Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
horkesh

#1151 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

.
Last edited by horkesh on 05/10/2018 14:37, edited 1 time in total.
horkesh

#1152 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

Davno sam ja rekao da će režim krivicu za proteste prebaciti, nekako, na Bošnjake i proglasiti ih "pokušajima rušenja RS-a". Trebalo im je, doduše, nešto duže nego inače, ali evo, ostvarilo se.

Predvidljivo, pošto u tamnom vilajetu većinom žive ljudi kojima su mozgovi već isprani višedecenijskom medijskom torturom, dovoljna su dva teksta u "Alo" da povjeruju u to.
muzicar_iz_parka

#1153 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muzicar_iz_parka »

Opozicija je uzrupirala ovaj protest za sebe i Dodik je jednostavno ubacio tu priču o podršci iz FBiH sa ciljem oduzimanja podrške opoziciji.
Svaki ozbiljan protest možeš na taj način uništiti.
Možda i Vasković radi za njega, napravio je cirkus od ovog slučaja i svi ga mediji samo kopiraju, bez trunke razmišljanja, na kraju u korist Dodika.
Ne znam kakvi su rezultati advokatskog tima predvođenim Antom Nobilom iz Hrvatske, oni su trebali provjeriti navode istrage i na osnovu svog znanja i iskustva donijeti mišljenje.
Nema bolje taktike zataškavanja od puštanja hiljadu teorija u javnost, onda se ciljna publika zasiti i zbuni.

Drugi slučaj je ispaljivanje zolje na zgradu Euroherca, prvo su optuživali Dodika za nesprovođenje istrage a onda kao naručeno uhapse tipa, člana SDS, koji je počinioc, ima i slika njega na skupovima zajedno sa Govedaricom. Dodik ide na totalno uništenje opozicije poput Vučića.
banjaluka078

#1155 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by banjaluka078 »

Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Idioti nisu ni pokušali otići na stranicu Naša stranka Zenica i vidjeti da se danas u Zenici održava šetnja kao znak podrške skupovima u Banjaluci i Sarajevu!
Tačno izazivaju belaj.

https://www.atvbl.com/vijesti/republika ... -5-10-2018
Last edited by banjaluka078 on 05/10/2018 16:21, edited 1 time in total.
insomnia78

#1157 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

banjaluka078 wrote:Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Idioti nisu ni pokušali otići na stranicu Naša stranka Zenica i vidjeti da se danas u Zenici održava šetnja kao znak podrške skupovima u Banjaluci i Sarajevu!
Tačno izazivaju belaj.

Nose’l i ratne zastave?
hhaarree

#1158 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

banjaluka078 wrote:Upravo su objavili ovaj članak, sa slikama sa protesta za Dženana 29.09.
Tačno izazivaju belaj.

brata mi ovi portali nisu normalni. Haj kad provlace neistine u fusnoti, navrcu vodu na svoj mlin neofirno itd ali jarane bukvalno lazu u naslovu sa nepovezanim slikama kao "dokazom". Jebo me dan kad se rodih u ovom kandaharskom kurcu od drzavice.
amko761

#1159 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by amko761 »

Znači krenulo je rušenje Republike Srpske. Mašala, mašala.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1161 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

Vetarani takozvane Armije BiH krenuli su autobusima prema Banjaluci gdje večeras treba da se održi skup grupe "Pravde za Davida".
ideeemoooooo da na miran i dostojanstven naci silujemo, pljackamo i palimo... bitnuce i belog robljaaaa :bih:
mO k3

#1162 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Policija blokirala autobuse koji su išli iz bosanskog novog , narod izašao iz autobusa i krenuo pješke
swanfilter

#1164 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by swanfilter »

Kazu, El Mudzahid odred aktiviran. Samo da naklanjaju sve ove godine neaktivnosti ...
mO k3

#1168 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

pici wrote:
Vetarani takozvane Armije BiH krenuli su autobusima prema Banjaluci gdje večeras treba da se održi skup grupe "Pravde za Davida".
ideeemoooooo da na miran i dostojanstven naci silujemo, pljackamo i palimo... bitnuce i belog robljaaaa :bih:
Vodi lavove :) šta čekaš
mO k3

#1171 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Banksy wrote:
Maraschino wrote:Image

:shock:
ja vam kažem biće belaj...
I ja mislim !! Neko će da krene
LuvDemBugs

#1173 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by LuvDemBugs »

Mislim da belaje mogu praviti osobe ubacene sa strane sa namjerom da izazovu belaje. Ljudi koji su tu dosli da podrže skup mirno i dostajanstveno će se vjerovatno distancirati od problema.
banjaluka078

#1174 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by banjaluka078 »

Ovo je bitno, za ljude koji će na trg.
Gradjani moji dragi, par uputa za danasnji prelijep dan na trgu:
- ponesite ličnu kartu ili neki drugi dokument sa slikom i vašim podacima;
- policajac vam mora reći zašto vas legitimiše;
- policajac vam mora reći ima i prezime, te pokazati broj značke;
- nemojte se raspravljati sa policajcem, već mu samo pokažite ličnu kartu ako vas bude legitimisao;
- ukoliko nemate lične karte budite uz nekog ko ima ličnu kartu i ko može potvrditi vaš identitet;
- nemojte biti grubi prema policajcima, jer su i oni ljudi (bar se nadam);
- ne može vam niko zabraniti da bilo sta slikate ili snimate;
- ne može vam niko zabraniti da izražavate svoje mišljenje govorom;
- ne može vam niko zabraniti da stojite ili da se krećete;
- naoružajte se osmijehom i strpljenjem;
shake69

#1175 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by shake69 »

Tanko, sat vremena pred najavljene demonstracije po ovoj live kameri na TRgu Krajine nema 200 ljudi.
Post Reply