Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#1151 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

vryzas wrote:Image

8)
MoRe.... :thumbup:
luckylaka

#1152 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Raja bi i progutala kikseve i poraze, neplasmane i ostalo, ali bezobrazluk tesko. A ovaj je upravo to - bezobrazan i drzak.
Odnosi se na izjave o ostanku, jaaako malo samkritike, nekakvim smijesnim alibijima o nezalaganju, manjku srece i slicno... Te kao ti svi faktori su uzrok sto nismo uspjeli, pa daj da nastavi projekat tj. da ostane.

Uzasno bezobrazno. Nije rijec o jednoj utakmici, pa da mozemo govoriti o sreci ili nesreci...
Nije tacno.Raja bi sve halalila u slucaju uspjeha.Jebe se meni za Susice,Tinom,Meshom,Dzekom,Vedom ...ako smo mi na eurospkom-svjetskom i imamo rezultat.
markomilanov

#1153 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
Logovan

#1154 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

markomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
Promijeni malo ploču, malo si dosadan. :lol:
markomilanov

#1155 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Neću se smiriti dok za izbornika ne bude iskusan trener sa rezultatima,stop trenerima francuskih i turskih drugoligaša,stop patriotama bez rezultata,stop nepotizmu u nogometnom savezu.Ja dosadan,a prepucavanje pitara i štrumpfova,mojne meni to. :-D
channel10

#1156 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:Hoće Srbija da otera svog izbornika,koji ih je odveo na evropsko prvenstvo,eto prilike.
Znamo mi da bi ti kakvog djiksona da uništi i ovo malo što je ostalo od repke, ali to nećeš docekati :D
To su ti samo puste zelje :thumbup:

A sad nastavi dalje truniti.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1157 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Promijeni malo ploču, malo si dosadan. :lol:
e fakat udavi vise!!!! Momak nikako da skonta da nama ne treba ni Srbin ni Hrvat ni Bosnjak nego dobra trener koji poznaje ove momke i koji ima muda da ih utjera ako je potrebno u suru. Neki nikako da shavte da u F BiH nemamo problema sa tim da nam selekcije vode treneri iz susjednih zemalja....da nam u u BiH igraju igraci svih konstitiutivnih naroda za koje navijamo kao sto navijamo i za ostale.....ali kad mi neko kaze na redu je Bosnjak....Srbin ili Hrvat ja bi se momentalno ubio. I to dolazi od covjeka koji zivi u drzavi u kojoj ces prije naci plantazu kokosovih oraha nego da im igra ili bude trener neko druge nacionalnosti.
channel10

#1158 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

markomilanov wrote:Zašto Savez ne izadje sa imenima u javnost,ovako samo se nagadja.
A zašto smo zaboravili Željka Buača,valjda je nešto naučio od Klopa.
Zar on nije zauzet? On vodi reprezentaciju R.Srpske!
Nadzorna_ploca

#1159 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Cuj neces se smiriti...pa neces ti postavljati selektora jadan ne bio. :lol:
markomilanov

#1160 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

channel10 wrote:
Znamo mi da bi ti kakvog djiksona da uništi i ovo malo što je ostalo od repke, ali to nećeš docekati :D
To su ti samo puste zelje :thumbup:

A sad nastavi dalje truniti.
Nećemo djiksone koji su odveli svoje repke na velika takmičenja,jer bih ima veliki izbor trenera drugoligaških ekipa,Mehmed,druga francuska,Sajo,druga turska,sad u prvoj, Faruk -treća fransuska,Meho,druga švicarska.
leškarenje

#1161 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Necemo.....i dosadan si,po postovima se vidi da trolas i da te BiH uopste ne intresuje....ne znam sto ti se to dozvoljava,imas repku Srbije,uzivaj...popusti nas ziv bio.
channel10

#1162 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Neka ih Serbia sebi dovede, taman umjesto Muslina .Hvala, prijatno.
markomilanov

