Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
- radiša
#1151 Re: Xiaomi mobiteli
Ne kupujte šaomije,raja,smeće obicno. 
- radiša
#1152 Re: Xiaomi mobiteli
šajomi is shit,big shit 
- AhmetShabo
#1153 Re: Xiaomi mobiteli
evo da ti nacrtam, pa da skontas mozda. Imamo i ti i ja 1500 KM. I ti kupis svoj iphone ua 1500, a ja za 600 KM telefon druge marke, istih specifikacija. Koristimo ga , obavljamo pozive, slikamo, surfamo, saljemo poruke. Sve zivo. Meni ostalo u dzepu 900 KM da potrosim na nesto druge,a tebi krivo jer si vidio da si mogao i ti tako isto, pa da ublazis bol odes da blatis malo telefon koji sam ja kupio.radiša wrote:Ne nabija xiaomi komplex nego komplex onih sto hoce da nahvale te telefone da su bolji od drugih.Nadji post da hvalim samsunga,iphon ili bilo koji drugi aparat reci cu ok pljuvac sam svega sto nije nabrojano.Isto tako o ovoj marki ovde svi pisu sve najbolje a takav nije ni iphon,svaki ima svoju manu samo je pitanje dana kad ce se otkrit.AhmetShabo wrote:ja dosao kod rodjaka u austriju i vadim svoj krs UMI ZEro, kad mali od rodjaka odmah pita, Jel to u tebe AJFON.
Da neko ne skonta pogresno, ne hvlim umi da lici na iphone, vec zelim reci da su im djeca zadojena markom na startu kao i oni sami svi na zapadu.
I takve, bas takve ljude, apple i ostali muzu kao krave muzare.
Evo , meni je xiaomi crko, nigdje ga ne hvlim, niti idem na teme o samsungu ili iphone-u da ih blatim.
Cisto me zanima kakav osjecaj zadovoljstva imaju ljudi koji imaju para, seru na japanskim wc skoljkama od par hiljada dolara i vjerovatno voze neki bijesni bmw, dok komentarisu na ovoj temi o jebenom xiaomi telefonu.
zar je moguce da im xiaomi nabija kompleks??
-
Dzevy
#1154 Re: Xiaomi mobiteli
Imas li bilo kakve slusalice da mozes provjeriti kako funkcionise razgovor putem slusalica na max, BT slusalica ce vjerovatno raditi jer ne koristi 3,5mm izlaz..zlo zlo wrote:treba mi bt slušalica doći za koji dan, nadam se barem.
-
exampLe.
#1155 Re: Xiaomi mobiteli
Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje? 
- zlo zlo
#1156 Re: Xiaomi mobiteli
a da znate koliko se torbica može kupit za 900 maraka 
- radiša
#1157 Re: Xiaomi mobiteli
nemas potrebe crtat,reci cu ti jedno,nisam mobilni komplexas ko vecina vas ovde,ne bolujem od marke telefona i ime istog mi nista ne predstavlja ali kad vidim da neko dize kantu i pise o njoj sve osim mana,a mana ima onda cu reci ne kupujte to smece sto hvale jer i iphon ima mane a ovo smece nemoguce da nema.mane vidim isplivavaju,poceli su sa nocnim slikama do evo mikrofona,znaci moja tvrdnja tacna...AhmetShabo wrote:evo da ti nacrtam, pa da skontas mozda. Imamo i ti i ja 1500 KM. I ti kupis svoj iphone ua 1500, a ja za 600 KM telefon druge marke, istih specifikacija. Koristimo ga , obavljamo pozive, slikamo, surfamo, saljemo poruke. Sve zivo. Meni ostalo u dzepu 900 KM da potrosim na nesto druge,a tebi krivo jer si vidio da si mogao i ti tako isto, pa da ublazis bol odes da blatis malo telefon koji sam ja kupio.radiša wrote:Ne nabija xiaomi komplex nego komplex onih sto hoce da nahvale te telefone da su bolji od drugih.Nadji post da hvalim samsunga,iphon ili bilo koji drugi aparat reci cu ok pljuvac sam svega sto nije nabrojano.Isto tako o ovoj marki ovde svi pisu sve najbolje a takav nije ni iphon,svaki ima svoju manu samo je pitanje dana kad ce se otkrit.AhmetShabo wrote:ja dosao kod rodjaka u austriju i vadim svoj krs UMI ZEro, kad mali od rodjaka odmah pita, Jel to u tebe AJFON.
