SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Troll_Happens

#1151 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Troll_Happens »

hrasno38 wrote:
mO k3 wrote:
LSD wrote:Likovi poput Džeke, Spahića, Bešića i sl. su spremni na razne pizdarije, samo nisu spremni za ono što im je posao - igrati fudbal i pobjeđivati...nikakav im problem odmah uletiti i pobiti se, sjetimo se kako je Spahić šamarao Marko Marina, davio Fabregasa, Džeko davio Dragovića, skidao gaće onom grku, Bešić žvakama gađao nekog marginalca iz San Marina, unosio se u facu Messiju, glumio jalijaša, nabacivao po sebi neke zayebane tetovaže....takve scene i prizori rezveseljavaju prosjecnog Mošnjaka, to je prava prica :thumbup: to su pravi momci koji promicu prave mošnjačke vrijednosti :thumbup: ...na to se oduševljeno onaniše po forumima.

A to što nevadeni igraci ne mogu meda na terenu kad dođe stani- padni, to je nebitno ili bar manje bitno.
To samo pokazuje kakva smo mi komedija od društva i naroda.
Ni manje ni vise dodati , znamo protiv koga igramo , znaju kako da nas isprovociraju

Edin odrasti vise
Kakav si ti covjek.....strasno!!!!!!!! Da su nas bogdo sve pobili u proslom ratu jer ne zasluzujemo da imamo ni drzavu ni reprezentaciju!!!
O cemu ti to allaha ti? Po tebi rat jos traje ili si ti u nekom ratu? Koji bi profesionalac ono sebi dopustio? Samo djeko. Nije djabe prozvan klotz. Znaci ne ulazim u njegovu igru tu svaka cast ali za ovo nema opravdanja ni tolerancije...
palermo

#1152 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by palermo »

Logovan wrote:
Murat Sabanovic wrote:[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... XScxwal-E4[/youtube]

dzeko,besic i gili bi mogli nakon ovoga incidenta biti suspendovani po 6 utakmica.
stadion u zenici suspendovan na 3 utakmice.

najbolje bi bilo,okrenuti se pripremama za europsko prvenstvo sa novim selektorom.
Ma gdje će Džeko radi onog dobiti 6 utakmica. :-) Mislim previše je.

Gilli bi trebao biti sretan ako dobije manje od 10. :oops: Bešić će isto fasovati.
Hoće li nam biti veliki hendikep što ovaj francuz neće igrati 10 utakmica :?
Murat Sabanovic

#1153 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Murat Sabanovic »

Logovan wrote:
Murat Sabanovic wrote:[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... XScxwal-E4[/youtube]

dzeko,besic i gili bi mogli nakon ovoga incidenta biti suspendovani po 6 utakmica.

najbolje bi bilo,okrenuti se pripremama za europsko prvenstvo sa novim selektorom.

Gilli bi trebao biti sretan ako dobije manje od 10. :oops: Bešić će isto fasovati.
jeste,ali dzeko je pokretac incidenta. da se je dzeko mirno pozdravio sa svojim suigracem iz rome,incidenta ne bi bilo.
Logovan

#1154 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

palermo wrote: Hoće li nam biti veliki hendikep što ovaj francuz neće igrati 10 utakmica :?
Hoće. :oops: Bezveze prosipaš sarkazam. :D
Murat Sabanovic wrote: jeste,ali dzeko je pokretac incidenta. da se je dzeko mirno pozdravio sa svojim suigracem iz rome,incidenta ne bi bilo.
Jebi ga, pao na provokaciju. :skoljka:

Ma možda bi opet bilo neko sranje, jer je dosta nervoze bilo prisutno.
palermo

#1155 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by palermo »

Logovan wrote:
palermo wrote: Hoće li nam biti veliki hendikep što ovaj francuz neće igrati 10 utakmica :?
Hoće. :oops: Bezveze prosipaš sarkazam. :D
.
ne prosipam bogami, a još manje bezveze.......samo ti pokušavam, potpuno dobronamjerno, skrenuti pažnju da ovim svojim pisanjem upadaš u društvo opskurnih likova ovoga foruma.....i ne treba ti to...

naravno, na kraju sve priče ipak sam biraš što ćeš i kako ćeš pisati....
Logovan

#1156 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

palermo wrote: ne prosipam bogami, a još manje bezveze.......samo ti pokušavam, potpuno dobronamjerno, skrenuti pažnju da ovim svojim pisanjem upadaš u društvo opskurnih likova ovoga foruma.....i ne treba ti to...

