Homoseksualnost i usvajanje djece

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Jack Be Nimble

#1151 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Jack Be Nimble »

Paul F. wrote:
Jack Be Nimble wrote: Nije do gej lobija nego do samih doktora koji su se izvinili javnosti i priznali da su homoseksualnost prozvali kao bolest jer su bili placeni da budu objektivni. Znas to ti je ono vrijeme kada je doktor u bijelom sakou stajao pred tv kamerom i govorio cigare su dobre za zdravlje i zato ja pusim Camel.
Fata te se argumenata starih ko Grcka koji su do sada naucno dokazani da nemaju veze sa vezom.
Gdje, šta, kada?
Guglaj sta su Evelyn Hooker, Alfred Kinsey i drugi izucavali u to doba i kako su dokazali da homoseksualnost nije mentalna bolest.

Za pocetak

http://psychology.ucdavis.edu/faculty_s ... ealth.html
General_Jackson

#1152 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by General_Jackson »

Korisničkoime wrote:
Smijem se jer je tvoj pokušaj uvrede na nivou osnovne škole. Ako ćemo biti iskreni prvi si ti počeo sa bezobrazlukom jbg.znam ja da ti nisi toliko glup pa da nisi mogao da shvatiš onaj post nego se pravih mangup kao ja izjednačavam Bošnjake i homoseksualce, jbg šta očekuješ kakav će odgovor biti. Ne volim kada mi neko okreće riječi u ustima, izvitoperi nešto što sam rekao u nešto što nema veze sa izrečenim. Mislim da je to sasvim razumljivo.

Pogođen temom i nisam u toj mjeri mada mi smeta gledanje tih ljudi na način kao što većina čini ne iz razloga što i sam pripadam toj grupi što bi za tebe i sličnim bilo puno lakše shvatiti nego zato što sam ja svoju mladost proveo u kiši i blatu rovova jer se neki debil sjetio kako sam ja kao Bošnjak i musliman manje vrijedan i manje dostojan života pa onda našao poveću grupu debilnih istomišljenika da tu svoju zamisao sprovede u djelo. Sada sam osjetljiv kada neko gleda na jednu grupu ljudi kao manje vrijedne kao manje dostojne jer su samo po nekom osnovu različiti i drugačiji od njih samih.

Ponovit ću ti polaziš od pogrešne pretpostavke a to je pojam normalno. Normalno je subjektivan pojam konkretno nešto što meni nije normalno tebi jeste nešto što je nama dvojici normalno nekome trećem nije. Ne možemo na pojmu normalno za mene za tebe za jednu grupu uspostavljati ili uskraćivati prava jednog dva ili grupe ljudi ili pak utvrđivati sankcionisanje ponašanja. Postoji sistem vrijednosti koji je jednim dijelom normiran tj postoje pisane norme koje određuju šta je dopušteno a šta nije, ko ima kakva prava i zašto. U tom sistemu vrijednosti po meni treba da bude ako ne na prvom mjestu onda sasvim visoko da ako je neko po nekom osnovu drugačiji od mene ne znači da je manje vrijedan i da treba da ima manje prava od mene ukoliko osnov njegove različitosti ne nanosi štetu nikome drugome (ovo zbog "argumenata" pedofilije i sličnog). Znači neko je homić drugačiji je od mene po osnovu seksualne orijentacije a pri tome s time nikome ne šteti onda ni ja ni neko drugi ne može mu uskraćivati nešto na što ja imam pravo kao npr.brak.
Ja ne želim da odlučujem šta je normalno, ne mogu, niko to ne može jer za svakoga je normalno drugačije definisan pojam ali ja mogu da se zalažem za sistem vrijednosti koji neće oštetiti nikoga ko je drugačiji od mene a da on sam ne nanosi nikome štetu.
Ne znam na koji zakon misliš i iskreno mi imamo toliko posla u svom vlastitom dvorištu da ne gledam u tuđa.
Peder za mene je patetičan pokušaj uvrede na nivou osnovca i ni izbliza ne bih dao ni tom pokušaju kao ni osobi koja ga je uputila značaj tako što bi se osjećao uvrijeđenim mada smijem i mogu reći da je taj izraz pogrešno primjenjen kada je moja osoba u pitanju.
Međutim kad smo već kod pitanje što ti toliko pjeniš na likove.
Evo opet gomila nebuloze! Znači peder je za tebe ipak uvreda, nevjerovatno, pjenite se ovdje danima da bi branili i opravdavali pederluk a svi redom skačete u zrak kada vas neko nazove pederom, riješite sami sa sobom ko ste i šta ste ako i sami to znate.
Što se tiče tvojih izopačenih svjetonazora u kojima su prava nacionalnih manjina, prava crnaca da se zaštite od rasne segregacije, prava Bošnjaka i Hrvata u RS-u, prava povratnika u cijeloj BiH, Jevreja, Palestinaca itd. jednaka pravu nekog bolesnika kojem je jedini problem to što mu guzni haver ne može zbiberiti na sred Velikog Parka u Sarajevu. Jako dobro se zna šta je normalno a šta nije, to što tipovi kao ti sada to dovode u pitanje je već neka druga stvar, za neke druge teme. Ako sam nisi gay, to je još poraznije po tebe, jer onda spadaš u onaj dio populacije kojem je i zapadno govno bolje od jabuke u njegovoj bašti, pa nakon što ga proba ubjeđuje i ostale da probaju jer je puno hranjivije i zdravije od jabuke. Evo možeš sada tražiti politički azil u Irskoj da se spasiš od zatucanih, religioznih i homofobnih Bosanaca.
General_Jackson