Da neko ne skonta pogresno, ne hvlim umi da lici na iphone, vec zelim reci da su im djeca zadojena markom na startu kao i oni sami svi na zapadu.
I takve, bas takve ljude, apple i ostali muzu kao krave muzare.
Evo , meni je xiaomi crko, nigdje ga ne hvlim, niti idem na teme o samsungu ili iphone-u da ih blatim.
Cisto me zanima kakav osjecaj zadovoljstva imaju ljudi koji imaju para, seru na japanskim wc skoljkama od par hiljada dolara i vjerovatno voze neki bijesni bmw, dok komentarisu na ovoj temi o jebenom xiaomi telefonu.
zar je moguce da im xiaomi nabija kompleks??
- zlo zlo
#1158 Re: Xiaomi mobiteli
imam ih desetak negdje zakopanih, provjerit ću dok ih nađem 
-
Dzevy
#1159 Re: Xiaomi mobiteli
o tome sto nudi revolucionarni dizajn, materijale, kao i revolucionarna rjesenja pojedinih komponenti a sve to za cijenu klasicnog generacijama koristenog izgleda koji se provlaci godinama, sa boljim specifikacijama.exampLe. wrote:Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje?
Treba ti jos detalja.?
- zlo zlo
#1160 Re: Xiaomi mobiteli
jel to ovo?exampLe. wrote:Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje?
http://www.gsmarena.com/apple_iphone_7-8064.php
ja iskreno za ovo ne bi dala marke, a kamoli preko 1000.
taj telefon ima samo kameru, vidi jada od baterije, a nema ni fhd ekran.
Last edited by zlo zlo on 03/01/2017 18:18, edited 1 time in total.
- radiša
#1161 Re: Xiaomi mobiteli
bi da imas,sta je xiaomi nego pokusaj kopiranja iphona izgledom sw-a...zlo zlo wrote:jel to ovo?exampLe. wrote:Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje?
necemo se lagat
-
exampLe.
#1162 Re: Xiaomi mobiteli
Jesi ikad koristila Iphone 6/6s/7?zlo zlo wrote:jel to ovo?exampLe. wrote:Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje?
taj telefon ima samo kameru, vidi jada od baterije, a nema ni fhd ekran.
- zlo zlo
#1163 Re: Xiaomi mobiteli
imala u ruci od rođaka, iskušala, nije mi se svidio, ne bi kupila najiskrenije ni da je besplatan.
-
exampLe.
#1164 Re: Xiaomi mobiteli
Ne bi ni ja Xiaomia da mi plate.
Case closed.
Case closed.
-
Dzevy
#1165 Re: Xiaomi mobiteli
jesi ti uporan i pritom dosadan lik, ko je rekao da neki uređaj nema mana, pored svih vrlina u toj cijeni te sitnice su zanemarive, da se zapali ili pukne staklo, skripi i slicno to su mane koje su neoprostive ovo su sitnice, pritom svako pola godine ako hoces zamjenis telefon svejedno ti jer si platio normalnu cijenu, a ne kupis iPhone pa ga nosis 2-3 god jer valja 1600KM opravdati, nema svrhe svako 6mj bacati toliko loveradiša wrote:bi da imas,sta je xiaomi nego pokusaj kopiranja iphona izgledom sw-a...zlo zlo wrote:jel to ovo?exampLe. wrote:Mi Mix isto para ko i Iphone 7 plus, o cemu mi pricamo ovdje?
necemo se lagat
- radiša
#1166 Re: Xiaomi mobiteli
jedno je imat nesto u ruci a drugo koristit mjesec dva pa vidjet...
inace milioni amera su debili jbg pa imaju iphone...
