SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#1151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matijevic_Vlado »

A predstavnik svih nargilasa zeli da bude anoniman :mrgreen: .
Nije mi drago, svejedno mi vala, samo mi to bi smijesno :mrgreen:
insomnia78

#1152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Ako mi ima bezveznije i odvratnije furke i furanja na bliskoistocne nehljebare
Fuj
Idi pusi opijum, makar da te dere ko insana jbt
Edin H.

#1153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Ako mi ima bezveznije i odvratnije furke i furanja na bliskoistocne nehljebare
Fuj
Nove generacije insomnia, furaju se da ih fura. :oops:
insomnia78

#1154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Ma ja ba. Treba sad uvesti elektricne :D
Edin H.

#1155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:Ma ja ba. Treba sad uvesti elektricne :D
Sa opijumom, kanabisom ili hasisom? :oops:
HAVANA

#1156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:Ako mi ima bezveznije i odvratnije furke i furanja na bliskoistocne nehljebare
Fuj
:lol: Ovo i pivu nularicu necu shvatiti da zivim trista godina.Pijes pivu a nista, i pusis naku jagodu,sta li...
Nepass

#1157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

Troll_Happens wrote:Kruzi prica da je narkoman zapalio kinesku prodavnicu na prvim spratu. Navodno nekoliko dana prije je pokrao neke haljine iz radnje kinez ga je sustigao i nalemao prije nego sto je policija dosla. Vjerovatno je sacekao par dana i osvetio se. Pozar se poslije prosirio i na konzum. To objasnjava toliki dim i smrad ocito kineska plastika gorila. Nije prvi put da narkomani nesto zapale.
Narkosu naplatiti stetu
:run:
Nepass

#1158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

Matijevic_Vlado wrote:A predstavnik svih nargilasa zeli da bude anoniman :mrgreen: .
Nije mi drago, svejedno mi vala, samo mi to bi smijesno :mrgreen:
Pa ata covjek naprica u ovom clanku na kixu. Na ranu bih ga privio
Ne da ovim <18, placa radnike, hrani porodice
Pravda za nargilu
Nepass

#1159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

Edin H. wrote:
insomnia78 wrote:Ma ja ba. Treba sad uvesti elektricne :D
Sa opijumom, kanabisom ili hasisom? :oops:
Nargila okus dinje, nista vise nam ne treba
Nepass

#1160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Nepass »

HAVANA wrote:
Fuj
:lol: Ovo i pivu nularicu necu shvatiti da zivim trista godina.Pijes pivu a nista, i pusis naku jagodu,sta li...
Pa sest vrsta bala uneses u sebe jednim dimom a sve na voce mirise

Osta mi prazna carsija :( nema nargilasa
esmasaric

#1161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by esmasaric »

Nema više zadimljenih plastenika u zimu :(

A za koliko će ih ukloniti?
Logovan

#1162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

esmasaric wrote:Nema više zadimljenih plastenika u zimu :(

A za koliko će ih ukloniti?
Za mjesec dana.
Troll_Happens wrote:
Matijevic_Vlado wrote: :nargila: :place1:

Code: Select all

http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekcija-ks-gradjani-se-zalili-na-rad-nargila-barova-potrebno-zakonski-regulisati-ovu-oblast/160521064
:mrgreen:
Zašto su se građani žalili? Hajde to što je štetno, nego ima li drugi razlog? :? Ne vidim što bi ih zatvarali zbog žalbi građana.

Sa druge strane muka mi je od nargila barova. Tačno poželim da se sve i jedan zatvori. :mrgreen: Većina kafića sa nargilama, većina omladine dudla, čak i ona djeca od 12, 13 godina cuclaju crijevo, ubijaju se, sumnjam da se dezinfikuju one nargila, sumnjam da kafići drže kvalitetne nargile (barem što se tiče većine), dosta nargila barova nije uredno, nego su stolovi i podovi prljavi, higijena nula, maloljetnici mogu naručiti nargilu i tako to.
Last edited by Logovan on 22/05/2016 00:21, edited 1 time in total.
sarajevo999999

#1163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sarajevo999999 »

insomnia78 wrote:Nemojte zajebavati. U vatrogasce je nemoguce uletiti bez stele. Tu je najmanje sposobnih. Isto ko i vojska i policija
Čudi me to, mislio sam da je Francuska uredjenija zemlja.
Tercius

#1164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote:jest' možda inspektorima.. znam ih koji su radili za osam keka doduše ima tome podosta, ruku na srce malo je i ta milja i kusur danas sto primaju :wink:

Image
Malo ili ne jbg za tebe i tebi slicne ce to ostat misaona imenica, 18 je u totalu a 14 jbg kad se odbiju kojekakvi doprinosi da bi i ti sa indexom mogao otici i ogrebat se za neke usluge za djaba, kontas, ali i to ces jos malo ;)
Daryl Dixon

#1165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Daryl Dixon »

opet si poceo provaljivati misa ti malog... to je, nije mozda nego sigurno, za tebe misaona imenica za mene sigurno nije :) hajd' razumijem te donekle, bar pokusavam... skolovaniji sam od tebe jedno 3x, ja sa svojih 50 polozenih ispita birvaktile u oba indeksa i sa radnim stazom i zvanjima u firmama za koje ti nisi nikada ni cuo u svom selu, imam platu o kojoj ti samo mozes sanjati, dok ti radis u administraciji za crkavicu od danas do sutra u tom plasteniku 2x2 na plus 50 stepeni i štembiljaš uredno raji kupone svako malo, a kad nema posla cita se crna hronika u avazu i utripujes se kao da si neki pAlicajac :-)

ja lijepo iznesem cinjenice - ti po ko zna koji put obmanjujes ovaj narod i provociras... lijepo te molim da me vise ne citiras jer sam ja na ovom forumu prvenstveno da nesto pametno procitam (eventualno naucim) i da nekome pomognem a ti si ovdje da lijecis svoje komplekse na drugima... pozz :wink:
Tercius

