Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#1151 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

sadie_forever wrote:
Ramzess Veliki wrote:
sadie_forever wrote:Ono sto sam ja zapazila je sljedece...zene danas mogu da biraju 2 puta ...ili ce im prednost imati bracni zivot,ili karijera(ne znaci da ne mogu imati oboje,ali sta izaberu ,tu ce im ici najbolje ..i tu ce biti uspjesnije od ostalih)Previse je razvoda,jer danas je vise zena izabralo karijeru.Idealno je neka sredina
... ili su izabrale da se taslače. Mislim da je to razlog za najviše razvoda. Niko neće raskinuti brak i sjebati djeci mladost jer je druga strana ganjala karijeru.
Nece ali indirektno

Evo primjer

1.Muz dodje kuci,tu je zena uspjela doci ranije s posla,spremila rucak,i sredila sebe.On zadovoljan i sretan

2.Muz dodje kuci,zene jos nema,ostala ekstra na poslu da nesto zavrsi,on mora izvaditi sendvic neki i nesto na brzinu,dok dodje ona sva umorna,i krivo joj sto nije napravio jelo,pospremio malo...na sex i ne pomislja :D

e koji muz ce vjerovatnije prevariti? ili zena ili on osjecaju da nije to to,i da zele bolje
Ili žena. Uvijek ista priča, žene su svetice.
Pod 2 može biti i sljedeće:
Muž dođe kući, žene nema, on skuva juhicu sa gljivama, napravi šopsku salatu, fašira pileće filete i napravi prilog sa gljivama i rižom, postavi stol sa svijećama i otvori bocu kvalitenog vina. Žena dođe umorna, dočeka je večera, izmasira joj stopala i ramena.

Ne vidim zašto bi to bio problem.
Ramzess Veliki

#1152 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Freamon Lester wrote: Pod pouzdan se misle nesto drugo. Pouzdan u smislu da nece ona umrjeti od gladi skupa sa njim ako 10 dana ne bude mogla ustait iz kreveta.
I kad ostanes bez posla pitanje je da li ces se pokriti dekom po glavi ko pickica i stenjati zbog toga ili ces se zadati u trazenje istog. I dati sve od sebe da ga nadjes, a utjehu, podrsku i motiv naci u zeni i porodici.

Pod udavacom smatras zene od 25 godina? Pa fino i cestito zensko zavrsava fakultet sa 22-23-24... A posto je fakultet nekadasnja srednja skola moraju se ljudi naviknuti da se granica dobro pomakla. I btw. taj izraz udavaca je totalno nebulozan. Jer nekada kada je zena bila bez skole i mogucnosti zaradjivanja ona je bila "teret" svojoj porodici. Usta vise bukvalno. I zbog toga se trazila "prilika" za udavanje. Pa ako "prestari" jadna nam majka.

Situacija se promjenila. Zene su postale finansijski nezavisne. Sama se skrbi za sebe i sama odlucuje o svojoj sudbini. Nema niko da upravlja sa njenim zivotom, a upravo je to jedan od razloga zbog cega se muskarci "groze" samostalnih zena. Manjak mogucnosti manipulacije. Jer ako gospodja dipl. ing ili gospodja advokat izgubi posao lako ce naci novi.

Kazes visoki standardi koje su si postavili. Muskarac ako je zaljubljen u zenu on ce dostici sve standarde. :izet:

Zene imaju svoje mane, ali imamo ih i mi. Kad prodje utjecaj leptirica u sotmaku onda daska od wc solje brakove razara. :D

I skrati ziv i zdrav bio. :D :-D
:shock:
:lol: :lol: :lol: Sorry, ali ovo je baš uvlakački post. Nikakve veze sa realnošću, samo nabadanje termina koji svaka žena želi čuti. :D
Ramzess Veliki

#1153 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

supercali wrote:Bato da ti kazem nesto ne vole ti zene bas ni te papucare tako da dzaba se uvlacis :)
:thumbup: Yep ...
pirpa

#1154 Re: Zene nakon 25

Post by pirpa »

Ramzess Veliki wrote:
Freamon Lester wrote: Pod pouzdan se misle nesto drugo. Pouzdan u smislu da nece ona umrjeti od gladi skupa sa njim ako 10 dana ne bude mogla ustait iz kreveta.
I kad ostanes bez posla pitanje je da li ces se pokriti dekom po glavi ko pickica i stenjati zbog toga ili ces se zadati u trazenje istog. I dati sve od sebe da ga nadjes, a utjehu, podrsku i motiv naci u zeni i porodici.

Pod udavacom smatras zene od 25 godina? Pa fino i cestito zensko zavrsava fakultet sa 22-23-24... A posto je fakultet nekadasnja srednja skola moraju se ljudi naviknuti da se granica dobro pomakla. I btw. taj izraz udavaca je totalno nebulozan. Jer nekada kada je zena bila bez skole i mogucnosti zaradjivanja ona je bila "teret" svojoj porodici. Usta vise bukvalno. I zbog toga se trazila "prilika" za udavanje. Pa ako "prestari" jadna nam majka.

