Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post Reply
BadAss14

#1151 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BadAss14 »

Salonski cetnicici, koji zive u Sarajevu i glume "bosance", a svako malo duh Draze progovori iz njih.
BadAss14

#1152 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BadAss14 »

General War wrote:
lejla2603 wrote:Pitajte mjestane na manjim granicnim prelazima prema Srbiji,sta ceVam reci,da se nesto sprema pa onda sami donesite zakljucak.Nesto se dogadja,svasta govori,a dogadjanja koja su bila,govore da sve ima svoj razlog,i da se nista slucajno ne desava!Zaboravljamo sta nam se dogadjalo,i dogadja. A replike Skijasa i dr. koji nas zele uvjeriti da su Srbi humanitarci,automatski staju u odbranu istih koji negiraju genocid nad Bosnjacima!Za Skijasa su to gluposti,i pogadja ga istina.Jer da imas truna obraza ne bih to rekao.Nastavi da supljiras,i propagiras suzivot sa srbima,koji nikad ni jednom narodu se izvinuli nisu,a kamoli nama Bosnjacima za zlocine koje su cinili.Nadji mi ijedan narod koji ih voli,zeli zivot sa njima!NEMA GA!Od Slovenije do Makedonije..Ne zeli ih niko!!To dovoljno govori u prilog kakav je to narod!Pametnom dosta!Istina boli,a kod srba samo laz,zlocin,od malih nogu se njeguje,buducim generacijama u amanet ostavlja da cuva plodove zlocina takvog naroda.Takva je i tzv.genocidna tvorevina svrbska!!!
Ne kenjaj sa svojim sovinistickim istupima idi se lijeci.

Pa slino sto ne uradis nesto povodom Dodika koji ti na FTV poruci mnostvo uvreda, to ti tv fino prenese kao najnormalniju vijest a da to niko i ne demantuje ni komentarise? I to mislite i dalje Bosnjacima ispirat mozak kako trebaju biti tolerantni i "multi -kulti", dok ti ovi svaki dan pokazuju njihovo fasisticko lice?
cyprus

#1153 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by cyprus »

BadAss14 wrote:Salonski cetnicici, koji zive u Sarajevu i glume "bosance", a svako malo duh Draze progovori iz njih.
Obzirom da se više ne banuje za ovakve kvalifikacije - ovako ćemo... Ko mene nazove salonskim četnikom, taj je za mene džamijski četnik... Svakako takvi imaju daleko više zajedničkog sa četnicima nego ja 8-)
Last edited by cyprus on 24/05/2015 20:55, edited 1 time in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#1154 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

cyprus wrote:
BadAss14 wrote:Salonski cetnicici, koji zive u Sarajevu i glume "bosance", a svako malo duh Draze progovori iz njih.
Obzirom da se više ne banuje za ovakve kvalifikacije - ovako ćemo... Ko mene nazove salonskim četnikom, taj je za mene džamijski četnik... Svakako takvi imaju dakelo više zajedničkog sa četnicima nego ja 8-)
:lol: Džamijski četnik...salonac. :lol: :lol: :lol:
BadAss14

#1155 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BadAss14 »

cyprus wrote:
Obzirom da se više ne banuje za ovakve kvalifikacije - ovako ćemo... Ko mene nazove salonskim četnikom, taj je za mene džamijski četnik... Svakako takvi imaju daleko više zajedničkog sa četnicima nego ja 8-)

A ti kao imas uvid idem li ja u dzamiju, i u sta vjerujem uopste?
cyprus

#1156 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by cyprus »

BadAss14 wrote:
cyprus wrote:

A ti kao imas uvid idem li ja u dzamiju, i u sta vjerujem uopste?
A ti ko imaš uvid idem li ja u salon? 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1157 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pici »

ČiČini pijoniri :mrgreen:
skupljac_zeljeza

#1158 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by skupljac_zeljeza »

BHCluster wrote: Još se krv na njegovoj kami nije osušila a vi već zaboravili!
by Kasim Mujagić[/b][/size]
I oni imaju salonce...
Izvjesni Stevan Garić, čiji se otac Rade Garić tereti za ubistvo Bošnjaka tokom sukoba u BiH, na privatnom profilu društvene mreže Facebook napisao je kako se Bošnjaci od njegovog oca i njega ne mogu spasiti.

