Towelie wrote: Zamislite kako je jadnim prolaznicima koji moraju to da gledaju pa penzionerima i trudnicama. Oni sad zele da organizuju paradu ponosa a treba da je nazovu parada srama ali oni su narod koji nezna.

Zasto pomenu --penzionere i trudnice--- njima nesto posebno tesko pada to ili ?[/quote]
Zamisli situacije penzioner seta parkom i na klupi pored njega dva homo homo sapiensa razmenjuju telesne tecnosti. I strefi coveka slog. ili trudnica pobaci gluho bilo.[/quote]
Ja ne znam je li neko hakirao račun Towelia? Jer ovakve izjave... ma ovo je trolanje, nije moguće da je neko ozbiljan i ovako nešto tvrdi/izjavljuje... jel' tako?[/quote]
Haha..sve je u redu RNG. Ja to malo lozim ovr forumske liberale.

[/quote]
Moraju gledati ? Ne mora niko gledati nikoga niti ih ko prisiljava na to. Penzioneri i trudnice su najguroženiji od strane LGBT populacije ? Ono rat protiv penzića i trudnica a ovamo i LGBT osobe primaju penziju, neke imaju umjetnu oplodnju xD
Vidi se ko je narod koji ne zna.
Strefi ga šlog zato što je nekulturan, ne ponaša se po bontonu i belji u druge ? Trudnica pobaci ? xD Šta ti misliš, da se trudnice najviše sikiraju oko dva lika koja se ljube i da im je to najveći šok ?
Pa samo zbog ovakvih osoba na forumu namjerno bih legalizovao da ih slušam kako govore gluposti i pizde se svaki dan

Ono kamera i na ulice pa anekte