Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:
Igrali smo dobro dok nam ga Spaha nije uvalio, jbg, onda bi raspad sistema.
Bitno je da izdrzimo pola sata bez primljenog gola, moglo bi ovo proci.
Ko će iznijeti loptu.....Šunjić, Vranješ, Đumić ....umjesto Višće ili Duljevića (sasvim svejedno) staviti jednog veznog, Vranješa prebaciti na beka i možda bi i moglo......
Mislim...tek kad pokušaš sastaviti tim, vidiš da smo stvarno tanki u pm....
Fudo387 wrote:
Igrali smo dobro dok nam ga Spaha nije uvalio, jbg, onda bi raspad sistema.
Bitno je da izdrzimo pola sata bez primljenog gola, moglo bi ovo proci.
Ko će iznijeti loptu.....Šunjić, Vranješ, Đumić ....umjesto Višće ili Duljevića (sasvim svejedno) staviti jednog veznog, Vranješa prebaciti na beka i možda bi i moglo......
Mislim...tek kad pokušaš sastaviti tim, vidiš da smo stvarno tanki u pm....
Loptu ce iznijeti Besic. Tanko je ovo, al’ sta je tu je.
kakvo ba iznosenje lopte pa to je za nas uvijek najlaksi poso, ako him otmes loptu doceras je do nasije 40m i onda napucas u prazno kobiva neko ce je capit, ako napad krene od golmana onda jos lakse, doceras do centra, malo se dodajes, malo vratis golmanu, malo naprijed do centra cime osvajas posjed a to je veoma vazno u danasnjem fudbalu, i onda napucas svijecu na njihovije 16, tamo plavooki bombas vreba, djeko gleda hocel sta uvrebat itd. protiv grka bih je cak imala 3-4 uspjesne duge lopte sto je za svaku pohvalu
statixx wrote:Imamo bolju gol razliku, je li zbog toga?
pa kad bi dobili obadvije utakmice, mislim da su jako male šanse da budemo najgori drugi......svašta bi se onda moralo poklopiti......
recimo kada govorio o drugom mjestu, u mnog težoj situaciji je Hrvatska....ona bi i sa remijem u Ukrajini bila gotovo sigurno najlošija druga reprezentacija
palermo wrote:
ovo.....ja mislim da Belgijanci čak i da misle da nas puste sa ovakvim našim sastavom ne bi uspjeli.....pa jesmo li u Belgiji pokušali igrati 3 5 2 pa sam tako zijanili.....
Bešić-Medunjanin-Krunić (Jajalo, Cimirot svejedno, samo da ima još jedan treći vezni) su po meni obavezni....
avetinja wrote:Što meni na živce ide ovo kukanje. Kada sam ja bio u sportu, i kada igramo protiv mnogo jačeg, ja sam sto puta imao veću želju, samopouzdanje i borbu da ih uzmem. Nemaš šta izgubiti. Svi očekuju da zijaniš, a to ti treba dati još veći motiv. Uvijek mi je bilo teže igrati protiv slabijih, jer je sramota ako zijaniš, pa se tu stvori manji pritisak. Nikakvo skidanje gaća, nego glavom u glavu, pa šta bude.
Nisu kukanja, vec predvidjanja ishoda utakmice. Ne mozes zazmiriti na sve u ovim kvalifikacijama i reci ma mozemo mi njih dobit, sve do sada je proslost proradi ce nas inat, nasa Grbavica je tu, ovo-ono.. Pa ni Grke nismo mogli dobiti u dvije utakmkce, Kipar dobili samo kuci, i sad ocekivat da dobijems Belgiju je bas nerealno a nisi mogao dobiti treceplasiranu ni jednom, a cetveroplasirana te dobila. Mene zivciraju oni koji brzo zaboravljaju Kipar pa Grcku...
Jeste sve to, ali treba reći "Idemo se pobiti kako znamo i umijemo, pa ko pukovnik, ko pokojnik". Bez borbe se ne smijemo predati. Ja prvi nisam otišao na utkamicu, jer su mi se zgadili sa igrom, ali opet da fajterski uđemo i završimo meč. A ne volim veličanje nečega što čovjek može postići, pa tako ni Belgije. Nisu nepobjedivi. Nikakav respekt neću da dajem.