Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

sumirprimus

#1151 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

jes jes pistom koje zlostavljanje :lol:
e a mene je jednom zdekno da me je krv oblila...puce nos ko važin :lol:
mi se znamo garant
GeeTnT

#1152 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

..jbt... Citas raju iz tz, uzivas i onda ti padne na pamet koliko je sarajevo hendikepirano kad je drustvo u pitanju...
salik79

#1153 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:jes jes pistom koje zlostavljanje :lol:
e a mene je jednom zdekno da me je krv oblila...puce nos ko važin :lol:
mi se znamo garant
Ma, ko 2 i 2. :mrgreen:
salik79

#1154 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by salik79 »

GeeTnT wrote:..jbt... Citas raju iz tz, uzivas i onda ti padne na pamet koliko je sarajevo hendikepirano kad je drustvo u pitanju...
Pa, valjda i oni imaju svoje generacije i njihova desavanja!? :mrgreen:
GeeTnT

#1155 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

salik79 wrote:
GeeTnT wrote:..jbt... Citas raju iz tz, uzivas i onda ti padne na pamet koliko je sarajevo hendikepirano kad je drustvo u pitanju...
Pa, valjda i oni imaju svoje generacije i njihova desavanja!? :mrgreen:
...imaju... ona cetiri mladica sa trebevica...
sumirprimus

#1156 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

e sretnem ja dzasku u domu nakav koncert...ne sjecam se ko...pjan ja majka... cudo :lol:
ja dol u prizemlje u wc kad dzasko, kaje on meni sta ima kako je...
reko ja njemu nema nista mjuza pice standrad...pisa on pisam ja :lol: :lol: :lol:
GeeTnT

#1157 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

sumirprimus wrote:e sretnem ja dzasku u domu nakav koncert...ne sjecam se ko...pjan ja majka... cudo :lol:
ja dol u prizemlje u wc kad dzasko, kaje on meni sta ima kako je...
reko ja njemu nema nista mjuza pice standrad...pisa on pisam ja :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
salik79

#1158 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by salik79 »

General War

#1159 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

MikroBelaj wrote:
hajmo krug opalit sa pivom u plasticnoj casi..tu sam poceo izlazit :-D
Hooj Pelikan...rahmetli Fuke i Blek na vratima...ali nije se niko obogatio nizasta ko Pike, platis da mu stojis u dvoristu :lol:
GeeTnT

#1160 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

General War wrote:
MikroBelaj wrote:
Hooj Pelikan...rahmetli Fuke i Blek na vratima...ali nije se niko obogatio nizasta ko Pike, platis da mu stojis u dvoristu :lol:
...ma nisu to bile neke pare, ali imo je dobru pizu.. pelikan je opet im'o interesantne coskove :lol: ....ono, kad ti treba kaze "hajmo u mrakacu " :lol:
General War

#1161 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

GeeTnT wrote:
General War wrote:
MikroBelaj wrote:
...ma nisu to bile neke pare, ali imo je dobru pizu.. pelikan je opet im'o interesantne coskove :lol: ....ono, kad ti treba kaze "hajmo u mrakacu " :lol:
Ja ba, oni separei 8-) , nisu bile neke pare al eto, doduse kad je do mrakace tek ko je isao u Fokus? jednom izasao tamo, jos brze izletio :lol:
GeeTnT

#1162 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

...iako se sa tobom cesto ne slazem po mnogo cemu u vezi politike drago mi je da si dio najbolje tz generacije...

:thumbup:
Tyke

#1163 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Tyke »

Koji ste vi djuturumi, povlacim rijec da starim. :D
GeeTnT

#1164 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

Tyke wrote:Koji ste vi djuturumi, povlacim rijec da starim. :D
General War

#1165 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

Tyke wrote:Koji ste vi djuturumi, povlacim rijec da starim. :D
:lol:
Nije ba nego rano pocele dlake rast, pa rano poceo izlazit :D
Gojeni H

#1166 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Gojeni H »

dale cooper wrote:
Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminalizirane
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratko pamćenje da se ne sjećamo ko je u
ovim svim procesima učestvovao.
I da glasamo za zelene? Karina vam. :izet: :mrgreen:
Realno, masakr nad tuzlanskom industrijom je pocinila Alijansa.
Laertes

