Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- horkesh
#1151 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
.
Last edited by horkesh on 05/10/2018 14:37, edited 1 time in total.
- horkesh
#1152 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Davno sam ja rekao da će režim krivicu za proteste prebaciti, nekako, na Bošnjake i proglasiti ih "pokušajima rušenja RS-a". Trebalo im je, doduše, nešto duže nego inače, ali evo, ostvarilo se.
Predvidljivo, pošto u tamnom vilajetu većinom žive ljudi kojima su mozgovi već isprani višedecenijskom medijskom torturom, dovoljna su dva teksta u "Alo" da povjeruju u to.
Predvidljivo, pošto u tamnom vilajetu većinom žive ljudi kojima su mozgovi već isprani višedecenijskom medijskom torturom, dovoljna su dva teksta u "Alo" da povjeruju u to.
-
muzicar_iz_parka
#1153 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Opozicija je uzrupirala ovaj protest za sebe i Dodik je jednostavno ubacio tu priču o podršci iz FBiH sa ciljem oduzimanja podrške opoziciji.
Svaki ozbiljan protest možeš na taj način uništiti.
Možda i Vasković radi za njega, napravio je cirkus od ovog slučaja i svi ga mediji samo kopiraju, bez trunke razmišljanja, na kraju u korist Dodika.
Ne znam kakvi su rezultati advokatskog tima predvođenim Antom Nobilom iz Hrvatske, oni su trebali provjeriti navode istrage i na osnovu svog znanja i iskustva donijeti mišljenje.
Nema bolje taktike zataškavanja od puštanja hiljadu teorija u javnost, onda se ciljna publika zasiti i zbuni.
Drugi slučaj je ispaljivanje zolje na zgradu Euroherca, prvo su optuživali Dodika za nesprovođenje istrage a onda kao naručeno uhapse tipa, člana SDS, koji je počinioc, ima i slika njega na skupovima zajedno sa Govedaricom. Dodik ide na totalno uništenje opozicije poput Vučića.
Svaki ozbiljan protest možeš na taj način uništiti.
Možda i Vasković radi za njega, napravio je cirkus od ovog slučaja i svi ga mediji samo kopiraju, bez trunke razmišljanja, na kraju u korist Dodika.
Ne znam kakvi su rezultati advokatskog tima predvođenim Antom Nobilom iz Hrvatske, oni su trebali provjeriti navode istrage i na osnovu svog znanja i iskustva donijeti mišljenje.
Nema bolje taktike zataškavanja od puštanja hiljadu teorija u javnost, onda se ciljna publika zasiti i zbuni.
Drugi slučaj je ispaljivanje zolje na zgradu Euroherca, prvo su optuživali Dodika za nesprovođenje istrage a onda kao naručeno uhapse tipa, člana SDS, koji je počinioc, ima i slika njega na skupovima zajedno sa Govedaricom. Dodik ide na totalno uništenje opozicije poput Vučića.
- banjaluka078
#1155 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Idioti nisu ni pokušali otići na stranicu Naša stranka Zenica i vidjeti da se danas u Zenici održava šetnja kao znak podrške skupovima u Banjaluci i Sarajevu!
Tačno izazivaju belaj.
https://www.atvbl.com/vijesti/republika ... -5-10-2018
Idioti nisu ni pokušali otići na stranicu Naša stranka Zenica i vidjeti da se danas u Zenici održava šetnja kao znak podrške skupovima u Banjaluci i Sarajevu!
Tačno izazivaju belaj.
Last edited by banjaluka078 on 05/10/2018 16:21, edited 1 time in total.
- insomnia78
- insomnia78
#1157 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nose’l i ratne zastave?banjaluka078 wrote:Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Tačno izazivaju belaj.
-
hhaarree
#1158 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
brata mi ovi portali nisu normalni. Haj kad provlace neistine u fusnoti, navrcu vodu na svoj mlin neofirno itd ali jarane bukvalno lazu u naslovu sa nepovezanim slikama kao "dokazom". Jebo me dan kad se rodih u ovom kandaharskom kurcu od drzavice.banjaluka078 wrote:Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Tačno izazivaju belaj.
-
amko761
#1159 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Znači krenulo je rušenje Republike Srpske. Mašala, mašala.
- mO k3
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1161 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ideeemoooooo da na miran i dostojanstven naci silujemo, pljackamo i palimo... bitnuce i belog robljaaaaVetarani takozvane Armije BiH krenuli su autobusima prema Banjaluci gdje večeras treba da se održi skup grupe "Pravde za Davida".
- mO k3
#1162 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Policija blokirala autobuse koji su išli iz bosanskog novog , narod izašao iz autobusa i krenuo pješke
- Maraschino
-
swanfilter
#1164 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kazu, El Mudzahid odred aktiviran. Samo da naklanjaju sve ove godine neaktivnosti ...
-
swanfilter
#1165 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Maraschino wrote:
Ovo su Vikicevci ...
- mO k3
#1166 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Na sliku sam mislio !!Maraschino wrote:
- kamberovica polje
#1167 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Baš za ovakve prigode je Mile kupovao policiji nove igračke.
- mO k3
#1168 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vodi lavovepici wrote:ideeemoooooo da na miran i dostojanstven naci silujemo, pljackamo i palimo... bitnuce i belog robljaaaaVetarani takozvane Armije BiH krenuli su autobusima prema Banjaluci gdje večeras treba da se održi skup grupe "Pravde za Davida".
- banjaluka078
- Banksy
#1170 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ja vam kažem biće belaj...Maraschino wrote:
- mO k3
#1171 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I ja mislim !! Neko će da kreneBanksy wrote:ja vam kažem biće belaj...Maraschino wrote:
- mO k3
#1172 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Samo da ne ulate u kafic od miletove cerkice
- LuvDemBugs
#1173 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mislim da belaje mogu praviti osobe ubacene sa strane sa namjerom da izazovu belaje. Ljudi koji su tu dosli da podrže skup mirno i dostajanstveno će se vjerovatno distancirati od problema.
- banjaluka078
#1174 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovo je bitno, za ljude koji će na trg.
Gradjani moji dragi, par uputa za danasnji prelijep dan na trgu:
- ponesite ličnu kartu ili neki drugi dokument sa slikom i vašim podacima;
- policajac vam mora reći zašto vas legitimiše;
- policajac vam mora reći ima i prezime, te pokazati broj značke;
- nemojte se raspravljati sa policajcem, već mu samo pokažite ličnu kartu ako vas bude legitimisao;
- ukoliko nemate lične karte budite uz nekog ko ima ličnu kartu i ko može potvrditi vaš identitet;
- nemojte biti grubi prema policajcima, jer su i oni ljudi (bar se nadam);
- ne može vam niko zabraniti da bilo sta slikate ili snimate;
- ne može vam niko zabraniti da izražavate svoje mišljenje govorom;
- ne može vam niko zabraniti da stojite ili da se krećete;
- naoružajte se osmijehom i strpljenjem;
- shake69
#1175 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tanko, sat vremena pred najavljene demonstracije po ovoj live kameri na TRgu Krajine nema 200 ljudi.