#1153 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

VCorp wrote:
General_Jackson wrote:
VCorp wrote:Ako vi nećete prihvatiti homiće i dati im prava mogu li se i ja pobuniti jer kao nereligiozna osoba neću da dio poreza od mojih para ide za vjerske institucije koje su vam oprale mozgove ?
Za tvoju informaciju ja sam ateista a tebi su razne nevladine organizacije i LGBT propaganda isprali mozak! i ja neću da dio mojih para od poreza ide na LGBT organizacije.
Ja hoću da keš ide za razvijanje države a za LGBT populaciju me baš zaboli. Nisu mi ništa uradili nikad tako da me ne zanimaju, to što se oni seksaju na drugi način u svoja četiri zida nije moja briga kao ni njihova šta ja radim sa svojom ženom.

P.S. Nevladine organizacije su poslije SDA, SNSD -a i HDZ -a najveći paraziti budžeta BiH.
Znači u nekim stvarima se i slažemo!
General_Jackson

#1154 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

harač wrote:
General_Jackson wrote:
VCorp wrote:Ako vi nećete prihvatiti homiće i dati im prava mogu li se i ja pobuniti jer kao nereligiozna osoba neću da dio poreza od mojih para ide za vjerske institucije koje su vam oprale mozgove ?
Za tvoju informaciju ja sam ateista a tebi su razne nevladine organizacije i LGBT propaganda isprali mozak! i ja neću da dio mojih para od poreza ide na LGBT organizacije.
dokaz da i među ateistima ima crnih ovaca :D može ipak bit da si ona komunistička varijanta
:) Apsolutno!
harač

#1155 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by harač »

General_Jackson wrote:
harač wrote:
dokaz da i među ateistima ima crnih ovaca :D može ipak bit da si ona komunistička varijanta
šteta :D
General_Jackson

#1156 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

harač wrote:
General_Jackson wrote:
harač wrote:
šteta :D
Šteta što si ti takav kakav si ali vjerovatno nisi ti kriv :D
Korisničkoime

#1157 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Korisničkoime »

General_Jackson wrote:
Korisničkoime wrote:
Smijem se jer je tvoj pokušaj uvrede na nivou osnovne škole. Ako ćemo biti iskreni prvi si ti počeo sa bezobrazlukom jbg.znam ja da ti nisi toliko glup pa da nisi mogao da shvatiš onaj post nego se pravih mangup kao ja izjednačavam Bošnjake i homoseksualce, jbg šta očekuješ kakav će odgovor biti. Ne volim kada mi neko okreće riječi u ustima, izvitoperi nešto što sam rekao u nešto što nema veze sa izrečenim. Mislim da je to sasvim razumljivo.

