čekati bolje dane
a on riješio svoje probleme tako što je promijenio ne političare, nego cijeli politički i društveni sistem - preseljenjem.Vidi mustre, da mu ja rješavam njegove probleme.
- Point.
#1162 Re: Draško Stanivuković
Ovdje ne pričamo o meni, nego o vama koji kukate kako vas 5% jebe u mozak izbornim krađama i slično. Fokus molim lijepo. Pred parlament, predsjedništvo, skupštinu, vladu Kantona šta već. Građani drugih država su i za manje protestovali. Đe zapelo?
- Chmoljo
#1163 Re: Draško Stanivuković
a nas ovdje ima 10% izbornog tijela pa ti nije jasno kako ne uspijevamo biti većina jel?
-
tutku
#1164 Re: Draško Stanivuković
Opasno vlada sindrom fascinacije prosjecnog Bosanca/Bosnje populistom Draskom Stanivukovicem
- Point.
#1165 Re: Draško Stanivuković
Nezadovoljni i ogorčeni građani imaju pravo svoje nezadovoljstvo iskazati na ulici protestima ili nekim drugim načinom. Posebno ako je u pitanju izborna krađa.
Ovaj kaže da sa 5% glasova jebe njega i njegov grad. Pa što dopustiš? Što ne radiš ništa po tom pitanju?
- Sanjarko
#1166 Re: Draško Stanivuković
Strah? Ako mi protestvujemo strah nas od njihovog ocjepljenja, ako oni protestvuju strah njih od nas da cemo nesto pokusati nasilu protiv njih. Mislim na sva tri konstitutivna naroda pod nas i njih.
Realno nas treba bit strah da neiskoriste priliku za realiziranje velikodrzavnih projekata, a njih od nas, ne.
Druga stvar masineriju imaju glasacku s budzeta stranke i podjednako su sve lose, neke manje, neke vise.
Tesko je to smijeniti na izborima pa i protestima. Tako da realno tesko cemo bilo sta promjeniti.
- Point.
#1167 Re: Draško Stanivuković
Ne pričam o protestima protiv onim anamo, nego konkretno protiv npr SDA. Ljudi su npr preuzeli vlast u Sarajevu a da se realno niko nije ozbiljnije počešao. Na ovom forumu se, primjera radi, digla tolika halabuka, pisali se kolumne i kolumne teksta, nezadovoljstvo je prosto prštalo i šta bi, ništa. Osta sve na kraju samo pusto slovo na monitoru.
- Sanjarko
#1168 Re: Draško Stanivuković
*Tackice* ja sam mislio i na nase ove krade. Realno tesko im sta mozemo. Raspala se SDA i opet SDA ili SDA kadrovi na vlasti. Ironija se igra s nama. Kosmicka. Znas ono, poslije rezima, rezim.Point. wrote: ↑10/05/2020 08:13 Ne pričam o protestima protiv onim anamo, nego konkretno protiv npr SDA. Ljudi su npr preuzeli vlast u Sarajevu a da se realno niko nije ozbiljnije počešao. Na ovom forumu se, primjera radi, digla tolika halabuka, pisali se kolumne i kolumne teksta, nezadovoljstvo je prosto prštalo i šta bi, ništa. Osta sve na kraju samo pusto slovo na monitoru.
- Chmoljo
#1169 Re: Draško Stanivuković
Imaju pravo i pisati po forumima, portalima, kolumnama. Nije jedini vid protesta izaći na ulicu. Ja prvi ne želim izaći na ulicu bez cilja i artikulisanih zahtjeva.
Nikad nisam podržao onu glupost sa paljevinama iz prostog razloga što sam znao da će za posljedici imati samo to da će se neko ugraditi u obnovu zapaljenih objekata. Cirkus sa plenumima gdje se nije znalo šta se hoće i samim sve ostalo pada u vodu. Niti se zna protiv koga se tačno protestuje, niti se zna šta se želi, a onda i put kojim se želi krenuti je nemoguće odrediti ako se to dvoje ne zna.
A što se tiče tog tvog patronizirajućeg stava, analogan je kada se neko žali na siromaštvo u Bangladešu općenito, a ti mu kažeš, pa de radi nešto na tome.
Dosta nas na ovom forumu itekako aktivno prati politiku, podržava one za koje misle da mogu nešto promijeniti, daje ideje, sugestije, kritikuje. Neki su i aktivni u politici, dakle pokušavaju nešto promijeniti. Kroz posljednju vladu u ks, pokazalo se da se može i da je to jedan od efektnijih načina.
Dakle, neki ljudi nešto i rade. Ali onako kako će imati efekta. Kada su protesti svrha sami sebi, riječ je običnoj anarhiji i huliganizmu.