#1167 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Laertes »

Gojeni H wrote:
dale cooper wrote:
Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminalizirane
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratko pamćenje da se ne sjećamo ko je u
Refik Ahmedinović
Hamolj

#1168 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Hamolj »

Gojeni H wrote:
dale cooper wrote:
Dita je derala do 2000. i dolaska Alijanse na vlast.
GeeTnT

#1169 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by GeeTnT »

Cim su Dzanu otjerali dita je krenula nizbrdo....
Gojeni H

#1170 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Gojeni H »

Laertes wrote: Refik Ahmedinović
Upravo ta njuska. Grobar tuzlanske industrije. Ako se dobro sjecam kasnije su ga cak izbacili iz SDP-a ili gdje je vec taj strucnjak bio.
Gojeni H

#1171 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Gojeni H »

Hamolj wrote: Dita je derala do 2000. i dolaska Alijanse na vlast.
Ne znam da li je bas derala, kao sto nisu ni ostali bili u nekoj idealnoj poziciji, ali je bilo materijala da se nesto napravi.
Ahmedinovic je osim siporex-a sve ostalo sto je bilo - ugusio.
costacurta

#1172 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Rukovodilac Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica je danas, 13.10.2016. godine, potpisao ugovor sa odabranim najpovoljnijim ponuđačem, firmom Tom Cat Tuzla, tako da bi radovi trebali da počnu najkasnije u roku od sedam dana. Rok za dovršetak gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac je 90 dana. Vrijednost ugovorenih radova je 276.502, 92 KM.

MikroBelaj

#1173 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:
Rukovodilac Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica je danas, 13.10.2016. godine, potpisao ugovor sa odabranim najpovoljnijim ponuđačem, firmom Tom Cat Tuzla, tako da bi radovi trebali da počnu najkasnije u roku od sedam dana. Rok za dovršetak gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac je 90 dana. Vrijednost ugovorenih radova je 276.502, 92 KM.

Pa imaju fore da ga zavrse do 13 januara :D
seln

#1174 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Haman wrote:Bio i ostao komunista bez obzira sto prica da je socijaldemokrata. Pogledaj na Zapadu. Dva mandata najvise i gotovo ma kakav bio, dobar los ili izvanredan. Sto je znao uradio je za dva mandata. Treba pruziti sansu i drugima da pokazu sta znaju i sta mogu.
Ako ima ista gore od komunjare, onda je to minderpuza, odgojena na skorupu i jabukovom pekmezu, kojoj su vrh mode vunene carape,
a vrh literature "Legenda o Ali-pasi"...
Takav stvor je primitivan cak i kada je obrazovan, antiintelektualan, zatvoren u svoj mali svijet, kojeg zeli ocuvati po svaku cijenu.
Posto mu cinjenice nisu jaca strana, onda ispaljuje prijektile tipa "fire and forget", bilo da se radi o predizbornim obecanjima ili o small talk-u.
Takva osoba nema pojma da je svijet velik i saren, da je lijepo vidjeti i probati drugo i drugacije, da ima jemeka i pored skorupa i pekmeza....
Ako se vec desi da takva osoba putuje, onda po povratku utiske prenosi na nacin Sindbada moreplovca, pricajuci cuda umjesto cinjenica.
Otuda i legenda o "dva mandata", jer su himberi nesto naculi o tome, ali se poteze samo kao argument ako je u pitanju "komunisticki" funkcioner... dok istivremeno hejbet minderasa dere x-ti mandat.
Dakle, za efendije na jeftinijim minderima: "dva mandata" vaze samo za predsjednika. Za sve ostale - nacelnike, premijere, ministre, reisove, Shaje, crnce - nema ogranicenja. Dokaz? Helmut Kohl - 16 godina premijer njemacke. Gradonacelnik Beca Michael Häupl je od 1996 na vlasti. Thatcherova - od 1979 do 1990.
Dakle, dragi razocarani minderasi, tesko mi pada vasa zalost (zajebavam se, zapravo me raduje) ali forum nije predizborni skup u Banovicima, lafina ne prolazi.
sumirprimus

#1175 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sumirprimus »

o yeaahhh :D :izet:
Post Reply