Pogođen temom i nisam u toj mjeri mada mi smeta gledanje tih ljudi na način kao što većina čini ne iz razloga što i sam pripadam toj grupi što bi za tebe i sličnim bilo puno lakše shvatiti nego zato što sam ja svoju mladost proveo u kiši i blatu rovova jer se neki debil sjetio kako sam ja kao Bošnjak i musliman manje vrijedan i manje dostojan života pa onda našao poveću grupu debilnih istomišljenika da tu svoju zamisao sprovede u djelo. Sada sam osjetljiv kada neko gleda na jednu grupu ljudi kao manje vrijedne kao manje dostojne jer su samo po nekom osnovu različiti i drugačiji od njih samih.

Ponovit ću ti polaziš od pogrešne pretpostavke a to je pojam normalno. Normalno je subjektivan pojam konkretno nešto što meni nije normalno tebi jeste nešto što je nama dvojici normalno nekome trećem nije. Ne možemo na pojmu normalno za mene za tebe za jednu grupu uspostavljati ili uskraćivati prava jednog dva ili grupe ljudi ili pak utvrđivati sankcionisanje ponašanja. Postoji sistem vrijednosti koji je jednim dijelom normiran tj postoje pisane norme koje određuju šta je dopušteno a šta nije, ko ima kakva prava i zašto. U tom sistemu vrijednosti po meni treba da bude ako ne na prvom mjestu onda sasvim visoko da ako je neko po nekom osnovu drugačiji od mene ne znači da je manje vrijedan i da treba da ima manje prava od mene ukoliko osnov njegove različitosti ne nanosi štetu nikome drugome (ovo zbog "argumenata" pedofilije i sličnog). Znači neko je homić drugačiji je od mene po osnovu seksualne orijentacije a pri tome s time nikome ne šteti onda ni ja ni neko drugi ne može mu uskraćivati nešto na što ja imam pravo kao npr.brak.
Ja ne želim da odlučujem šta je normalno, ne mogu, niko to ne može jer za svakoga je normalno drugačije definisan pojam ali ja mogu da se zalažem za sistem vrijednosti koji neće oštetiti nikoga ko je drugačiji od mene a da on sam ne nanosi nikome štetu.
Ne znam na koji zakon misliš i iskreno mi imamo toliko posla u svom vlastitom dvorištu da ne gledam u tuđa.
Peder za mene je patetičan pokušaj uvrede na nivou osnovca i ni izbliza ne bih dao ni tom pokušaju kao ni osobi koja ga je uputila značaj tako što bi se osjećao uvrijeđenim mada smijem i mogu reći da je taj izraz pogrešno primjenjen kada je moja osoba u pitanju.
Međutim kad smo već kod pitanje što ti toliko pjeniš na likove.
Evo opet gomila nebuloze! Znači peder je za tebe ipak uvreda, nevjerovatno, pjenite se ovdje danima da bi branili i opravdavali pederluk a svi redom skačete u zrak kada vas neko nazove pederom, riješite sami sa sobom ko ste i šta ste ako i sami to znate.
Što se tiče tvojih izopačenih svjetonazora u kojima su prava nacionalnih manjina, prava crnaca da se zaštite od rasne segregacije, prava Bošnjaka i Hrvata u RS-u, prava povratnika u cijeloj BiH, Jevreja, Palestinaca itd. jednaka pravu nekog bolesnika kojem je jedini problem to što mu guzni haver ne može zbiberiti na sred Velikog Parka u Sarajevu. Jako dobro se zna šta je normalno a šta nije, to što tipovi kao ti sada to dovode u pitanje je već neka druga stvar, za neke druge teme. Ako sam nisi gay, to je još poraznije po tebe, jer onda spadaš u onaj dio populacije kojem je i zapadno govno bolje od jabuke u njegovoj bašti, pa nakon što ga proba ubjeđuje i ostale da probaju jer je puno hranjivije i zdravije od jabuke. Evo možeš sada tražiti politički azil u Irskoj da se spasiš od zatucanih, religioznih i homofobnih Bosanaca.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vazda jedno te isto ja peder i tačka. Kažem ti pokušaj uvrede. Kao što je ovo tvoja škrabotina pokušaj posta.
Kakav je ovo bolan post, govna, jabuke, bašte, seks u parku, to ko ono argumenti. Hajd neka a ja pišem nebuloze, vidiš ja pokušam s tobom kao s insanom a ti uzvratiš sa govnima, jabukama, baštama i sada ako ti opet kažem da si glup ti ćeš se naći uvrijeđen.
Niko ne govori da neko nekog guzi u javnosti to pravo nema niko ni hetero ni homo. Govorimo o tome da je neko manje vrijedan samo zato što je drugačiji.
Znaš ti veoma dobro o čemu ja samo što nisi iskren, reci brate mrzim ih jer su drugačiji, ja sam bolji, oni su manje vrijedni ja sam više vrijedan. U redu je razumijemo te da ti je to jedini način da se osjećaš vrijednim, bitnim vjerovatno drugačije ne možeš.
RNG_25

