Al' zato sad lagano.
2-3% sedmicnog rasta = 8-12% mjesecnog = 96 - 144% godisnjeg = ....
Moderator: anex
i na kraju 0??Dozer wrote:Jbg...bio kloc, nisam razmisljao, a ni udubio se malo u to tada...
Al' zato sad lagano.
2-3% sedmicnog rasta = 8-12% mjesecnog = 96 - 144% godisnjeg = ....
Tačno 3,2 dolara na uloženih 27Dozer wrote:BTC?
2011 - 1$
2017 - 15.000$
AsharaK, koliko si dobar od jucer?
btc...victom wrote:ne može nešto koštati 1$, za 7 godina 17.000 $
navedite mi samo jedan primjer, gdje to još ima ?
Bitcoin je dumb money koji ce preko noci obagatiti dosta ljudi ali jos vise zaviti u crno.victom wrote:ne može nešto koštati 1$, za 7 godina 17.000 $
Russia, China and India to launch cryptos of their own
Changes, introduced by Bitcoin to the global financial industry, are yet to be fully understood. However, being afraid of losing their grip on the money supply, national governments all over the world already discuss the adoption of national cryptocurrencies.
Which countries want to issue cryptos of their own and what are the benefits of state-sponsored cryptocurrencies?
koliko sam skuzio i nezna se ko stoji iza bitcoina ..bosanska senzacija wrote:Bitcoin je dumb money koji ce preko noci obagatiti dosta ljudi ali jos vise zaviti u crno.victom wrote:ne može nešto koštati 1$, za 7 godina 17.000 $
Cak sam procitao jedan clanak gdje kazu da je glavna svrha bitcoina da isisa sto vise monetarnih valuta i svojim rastom pomogne ostalim cryptovalutama sa jasnim planom i podlogom za buducnost.
victom wrote:ne može nešto koštati 1$, za 7 godina 17.000 $

Krenuo sa 2000$ prije 4 mjeseca sad 16 000- 18 000$ (varira stalno)mO k3 wrote:Pitanje po koliko imate ulozeno??
Dozer, na IqOption-u jel ni tebi ne da na "Sell" opciji da prodajes parcijalno, tj. sivo ti je polje za ukucati prodajnu kolicinu? Meni daje samo kao da mogu prodati cijelu kolicinu nekog coin-a, a ne kao kod kupovine da ti da ukucas sumu koju hoces...Dozer wrote:Ne bih da neko ovdje pomisli kako pametujem, ali za one koji se zele ovim igrati na dnevnoj osnovi, pogotovo s malim ulozima do 50$ ili EUR, evo jednostavana savjet za IQ Option.
Ujutro izmedju 9.50 i 10.10 je najbolje vrijeme za kupovinu, a u ova doba, izmedju 16.00 i 17.00 najbolje za prodaju.
Na taj nacin svaki dan mozete ostvariti profit od 10-20%.
Eh... To se desava kada se kasno pita ...drndalo wrote:Dozer, na IqOption-u jel ni tebi ne da na "Sell" opciji da prodajes parcijalno, tj. sivo ti je polje za ukucati prodajnu kolicinu? Meni daje samo kao da mogu prodati cijelu kolicinu nekog coin-a, a ne kao kod kupovine da ti da ukucas sumu koju hoces...Dozer wrote:Ne bih da neko ovdje pomisli kako pametujem, ali za one koji se zele ovim igrati na dnevnoj osnovi, pogotovo s malim ulozima do 50$ ili EUR, evo jednostavana savjet za IQ Option.
Ujutro izmedju 9.50 i 10.10 je najbolje vrijeme za kupovinu, a u ova doba, izmedju 16.00 i 17.00 najbolje za prodaju.
Na taj nacin svaki dan mozete ostvariti profit od 10-20%.
Jesi li skontao u kojem momentu uzimaju 10%, kod uplate na account, ili kod kupovine nekog coin-a pa ti za tu cijenu daju 10% manje novcica? Jesi li probao prodati nesto? Pise da je prodaja bez provizije, ali nisam siguran...? Imal dje u pravilima da su pisali o onih 10% spominjanih?
neka gadrndalo wrote:Aha, ako sam te dobro skontao, ako npr. uzmam 2x 500 XRP, u totalu 1000 kom. makar i unutar 26 sek. necu ih morati jednom prodavati kao 1000 u komadu, nego u 2 bloka po 500 ?
By the way sta je ovo XRP poludio u zadnja 2 sata ?