gradskadjeca wrote:Da u pravu ste, ova tema je odavno postala ono sto ne treba. LOCK svakako i idemo dalje, nisam jedini sigurno, cekamo nove clanove.
Moju poznanicu ostavio muz zbog druge, zlatan, vjernik, primjer dobrog muza i muskarca. Ona se sje....! Musko dijete sa njom, ona sve gora i gora, u depresiji, kosa joj opala skroz od stresa. Hodala hodzama, doktorima...i na kraju ode kod jednog naseg ucenjaka u Sarajevu. Sjedne je on pred sebe, kaze joj jelde on te izvodio na skupe vecere-kaze ona nije vala, kaze jelde donosio ti dorucak i kafu u krevet-kaze ona nije vala ni to, a jelde kaze bio dobar u krevetu-ona se zamisli, kaze ma vala nista posebno. Kaze on: PA ZENO DRAGA, ZA CIM ZALIS, ZA CIM PATIS, GLEDAJ SEBE I DIJETE, NE PATI I NE UNISTAVAJ SEBE ZBOG NEKOGA KO NIJE VRIJEDAN TOGA
Znaci, tebi je uslugu napravila tvoja zena sto odlazi. Sigurno ces, ako budes pametan i budes znao, sa svojom kcerkom bolje provesti ostatak zivota nego da godinama zivite sve troje u muci. Vas dvoje u netrpeljivosti a dijete gledajuci to izmedju vas. Mozda u tvoj zivot dodje osoba vrijedna tvoga truda, ali to nije prvo sto trebas uraditi nakon razvoda. Opusti se malo, a ako se neko novi s godinama pojavi, nemoj bjezati od toga.
Generalno, ja sam uvijek na strani zena, ali vala i one mogu dooobro napraviti sr...!!!