Image

Image
BadAss14

#1159 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BadAss14 »

Nemoj bolan sirit mrznju time sto ces nam pokazat sta cetnicici misle. Taj sa sjekirom je sigurno neki dobrica.
limeni

#1160 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by limeni »

lejla2603 wrote:
limeni wrote:
lejla2603 wrote:Pitajte mjestane na manjim granicnim prelazima prema Srbiji,sta ceVam reci,da se nesto sprema pa onda sami donesite zakljucak.Nesto se dogadja,svasta govori,a dogadjanja koja su bila,govore da sve ima svoj razlog,i da se nista slucajno ne desava!Zaboravljamo sta nam se dogadjalo,i dogadja. A replike Skijasa i dr. koji nas zele uvjeriti da su Srbi humanitarci,automatski staju u odbranu istih koji negiraju genocid nad Bosnjacima!Za Skijasa su to gluposti,i pogadja ga istina.Jer da imas truna obraza ne bih to rekao.Nastavi da supljiras,i propagiras suzivot sa srbima,koji nikad ni jednom narodu se izvinuli nisu,a kamoli nama Bosnjacima za zlocine koje su cinili.Nadji mi ijedan narod koji ih voli,zeli zivot sa njima!NEMA GA!Od Slovenije do Makedonije..Ne zeli ih niko!!To dovoljno govori u prilog kakav je to narod!Pametnom dosta!Istina boli,a kod srba samo laz,zlocin,od malih nogu se njeguje,buducim generacijama u amanet ostavlja da cuva plodove zlocina takvog naroda.Takva je i tzv.genocidna tvorevina svrbska!!!
Nisam upucen i mozda govoris istinu ali zar to nebi bio ogroman autogol za srbe ako bi na 20. godisnjicu genocida kada svi svijetski mediji prate napraviti neku glupost?
Sto se tice autogola razmislite malo..Obezbjedjenje skupa u Srebrenici, je u nadleznosti genocidne policije,a SIPA je pokazala cija je.Ko njoj vise vjeruje??Jeste ikada vidjeli neko hapsenje svrba da kamere snimaju,sve ide live,novinari..?Naravno,da niste,niti cete vidjeti ikad!Kao ni snimak u Zvorniku!Godisnjicu u Srebrenici,svi ce prenositi,a idealna prilika da se uzivo prezentira ono sto oni zele..A sta do sada cine..zele prikazati????Sire demokratiju??Samo naivni vjeruju u ono sto kazu svrbi za secesiju2018!!Oni nece to cekati,jer znaju da je sad zadnji cas.Bosnjaka po popisu ima 55,38%!!Zasto nisu objavljeni podaci o popisu stanovnistva?Kazu krajem juna,pa ce biti juli..Sve je tempirano i sa razlogom..Nista slucajno nije.Na zalost,medijima oni vladaju,sto jedan objavi,isto svi drugi cine!!Totalni medijski mrak!!Na sve se mislilo.I izdaja sa Sutorinom sve je to dio plana..sjetite se rjeci embargo u proslom ratu...pa skontajte sta bi nam Sutorina znacila?Ovako crnogorci platili nase izdajnike,a znaju se koji su to..Odsutni..suzdrzani..glasovi,i oni protiv!Svi su oni Izdajnici.Jos se samo ceka da ridjobradi potpise,aminuje..Predstava moze poceti...
Pa dobro ne vjerujem ja ni sipi ni cetnickoj policiji ali zar mislis da su oni toliko ludi da naprave belaj kad citav svijet snima? To bi bilo toliko glupo da bi citav zapadni i islamski svijet jedva cekao da napadne proruske separatiste u BiH.
Mi smo vecina u BiH, mi smo ovdje narod koji nema svoju drugu domovinu i nema razloga da se bojis.
Oni znaju dobro da ovi danasnji Bosnjaci nisu oni nedefinisani 1992.godine koji su slijedili sve srpske obicaje zato ne smiju napasti, u slucaju rata ni jedan srbin nigdje na svijetu ne bi bio siguran to i oni znaju zato nevjerujem da ce biti belaja a ako ga bude bice ga svugdje na svijetu. :bih:
HM 2011

#1161 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by HM 2011 »

BadAss14 wrote:Odnosno, kad već pričamo o tome onda je bitno naglasiti - da ako šta prstom mrdnu da pomjere biti će razriješeni dužnosti kao lica koja narušavaju mir u BiH......
:D
Ko će biti razriješen dužnosti, od strane koga i na osnovu čega ?[/quote]

Dužnosti će biti razriješeni svi oni koji se drznu da pokušaju promjeniti stanje u BiH i biti će kažnjeni kao lica koja su, konfrontirajući se sa suprotnom stranom, narušavala mir u BiH.......