#1158 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by RNG_25 »

Towelie wrote:
razonoda wrote:
Towelie wrote:Najgore je kad se dva pedera u javnosti drze za ruke ili nedaj Boze ljube se. :-) Zamislite kako je jadnim prolaznicima koji moraju to da gledaju pa penzionerima i trudnicama. Oni sad zele da organizuju paradu ponosa a treba da je nazovu parada srama ali oni su narod koji nezna.
:? Zasto pomenu --penzionere i trudnice--- njima nesto posebno tesko pada to ili ?
Zamisli situacije penzioner seta parkom i na klupi pored njega dva homo homo sapiensa razmenjuju telesne tecnosti. I strefi coveka slog. ili trudnica pobaci gluho bilo.
Ja ne znam je li neko hakirao račun Towelia? Jer ovakve izjave... ma ovo je trolanje, nije moguće da je neko ozbiljan i ovako nešto tvrdi/izjavljuje... jel' tako?
L u c i f e r

#1159 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by L u c i f e r »

Ma nek se kresu ljudi sta fali, pa cetnike i isisovce su odgojili strejteri pa kakvi idioti odrastose...
VCorp

#1160 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by VCorp »

S4mpion wrote:
VCorp wrote:
Koje društvo ? Oronulo u korupciji, zaostalo i konzervativno? Pa ja se svim silama trudim da moja familija skupa sa mnom ne bude uklopljena u ovo društvo i ovaj način života. :lol:

Sine moj, kako bude BiH napredovala tako će i prava raznih manjina, od etničkih do seksualnih a sviđalo se tebi to ili nekom drugom koji je nazadan i konzervativan zakon neće biti briga. Izvrijeđajte, poserite se i radite homićima šta hoćete ali u dogledno vrijeme za sve što uradite kome i uvrijedite ga ići ćete u zatvor i dobijat ćete po džepu.

Vi jeste zaostali jer većina govori šta imaju paradirati itd .... ? Paradiraju da pokažu da su diskriminisani, paradiraju zato što ih konzerve ovdje nazivaju pederčinama, šupak meraklijama, što ih prebijaju, što su odbačeni u društvu. Bore se za svoja prava za razliku od onih koji su veći pederi od njih, dok ih jebu političari i smiju im se u facu oni sjede kod kuće ili mole roditelje marku za kafu.

Ko je tu veći pederi, e to je pravo pitanje ...
S4mpion wrote:U javnosti se jako često iznose tvrdnje kako učesnike gay parada na ulici premlate samo zato što su drugačiji. Međutim, ta tvrdnja je često rezultat manipulacije. Nikad se ne spomene činjenica da ti ljudi hodaju ulicom i svoje neistomišljenike konstantno nazivaju nazadnim, zatucanim, latentnim homoseksualcima i sl.

Kada vrijeđate ljude na taj način i ne tolerišete one koji se ne slažu s vama, ne možete baš očekivati toleranciju o kojoj pričate.

