MoRe....vryzas wrote:
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#1151 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- luckylaka
#1152 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nije tacno.Raja bi sve halalila u slucaju uspjeha.Jebe se meni za Susice,Tinom,Meshom,Dzekom,Vedom ...ako smo mi na eurospkom-svjetskom i imamo rezultat.BHF_Manijak wrote:Raja bi i progutala kikseve i poraze, neplasmane i ostalo, ali bezobrazluk tesko. A ovaj je upravo to - bezobrazan i drzak.
Odnosi se na izjave o ostanku, jaaako malo samkritike, nekakvim smijesnim alibijima o nezalaganju, manjku srece i slicno... Te kao ti svi faktori su uzrok sto nismo uspjeli, pa daj da nastavi projekat tj. da ostane.
Uzasno bezobrazno. Nije rijec o jednoj utakmici, pa da mozemo govoriti o sreci ili nesreci...
-
markomilanov
#1153 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
- Logovan
#1154 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Promijeni malo ploču, malo si dosadan.markomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
-
markomilanov
#1155 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neću se smiriti dok za izbornika ne bude iskusan trener sa rezultatima,stop trenerima francuskih i turskih drugoligaša,stop patriotama bez rezultata,stop nepotizmu u nogometnom savezu.Ja dosadan,a prepucavanje pitara i štrumpfova,mojne meni to. 
-
channel10
#1156 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znamo mi da bi ti kakvog djiksona da uništi i ovo malo što je ostalo od repke, ali to nećeš docekatimarkomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
To su ti samo puste zelje
A sad nastavi dalje truniti.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1157 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
e fakat udavi vise!!!! Momak nikako da skonta da nama ne treba ni Srbin ni Hrvat ni Bosnjak nego dobra trener koji poznaje ove momke i koji ima muda da ih utjera ako je potrebno u suru. Neki nikako da shavte da u F BiH nemamo problema sa tim da nam selekcije vode treneri iz susjednih zemalja....da nam u u BiH igraju igraci svih konstitiutivnih naroda za koje navijamo kao sto navijamo i za ostale.....ali kad mi neko kaze na redu je Bosnjak....Srbin ili Hrvat ja bi se momentalno ubio. I to dolazi od covjeka koji zivi u drzavi u kojoj ces prije naci plantazu kokosovih oraha nego da im igra ili bude trener neko druge nacionalnosti.Logovan wrote:Promijeni malo ploču, malo si dosadan.markomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
-
channel10
#1158 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zar on nije zauzet? On vodi reprezentaciju R.Srpske!markomilanov wrote:Zašto Savez ne izadje sa imenima u javnost,ovako samo se nagadja.
A zašto smo zaboravili Željka Buača,valjda je nešto naučio od Klopa.
-
Nadzorna_ploca
#1159 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Cuj neces se smiriti...pa neces ti postavljati selektora jadan ne bio. 
-
markomilanov
#1160 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nećemo djiksone koji su odveli svoje repke na velika takmičenja,jer bih ima veliki izbor trenera drugoligaških ekipa,Mehmed,druga francuska,Sajo,druga turska,sad u prvoj, Faruk -treća fransuska,Meho,druga švicarska.channel10 wrote:Znamo mi da bi ti kakvog djiksona da uništi i ovo malo što je ostalo od repke, ali to nećeš docekatimarkomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.![]()
To su ti samo puste zelje![]()
A sad nastavi dalje truniti.
- leškarenje
#1161 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Necemo.....i dosadan si,po postovima se vidi da trolas i da te BiH uopste ne intresuje....ne znam sto ti se to dozvoljava,imas repku Srbije,uzivaj...popusti nas ziv bio.
-
channel10
#1162 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka ih Serbia sebi dovede, taman umjesto Muslina .Hvala, prijatno.