To smo vidjeli na primjeru Harisa Silajdžića koji maltene nije glavu izgubio zbog toga......

Sve se bazira na mantri "Oni to ne znaju riješiti na kulturan način" - na svaki imalo brži potez stranke SDA - a sve na propagandu SDP-a, SBB-a i evo sada i DF-a kao pravnog sljednika SDP-a.....

Podmetanja idu preko bacanja krivnje za "Radikalne" aktivnosti prema čelnicima EU, USA, PIC-a, do povlačenja po lokalnim medijima za radikalizam........

Jedini legitiman potezi koje je moguće napraviti su:

Eventualno donjeti zaključak da ima elemenata zloupotrebe položaja od strane rukovodioca administrativnog aparata u RS-u, da je takvo postupanje neprihvatljivo u modernom društvu, te da isto ima negativne implikacije na budućnost u BiH, predstavlja mirnodopski nastavak genocidne politike prema bošnjačkom narodu, kao i anti državne politike prema BiH - taj zaključak se uzimajući u obzir okolnosti može donjeti na nivou Udruženja Majke Srebrenice ili nešto slično, a svaki pokušaj donošenja takvog zaključka od strane bilo koje stranke bi bio zloupotrebljen od strane SDP-a, SBB-a i evo sada i DF-a kao radikalni postupak...... Toliko o opoziciji i onome ko Vam želi šta.....

Pokrenuti skupštinsku incijativu u manjem BH entitetu za provjeru opravdanosti okolnosti lišavanja slobode lica u akciji RUBEN i akciji lišavanja slobode Sejfudina Tokića, Ako isto ne bi dobilo podršku, ili ne bi imalo nikakvog efekta osim formiranja komisije da se ništa ne uradi - niti ne pokretati taj potez nego zvanično i direktno:

Potrebno je prema Visokom predstavniku i UN uputiti inicijativu za reaktiviranjem IPTF-a iz razloga što postoji opravdana sumnja da moćnici u RS-u aktivno zloupotrebljavaju položaj u svrhu stvaranja atmosfere međuetničke mržnje i svrhu stvaranja mržnje prema državi u kojoj žive (a to je ujedno iskazivanje pogrdnih komentara na prikaz Varte ili primjera radi intoniranja nota introa u Životinjsku kuću)......

Svi ostali potezi će biti okarakterizirani kao radikalni i kao takvi biti će zloupotrebljeni od strane SDP-a, SBB-a i evo sada i DF-a - a narod kao narod će razlog zbog kojeg je SDA djelovala lagano zaboraviti za cca 30 dana.....

Na tu temu treba spomenuti i aktivnosti DF-a u ovom slučaju, jel Suljagić progovorio koju na ovu temu, hoće li biti lupanja po prstima i po nosu od strane Komšića ili vlada apsolutna tišina čekajući priliku da bacaju ljagu za radikalizam na našu SDA ????

A ako je ustajanje u odbranu povratnika u pokušaju povratka na njihova ognjišta i uspostavljanja koliko toliko normalnog života u mjestu prebivališta - nbešto što može biti okarakterizirano kao radikalizam i mješanje u unutrašnje stvari bilo koga - onda mi ne preostaje ništa drugo nego da ponovim:

Ako ovom narodu ne dohaka SBB, SDP, DF, neće mu ništa niti dohakati....

Dokaz - Drug Mićko je Drug Mićko, Mićo, pooznati Anti-Fa iz priznate crvene stranke i poznati Counter Terror....