Napisah oko dobijanja kazne za Francuza i trpaš me u isti koš sa njima. :? Ne kontam, ali hajde eto, jebe mi se. :D
vicious

#1157 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by vicious »

Ma i ove kvalifikacije smo svakako prosuli tako da je nebitno je li trebalo onako reagovati i nasjesti na grcke provokacije. Meni je samo krivo sto nisu pokazali ta muda i ostrinu na terenu, nego dopustili da ih grci marisu, stipaju, guraju i sta sve ne, NA NASEM TERENU. Na stranu sto sve to nije licilo ni na sta i sto nemamo igre, ali bar smo mogli uzvratiti istom mjerom. A ovo poslije utakmice - pisaj ga.
palermo

#1158 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by palermo »

Logovan wrote:
palermo wrote: ne prosipam bogami, a još manje bezveze.......samo ti pokušavam, potpuno dobronamjerno, skrenuti pažnju da ovim svojim pisanjem upadaš u društvo opskurnih likova ovoga foruma.....i ne treba ti to...

Napisah oko dobijanja kazne za Francuza i trpaš me u isti koš sa njima. :? Ne kontam, ali hajde eto, jebe mi se. :D
ma jok oko kazne, nego za ovaj tvoj dvodnevni opus ti govorim.....sauliši se malo, jebo ga život :D ...

P.S nemoj što zahmetiti.....nije mi bila namjera da ti pametujem...
dakine

#1159 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by dakine »

Ma kakvih 6 utakmica...ne budali. Tuca je bilo i bice, al niko od igraca nece biti suspendovan vise od jedne/dvije utakmice.
Point.

#1160 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Point. »

Logovan wrote: Grk nije napadao peškirom sve dok ga ovaj naš Francuz nije napao. Šta hoćeš, da se ne brani, a da ga Francuz udara? Zašto ga je Francuz napao?
Ti si corav ili bezobrazan. Grk se zaletio na Besica, fransoa ga zaustavio ovaj poceo mahati prema njemu peskirom pa dobio aperkat. Pogledaj bolje
It_is_a_Leclerc

#1161 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by It_is_a_Leclerc »

Šteta što će UEFA-ina stručna tijela neće toliko duboko ulaziti u analizu. Kazna, suspenzija i ćao đaci.
Point.

#1162 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Point. »

AmiĐa_Idriz wrote:Sve ovo zato sto Point nije otvorio temu. Pa vi letite da otvarate.
To sam ja na prvoj stranici napisao. Vidis sta bude kad se leti pred rudu.
Tipicoti

#1163 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tipicoti »

It_is_a_Leclerc wrote:Šteta što će UEFA-ina stručna tijela neće toliko duboko ulaziti u analizu. Kazna, suspenzija i ćao đaci.
Hrvatska crta kukaste krstove, vice se ``za dom spremni`` ....njima nista.
A mi cemo dobiti suspendiju stadiona ili prazne tribine.....samo da nam kao Srbiji ne odbiju bodove.
Mustang1

#1164 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Mustang1 »

Jarane zamisli dodje ti neko u kucu i podjebaje te pred zenom. Vi bi sjedili i gledali? Samo mi zao sto nasi nisu udarali a ne samo se fatali za vratove :D
madner

#1165 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by madner »

Dva zuba, to je majstor. :D
Samprotivsviju

#1166 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Samprotivsviju »

Point. wrote:
Logovan wrote: Grk nije napadao peškirom sve dok ga ovaj naš Francuz nije napao. Šta hoćeš, da se ne brani, a da ga Francuz udara? Zašto ga je Francuz napao?
Ti si corav ili bezobrazan. Grk se zaletio na Besica, fransoa ga zaustavio ovaj poceo mahati prema njemu peskirom pa dobio aperkat. Pogledaj bolje
To je samo dio....pogledaj citavu situaciju sta se dogodilo

Dzeko i Manolas su se pokoskali, uletio Mesa i rastavio ih...i tu je bilo stalo...i obojca krenuli prema svlavionici...a onda Besic se zaletio i udario sa ledja Manolasa koji je bio krenuo prema svlacionici...tek je onda onaj krenuo na Besica...i tu je pao udarac
Last edited by Samprotivsviju on 10/06/2017 21:18, edited 1 time in total.
Point.

#1167 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Point. »

LSD wrote:Likovi poput Džeke, Spahića, Bešića i sl. su spremni na razne pizdarije, samo nisu spremni za ono što im je posao - igrati fudbal i pobjeđivati...nikakav im problem odmah uletiti i pobiti se, sjetimo se kako je Spahić šamarao Marko Marina, davio Fabregasa, Džeko davio Dragovića, skidao gaće onom grku, Bešić žvakama gađao nekog marginalca iz San Marina, unosio se u facu Messiju, glumio jalijaša, nabacivao po sebi neke zayebane tetovaže....takve scene i prizori rezveseljavaju prosjecnog Mošnjaka, to je prava prica :thumbup: to su pravi momci koji promicu prave mošnjačke vrijednosti :thumbup: ...na to se oduševljeno onaniše po forumima.

