Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako imaš dve trećine nabrojanih stavki, fantastično. Uopšte ne mora sve.
Zenstvenost, empatija, cvjetne haljine, grudi, kuham pa eto tako tako ... majcinstvo jos uvijek ne, mada zelim djecu... e sad leprsavost to ne bi znala reci da li imam ili ne
Ma imas ti masala. A za majčinstvo vise mislim na zaštitni instinkt koji se može manifestovati i na drugoj deci ili kućnim ljubimcima. Leprsavost ne znam ni kako bih ti objasnio, to prepoznam kad vidim.
Za grudi zavisi, ja volim okrugle i malo veće od prosečnih, C-cups veličina.
Ako imaš dve trećine nabrojanih stavki, fantastično. Uopšte ne mora sve.
Zenstvenost, empatija, cvjetne haljine, grudi, kuham pa eto tako tako ... majcinstvo jos uvijek ne, mada zelim djecu... e sad leprsavost to ne bi znala reci da li imam ili ne
Ma imas ti masala. A za majčinstvo vise mislim na zaštitni instinkt koji se može manifestovati i na drugoj deci ili kućnim ljubimcima. Leprsavost ne znam ni kako bih ti objasnio, to prepoznam kad vidim.
Za grudi zavisi, ja volim okrugle i malo veće od prosečnih, C-cups veličina.
Imam kucnog ljubimca, cuku, zenka, udomila je, neko je napustio (bar mislim da jeste), ostavio pored ceste..nekako se vidilo da je bila necija prije al eto kad su vidjeli da skotna ostavili je..
Snowie wrote: ↑18/07/2020 22:45
Imam kucnog ljubimca, cuku, zenka, udomila je, neko je napustio (bar mislim da jeste), ostavio pored ceste..nekako se vidilo da je bila necija prije al eto kad su vidjeli da skonta ostavili je..
Imam kucnog ljubimca, cuku, zenka, udomila je, neko je napustio (bar mislim da jeste), ostavio pored ceste..nekako se vidilo da je bila necija prije al eto kad su vidjeli da skonta ostavili je..
Ho's se udat?
Hocu
Ne, fkt, imas sve sto treba. Eto bio sam ti i na profilu da poruku posaljem, al nema one opcije.