Njanjavi wrote:Moradoh jbga, znam izdao sam peksinsku vjeru. Stalaktite ispod pazuha ipak njegujem, valjda me to malo chupaspreca wrote:Njanjavi wrote:Sta ce se desavat, pustim znoj pa propuh napravim da hladi i onda tusiranje mlakom vodom kad mi dopizdi smrdit![]()
nisi se valjda tusiro
![]()
Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
- spreca
#1151 Re: Kupanje jednom sedmično
- Njanjavi
#1152 Re: Kupanje jednom sedmično
Hvala peksini moji lijepi, ljubi brat u prljav vrat
Opravdacu vase ukazano povjerenje i drugu sansu, ne perem se dok ne uzgojim koloniju halucinogenih gljiva izmedju noznih prstiju
Opravdacu vase ukazano povjerenje i drugu sansu, ne perem se dok ne uzgojim koloniju halucinogenih gljiva izmedju noznih prstiju
- spreca
#1153 Re: Kupanje jednom sedmično
Njanjavi wrote:Hvala peksini moji lijepi, ljubi brat u prljav vrat![]()
- Njanjavi
#1154 Re: Kupanje jednom sedmično
Duboko si me razocaro spreco, slab revolucionarni duh imas, komformisto i fejkeru.
Trazim referendum o iskljucivanju sprece iz stranke peksina, jerbo je ovo zlocin sa predumisljajem protivan statutu i postulatima nashe svete vjere, cak dan prije razmislja o kupanju
Trazim referendum o iskljucivanju sprece iz stranke peksina, jerbo je ovo zlocin sa predumisljajem protivan statutu i postulatima nashe svete vjere, cak dan prije razmislja o kupanju
- spreca
#1155 Re: Kupanje jednom sedmično
sve si ti u pravu......ali daleko mi je da idem pjeske.......jedino da rizikujem da me iz aviona izbace bez padobranaNjanjavi wrote:Duboko si me razocaro spreco, slab revolucionarni duh imas, komformisto i fejkeru.
- Njanjavi
#1156 Re: Kupanje jednom sedmično
Ama spreco to je diskriminacija protiv nase vjere peksinizma, ne smiju to radit 
- spreca
#1157 Re: Kupanje jednom sedmično
Njanjavi wrote:Ama spreco to je diskriminacija protiv nase vjere peksinizma, ne smiju to radit
-
Avangardno
#1158 ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Da li je još neko primjetio loše higijenske navike kod naroda?
Ući ljeti u tramvaj je ravno samoubistvu.
Sjedneš u taksi... pozadi, taksisti se nalazi takvo groblje u ustima da ti na zadnjem sjedištu osjetiš dok on priča...
Zima... opaki minus... čovjek pod jaknom, duksom, vjerovatno i nekom majcom, potkošuljom, čime već... smrdi na metar! Tačno osjetiš znoj... pa na šta bi ličilo da se skine, disati se nebi moglo....
U vrijeme kada 99% populacije naše zemlje ima mogućnosti da koristi vodu, sapun, šampon, četkicu za zube, kaladont... to se baš i ne praktikuje. Sve ovo je široko pristupačno i ipak mislim da ne može besparica biti opravdanje za nevođenje lične higijene.
Kakva su vaša iskustva? Koliko znam, i dalje je aktuelno ono iz SFRJ, da je kupanje nedeljom. Nadam se od srca da kod većine naroda nije tako, pogotovo ljeti.
Imam poznanike i zubare i ginekologe. Zubar mi kaže da je stanje sa higijenom zuba dosta loše. Ginekolog ni ne priča... ono što je imao priliku vidjeti zgadi mu ženski polni organ na dugo vremena.
Zašto nemamo higijenske navike? 99% nas sebi može priuštiti malo vode i sapuna. Zašto to ne koristimo?
Ući ljeti u tramvaj je ravno samoubistvu.
Sjedneš u taksi... pozadi, taksisti se nalazi takvo groblje u ustima da ti na zadnjem sjedištu osjetiš dok on priča...
Zima... opaki minus... čovjek pod jaknom, duksom, vjerovatno i nekom majcom, potkošuljom, čime već... smrdi na metar! Tačno osjetiš znoj... pa na šta bi ličilo da se skine, disati se nebi moglo....
U vrijeme kada 99% populacije naše zemlje ima mogućnosti da koristi vodu, sapun, šampon, četkicu za zube, kaladont... to se baš i ne praktikuje. Sve ovo je široko pristupačno i ipak mislim da ne može besparica biti opravdanje za nevođenje lične higijene.
Kakva su vaša iskustva? Koliko znam, i dalje je aktuelno ono iz SFRJ, da je kupanje nedeljom. Nadam se od srca da kod većine naroda nije tako, pogotovo ljeti.
Imam poznanike i zubare i ginekologe. Zubar mi kaže da je stanje sa higijenom zuba dosta loše. Ginekolog ni ne priča... ono što je imao priliku vidjeti zgadi mu ženski polni organ na dugo vremena.
Zašto nemamo higijenske navike? 99% nas sebi može priuštiti malo vode i sapuna. Zašto to ne koristimo?
Last edited by Avangardno on 26/01/2016 19:44, edited 1 time in total.
- muminovic
#1159 Re: Zašto smrdimo? Užasne higijenske navike kod naroda
Kakve teme :-(