#1166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Daryl Dixon wrote:opet si poceo provaljivati misa ti malog... to je, nije mozda nego sigurno, za tebe misaona imenica za mene sigurno nije :) hajd' razumijem te donekle, bar pokusavam... skolovaniji sam od tebe jedno 3x, ja sa svojih 50 polozenih ispita birvaktile u oba indeksa i sa radnim stazom i zvanjima u firmama za koje ti nisi nikada ni cuo u svom selu, imam platu o kojoj ti samo mozes sanjati, dok ti radis u administraciji za crkavicu od danas do sutra u tom plasteniku 2x2 na plus 50 stepeni i štembiljaš uredno raji kupone svako malo, a kad nema posla cita se crna hronika u avazu i utripujes se kao da si neki pAlicajac :-)

ja lijepo iznesem cinjenice - ti po ko zna koji put obmanjujes ovaj narod i provociras... lijepo te molim da me vise ne citiras jer sam ja na ovom forumu prvenstveno da nesto pametno procitam (eventualno naucim) i da nekome pomognem a ti si ovdje da lijecis svoje komplekse na drugima... pozz :wink:
Image

Hahahahahahaha kralju, sahu, matu, legendoooooo pogledaj nas :kiss: Ides ti na block/ignore poslje ovog posta definitivno nema potrebe da molis.
Daryl Dixon

#1167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Daryl Dixon »

opet mi neke notifikacije dolaze mora da rade na održavanju foruma :oops: poselami ko uspita :kulerka: :-)

Image
Daryl Dixon

#1168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Daryl Dixon »

Logovan wrote:Sa druge strane muka mi je od nargila barova. Tačno poželim da se sve i jedan zatvori. :mrgreen: Većina kafića sa nargilama, većina omladine dudla, čak i ona djeca od 12, 13 godina cuclaju crijevo, ubijaju se, sumnjam da se dezinfikuju one nargila, sumnjam da kafići drže kvalitetne nargile (barem što se tiče većine), dosta nargila barova nije uredno, nego su stolovi i podovi prljavi, higijena nula, maloljetnici mogu naručiti nargilu i tako to.
kad smo kod nargila :mrgreen: :mrgreen:
Image
kolegione

#1169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kolegione »

Tercius 14 stoja, jos nije stelu otplatio, a mora nosati uniformu :) da bude Pajkan o jebem te zivote :) :) :)
Terciuse jel tebi godra sto si pajkan? :D onako de nam iskreno ciRe :)
vješalica

#1170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

__Phoenix__ wrote:Još kad bi ti što prijete zatvaranjem bili nekorumpirani i dosljedni...
Nema od zatvaranja nista zivi bili pa vidjeli
vlasnici mafijasi i narko bosovi to ce da rijese jednim sastancicem bez puno price
karanana

#1171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

Ma nema nista od zatvaranja. Eno onaj na malti u kifli, prvo je napravio neku drvenu palubu ispred i zagradio prolaz, pa je onda to srusio i pokusao otvoriti bastu gdje je bila basta od tera pija. Pa kad to nije uspjelo eno sad izbio asfalt i postavio tendu za bastu desno od kafane prema onoj zgradi jugokomerca bivseg. Mafija je to.
Bodkin

#1172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bodkin »

Da hoce ta sranja pozatvarati. Ta opsesija cuclanjem mi ne jde u glavu nikako
vješalica

#1173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

karanana wrote:Ma nema nista od zatvaranja. Eno onaj na malti u kifli, prvo je napravio neku drvenu palubu ispred i zagradio prolaz, pa je onda to srusio i pokusao otvoriti bastu gdje je bila basta od tera pija. Pa kad to nije uspjelo eno sad izbio asfalt i postavio tendu za bastu desno od kafane prema onoj zgradi jugokomerca bivseg. Mafija je to.
zagradio prolaz ispred zgrade po svom nahođenju koji ne pripada njegovom objektu i sve ostalo će da radi upravo po svom nahođenju
Logovan

#1174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Daryl Dixon wrote:
Logovan wrote:Sa druge strane muka mi je od nargila barova. Tačno poželim da se sve i jedan zatvori. :mrgreen: Većina kafića sa nargilama, većina omladine dudla, čak i ona djeca od 12, 13 godina cuclaju crijevo, ubijaju se, sumnjam da se dezinfikuju one nargila, sumnjam da kafići drže kvalitetne nargile (barem što se tiče većine), dosta nargila barova nije uredno, nego su stolovi i podovi prljavi, higijena nula, maloljetnici mogu naručiti nargilu i tako to.
Image
:lol: :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Daryl Dixon wrote:
Image
:lol: :lol: :lol:
:thumbup: Samo zatvoriti sve ove dudlaonice....ja sam svom sinu uvijek govorio da radije ako zeli zapali cigaru nego da dudla ono sranje. Srecom nije nista od toga. Jos samo da zatvore i ove kladionice garantujem da bi se primjetila promjena kriminaliteta golim okom. Kladionice su osim ekonomskog i leglo svakog drugog kriminala. Pa fino onda sportska prognoza lutrije BiH pa ganjaj 12 ili 13 pogodaka!
Post Reply