-
markomilanov
#1163 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kako bolan trolam,jel trolanje što znam sve o bih repki ,od prve utakmice protiv kajzerslauterna,prve zvanične utakmice protiv albanije u gostima,jel trolanje što poznajem fudbal u regionu,svako moj post je potkovan činjenicama,bojim se da vama nešto drugo smeta.leškarenje wrote:Necemo.....i dosadan si,po postovima se vidi da trolas i da te BiH uopste ne intresuje....ne znam sto ti se to dozvoljava,imas repku Srbije,uzivaj...popusti nas ziv bio.
Svi pišete nije važno ime i prezime,kad predložim trenera iz regiona,odmah ubacujete politiku,bez komentarisanja o kvalitetu i rezultatu predloženog trenera,već odmah odbacivanje zbog zemlje iz koje dolazi.
-
Nadzorna_ploca
#1164 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Alija pomakni se da lesko i ja legnemo malo. 
- Ludzak
#1165 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisu valjda toliko ludi da otjeraju čovjeka koji ih je odveo na Europsko nakon toliko godina. Ne vjerujem.markomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
-
channel10
#1166 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Sto te to čudi? Pa sta su radili 91-95, to ne bi bilo ništa. Malo je reci da su ludi.
- AmiĐa_Idriz
#1167 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neka...nemoj majke timarkomilanov wrote:Zašto Savez ne izadje sa imenima u javnost,ovako samo se nagadja.
-
markomilanov
#1168 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zašto ne ,sve institucije iz rs su delegirane u organe bih,to bi bio još jedan dokaz da je rs deo priznate jedinstvene,neovisne bih.
- Edin H.
#1169 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
More komotno.AmiĐa_Idriz wrote:Neka...nemoj majke timarkomilanov wrote:Zašto Savez ne izadje sa imenima u javnost,ovako samo se nagadja.
-
markomilanov
#1170 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Svako ima svoje mišljenje ,da li je Željko nešto naučio od Klopa,il Meho vodeći B tim juniore Real Sosijedada,nije kasno za Buača,Murinjo je bio prevodilac u barseloni.
- Edin H.
#1171 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne vjerujem da bi Zeljko bio zainteresovan, u Liverpoolu zaradjuje jedno 32 puta vise novaca.markomilanov wrote:Svako ima svoje mišljenje ,da li je Željko nešto naučio od Klopa,il Meho vodeći B tim juniore Real Sosijedada,nije kasno za Buača,Murinjo je bio prevodilac u barseloni.
-
svi u napad
#1172 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Buvac je dobar prijedlog ali licno ne vjerujem da bi on prihvatio. Moje misljenje je da je najbolji kandidat za nas Srecko Katanec. Bio veliki igrac, kao trener odveo Sloveniju na takmicenje i sa Slovenijom koja je losija od nas napravio dosta dobrog. Posto je covjek od reda i rada a dosta dobro poznaje i nas mentalitet, te ima dobre kontakte sa Svabom kojeg i dan danas zove sefe, mislim da bi sa njim samo profitirali. Slovenija koja ja dosta slabija od nas je na svakoj tekmi igrala sa maximalnim zalaganjem i nikad se nisu osramotili. Covjek je slobodan i treba ga kontaktirati. Vjerujem da ne bi ni bio skup. No nije do mene nego do govnara iz Saveza koji ce nastaviti sa izborom tipa Mese i Amidze i sto je jos gore Osimov mali je jos gori od ove dvojice.
Ako Katanec kaze ne onda samo Dusko Bajevic moze spasiti situaciju. Zivjeli!
Ako Katanec kaze ne onda samo Dusko Bajevic moze spasiti situaciju. Zivjeli!
-
markomilanov
#1173 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1174 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma mozes ti dizati i obadvije ruke i obadvije noge ali novi selektor je AMAR OSIM!!!markomilanov wrote:Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
-
markomilanov
#1175 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Neće on izdržati ni tri utakmice,bolje mu je da gleda babka.hrasno38 wrote:Ma mozes ti dizati i obadvije ruke i obadvije noge ali novi selektor je AMAR OSIM!!!markomilanov wrote:Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.