:lol:

Ne mogu vjerovati koje spinovanje, Dodik i Co. ti nisu ravni. Nasmijao si me jako, pivo zaslužio.

Gledaj sad ovo.

U javnosti se jako često iznose tvrdnje kako učesnike Marša mira u Srebrenici prelmate samo zato što su drugačiji. Međutim, ta tvrdnja je često rezultat manipulacije. Nikad se ne spomene činjenica da ti ljudi hodaju ulicom i svoje neistomišljenike konstantno nazivaju nazadnim, zautcanim, latentnim četnicima i sl.

:lol:
zateznistub

#1161 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by zateznistub »

VCorp wrote:

Kako neće ? Jesu li pape ikone katolika pa nema kakvog zla nisu nanijele svijetu kroz historiju ? Znači svaki put kad neki ateist napravi nešto loše onda je to zato jer ne vjeruje u boga i po defaultu je loš ali kada sranje prave vjernici onda se odjednom raspravlja o pravim i nepravim vjernicima. Čekaj malo, ako papa nije pravi vjernik ko je onda ? :-)

Već sam pisao tu negdje da imam dva sina, neka su meni oni zdravi i sretni u životu a ostalo je na njima.

Evo i tebi jedno pitanje. Ako ti ne pašu tako homoseksualci da li bi ti onda svog rođenog sina ukoliko bude gay ubio, ili bi ga se odrekao, nešto treće .... ? I ako bi od ove prve dvije stvari uradio, kakav si ti otac ? Svaka budala može napraviti dijete, treba biti otac i imati djecu pa ćeš vidjeti kako bi prestao srati o takvim stvarima i ti i mnogi.
Ja zaista ne znam čemu ovako bolesno pitanje čak i na ovako mahnitoj temi?

Ja svoje čerke nisam niti ću udariti (mada je mlađa dobila par puta po dupetu) a kamo li ubiti To ne mobu ni da zamislim ni u naluđim mislima ni za koji razlog. A kamo li za gej razlog....svasta!

Ali znaš šta? Ja sam tu (a to ću raditi dok sam živ) da im objasnim šta je dobro a šta ne, šta je loše a šta ne...

a ako se, ne daj bože, odluči za gej vezu....ništa, široko im polje...
Matzan

#1162 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Matzan »

Skoro 50 strana, od kratkih postova do eseja, a nigdje normalne i logične argumentacije zbog čega mrzite
LGBT populaciju i kako to oni ugrožavaju vaša prava?

A licemjerna priča vjerskih dužnosnika i ono što rade, kao i ono što rade manijaci "u ime v(j)ere" je posebna priča.
Paul F.

#1163 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

L u c i f e r wrote:
Paul F. wrote:
Matzan wrote:Može li mi iko objasniti zbog čega tolika mržnja prema homoseksualcima?

Na koji konkretno način ugrožavaju vaša prava, vašu porodicu, odabir životnog partnera, vaš način života?

Nadam se da ću dobiti konkretne i argumentovane odgovore na pitanja.
Pa evo za početak, jedno je hodati gologuz u vlastitoj kući a sasvim je drugo to isto raditi na ulici. Zašto svi ljudi nemaju pravo da hodaju gologuzi svugdje?
Ko nema adekvatnog odgovora, odgovara kontrapitanjem... :roll:
Ovo je u principu tačno ali ne baš uvijek. Možda sam se trebao izraziti na drugi način.
Mislio sam na ovakve stvari.

Kome se ne gadi nek sačeka 1 min 17 sec.
Oni znaju da se većini ljudi prevrće stomak od ovoga ali to ipak rade.
Evo konkretnog odgovora na postavljeno pitanje.
zateznistub

#1164 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by zateznistub »

Paul F. wrote: Ovo je u principu tačno ali ne baš uvijek. Možda sam se trebao izraziti na drugi način.
Mislio sam na ovakve stvari.

Kome se ne gadi nek sačeka 1 min 17 sec.
Oni znaju da se većini ljudi prevrće stomak od ovoga ali to ipak rade.
Evo konkretnog odgovora na postavljeno pitanje.
broj dva

#1165 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by broj dva »

Biti ce da imam stomak od kamena, odgledao sve i nista mi se nije zgadilo...
Paul F.