Kad smo već kod priče o bilo čemu nisam nešto uočio Radončića niti bilo koga iz SBB-a u aktivnostima borbe protiv zloupotrebe položaja u manjem BH entitetu...... Nešto ne vidim niti SDP u aktivnostima, a nema ni DF-ovih udarača po prstima....... Jesu to ti iz Sarajeva ?[/quote]

A ti si onaj "u jedinstvu je snaga"?? Nije li bosnjacki clan predsjednistva iz tog "jedinstva i snage", i jel se to pravi mutav ili sta? Ovim postom si samo potvrdio da nam "jedinstvo i snaga" porucuje upravo ono na sta su neki pokusali skrenuti paznju neki dan, da smo pod velikosrpskom okupacijom sto i jeste nastavak plana i programa krepalog srpskog agenta Izetbegovica(ako je uopste i mrtav) kojeg su nam podvalili da odradi najbolje sto moze za smrdiju. Ovde sve svodis na nekakve stranacke obracune, i jos ko drogirani papagaj moras po zadatku velicati stranku koju nabijem na kurac! POnaste se koda je drzava stranka, i vidim ovaj put si izostavio poziv na "jedinstvo i snagu", jer znas da vas narod gleda ko posljednu slinu. Neznam kako te nije uopste se i stid javljat kad ti "lider" suti na pliticki progon naroda kojeg navodno predstavlja!![/quote]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znam da nije mjesto, nije ni vrijeme, ali da razlomimo, odnosno slomimo to što si napisao:

1. Ti si onaj - (Jok ba nisam ja, to je onaj drugi),
2. Nije li bošnjački član predsjedništva zadužen za vanjsku politiku ?
3. Okupacija ili ne okupacija, entitet se zove RS, i nadležnost unutrašnjih poslova je na tom entitetu - te je jedino što je preostalo - tražiti IPTF - to sam ponovio negdje na samom početku u komentarima, a onda i na ovom siteu sa 4 slova IPTF, odnosno pošto si ti pametan - predloži nešto pametnije - vjerovatno se svodi na invazije, padobrance, svemirske brodove, Call of Duty, Battlefield 4.....
4. O rahmetli predsjedniku si sve rekao - ne moraš više....
5. Stranački obračuni i drogirani papagaji te upućuju na slučaj tepanja Mićku sa Mićko, na slučaj Silajdžića i trenutni tretman stranke SDA u medijskom glasislu uvrnutog tornjaka iz uvrnutog tornja o tome kako su to radikali, selefisti, ISIL - dok bi on tepaop Mićko, Mićo.......
6. Lider stranke ne šuti i aktivno radi sve u svojoj moći na rješavanju tog problema.....

O posljednjim slinama očekujte spas od likova poput Mićko, Mićo, po prstima i nosu te neizostavnog:

"Nisam dopustio da se bije narod" lika.....

Čitav post je napisan kao replika na to da Sarajevo i Bošnjaci ništa ne rade - Ima ih i rade i iz Sarajeva i Mostara i Banja Luke i Zenice, i Bihaća i Tuzle i Bošnjaci i Hrvati i Srbi ima ljudi, ali ima i bagre/gamadi.....

Nadrogirani papagaj...

Last edited by HM 2011 on 24/05/2015 21:42, edited 2 times in total.
Banksy

#1162 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Banksy »

Malo vas je ponijela pjesma ...
BHCluster

#1163 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BHCluster »

pici wrote:ČiČini pijoniri :mrgreen:
ili gusLari. :lol:
cyprus

#1164 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by cyprus »

lejla2603 wrote:Cetnici ne vole istinu!Dokazano!Kad ih cinjenice,istina udaraju u glavuchu,i kad nemaju argumenata,tad znaju samo izvrtati,zamjenjuju teze..Jer znaju dobro kakvi su kao narod,da je sve istina..Ostaje im samo ono u cemu su sampioni a to je samo laz,laz,laz..Toliko se zapetljaju da kad zamjenjuju teze,mehanicki cak,i druge nazivaju cetnicima!!Bosnjacki narod nikada nije,niti ce biti kao cetnici!!A ti si pravi onaj sa dna kace,uzalud ti je da to porices,jer istina o zlocinima,genocidu boli samo one koji pripadaju tom narodu.!!Zato si i reagovao,jer to je jace od tebe..A tvoje maskiranje,je vrlo slabo..tvoj Profil..(BiH..sa maslinovom grancicom je providna..izdaje te"pravoslavlje"Cyprus..i potvrdjuje ko si..ne mora ti niko to reci..sam si to potvrdio..replikom..a i svojim profilom..To ni jedan Bosanac uradio ne bih!!Za Bosanca istinskog samo je Bosna Jedna,i Jedina..Nikakav ti Bosanac nisi...
''Lejla''... naravno da bošnjački narod nikada nije bio kao četnici... Ipak, ne izjednačavaj sebe sa bošnjačkim narodom i ne krij se iza njega, jer iz tvojih postova izbija ista ona bolest, od koje boluju i četnici... I hvala Bogu da Bošnjaci nisu jednako ti...
Sanjarko

