Pa mislim da su citave kvalifikacije za SP dali laznu sliku.JThomas wrote:ona jeste lažna u smislu da je javnost poslije nje utripovala da smo klasa iznad grčke. to jednostavno nije tako, to se vidjelo i na svjetskom prvenstvu, a najviše se vidi po kontinuitetu grčkih rezultata. ali nije u toj mjeri lažna da bi bilo opravdano ovo što gledamo danas.todd_smith wrote:
Doduse rekao je Sliskovic poslije utakmice da je mozda i lazna slika 3-1 protiv Grka. Da osim prekida tj da bez Misimovica i nabacivanja Edinu, apsolutno nista nismo stvorili.
I vidi sad.
Dobili smo najlaksu grupu, i opet se jedva kvalifikovali, tj u zadnjoj utakmici strepili za 1 gol.
Ovdje je dosta teza grupa, ali smo istripovali da smo rame uz rame haman sa Belgijom, koja je navodno izvikana reprezentacija.
Na tri fronta ga pusimo.
1. Atmosfera i navijaci.
Kada dobijemo, najjaci smo na svijetu, ali ni tad nam nesto ne valja jer moglo je ovako, moglo je onako. Kada izgubimo, salji kuci sve niko ne valja, svi su debili.
2. "Strucni" stab.
Strucni pod navodnim znakovima zbog ociglednih razloga. Dalje ti se ne treba pricati.
3. Igraci.
Ili tacnije los izbor igraca. Pored Edina, Miralema, Begovica i Kolasinca mi nemamo jednog igraca koji bi mogao da konkurise u prvih 11 u jednoj odlicnoj ekipi. O klupi i da ne pricam.
EDIT: Besica sam zaboravio dodati na taj spisak. Eto 5 igraca, sa obzirom da Kolasinac nece igrati jos dugo.