A to što nevadeni igraci ne mogu meda na terenu kad dođe stani- padni, to je nebitno ili bar manje bitno.
S obzirom da simpatises katalonske pickice koji se valjaju na svaki pogled protivnickih igraca i ne cudi ovakav post. :thumbup:
I da ne spomenes amatersku postavu zeljinog trenerskog maga.
manijak1

#1168 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by manijak1 »

jeste,ali dzeko je pokretac incidenta. da se je dzeko mirno pozdravio sa svojim suigracem iz rome,incidenta ne bi bilo.
I onaj bezubi nije pokretač incidenta , Manolas (što se ne vidi na snimku - provocira publiku ) i tu smo mi opet krivi , trebao ga je Džeko zagrliti i reć jarane svaka ti čast što si me bubao cijelu tekmu ....mah ....ne valjamo mi sami sebi.
A sve je to produkt žabarskog bezobrazluka , sve da se s loptom nismo sastavili nije nam dosudio tri klasična penala , nije dao još isto toliko kartona kozjim čuvarima ....da ne pominjem njihove srdačne dobrodošlice u zemlji koza od 96-e pa dalje ....pa onda kako nam te iste godine na Koševu zabiše gol pred kraj nakon šest naših čistih prilika ....i.t.d. makar su na kraju dobili mare i malo se ukakili .....da i Gili , jebem mu sto stadiona , čovjek se branio niko da kaže .
Ne odlučujemo po ko zna koji put samo o sebi , nadam se da ćemo s Mešom ili bez njega dobiti Belgiju .
I ono što nismo smjeli , to se desilo u Grčkoj (opet sudija nas jebo ko sansku kozu međutim onda je selektor bio dobar jer smo ih poderali i opet fulili dvije prilike kod 1:0 za nas) i primili gol u zadnjoj sekundi ....da toga nije bilo danas bi ovdje bile salve pohvala ...jer bismo ove koze otpratili sa tricom .
Koji meni čunčić ovo treba :?
Ima ovdje dovoljno stratega i selektora i bagre što neki kažu mošnjačke ....baš nešto mi se to gadi kad bez oklijevanja pljujemo sami po sebi ....
Meša , meni ćeš vazda biti Tito :oops: ovi mađioničari razdrkane tastature i umašćenog ekrana sve znaju bolje od tebe .
Logovan

#1169 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

palermo wrote: ma jok oko kazne, nego za ovaj tvoj dvodnevni opus ti govorim.....sauliši se malo, jebo ga život :D ...

P.S nemoj što zahmetiti.....nije mi bila namjera da ti pametujem...
Ma jok, neću, tvoje mišljenje. :D :D
lakilaka

#1170 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by lakilaka »

Murat Sabanovic wrote: jeste,ali dzeko je pokretac incidenta. da se je dzeko mirno pozdravio sa svojim suigracem iz rome,incidenta ne bi bilo.
zasto lazes i izvrces cinjenice. suigrac iz rome je provocirao navijace i nas kapiten mu je samo ukazao na to da ne treba da to radi. i od toga je sve krenulo. sta je trebao nas kapiten da mirno gleda kako onaj suigrac iz rome manolas provocira na nasem stadionu nase navijace.
LSD

#1171 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by LSD »

Point. wrote:

S obzirom da simpatises katalonske pickice koji se valjaju na svaki pogled protivnickih igraca i ne cudi ovakav post. :thumbup:
I da ne spomenes amatersku postavu zeljinog trenerskog maga.
:facepalm: :-)

S obzirom da simpatišeš rimske netalentovane pedere koji ne znaju šta je evropski fudbal i ne cudi ovakav post :thumbup:
Point.

#1172 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Point. »

Murat Sabanovic wrote:
Logovan wrote:

Manolas se drzao za muda prema nasim navijacima i usutkivao ih. Dzeko se samo ponio kapitenski i pokazao mu da bude pristojan u gostima. Prema vasim podanickim uvjerenjima, trebo ga je zagrliti i poljubiti.
peepeep

#1173 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by peepeep »

Kad nas Grčka stoka zove seljacima... :roll:
Point.

#1174 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Point. »

LSD wrote: :facepalm: :-)

S obzirom da simpatišeš rimske netalentovane pedere koji ne znaju šta je evropski fudbal i ne cudi ovakav post :thumbup:
Haj ti pisi po katalonskim forumima kako te je sramota bosanskih seljaka i da u stvari zelis biti kataloncic. Vjerovatno i padas kad hodas.
Logovan

#1175 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

Point. wrote:
Tačnije rečeno, Grk je trčao prema Bešiću, a nije se zaletio. Gilli ga je napao, nasilno ga zaustavio i ovaj počeo mlatarati rukama i primio udarac od našeg pomoćnika.
Locked