Pa ta raja sto kafenise i besposlicari i jesu produkt sistema koji je Vcorp sasvim lijepo opisao. Jedni ce postati nasljednici vladajucih mamlaza kad otegnu papke, a drugi ce, ako se nacionalistima na vlasti zaljulja pod nogama, da posluze kao topovsko meso u "branjenju interesa bosnjaka, srba, hrvata" u nekom novom ratu, kada za to dodje vakat, a doci ceTomahawk11 wrote:Da se ne lazemo, niko to ne radi. Niko ne radi nista konkretno. Sva kritika se svela na drustvene mreze (forume, fb i slicno). Oni sto rade - nemaju kad, oni sto ne rade - isto nemaju kad, valja s kafe na kafu. Jbg, odes sad, u po bijela dana, garantujem da su baste pune mlade raje. I tematika kako je tesko, kako nema posla, jebo ovo sve....umjesto te kafe, kad je vec tako, pred institucije i traziti konkretne poteze vlasti, a ne mudrovati, slazes li se?!VCorp wrote:
Ili ostaneš, kritikuješ pa se svi trude da isprave pogreške. E to je ispravno, a najlakše je govoriti samo idite, idite. I šta na kraju ostane ? E Sarajevo ovakvo kakvo je. Zar ne brate ?
Dakle, konstruktivna kritika - svakako, mlacenje prazne slame - ne.
Ne govorim ja nikom idi zato sto ja tako hocu ili ne zelim nekog tu. Nego, ako se vec ne vidis tu, onda ides tamo gdje se vidis. To mi je nekako logicno.
A evo i ovaj prethodni opis inertnosti pokazuje zasto je to tako. Lakse je mudrovati nego konkretizovati stvari.
I znas sta je najgore? Takvo stanje odgovara ovima sto su na vlasti. Ljudi koji mudruju uprazno. Ljepota. I onda ovce hajmo na glasanje i nove 4 godine zaborava
Usput, velika podrska za Vcorp