Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh ja kada sam prije par godina izjavio na ovom forumu da nisam za demokratiju samo u Sarajevu, vladavinu prava i zakona samo na potezu Sarajevo-Tuzla-Zenica mene su nazivali svakakvim imenom. Neki nikada to neće shvatiti.
Android Knego wrote:Je li sinoc neko primijetio kad se reporterka javila iz staba SBB da je prenijela njihova ocekivanje da ce SDA/SBB osvojiti SVA nacelnicka mjesta i apsolutnu vecinu u opstinskim vijecima? Meni je to bila daleko najveca nebuloza izborne noci... a i sire...
Da stvar bude... gora/gluplja/stavec... napomenuli su da tek skupljaju podatke...
Meni je veća nebuloza Smućkova izjava da je Df druga stranka u FBIH po jačini odmah iza SDA
nije ni ovaj ništa bolji...
Kojović: Naša stranka bi mogla biti najjača opoziciona stranka u KS
jebote dobiješ nešta viječnika u dvije opŠĆine i namah pobeda...
Android Knego wrote:Je li sinoc neko primijetio kad se reporterka javila iz staba SBB da je prenijela njihova ocekivanje da ce SDA/SBB osvojiti SVA nacelnicka mjesta i apsolutnu vecinu u opstinskim vijecima? Meni je to bila daleko najveca nebuloza izborne noci... a i sire...
Da stvar bude... gora/gluplja/stavec... napomenuli su da tek skupljaju podatke...
Meni je veća nebuloza Smućkova izjava da je Df druga stranka u FBIH po jačini odmah iza SDA
Ako se dobro sjecam on je rekao da misli na ukupan broj vijecnika. Brzo ce se moci provjeriti istinitost te tvrdnje...
nije ni ovaj ništa bolji...
Kojović: Naša stranka bi mogla biti najjača opoziciona stranka u KS
jebote dobiješ nešta viječnika u dvije opŠĆine i namah pobeda...
Citajuci neke portale moglo bi se zakljuciti da se izbori nisu ni desili. Npr, na tuzlalive koji je zvanicno glasilo nase stranke u tuzli i koji su podrzavali dr. burinu nigdje ni rijeci da je imamovic odnio uvjedljivu pobjedu. Ima samo vijest da je u tuzli registrovano 2900 nevazecih listica kroz koju se stidljivo provlace procenti osvojenih glasova po kandidatima. Nevjerovatni su neki kako ne mogu prelomiti preko jezika da su gubitnici.
Ipaaak, ipaaaak...
Uci se lekcija. Prolaz nezavisnih kandidata natjerat ce stranke da preispitaju unutarstranacku kadrovsku politiku.
Oni koji zele prolaz morat ce poceti gledati koga stavljati na listu. To i jeste jedini put da se stranke prisile da
odustanu od mafijaskih metoda rada. Sad ce i apstinenti vidjeti da ima nacina da se dohaka javasluku.
Jest sporo ali sazrijeva se i uci...
MickeyPierce wrote:najsmjesniji su ovi iz DF-a i NS. Sve fol gradska raja, krema fol. A uvredama kampanju vode: ne dajte da nas ovce nadglasaju, izadjite da pokazemo da ih mozemo pobijediti i sl. ... dakle u startu sami sebi grob kopaju odbacujući vojsku glasača ... i onda jutro poslije iozbora na fb komentari: e moj narode sad gladuj, opet stoka preglasala i sl. znači opet uvrede .... ne kontam ih nikako.
Izgleda da ti ne kontas uopste predizbornu kampanju.
north wrote:...........
Bravo za Zenicu, iako onaj Fudo djeluje dosta sirovo, ali svaka čast za pobjedu nezavisnog kandidata, kao i i drugim sredinama gdje se to desilo, tipa Visoko, gdje nezavisni kandidati pobjedi stranačku mašineriju
Bas tako...
Za sve ima nade da ce nekad pocet normalno razmisljat ! Za sve. , sem za Sarajevo ! Najvece razocarenje ovih izbora su 1. Sarajevo. 2. Zeljko Komsic
P.S. Ukoliko su razocarenja jos moguca .