#1165 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

area51 wrote:
Walther wrote:
Banksy wrote:Ali ako ''lejla'' zna za nešto što bi moglo ugroziti skup u Srebrenici, a prema njenim riječima očito zna, trebala bi se odmah obratiti policiji, bilo kojoj. Ili da se policija obrati njoj?
da, sigurno se treba obratiti policije... policija ce stvar srediti 100%, ipak je to policija "RS" :wink:

jos ima naivnih vidim :run:
Prvo,skup u Srebrenici ne obezbjeđuje samo MUP RS-a,tu su federalni mup,SIPA,OSA...
Drugo,kad je to do sad bilo problema u Srebrenici kad su ti skupovi u pitanju ?
Svaki put se prije i poslije Obiljezavanja Genocida u Srebrenici Cetnici okupe,defiliraju,vicu parole Noz,Zica,Srebrenica itd.
Ti se ludim,glupim ili zaboravnim pravis.
Fol plemeniti Novak.
Sanjarko

#1166 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

cyprus wrote:
lejla2603 wrote:Cetnici ne vole istinu!Dokazano!Kad ih cinjenice,istina udaraju u glavuchu,i kad nemaju argumenata,tad znaju samo izvrtati,zamjenjuju teze..Jer znaju dobro kakvi su kao narod,da je sve istina..Ostaje im samo ono u cemu su sampioni a to je samo laz,laz,laz..Toliko se zapetljaju da kad zamjenjuju teze,mehanicki cak,i druge nazivaju cetnicima!!Bosnjacki narod nikada nije,niti ce biti kao cetnici!!A ti si pravi onaj sa dna kace,uzalud ti je da to porices,jer istina o zlocinima,genocidu boli samo one koji pripadaju tom narodu.!!Zato si i reagovao,jer to je jace od tebe..A tvoje maskiranje,je vrlo slabo..tvoj Profil..(BiH..sa maslinovom grancicom je providna..izdaje te"pravoslavlje"Cyprus..i potvrdjuje ko si..ne mora ti niko to reci..sam si to potvrdio..replikom..a i svojim profilom..To ni jedan Bosanac uradio ne bih!!Za Bosanca istinskog samo je Bosna Jedna,i Jedina..Nikakav ti Bosanac nisi...
''Lejla''... naravno da bošnjački narod nikada nije bio kao četnici... Ipak, ne izjednačavaj sebe sa bošnjačkim narodom i ne krij se iza njega, jer iz tvojih postova izbija ista ona bolest, od koje boluju i četnici... I hvala Bogu da Bošnjaci nisu jednako ti...
Cyprus=Kipar(drzava Kipar)
Sanjarko

#1167 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

cyprus wrote:
Lejla mene govnarom nazvao na Temi o Turcima,Armencima, i Armenskom genocidu.
Toliko o njemu, druge govnarom naziva kada govore istinu o lazima,da Turci nisu krivi po Sudu/Zakonu za Genocid,da su Armenci nacionalisti i fasisti ne svi Armenci naravno ali vecina Armenaca da jesu nacionalisti i fasisti.
General War

#1168 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by General War »

lejla2603 wrote:
General War wrote:
Cetnci ne vole istinu oni uzivaju u lazi,zlocinu.Ocito se osjecas prozvanim? povrjedjenim?Istina te boli??Pokazujes ko si!Suvisan je komentar!Zar nije cinjenica,istina..11 genocida nad Bosnjackim narodom,i zlocine drugim narodima koje ste cinili!!??? To su cinjenice,i zna se ko ste,sta ste,i na sta spremni!!Za tebe je sve ovo sovinizam?Za tebe su svrbi humanitarci svi vode porjeklo od majke Terezije??Ali vi ste najomrazeniji narod na svjetu,zlocini,i vasa djela govore za vas.Vasa buducnost je u vasoj divnoj omladini,koji nastavljaju vasim slavnim putevima,gledamo to svaki dan!!Divna omladina!!Vi ste najveci teroristi,fasisti.Cast pojedincima kojih je vrlo malo.Ali kao narod pokazali ste ko ste,i to svaki dan cinite,dokazujete..Zato razguli u troskocima,i chetuj negdje drugo.."humanitarac"Darko jes' to ti?? !!Izvini,nisam te prepoznao gosn salonac!
P.S.Za svrbe ne postoji lijek nema ga..davno su to svi narodi(na Balkanu) shvatili,a pogotovo za tebe..
:lol: Vidim da si po broju postova ovom posebnom prigodom obratila(o) i ukazivala o svekolikoj cetnickoj opasnosti...