-
Nadzorna_ploca
#1160 Re: Zašto smrdimo? Užasne higijenske navike kod naroda
Pa ovo je cak i jedna od boljih tema kakvih se sve nakotilo u posljednje vrijeme.
Lajkam i pratim.
Lajkam i pratim.
-
Avangardno
#1161 Re: Zašto smrdimo? Užasne higijenske navike kod naroda
Stanje je vrlo ozbiljno, ovo je tema koja itekako ima svoj smisao.
Uživo bilo šta pričati - nezgodno je, bojim se da će se neko uvrijediti.
Radni kolega jednu te istu košulju nosi po 2-3 sedmice....svaki dan... minimum 8 sati dnevno Koliko se ne kupa - boga pitaj. I tako ja po ovom minusu moram malo otvoriti prozor, on kaže zatvaraj zima je... meni zagušljivo, šta da mu kažem... ćutim i trpim.
Ima solidnu platu, nije to do novca. I gradsko je dijete, ako to ikome išta znači. Ali jednostavno čovjek ne osjeti potrebu za održavanjem lične higijene.
Ono što sam čuo iz usta jednog ginekologa je užas. Bolje ne navoditi u ovoj temi, želudac da ti se okrene. Dođe dama tip top sređena, skine se.... a dole....
I non stop ima takve slučajeve...
Uživo bilo šta pričati - nezgodno je, bojim se da će se neko uvrijediti.
Radni kolega jednu te istu košulju nosi po 2-3 sedmice....svaki dan... minimum 8 sati dnevno Koliko se ne kupa - boga pitaj. I tako ja po ovom minusu moram malo otvoriti prozor, on kaže zatvaraj zima je... meni zagušljivo, šta da mu kažem... ćutim i trpim.
Ima solidnu platu, nije to do novca. I gradsko je dijete, ako to ikome išta znači. Ali jednostavno čovjek ne osjeti potrebu za održavanjem lične higijene.
Ono što sam čuo iz usta jednog ginekologa je užas. Bolje ne navoditi u ovoj temi, želudac da ti se okrene. Dođe dama tip top sređena, skine se.... a dole....
-
dezurni_ucenik
#1162 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 12:43, edited 1 time in total.
- vazi
#1163 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
to je zbilja....tradicija i kultura jednog naroda, ne ide to preko noc, poooolaaaakooo, doce to na svoje 
- vjesticanametli
#1164 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ovo za ginek. Je i meni rekla jedna doktorica hahhahahah i to kaze nikad ne bi pomislila kakve uhljupke
- animals
#1165 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Dodje dama, skine se. .
a dole. .sta bi to moglo biti. .
nije cuna valjda. .
a dole. .sta bi to moglo biti. .
nije cuna valjda. .
- muha_sa
#1166 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
ZAŠTO SMRDIMO??
Bogme mirom mirišem i ljeti i zimi--sad ako neko dismr on dismr a to nismo MI
Bogme mirom mirišem i ljeti i zimi--sad ako neko dismr on dismr a to nismo MI
- animals
#1167 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ma bjezite vise. .
neko hoce da mi ogadi mindzu. .
- muha_sa
#1168 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
ko traži mahanu mindži i duhanu nit je bacje nit pušacanimals wrote:Ma bjezite vise. .
- oldtajmer
#1169 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
e jbg ispade sad sve smrad do smrada gdje god se okrenes,a fakat nije tako
krecem se dosta i činjenica je da ima toga sto ti kazes,ali ipak rijetko sretnem takve ljude
ti si ocito baksuz pa te potrefe smradoljubi
krecem se dosta i činjenica je da ima toga sto ti kazes,ali ipak rijetko sretnem takve ljude
ti si ocito baksuz pa te potrefe smradoljubi
-
Nadzorna_ploca
#1170 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Trolerska tema?

-
el_chapo
#1171 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Tema na mjestu, s obzirom da radim u prodaji i imam dosta kontakta sa ljudima mogu vam reći da ovo nije normalno posebno u ove zimske dane kad ljudi na sebe natovare po 5 slojeva odjeće i dismr kao da su iz kanalizacije izašli... Razumijem kada neko dismr na duhan, jer i sam znam kako je to, ali ovi smradovi kada se ne kupaš 3-4 dana su 
-
dezurni_ucenik
#1172 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
.
Last edited by dezurni_ucenik on 22/03/2016 12:43, edited 1 time in total.
-
Nadzorna_ploca
#1173 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Ne, pokretac teme nije rekao da svi smrdimo.
Ako je trolerska tema vjerujem da ti nece biti problem da je zaobidjes
. Ja cu vrlo rado da citam i pozitivne i negativne dojmove.
Prije upotrebe obavezno se okupati!!

Ako je trolerska tema vjerujem da ti nece biti problem da je zaobidjes
Prije upotrebe obavezno se okupati!!

-
Avangardno
#1174 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Naravno da nisam rekao da svi smrdimo! Ni da većina smrdi! Ni da je to samo slučaj u našoj zemlji, isto sam vidio i u regionu.Ne želim da se dohvaćam procenata koliko ljudi smrdi. Samo očigledno kad to vidiš na svakom koraku... znači da je raširena pojava.
To mene zanima. Šta čovjeka koji ima mogućnosti, vremena, a takvih je većina... šta njega tjera da smrdi.. osjeti li on uopšte sam sebi da smrdi? Zašto dosta naroda nema higijenske navike?
5 slojeva odjeće na njemu... metar sam udaljen od njega... vani smo, vazduh struji... i džabe sve... ubi smrad znoja...
To mene zanima. Šta čovjeka koji ima mogućnosti, vremena, a takvih je većina... šta njega tjera da smrdi.. osjeti li on uopšte sam sebi da smrdi? Zašto dosta naroda nema higijenske navike?
5 slojeva odjeće na njemu... metar sam udaljen od njega... vani smo, vazduh struji... i džabe sve... ubi smrad znoja...
-
DZONPI
#1175 Re: ZAŠTO SMRDIMO? Užasne higijenske navike kod naroda
Dajte ba pa normala je da ces se okupat ujutro prije posla i kad dodjes kuci.Halo jel ovo neka zajebancija.