Forum nije pravo mjerilo, i ovdje npr. većina ljudi ne vjeruje u teorije zavjera. Što znači da je u pitanju manjina u općoj populaciji koja nije glupa i bez obzira što tako malo ljudi u stvari glasa za SDA, nisu samo glasovi ti kojima oni drže vlast. Između ostalog nor. glasovi za DF i SBB su bili glasovi PROTIV SDA.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1170 Re: Draško Stanivuković
A onda na drugoj temi podrzavas supka Komsica, jer eto bolje on nego Covic, a Covic u cvrstoj koaliciji sa SDA i sa svim polugama moci (cemu je doprinijelo i biranje Komsica u Predsjednistvo), a Komsic u toj koaliciji Bakirova kucka. Ali de vi protestvujte.
- Point.
#1171 Re: Draško Stanivuković
Očigledno je da ovakav vid protesta, borbe nazovi kako hoćeš ne pije neke vode. SDA je i dalje na vodećim pozicijama, i tamo gdje nisu potrude se da budu kroz rupe u zakonu, političkom krađom i obmanama dok je opozicija razjedinjene, bez jasnog stava i karazmatičnog lidera koji bi to sve mogao okupiti. Čitajući razne komentare po forumima, portalima i ostalim društvenim mrežama može se naslutiti da ima dovoljan broj nezadovoljne mase. Treba to samo pokrenuti.Chmoljo wrote: ↑10/05/2020 10:50Imaju pravo i pisati po forumima, portalima, kolumnama. Nije jedini vid protesta izaći na ulicu. Ja prvi ne želim izaći na ulicu bez cilja i artikulisanih zahtjeva.
Nikad nisam podržao onu glupost sa paljevinama iz prostog razloga što sam znao da će za posljedici imati samo to da će se neko ugraditi u obnovu zapaljenih objekata. Cirkus sa plenumima gdje se nije znalo šta se hoće i samim sve ostalo pada u vodu. Niti se zna protiv koga se tačno protestuje, niti se zna šta se želi, a onda i put kojim se želi krenuti je nemoguće odrediti ako se to dvoje ne zna.
A što se tiče tog tvog patronizirajućeg stava, analogan je kada se neko žali na siromaštvo u Bangladešu općenito, a ti mu kažeš, pa de radi nešto na tome.
Dosta nas na ovom forumu itekako aktivno prati politiku, podržava one za koje misle da mogu nešto promijeniti, daje ideje, sugestije, kritikuje. Neki su i aktivni u politici, dakle pokušavaju nešto promijeniti. Kroz posljednju vladu u ks, pokazalo se da se može i da je to jedan od efektnijih načina.
Dakle, neki ljudi nešto i rade. Ali onako kako će imati efekta. Kada su protesti svrha sami sebi, riječ je običnoj anarhiji i huliganizmu.
Forum nije pravo mjerilo, i ovdje npr. većina ljudi ne vjeruje u teorije zavjera. Što znači da je u pitanju manjina u općoj populaciji koja nije glupa i bez obzira što tako malo ljudi u stvari glasa za SDA, nisu samo glasovi ti kojima oni drže vlast. Između ostalog nor. glasovi za DF i SBB su bili glasovi PROTIV SDA.
- Point.
#1172 Re: Draško Stanivuković
Uvijek se bira manje zlo. Ne želim da mene i većinu stanovništva šupak Čović po raznoraznim evropskim kuplerajima naziva potencijalni teroristi dok glumi evropsku uljudbu sa evropskim vrijednostima a u džepu mu instrukcije iz Moskve. Biraš manje zlo, to su glasači u Federaciji skontali. As simple as that._BataZiv_0809 wrote: ↑10/05/2020 10:55 A onda na drugoj temi podrzavas supka Komsica, jer eto bolje on nego Covic, a Covic u cvrstoj koaliciji sa SDA i sa svim polugama moci (cemu je doprinijelo i biranje Komsica u Predsjednistvo), a Komsic u toj koaliciji Bakirova kucka. Ali de vi protestvujte.
- Chmoljo
#1173 Re: Draško Stanivuković
Pa jest. I Nigerija ima naftu, ali opet je siromašna.
- banjaluka078
#1174 Re: Draško Stanivuković
Stanivuković sr. malo požurio u kafanu u komšiluku. Sin se još nije oglasio.
https://www.atvbl.com/vijesti/republika ... noj-kafani
https://www.atvbl.com/vijesti/republika ... noj-kafani
- Kikibombona
#1175 Re: Draško Stanivuković
Dodina bolnica od 4.5 miliona maraka.
Jebalo majku, kakvi hostapleri, oni cobanski
Komentari na fb stranici Stanivukovica, oplakah
Jebem im majku cobansku, sta je ovo!???

Komentari na fb stranici Stanivukovica, oplakah
Када мало нарасте трава, сваки пацијент да покоси око свог кревета!!?
Jebem im majku cobansku, sta je ovo!???