Image
General War

#1169 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by General War »

BadAss14 wrote:
General War wrote:

Pa slino sto ne uradis nesto povodom Dodika koji ti na FTV poruci mnostvo uvreda, to ti tv fino prenese kao najnormalniju vijest a da to niko i ne demantuje ni komentarise? I to mislite i dalje Bosnjacima ispirat mozak kako trebaju biti tolerantni i "multi -kulti", dok ti ovi svaki dan pokazuju njihovo fasisticko lice?
Pa sto Ti i ova frajla sto citira "meinkampf" se ne udruzite pa pokazete tu junacku poletnost i meni i Dodicku...Ti i tolerancija ko nebo i zemlja, neznas ti to decko ni sta je...
AkHolic

#1170 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by AkHolic »

Vizionar 1985 wrote:
cyprus wrote:
Toliko o njemu, druge govnarom naziva kada govore istinu o lazima,da Turci nisu krivi po Sudu/Zakonu za Genocid,da su Armenci nacionalisti i fasisti ne svi Armenci naravno ali vecina Armenaca da jesu nacionalisti i fasisti.
Je li Republika Turska genocidna tvorevina ?
Sanjarko

#1171 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

lejla2603 wrote:
cyprus wrote:
''Lejla''... naravno da bošnjački narod nikada nije bio kao četnici... Ipak, ne izjednačavaj sebe sa bošnjačkim narodom i ne krij se iza njega, jer iz tvojih postova izbija ista ona bolest, od koje boluju i četnici... I hvala Bogu da Bošnjaci nisu jednako ti...[/quote
]

Opet si se izdao..zamjenjujes teze,supljiras!Bosnjak sam i pripadam tom narodu,ne krijem se,niti stidim,vec sam ponosan na njega,moju BiH!Branio sam ovu zemlju od prvih dana,i opet bih ako treba.Sto se ne moze reci za tebe,i tvoj narod pa se krijes pod maskom profila,ali tvoja replika,i govor,odaju ko si!! A ti si pravi onaj sa dna kace,uzalud ti je da to porices,jer istina o zlocinima,genocidu boli samo one koji pripadaju tom narodu.!!Uzalud se nadas da ce Bosnjaci zaboraviti,i vratiti vam nece,za sve zlocine sto ste cinili?To zaboravi..Pomisli samo koliko ste zlocina cinili,koliko ima djece koja su bez roditelja rasla..?Koliko je izgubilo svoje najrodjenije??..Ti bi da to zaborave?Nadas se,..kazes hvala Bogu?Samo sanjajte te mokre snove!Nisu Bosnjaci,nikad bili ko cetnici,ali ako dodje do najgoreg,BUDI SIGURAN da ce se osvetiti za sve generacije,i zlocine koje ste cinili!!A cinite ih i sada u miru,ponizavate na svakom koraku.To vise nece ici,narodu je dosta toga.Zapamti jednu stvar,najopasnija je ova tisina..kada Bosnjak suti..
Ne bi ga branio al si i ti sumnjiv ko god da je pod Profilom Lejla.
Mi Bosnjaci se ne svetimo Nismo mi Ko Ustase i Cetnici i nikada necemo biti kao oni.
Bosnjaka ima svakakvih pa i govana i sljama ima medzu Nama/Bosnjacima koji su manjina, ali Mi/Bosnjaci nismo ni govna,ni sljam,ni zli ko Ustase i Cetnici a pod Ustasama i Cetnicima ne mislim na Hrvate i Srbe.
I medzu Srbima i Hrvatima ima puno Dobrih i Casnih ljudi ne mozemo im suditi po Nacionalistima,Fasistima,Cetnicima,Ustasama i drugim zlotvorima i sljamu kojih ima medzu njima.
Sanjarko

#1172 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

AkHolic wrote:
Vizionar 1985 wrote:
cyprus wrote: ''Lejla''... naravno da bošnjački narod nikada nije bio kao četnici... Ipak, ne izjednačavaj sebe sa bošnjačkim narodom i ne krij se iza njega, jer iz tvojih postova izbija ista ona bolest, od koje boluju i četnici... I hvala Bogu da Bošnjaci nisu jednako ti...
Je li Republika Turska genocidna tvorevina ?
Image
Image

Ovo vidim kada naletim na tebe.

