Meni zao sto su Mandarina i njegove prstenove usralitodd_smith wrote:Sada kada imaju prava za Xmen, mozda eventualno i pokrenu nesto tipa Civil War 2 gdje su X-men vs Avengers
Ali sumnjam, mislim da ce nastaviti u slicnom izdanju kao Infinity Saga, samo je pitanje ko ce biti sljedeci glavni zlikovac vjerovatno Kang ili Galactus, mada bih ja najvise volio da to bude Dr Doom
Marvel Cinematic Universe
Moderator: _BataZiv_0809
- beni-bu-man
#1151 Re: Marvel Cinematic Universe
- arzuhal
#1152 Re: Marvel Cinematic Universe
Dormamu je sljedeci šajtan.
- MarlboroGold
#1153 Re: Marvel Cinematic Universe
S obzirom da Dr. Strange više nema time stone mogao bi biti... možda i ima. Nešto nisam siguran.
- bunk
#1154 Re: Marvel Cinematic Universe
Ma odjednom odose dvojica nositelja fransize.
Jos se nisam oporavio. Znam da je fantasy i strip i krivim samog sebe sto se uzivim toliko al eto..
Jos se nisam oporavio. Znam da je fantasy i strip i krivim samog sebe sto se uzivim toliko al eto..
- spree
#1155 Re: Marvel Cinematic Universe
+ Natasha. Isti sam. Mori me danima. Znao sam da su im isticali ugovori i da je Evans rekao da hoce da se posveti drugim projektima, ali opet sam se nekako nadao da ce jedan od njih prezivjeti i nastavitibunk wrote:Ma odjednom odose dvojica nositelja fransize.
- Raigor Stonehoof
#1156 Re: Marvel Cinematic Universe
jebo evansa, njega mi je najmanje "zao". Scarlett ce mi nedostajati, ali RDJ najvise. Savrseno mu lezi uloga Ironmana, i meni bez njega dalji filmovi nece biti isti. Nekakvi Inhumans, nesto, mozda se varam ali uopste ih ne ocekujem nestrpljivo kao sto sam sve dosadasnje.
- arzuhal
- bunk
#1159 Re: Marvel Cinematic Universe
Upravoarzuhal wrote:
-
Juliuscezar
#1160 Re: Marvel Cinematic Universe
Meni najvise žao Black Widow
- MarlboroGold
#1161 Re: Marvel Cinematic Universe
Ona će imati barem još jedan film 
U vezi RDJ i Evansa to je sigurno kraj... možda će se nekad u jednom od budućih filmova i pojaviti kratko, ali čisto kao "fan service".
U vezi RDJ i Evansa to je sigurno kraj... možda će se nekad u jednom od budućih filmova i pojaviti kratko, ali čisto kao "fan service".
-
todd_smith
#1162 Re: Marvel Cinematic Universe
Evans prosto sumnjam. Imao je ugovor za 6 filmova i odradio ih je.MarlboroGold wrote:Ona će imati barem još jedan film
RDJ ce moguce imati par scena kao AI kao npr onaj snimak iz zadnje scene.
Hemsworth je neki dan potpisao jos 2-3 filma, znaci on ce def biti u GotG vol 3.
-
Juliuscezar
#1163 Re: Marvel Cinematic Universe
Ma to će biti neki prequel, nije mi to to 
- Pandakonda
#1165 Re: Marvel Cinematic Universe
Hemsworth je još 2016 ili 17 (nisam siguran) potpisao produženjetodd_smith wrote:Evans prosto sumnjam. Imao je ugovor za 6 filmova i odradio ih je.MarlboroGold wrote:Ona će imati barem još jedan film
RDJ ce moguce imati par scena kao AI kao npr onaj snimak iz zadnje scene.
Hemsworth je neki dan potpisao jos 2-3 filma, znaci on ce def biti u GotG vol 3.
Nisam gledao ovaj novi fantastic four ali su mi rekli da se na kraju pojavljuje Galactus tako da je vrlo moguće da je on sljedeći zlikovac. Mada s obzirom da je film jako loše ocjenjen ne vjerujem da će biti relevantan.