Situacija se promjenila. Zene su postale finansijski nezavisne. Sama se skrbi za sebe i sama odlucuje o svojoj sudbini. Nema niko da upravlja sa njenim zivotom, a upravo je to jedan od razloga zbog cega se muskarci "groze" samostalnih zena. Manjak mogucnosti manipulacije. Jer ako gospodja dipl. ing ili gospodja advokat izgubi posao lako ce naci novi.

Kazes visoki standardi koje su si postavili. Muskarac ako je zaljubljen u zenu on ce dostici sve standarde. :izet:

Zene imaju svoje mane, ali imamo ih i mi. Kad prodje utjecaj leptirica u sotmaku onda daska od wc solje brakove razara. :D

:shock:
:lol: :lol: :lol: Sorry, ali ovo je baš uvlakački post. Nikakve veze sa realnošću, samo nabadanje termina koji svaka žena želi čuti. :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
klixoris

#1155 Re: Zene nakon 25

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote: :shock:
Pusti ba covjeka, mozda se uspije prodat' i eventualno udomi koju 25+ forumasicu. Sevap je :D
Ramzess Veliki

#1156 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

Secer_033 wrote:Meni su slatki muskarci sa malo viska kilograma. Ima sta za stipat :D a ljubav na usta ulazi. Nista ljepse kad gledas kako muskarac uziva u jelu koje si satima pripremala.

Ja ne pljujem po svojoj 'konkurenciji', ima slatkih mladih curica koji vrte muskarce oko svog malog prstica i svaka im cast, kad vec date, neka vas vrte.

Meni je samo drago vidjeti kad muskarac osvoji intelektualnu, ekonomski nezavisnu zenu kojoj na prvi pogled i nije stalo do tog balavca ali koji joj vremenom i trudom dokaze da je bas on Mr. Right.
Ali vi se ne trudite, vi hocete sto lakse, sto brze, da se skine, legne i da suti a to najprije postignete s nasom malo naivnijom 'konkurencijom' od 18, 19 godina. Sve dok one ne dodju tobe. Vide zene kad tad da su napravile gresku u mladosti i na kraju budete samo to, jedna dobra lekcija.
:thumbup: Lajk ovaj post. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1157 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote:Bato da ti kazem nesto ne vole ti zene bas ni te papucare tako da dzaba se uvlacis :)
Ne rise respo. :D
Ramzess Veliki

#1158 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote: :shock:
Pusti ba covjeka, mozda se uspije prodat' i eventualno udomi koju 25+ forumasicu. Sevap je :D
Prije će foru prodati nekoj mlađoj od 20 godina. :D Žene preko 25 ovakvu priču odmah registruju kao lijepo upakovanu navlakušu, a u slučaju da im se i svidi registruju ju kao priču muškarca pogodnog za manipulaciju i dominaciju.
Žene vole čvrste muškarce koji ne pričaju mnogo ali imaju djela iza sebe.
... i mlade muškarce latino izgleda koji im ovako tepaju ... za usputnu avanturu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1159 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Freamon Lester wrote:
Takvo ponasanje se upravo nosi samo iz kuce. Imas samo jednu majku i jednog oca. A tvoj individualni karakter zavisi upravo od njihovog medjusobnog odnosa i nacina na koji te odgajaju. Ako ti sjedis za stolom gdje je majka konobar normalno je ocekivati da ces to traziti i od svoje zene... Ako u svojoj porodici imas nasilje kao nacin rjesavanja problema logicno je da ces i ti na taj nacin pokusati "razgovarati" sa suprugom ili djevojkom.

Ti ocigledno svoje komplekse lijecis na nacin da svako odbijanje zene pripisujes tome da nisi ekonomski povoljan... :-) Dugo ce tebi trebati da naucis o tome da zene ne traze ekonomski povoljnog vec pouzdanog muskarca. Muskarca koji ce biti uz njih kad je najteze. Postoje zivotne situacije u kojima ma koliko novca imas to nista ne znaci. Muskarca koji ce biti uz njih i kad su zdrave i kad su bolesne. I koji razumije kad im je tesko. Osobu koja ce ne daj Boze biti uz njih ako ne budu mogli brinuti o sebi ili jos gore o djeci.
Evo ja sam odrastao bez oca. Mama mi je bila i ostala i otac i majka. I sta cemo sad?

Frimon, jako te cijenim, ali ovdje si sam upao u sopstvenu mrezu generalizacija i teznje da se svidis zenama.