A kada procitam tvoj post vidim ovo.

Image
Lug

#1173 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Lug »

kako se salonci izlijecu.. :D
cyprus

#1174 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by cyprus »

lejla2603 wrote:Opet si se izdao..zamjenjujes teze,supljiras!Bosnjak sam i pripadam tom narodu,ne krijem se,niti stidim,vec sam ponosan na njega,moju BiH!Branio sam ovu zemlju od prvih dana,i opet bih ako treba.Sto se ne moze reci za tebe,i tvoj narod pa se krijes pod maskom profila,ali tvoja replika,i govor,odaju ko si!! A ti si pravi onaj sa dna kace,uzalud ti je da to porices,jer istina o zlocinima,genocidu boli samo one koji pripadaju tom narodu.!!Uzalud se nadas da ce Bosnjaci zaboraviti,i vratiti vam nece,za sve zlocine sto ste cinili?To zaboravi..Pomisli samo koliko ste zlocina cinili,koliko ima djece koja su bez roditelja rasla..?Koliko je izgubilo svoje najrodjenije??..Ti bi da to zaborave?Nadas se,..kazes hvala Bogu?Samo sanjajte te mokre snove!Nisu Bosnjaci,nikad bili ko cetnici,ali ako dodje do najgoreg,BUDI SIGURAN da ce se osvetiti za sve generacije,i zlocine koje ste cinili!!A cinite ih i sada u miru,ponizavate na svakom koraku.To vise nece ici,narodu je dosta toga.Zapamti jednu stvar,najopasnija je ova tisina..kada Bosnjak suti..
Lejla u muškom rodu... Trandža? :mrgreen: Mislim da ti ovakvo blaćenje bošnjačkog naroda neće proći... Counting u iščekivanju skorog bana :)
Sanjarko

#1175 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

cyprus wrote:
lejla2603 wrote:Opet si se izdao..zamjenjujes teze,supljiras!Bosnjak sam i pripadam tom narodu,ne krijem se,niti stidim,vec sam ponosan na njega,moju BiH!Branio sam ovu zemlju od prvih dana,i opet bih ako treba.Sto se ne moze reci za tebe,i tvoj narod pa se krijes pod maskom profila,ali tvoja replika,i govor,odaju ko si!! A ti si pravi onaj sa dna kace,uzalud ti je da to porices,jer istina o zlocinima,genocidu boli samo one koji pripadaju tom narodu.!!Uzalud se nadas da ce Bosnjaci zaboraviti,i vratiti vam nece,za sve zlocine sto ste cinili?To zaboravi..Pomisli samo koliko ste zlocina cinili,koliko ima djece koja su bez roditelja rasla..?Koliko je izgubilo svoje najrodjenije??..Ti bi da to zaborave?Nadas se,..kazes hvala Bogu?Samo sanjajte te mokre snove!Nisu Bosnjaci,nikad bili ko cetnici,ali ako dodje do najgoreg,BUDI SIGURAN da ce se osvetiti za sve generacije,i zlocine koje ste cinili!!A cinite ih i sada u miru,ponizavate na svakom koraku.To vise nece ici,narodu je dosta toga.Zapamti jednu stvar,najopasnija je ova tisina..kada Bosnjak suti..
Lejla u muškom rodu... Trandža? :mrgreen: Mislim da ti ovakvo blaćenje bošnjačkog naroda neće proći... Counting u iščekivanju skorog bana :)
Iako si me govnarom nazvao oprastam ti ko zna mozda se kajes a Veliki ljudi oprastaju.
Nisi vise na Ignore.
Moderacija neka odluci jel Lejla lik za bana ili ne.
Ja sam za slobodu govora dok god se neko ne vrijedza, dok se ne krsi zakon,ne ubija i druga zla ne cine.
Post Reply