#1163 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

leškarenje wrote:Necemo.....i dosadan si,po postovima se vidi da trolas i da te BiH uopste ne intresuje....ne znam sto ti se to dozvoljava,imas repku Srbije,uzivaj...popusti nas ziv bio.
Kako bolan trolam,jel trolanje što znam sve o bih repki ,od prve utakmice protiv kajzerslauterna,prve zvanične utakmice protiv albanije u gostima,jel trolanje što poznajem fudbal u regionu,svako moj post je potkovan činjenicama,bojim se da vama nešto drugo smeta.
Svi pišete nije važno ime i prezime,kad predložim trenera iz regiona,odmah ubacujete politiku,bez komentarisanja o kvalitetu i rezultatu predloženog trenera,već odmah odbacivanje zbog zemlje iz koje dolazi.
Nadzorna_ploca

#1164 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Nadzorna_ploca »

Alija pomakni se da lesko i ja legnemo malo. :skoljka:
Ludzak

#1165 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Ludzak »

Nisu valjda toliko ludi da otjeraju čovjeka koji ih je odveo na Europsko nakon toliko godina. Ne vjerujem.
channel10

#1166 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by channel10 »

Sto te to čudi? Pa sta su radili 91-95, to ne bi bilo ništa. Malo je reci da su ludi.
AmiĐa_Idriz

#1167 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by AmiĐa_Idriz »

markomilanov wrote:Zašto Savez ne izadje sa imenima u javnost,ovako samo se nagadja.
Neka...nemoj majke ti :D
markomilanov

#1168 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Zašto ne ,sve institucije iz rs su delegirane u organe bih,to bi bio još jedan dokaz da je rs deo priznate jedinstvene,neovisne bih.
Edin H.

#1169 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:
Neka...nemoj majke ti :D
More komotno. :D
markomilanov

#1170 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Svako ima svoje mišljenje ,da li je Željko nešto naučio od Klopa,il Meho vodeći B tim juniore Real Sosijedada,nije kasno za Buača,Murinjo je bio prevodilac u barseloni.
Edin H.

#1171 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

markomilanov wrote:Svako ima svoje mišljenje ,da li je Željko nešto naučio od Klopa,il Meho vodeći B tim juniore Real Sosijedada,nije kasno za Buača,Murinjo je bio prevodilac u barseloni.
Ne vjerujem da bi Zeljko bio zainteresovan, u Liverpoolu zaradjuje jedno 32 puta vise novaca.
svi u napad

#1172 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by svi u napad »

Buvac je dobar prijedlog ali licno ne vjerujem da bi on prihvatio. Moje misljenje je da je najbolji kandidat za nas Srecko Katanec. Bio veliki igrac, kao trener odveo Sloveniju na takmicenje i sa Slovenijom koja je losija od nas napravio dosta dobrog. Posto je covjek od reda i rada a dosta dobro poznaje i nas mentalitet, te ima dobre kontakte sa Svabom kojeg i dan danas zove sefe, mislim da bi sa njim samo profitirali. Slovenija koja ja dosta slabija od nas je na svakoj tekmi igrala sa maximalnim zalaganjem i nikad se nisu osramotili. Covjek je slobodan i treba ga kontaktirati. Vjerujem da ne bi ni bio skup. No nije do mene nego do govnara iz Saveza koji ce nastaviti sa izborom tipa Mese i Amidze i sto je jos gore Osimov mali je jos gori od ove dvojice.
Ako Katanec kaze ne onda samo Dusko Bajevic moze spasiti situaciju. Zivjeli! :bih:
markomilanov

#1173 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1174 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

markomilanov wrote:Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
Ma mozes ti dizati i obadvije ruke i obadvije noge ali novi selektor je AMAR OSIM!!! :D
markomilanov

#1175 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

hrasno38 wrote:
markomilanov wrote:Dižem obe ruke za Kataneca,na savezu je da pregovara i ponudi više para ako treba.
Ma mozes ti dizati i obadvije ruke i obadvije noge ali novi selektor je AMAR OSIM!!! :D
Neće on izdržati ni tri utakmice,bolje mu je da gleda babka.
Locked