I bolje da je bez Mandzukica. U nikakvoj je formi.sumirprimus wrote:Jebte bez modrica i mandzukica.aferim.
U prve dvije utakmice ni gola, ni sanse, niti je opasan u napadu.
Kalinic igra slijedecu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I bolje da je bez Mandzukica. U nikakvoj je formi.sumirprimus wrote:Jebte bez modrica i mandzukica.aferim.
Rog manje vise, al onaj mali Pjaca ode za dobru lovu. Dobar igrac.Edin H. wrote:Je'l kako prodati Pjacu I Roga?Better Man wrote:Svaka čast Hrvatima!!! Pokazali su kako se igra i bori za svoju zemlju. Naši itekako imaju od koga da uče.
Kaze Kale upravo "nista posebno, bija san na pravom mistu, pogodija me, i to je to"amar1994 wrote:kakva golcinatzipiripi wrote:Potez dana
![]()
e hvala da ne moram ja, jebo majku ko da je 11 desetogodisnjaka na terenu, to sto ganjaju loptu ne oslobodjaja ih sposobnosti kritichkog misljenja, neki dan pitaju Bilica na BBC-u da objasni kao sta se desava, kaze on da ne komplikujem regionalno rivalstvo, regionalni kua moj, na rende kora_BataZiv_0809 wrote:Ma nisu ni igraci tu bas skroz nevini, utusili su oni skupa pare, ali mi ovdje pricamo iskljucivo o sportu. A u tom pogledu veceras su bili sjajni.dale cooper wrote:
Zaboravio sam da je i on na klupi, iako je i za njegovo prisustvo odgovoran ovaj spomenuti trio. Mislio sam na ove zadnje događaje
na utakmici sa Češkom i nezadovoljstvom navijača sa HNS-om. Nisu ovi momci na terenu odgovorni za lopovluk i kriminal Mamića i Šukera,
niti su zaslužili ono što se desilo na toj utakmici. Za Mamića i kompaniju treba da se pobrinu državni organi, što će se na kraju i morati desiti,
prije ili kasnije.
Ja bio na tekmi u Valensiji.dječak sa šibicama wrote:8 tacnije, jebo on m svoju.dale cooper wrote:
To je ono kada je sudija Špancima produžio utakmicu 10 minuta dok nisu dali gol?
Bome im ne zavidim na sljedećem protivniku.Tomahawk11 wrote:Ma Spanci se vode onom: nije u redu ako preko najjacih ne dodjes do trofeja
Better Man wrote:Svaka čast Hrvatima!!! Pokazali su kako se igra i bori za svoju zemlju. Naši itekako imaju od koga da uče.
englez... nek se zna!!!dječak sa šibicama wrote:8 tacnije, jebo on m svoju.dale cooper wrote:To je ono kada je sudija Špancima produžio utakmicu 10 minuta dok nisu dali gol?Edin H. wrote:
Baka
Debil Beslija umjesto da primi loptu i da se zagradi, on je fata rukamaEdin H. wrote: Ja bio na tekmi u Valensiji., engleski sudija Steve Bennett
Beslija glupan igrao malo rukometa.
Nas 30 dusa, njih 60 milja.![]()
Zaleti se levat da otme nasu zastavu, odmah ga neki nas punim zavali.
ako budu pametni ovaj drugi do kraja ne bi trebao ni počinjati, previše promašuje za razliku od kalinića i kramarićasumirprimus wrote:Jebte bez modrica i mandzukica.aferim.
A jebiga nije lako kad ti karijera zavisi od jednog takvog lika kao što je Mamić.Saian wrote:e hvala da ne moram ja, jebo majku ko da je 11 desetogodisnjaka na terenu, to sto ganjaju loptu ne oslobodjaja ih sposobnosti kritichkog misljenja, neki dan pitaju Bilica na BBC-u da objasni kao sta se desava, kaze on da ne komplikujem regionalno rivalstvo, regionalni kua moj, na rende kora_BataZiv_0809 wrote:Ma nisu ni igraci tu bas skroz nevini, utusili su oni skupa pare, ali mi ovdje pricamo iskljucivo o sportu. A u tom pogledu veceras su bili sjajni.dale cooper wrote:
Zaboravio sam da je i on na klupi, iako je i za njegovo prisustvo odgovoran ovaj spomenuti trio. Mislio sam na ove zadnje događaje
na utakmici sa Češkom i nezadovoljstvom navijača sa HNS-om. Nisu ovi momci na terenu odgovorni za lopovluk i kriminal Mamića i Šukera,
niti su zaslužili ono što se desilo na toj utakmici. Za Mamića i kompaniju treba da se pobrinu državni organi, što će se na kraju i morati desiti,
prije ili kasnije., mislim imas ti pravo i shutit' i pricat nije moja stvar, al i to se broji u zivotu
Provalio se, napravi dobar potez i onda pokusao isfolirati penal.Fudo387 wrote:Rog manje vise, al onaj mali Pjaca ode za dobru lovu. Dobar igrac.Edin H. wrote:Je'l kako prodati Pjacu I Roga?Better Man wrote:Svaka čast Hrvatima!!! Pokazali su kako se igra i bori za svoju zemlju. Naši itekako imaju od koga da uče.
Jes ga tesko i procitati, to je cak i Spaho provaliodječak sa šibicama wrote:Luka rekao Srni da sapne Subasicu gdje ce pucati Ramos, Ramos ljut ko puska, neda dres Modricu
Spaho rece po sredini, Subasic kaze rekao Luka pucace desno, cekaj ga desno. Tako i bi.Tomahawk11 wrote:Jes ga tesko i procitati, to je cak i Spaho provaliodječak sa šibicama wrote:Luka rekao Srni da sapne Subasicu gdje ce pucati Ramos, Ramos ljut ko puska, neda dres Modricu![]()
Ne znam otkud on da suta penal kod toliko igraca
pa ti si sad rekao da to nema veze jedno s drugimdale cooper wrote:
A jebiga nije lako kad ti karijera zavisi od jednog takvog lika kao što je Mamić.
Ma dobro, to su finese, uglavnom je odbraniodječak sa šibicama wrote:Spaho rece po sredini, Subasic kaze rekao Luka pucace desno, cekaj ga desno. Tako i bi.Tomahawk11 wrote:Jes ga tesko i procitati, to je cak i Spaho provaliodječak sa šibicama wrote:Luka rekao Srni da sapne Subasicu gdje ce pucati Ramos, Ramos ljut ko puska, neda dres Modricu![]()
Ne znam otkud on da suta penal kod toliko igraca
Ma i nije bas folirao vec se spleo (sam) o noge protivnog igraca. Ovaj penal za Spanjolce, to je isfolirano.Edin H. wrote:
Provalio se, napravi dobar potez i onda pokusao isfolirati penal.
Da je nastavio mozda bi gol bio.
Ma sve okej, samo ne treba zmiriti na ocigledno. I Mesi je utusio porez pa se pravi neuk.dale cooper wrote: A jebiga nije lako kad ti karijera zavisi od jednog takvog lika kao što je Mamić.