#1166 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

broj dva wrote:Biti ce da imam stomak od kamena, odgledao sve i nista mi se nije zgadilo...
Je l ti se digo ?
broj dva

#1167 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by broj dva »

Paul F. wrote:
broj dva wrote:Biti ce da imam stomak od kamena, odgledao sve i nista mi se nije zgadilo...
Je l ti se digo ?
---------
Bi'l volio pogledat ?
Towelie

#1168 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Towelie »

e ili nedaj Boze ljube se. :-) Zamislite kako je jadnim prolaznicima koji moraju to da gledaju pa penzionerima i trudnicama. Oni sad zele da organizuju paradu ponosa a treba da je nazovu parada srama ali oni su narod koji nezna.[/quote] :? Zasto pomenu --penzionere i trudnice--- njima nesto posebno tesko pada to ili ?[/quote]
Zamisli situacije penzioner seta parkom i na klupi pored njega dva homo homo sapiensa razmenjuju telesne tecnosti. I strefi coveka slog. ili trudnica pobaci gluho bilo.[/quote]

Ja ne znam je li neko hakirao račun Towelia? Jer ovakve izjave... ma ovo je trolanje, nije moguće da je neko ozbiljan i ovako nešto tvrdi/izjavljuje... jel' tako?[/quote]
Haha..sve je u redu RNG. Ja to malo lozim ovr forumske liberale. :D
VCorp

#1169 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by VCorp »

Towelie wrote: Zamislite kako je jadnim prolaznicima koji moraju to da gledaju pa penzionerima i trudnicama. Oni sad zele da organizuju paradu ponosa a treba da je nazovu parada srama ali oni su narod koji nezna.
:? Zasto pomenu --penzionere i trudnice--- njima nesto posebno tesko pada to ili ?[/quote]
Zamisli situacije penzioner seta parkom i na klupi pored njega dva homo homo sapiensa razmenjuju telesne tecnosti. I strefi coveka slog. ili trudnica pobaci gluho bilo.[/quote]

Ja ne znam je li neko hakirao račun Towelia? Jer ovakve izjave... ma ovo je trolanje, nije moguće da je neko ozbiljan i ovako nešto tvrdi/izjavljuje... jel' tako?[/quote]
Haha..sve je u redu RNG. Ja to malo lozim ovr forumske liberale. :D[/quote]

Moraju gledati ? Ne mora niko gledati nikoga niti ih ko prisiljava na to. Penzioneri i trudnice su najguroženiji od strane LGBT populacije ? Ono rat protiv penzića i trudnica a ovamo i LGBT osobe primaju penziju, neke imaju umjetnu oplodnju xD

Vidi se ko je narod koji ne zna.

Strefi ga šlog zato što je nekulturan, ne ponaša se po bontonu i belji u druge ? Trudnica pobaci ? xD Šta ti misliš, da se trudnice najviše sikiraju oko dva lika koja se ljube i da im je to najveći šok ? :lol:

Pa samo zbog ovakvih osoba na forumu namjerno bih legalizovao da ih slušam kako govore gluposti i pizde se svaki dan :lol: Ono kamera i na ulice pa anekte :mrgreen:
Paul F.

#1170 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

Mogli bi vi malo urediti postove. Ovo je nečitljivo. Pretpostavljem da kucate sa telefona ali se opet može. Ne možeš citirati više od tri posta.
Ja sam ranije postavio pitanje hodanja gologuzih ulicom i naišao sam na nerazumijevanje. :D
L u c i f e r

#1171 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by L u c i f e r »

@paul

Pa? Njihova stvar i pravo.
Idemedosumom

#1172 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Idemedosumom »

Kada bi se svakoj manjini dala posebna prava (kakva oni traže), sve bi otišlo u pm.
Paul F.