- radiša
#1167 Re: Xiaomi mobiteli
inzinjer mi smo se davno pozdravili ne vidim svrhu pisanja daljegDzevy wrote: jesi ti uporan i pritom dosadan lik, ko je rekao da neki uređaj nema mana, pored svih vrlina u toj cijeni te sitnice su zanemarive, da se zapali ili pukne staklo, skripi i slicno to su mane koje su neoprostive ovo su sitnice, pritom svako pola godine ako hoces zamjenis telefon svejedno ti jer si platio normalnu cijenu, a ne kupis iPhone pa ga nosis 2-3 god jer valja 1600KM opravdati, nema svrhe svako 6mj bacati toliko loveili preplatiti ip5 700KM kao sto neko nedavno rece
- AhmetShabo
#1168 Re: Xiaomi mobiteli
a jok, eto nisuradiša wrote:jedno je imat nesto u ruci a drugo koristit mjesec dva pa vidjet...
- zlo zlo
#1169 Re: Xiaomi mobiteli
a nije besplatan, za te pare se može dobit puno više, ako tražiš dobar fon. Samsungu nemam neke zamjere, i on je skup ali je bolji 10 puta od applea. tako da ih ni ne pokušavam usporedit.
-
exampLe.
#1170 Re: Xiaomi mobiteli
A gdje je to Iphone 5 700KM?
-
Dzevy
#1171 Re: Xiaomi mobiteli
Pa ti ameri su obicno tako pametni da im svako malo neka firma prodaje neke tajne bunkere kako bi prezivjeli neku apokalipsu, ljudi koji vjeruju u zombije i slicne stvari, to stvarno opravdava kupovinu iPhonearadiša wrote:jedno je imat nesto u ruci a drugo koristit mjesec dva pa vidjet...
- radiša
#1172 Re: Xiaomi mobiteli
a jel bolji od šaomija?zlo zlo wrote:a nije besplatan, za te pare se može dobit puno više, ako tražiš dobar fon. Samsungu nemam neke zamjere, i on je skup ali je bolji 10 puta od applea. tako da ih ni ne pokušavam usporedit.
- SONY_91
#1173 Re: Xiaomi mobiteli
Koristim RN4 i nemam nikakvih smetnji. Dobro se čuje razgovor, znači glasan i bez šuma i tomu sličnih problema.Dzevy wrote:Nego raja, ko koristi neki Xiaomi moze li provjeriti kako funkcionise mikrofon na slusalicama, da li je to problem samo za RN3pro ili i drugi imaju istu felu.?
- radiša
#1174 Re: Xiaomi mobiteli
ti ameri su za vas info milijardu godina po pitanju nas iznad svega a ne prave se sveznalice ko mi.Dzevy wrote:Pa ti ameri su obicno tako pametni da im svako malo neka firma prodaje neke tajne bunkere kako bi prezivjeli neku apokalipsu, ljudi koji vjeruju u zombije i slicne stvari, to stvarno opravdava kupovinu iPhonearadiša wrote:jedno je imat nesto u ruci a drugo koristit mjesec dva pa vidjet...
case closed.
-
Dzevy
#1175 Re: Xiaomi mobiteli
zar si izgubio argumente pa si se usutio, ili kontas sta si mogao kupiti za razliku koju si preplatio svoj iP6.? ili ces jednostavnoradiša wrote:inzinjer mi smo se davno pozdravili ne vidim svrhu pisanja daljegDzevy wrote: jesi ti uporan i pritom dosadan lik, ko je rekao da neki uređaj nema mana, pored svih vrlina u toj cijeni te sitnice su zanemarive, da se zapali ili pukne staklo, skripi i slicno to su mane koje su neoprostive ovo su sitnice, pritom svako pola godine ako hoces zamjenis telefon svejedno ti jer si platio normalnu cijenu, a ne kupis iPhone pa ga nosis 2-3 god jer valja 1600KM opravdati, nema svrhe svako 6mj bacati toliko loveili preplatiti ip5 700KM kao sto neko nedavno rece
![]()