e a mene je jednom zdekno da me je krv oblila...puce nos ko važin
mi se znamo garant
Ma, ko 2 i 2.sumirprimus wrote:jes jes pistom koje zlostavljanje![]()
e a mene je jednom zdekno da me je krv oblila...puce nos ko važin![]()
mi se znamo garant
Pa, valjda i oni imaju svoje generacije i njihova desavanja!?GeeTnT wrote:..jbt... Citas raju iz tz, uzivas i onda ti padne na pamet koliko je sarajevo hendikepirano kad je drustvo u pitanju...
...imaju... ona cetiri mladica sa trebevica...salik79 wrote:Pa, valjda i oni imaju svoje generacije i njihova desavanja!?GeeTnT wrote:..jbt... Citas raju iz tz, uzivas i onda ti padne na pamet koliko je sarajevo hendikepirano kad je drustvo u pitanju...
sumirprimus wrote:e sretnem ja dzasku u domu nakav koncert...ne sjecam se ko...pjan ja majka... cudo![]()
ja dol u prizemlje u wc kad dzasko, kaje on meni sta ima kako je...
reko ja njemu nema nista mjuza pice standrad...pisa on pisam ja![]()
![]()
Hooj Pelikan...rahmetli Fuke i Blek na vratima...ali nije se niko obogatio nizasta ko Pike, platis da mu stojis u dvoristuMikroBelaj wrote:
hajmo krug opalit sa pivom u plasticnoj casi..tu sam poceo izlazit
...ma nisu to bile neke pare, ali imo je dobru pizu.. pelikan je opet im'o interesantne coskoveGeneral War wrote:Hooj Pelikan...rahmetli Fuke i Blek na vratima...ali nije se niko obogatio nizasta ko Pike, platis da mu stojis u dvoristuMikroBelaj wrote:
hajmo krug opalit sa pivom u plasticnoj casi..tu sam poceo izlazit
Ja ba, oni separeiGeeTnT wrote:...ma nisu to bile neke pare, ali imo je dobru pizu.. pelikan je opet im'o interesantne coskoveGeneral War wrote:Hooj Pelikan...rahmetli Fuke i Blek na vratima...ali nije se niko obogatio nizasta ko Pike, platis da mu stojis u dvoristuMikroBelaj wrote:
hajmo krug opalit sa pivom u plasticnoj casi..tu sam poceo izlazit....ono, kad ti treba kaze "hajmo u mrakacu "
Tyke wrote:Koji ste vi djuturumi, povlacim rijec da starim.
Tyke wrote:Koji ste vi djuturumi, povlacim rijec da starim.
Realno, masakr nad tuzlanskom industrijom je pocinila Alijansa.dale cooper wrote:
Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminalizirane
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratko pamćenje da se ne sjećamo ko je u
ovim svim procesima učestvovao. I da glasamo za zelene? Karina vam.![]()
Refik AhmedinovićGojeni H wrote:Realno, masakr nad tuzlanskom industrijom je pocinila Alijansa.dale cooper wrote:
Pa u nadležnosti kantona i jeste da pomogne te firme, isto kao što je bila i kada su ih većinu uništili tokom kriminalizirane
privatizacije. Vlada Kantona daje saglasnost na imenovanje direktora tuzlanskog aerodroma, a ne gradonačelnik
Tuzle. I kadrovi na aerodromu su popunjeni većinom SDA uljebima i to mahom onima koji nisu iz Tuzle.
Dita bi propala da se radnici nisu digli i da im Bingo nije pomogao zato što su i sami pronašli interes u tome.
Dita je bila prodana firmi Lora iz Sarajeva koja ju je sistematski uništavala i isisavala pare iz nje. Vlasnik Lore
je opet čovjek koji je povezan sa SDA. Pa nemamo mi u Tuzli tako kratko pamćenje da se ne sjećamo ko je u
Dita je derala do 2000. i dolaska Alijanse na vlast.Gojeni H wrote:Realno, masakr nad tuzlanskom industrijom je pocinila Alijansa.dale cooper wrote:
Upravo ta njuska. Grobar tuzlanske industrije. Ako se dobro sjecam kasnije su ga cak izbacili iz SDP-a ili gdje je vec taj strucnjak bio.Laertes wrote: Refik Ahmedinović
Ne znam da li je bas derala, kao sto nisu ni ostali bili u nekoj idealnoj poziciji, ali je bilo materijala da se nesto napravi.Hamolj wrote: Dita je derala do 2000. i dolaska Alijanse na vlast.
Rukovodilac Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica je danas, 13.10.2016. godine, potpisao ugovor sa odabranim najpovoljnijim ponuđačem, firmom Tom Cat Tuzla, tako da bi radovi trebali da počnu najkasnije u roku od sedam dana. Rok za dovršetak gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac je 90 dana. Vrijednost ugovorenih radova je 276.502, 92 KM.
Pa imaju fore da ga zavrse do 13 januaracostacurta wrote:Rukovodilac Službe za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica je danas, 13.10.2016. godine, potpisao ugovor sa odabranim najpovoljnijim ponuđačem, firmom Tom Cat Tuzla, tako da bi radovi trebali da počnu najkasnije u roku od sedam dana. Rok za dovršetak gradnje pješačkog mosta Stupine–Zlokovac je 90 dana. Vrijednost ugovorenih radova je 276.502, 92 KM.
Ako ima ista gore od komunjare, onda je to minderpuza, odgojena na skorupu i jabukovom pekmezu, kojoj su vrh mode vunene carape,Haman wrote:Bio i ostao komunista bez obzira sto prica da je socijaldemokrata. Pogledaj na Zapadu. Dva mandata najvise i gotovo ma kakav bio, dobar los ili izvanredan. Sto je znao uradio je za dva mandata. Treba pruziti sansu i drugima da pokazu sta znaju i sta mogu.