Kao što je kolega gore napisao faza 3 završava sa spiderman far from home i neće biti marvel filmova (canon) do kraja godine, napisao sam canon jer black widow će biti prequel. Faza kreće 2020 i trajat će 5 godina. Za sad najavljeni filmovi za četvrtu fazu su The Eternals, Doctor Strange 2, Black Panther 2, Shang Chi, Guardians of the galaxy 3. A što se tice inhumansa, koliko sam procitao odustalo se od filma i radi se serija.
Ne znam šta je Marvel planirao sa x-menima ali oni ove godine izbacuju dva filma, dark phoenix pa new mutants i to je navodno zadnji film x-men franšize (new mutants je trebala biti triologija):
Ima tu dosta varijanti, možda je ovo kraj solo x-men filmova ali će se recimo pojavljivati u grupnim filmovima (kao hulk). Zavisi sve kakav deal Marvel ima sa Sonyem. Vjerujem da će biti ova prva varijanta jer je x-men prica vec ispricana, nema potrebe za solo filmovima, ostaje samo da ih ubace u MCU pricu. Tu ima i fantastic four mada bog zna šta će biti sa njima jer su iz nekog razloga svi FF filmovi do sad bili fail. A tu je naravno i DeadpoolBoone and Lee revealed in December that they were interested in filming the first sequel in Brazil, and that Sunspot's father Emmanuel da Costa would play a role in the franchise. However, in March 2019, after Disney's purchase of 21st Century Fox, Fox executive Emma Watts described The New Mutants as the final film in the X-Men series, ending the possibility of any sequels.
-
todd_smith
#1166 Re: Marvel Cinematic Universe
Taj fantastic four nije MCU radio tako da nije ni dio MCU tako da nema veze sta je radnja bila
Inhumans je vec bila serija, ali tako lose uradjena da se iz MCU ponasaj kao da nije nikada ni postojala
Bice zanimljivo kako ce pokusati phase 4 uraditi sa obzirom da gube 2 od 3 lika koji bukvalno nose fransizu na ledjima
Jesu ovi ostali super i sve to, ali da se ne lazemo vrlo lahko mogu zamijeniti ostale likove ali RDJ, Evans i Hemsworth su bukvalno likovi koje igraju. Ja prvi licno tesko da ce me zainteresovati nova faza kao infinity sagaz
Jedini izuzetak je tu mozda Tom Holland koji jeste Spiderman, i humorom i izgledom i ponasanjem. Ali ne znam, bice zanimljivo svakako da vidimo kako ce pokusati sada ponovo iz pocetka novu publiku da privuku.
Inhumans je vec bila serija, ali tako lose uradjena da se iz MCU ponasaj kao da nije nikada ni postojala
Bice zanimljivo kako ce pokusati phase 4 uraditi sa obzirom da gube 2 od 3 lika koji bukvalno nose fransizu na ledjima
Jesu ovi ostali super i sve to, ali da se ne lazemo vrlo lahko mogu zamijeniti ostale likove ali RDJ, Evans i Hemsworth su bukvalno likovi koje igraju. Ja prvi licno tesko da ce me zainteresovati nova faza kao infinity sagaz
Jedini izuzetak je tu mozda Tom Holland koji jeste Spiderman, i humorom i izgledom i ponasanjem. Ali ne znam, bice zanimljivo svakako da vidimo kako ce pokusati sada ponovo iz pocetka novu publiku da privuku.
- bunk
#1167 Re: Marvel Cinematic Universe
Iron man je bio jezgra svega. RDJ je rodjen da bi odglumio Tony Stark- a.
Trebali su ostaviti mrvicu nade da je mozda negdje na nekoj farmi ala hawkeye skriven od pogleda odlucio provesti ostatak zivota..
Definitivni njegov kraj mi nije prihvatljiv
Trebali su ostaviti mrvicu nade da je mozda negdje na nekoj farmi ala hawkeye skriven od pogleda odlucio provesti ostatak zivota..
