Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Belay Queen wrote:
takoe,jel se i tebi pocnu dlanovi znojit
Mene zena kad mrko pogleda, odmah mi se dlanovi krenu znojit'. Kontam sta li sam sada skrivio ? Mozda nisam dobro rucak skuhao, pod obrisao ili stvari popeglao ??? Sta li ce mi sada osut' po spisku
Loo wrote:Jeste dosadni s tom visinom
Nidje veze
Cm uopste nisu i ne trebaju biti odlucujici faktor da bi nam neko bio ili jeste privlacan
Xavier1 wrote:
To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.
Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak.
hehe, određeni procenat žena privuče isključivo fizika, neki drugi procenat privuče priča i maniri, treći procenat imovinsko stanje i to...i sve tako redom....
ne biti isključiv i generalizovati. bezze je.
Jasno je to. Samo sto su ti prica i maniri visak.
Nekim je izgled najbitniji, drugim imovinsko stanje. Podjela je jednostavna.
u ovom se i ne mogu baš složiti,jeste da vagaju više,ali s druge strane sigurno si čuo masu cura kako se jada na primitivnost i mane odabranika srca svoga,tako da mi se čini da dosta slabo prosuđuju
u ovom se i ne mogu baš složiti,jeste da vagaju više,ali s druge strane sigurno si čuo masu cura kako se jada na primitivnost i mane odabranika srca svoga,tako da mi se čini da dosta slabo prosuđuju
Pa spremne su trpiti svasta jer se vode interesom. Preci ce preko toga sto je primitivan ako ima debeo novcanik.
Belay Queen wrote:
haj eto slazemo se bar nas troje
Ne ... ali ne mogu doci do daha i srce pocne preskakati, a pocnem previse misliti na nju i ne mogu da se skoncentrisem na posao ili se neko izdere na mene "Halo slusas li ti mene ???" I tako ...
Belay Queen wrote:
haj eto slazemo se bar nas troje
Ne ... ali ne mogu doci do daha i srce pocne preskakati, a pocnem previse misliti na nju i ne mogu da se skoncentrisem na posao ili se neko izdere na mene "Halo slusas li ti mene ???" I tako ...
Xavier1 wrote:
To da zene padaju na pricu je laz. Vecina ih cim te vidi zna imas li sanse kod nje.
Eto dobar primjer velike izbirljivosti. Ja sam vec iznad prosjeka visok 188-189. Ali mlada dama trazi 190+.
Buduci da je prosjecna visina muskarca oko 180 znaci da ih u startu otpada jako veliki postotak.
hehe, određeni procenat žena privuče isključivo fizika, neki drugi procenat privuče priča i maniri, treći procenat imovinsko stanje i to...i sve tako redom....
ne biti isključiv i generalizovati. bezze je.
ta ti je rec normalno zensko. Lijepo pametno o sebi pri sebi
Ja da sam musko..ja bih se udvarO Imo