Nigdje nisi napisao da i one moraju nastaviti sa trudom i u vezi u braku. Nigdje nisi napisao da hiljadu prigovora nece spasiti vezu kao iznenadni docek samo u sexy vesu, kad ti na ulazu u stan da traku da vezes oko ociju i dalje si njen :per:

Itd...

Ali de dera' odgovori na prvo pitanje.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1160 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Ramzess Veliki wrote:
Ramo druze moj, respo me zamijenio sa Frimonom :izet:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1161 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

mobsterc wrote:....
Glavni razlog 'ljubomore' starijih cura je taj sto se cijena 3.14cke strmoglavila i jedan od vrlo bitnih aduta je izgubljen. Relativno uspjesan i inteligentan muskarac, osim ako ne zeli porodicu, logicno da ce ici linijom manjeg otpora i zadovoljavati svoje potrebe gdje mu je lakse (a jos je veca sansa da je npr zgodnija).
Procentualno je to vjerovatno veci broj kod mladje populacije, ali nije pravilo. To u nezgodan polozaj stavlja 'udavace' (ilitiga ove 25+) gdje im je izbor suzen na muskarce inferiornije od njih samih slicnih godina i ove dosta starije sto su prosli svega pa bi kao da se smire. Logicno je da se javlja frustracija radi toga. A meni je vrijeme da se zaustavim, presiroka je tema, i neplanirano mi oduze previse vremena jer nisam neki forumas, ali kada se zakotrljalo da ne brisem post pa neka ostane :D :run:
Inace sjajan post, objasnjena sustina price, a boldano je itekako vazan aspek. Da vidis tek bljuvanja vatre na temi o prostituciji. Sto rece jedan stari forumski as: "ljute se na ove žene jer im ruše famu o onoj stvari kao zlatnoj i optočenoj dijamantima" :izet:
prog321

#1162 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

]

Da ti objasnim rjecima starog Konfucija:
dzaba ti uvlakusa; - Nesh jebat ! :-D
dobar osjecaj

#1163 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

Vidim uveliko teku pripreme za nedjeljnu sesiju Vijeca :lol:

Image
Mis mekinjas

#1164 Re: Zene nakon 25

Post by Mis mekinjas »

Sreca je da zene uvijek, na kraju ovih bajki, biraju. :D
sheilak

#1165 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

prog321 wrote: Da ti objasnim rjecima starog Konfucija:
dzaba ti uvlakusa; - Nesh jebat ! :-D
pa iskreno, prije da ce on no vi svi zajedno. :D
sheilak

#1166 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

i btw sadie forever je musko. :D mislim, rekli mi tako...
s.aint

#1167 Re: Zene nakon 25

Post by s.aint »

dobar osjecaj wrote:Vidim uveliko teku pripreme za nedjeljnu sesiju Vijeca :lol:

Image
:mrgreen: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1168 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

sheilak wrote:
Hoces reci da zene sexualno uzbudjuje podanistvo ? :)
sheilak

#1169 Re: Zene nakon 25

Post by sheilak »

_BataZiv_0809 wrote:
sheilak wrote:
Hoces reci da zene sexualno uzbudjuje podanistvo ? :)
ne, vec zdravo samopouzdanje i manjak frustracija.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1170 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

sheilak wrote:
ne, vec zdravo samopouzdanje i manjak frustracija.
Aha tako se zove muskarac koji pljuje po vasoj direktnoj konkurenciji :P

Salim se, pomalo i šukam, ali ostaje ona vjecna istina-svaka roba ima svog kupca :wink:
Ramzess Veliki

#1171 Re: Zene nakon 25

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Ramo druze moj, respo me zamijenio sa Frimonom :izet:
Druže, moramo te na vrijeme upozoravati da ne padneš pod loš uticaj i izgubiš na muževnosti. :lol:
McMoy

#1172 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

@Freamon Lesteru ili žena kontroliše profil ili je toliko zagorio da se nada da će bar na forumu :izet:
Šta god da je upitanju :facepalm: :cry:
Bloody

#1173 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

Na kraju je jedina istina da su muskarci oni koji su izabrani a ne oni koji biraju.
dobar osjecaj

#1174 Re: Zene nakon 25

Post by dobar osjecaj »

McMoy wrote:@Freamon Lesteru ili žena kontroliše profil ili je toliko zagorio da se nada da će bar na forumu :izet:
Šta god da je upitanju :facepalm: :cry:
To sto ti ne znas nista o zivotu i kako zaprave ferceraju odnosi kad se predje s tinejdzerskih doskocica o rastezljivim organima, mjerenju centimetara i brojnim drugim biserima mudrosti, ne znaci da ne zna niko drugi. Sve sto vise pises sve vise se vidi da nisi jos ni punoljetan. Potpuno si lisen bilo kakvog stvarnog zivotnog iskustva.
prog321

#1175 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Samo neki od nas su izabrani mnogo puta pa smo digli nos :-D
Post Reply