Definitivni njegov kraj mi nije prihvatljiv
- Pandakonda
#1168 Re: Marvel Cinematic Universe
Spominje se i multiverse
- Averus
#1169 Re: Marvel Cinematic Universe
Ako će ići u ovom pravcu, Peter bi mogao imati ulogu kakvu ima u stripovima - budući novi vođa Avengersa
Nažalost onda i umrijeti...
U svakom slučaju - multiverse će otvoriti vrata za PREEEEEEEEEEEEEEEEEDOBRE priče i događaje
Trailer odličan, jedva čekam film!
Nažalost onda i umrijeti...
U svakom slučaju - multiverse će otvoriti vrata za PREEEEEEEEEEEEEEEEEDOBRE priče i događaje
Trailer odličan, jedva čekam film!
-
todd_smith
#1170 Re: Marvel Cinematic Universe
Znaci upravo ono kao sto smo i ocekivali
Novi avengersi: SpiderMan, Marvel, Panther kao iz one scene iz Endgame. Forwshadowing pravi.
I loophole u vezi multiversa da upoznaju fantastic 4, Xmen i slicno nakon kupovine Foxa
Bice zanimljivo jer je Mysterio ovdje zlikovac, tako da ce biti zanimljivo je li to fkt istina ili je samo slagao lik u filmu da ima izgovor da radi to sto radi
Novi avengersi: SpiderMan, Marvel, Panther kao iz one scene iz Endgame. Forwshadowing pravi.
I loophole u vezi multiversa da upoznaju fantastic 4, Xmen i slicno nakon kupovine Foxa
Bice zanimljivo jer je Mysterio ovdje zlikovac, tako da ce biti zanimljivo je li to fkt istina ili je samo slagao lik u filmu da ima izgovor da radi to sto radi
- Averus
#1171 Re: Marvel Cinematic Universe
Ili Mysterio iz tog nekog univerzuma zapravk nije zlikovac nego good guy 
Meni pade na pamet, ne bi me zacudilo da RDJ od sad ima cameo u buducum filmovima, umjesto Stan Leeja... Ima smisla kad se uzme u obzir multiverse i njegov znacaj u MCU
Meni pade na pamet, ne bi me zacudilo da RDJ od sad ima cameo u buducum filmovima, umjesto Stan Leeja... Ima smisla kad se uzme u obzir multiverse i njegov znacaj u MCU
-
todd_smith
#1172 Re: Marvel Cinematic Universe
Potvrdjeno je davno da je zlikovac Gyllenhall i onda tek izaslo da ce igrati MysteriaAverus wrote:Ili Mysterio iz tog nekog univerzuma zapravk nije zlikovac nego good guy
Mislim da je ipak suplja, ali ce to pokrenuti nesto tipa “sta ako postoji mogucnost multiversa” i onda end credit scena neki naucnik ili shield ili nesto slicno pokrece multiverse ili daje uvid kao da je to moguce ili nesto u tom fazonu
- Averus
#1173 Re: Marvel Cinematic Universe
Ako zadnja scena filma bude susret Spidey-a i Wolverine-a, možda Jean Grey ili čak fantastčine četvorke, to bi bilo prejako
Spidey i Wolverine su raja u stripovima
Spidey i Jean Grey su bliski u stripovima
Spidey je počeo karijeru u F4
Spidey i Wolverine su raja u stripovima
Spidey i Jean Grey su bliski u stripovima
Spidey je počeo karijeru u F4
-
todd_smith
#1174 Re: Marvel Cinematic Universe
A tek Deadpool 
Jean nece 100% jer sad za mjeswc dva iza Far From home izlazi Foxov “Dark Phoenix”
Jean nece 100% jer sad za mjeswc dva iza Far From home izlazi Foxov “Dark Phoenix”
-
lajkujMe
#1175 Re: Marvel Cinematic Universe
Sad kako nema Iron Mana i Cpt Americe i black widow nisam vise zagrijan za marvel.
Ode ta stara garda i morace da grade novu ekipu koja po meni nece biti tako jaka kao stara
Ode ta stara garda i morace da grade novu ekipu koja po meni nece biti tako jaka kao stara