#1173 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Paul F. »

L u c i f e r wrote:@paul

Pa? Njihova stvar i pravo.
Dakle, moja stvar i pravo je da hodam gologuz ulicom ? Ja sam na takav način htio početi ovu zadnju raspravu ali nema razumijevanja...
buba80

#1174 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by buba80 »

S4mpion wrote:
VCorp wrote:
Koje društvo ? Oronulo u korupciji, zaostalo i konzervativno? Pa ja se svim silama trudim da moja familija skupa sa mnom ne bude uklopljena u ovo društvo i ovaj način života. :lol:

Sine moj, kako bude BiH napredovala tako će i prava raznih manjina, od etničkih do seksualnih a sviđalo se tebi to ili nekom drugom koji je nazadan i konzervativan zakon neće biti briga. Izvrijeđajte, poserite se i radite homićima šta hoćete ali u dogledno vrijeme za sve što uradite kome i uvrijedite ga ići ćete u zatvor i dobijat ćete po džepu.

Vi jeste zaostali jer većina govori šta imaju paradirati itd .... ? Paradiraju da pokažu da su diskriminisani, paradiraju zato što ih konzerve ovdje nazivaju pederčinama, šupak meraklijama, što ih prebijaju, što su odbačeni u društvu. Bore se za svoja prava za razliku od onih koji su veći pederi od njih, dok ih jebu političari i smiju im se u facu oni sjede kod kuće ili mole roditelje marku za kafu.

Ko je tu veći pederi, e to je pravo pitanje ...
S4mpion wrote:U javnosti se jako često iznose tvrdnje kako učesnike gay parada na ulici premlate samo zato što su drugačiji. Međutim, ta tvrdnja je često rezultat manipulacije. Nikad se ne spomene činjenica da ti ljudi hodaju ulicom i svoje neistomišljenike konstantno nazivaju nazadnim, zatucanim, latentnim homoseksualcima i sl.

Kada vrijeđate ljude na taj način i ne tolerišete one koji se ne slažu s vama, ne možete baš očekivati toleranciju o kojoj pričate.
Ma pusti, nama ovdje sve pripisuju nasoj vjeri, obrazovanju i okruzenju, a ovo pitanje ni sam zapad nije u potpunosti rijesio ni prihvatio. Sad se sjetih, na foxu nedavno prikazivali america's got talent, i neki mali odmah na audiciji otvorio dusu i kaze da je gay i da su ga roditelji za 18.rodjendan izbacili iz kuce te da vise ne zele da cuju za njega. Haidi se naravno tu rastuzi, i zagrli ga, i takvih je primjera milion, poznatih i nepoznatih, tako da to nema veze s geografijom.
No, bitno je da nasa raja prihvata svaku glupost sa zapada, a nista da prepisemo korisno od njih - sto ih ne kopirate po pitanju radnih navika? Kod njih nije ofirno cvjece saditi po parkovima i zaraditi svoj dinar, nikoga u gradu nema kad se radi, a nasi samo kafe ispijaju, puna carsija u svako doba dana. Ljudi iz konteinera jedu, redovi za javnu kuhinju sve duzi, al za njihovu ugrozenost se niko ne bori. Mi pored svih problema, diskriminacije po mnogim pitanjima, nezaposlenosti i siromastva se sada borimo za prava cuka, pa evo homoseksualaca, a ocekivati je uskoro da cete se boriti protiv klanja zivotinja pa nam vise ni meso necete dati da jedemo..
Towelie

#1175 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece

Post by Towelie »

Moraju gledati ? Ne mora niko gledati nikoga niti ih ko prisiljava na to. Penzioneri i trudnice su najguroženiji od strane LGBT populacije ? Ono rat protiv penzića i trudnica a ovamo i LGBT osobe primaju penziju, neke imaju umjetnu oplodnju xD

Vidi se ko je narod koji ne zna.

Strefi ga šlog zato što je nekulturan, ne ponaša se po bontonu i belji u druge ? Trudnica pobaci ? xD Šta ti misliš, da se trudnice najviše sikiraju oko dva lika koja se ljube i da im je to najveći šok ? :lol:

Pa samo zbog ovakvih osoba na forumu namjerno bih legalizovao da ih slušam kako govore gluposti i pizde se svaki dan :lol: Ono kamera i na ulice pa anekte :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Post Reply