Ma vjerujem da bi. Znam kako je to. Tako sam i ja u tvojim godinama. Najbitnije je da si probio led, pa kad za koju godinu dobiješ ličnu moči češ i do pola 12. Biće tu još doživljaja samo strpljenja i manje gluposti po forumu.smoki_choko wrote:ma kakvih 11, da nije utakmica zavrsila kad je zavrsila prespavo bih na kucnom pragu. o kakvim ti dozivljajima pricas,lerdi wrote:Jesil to mogo ostat do 11? Mogu mislit kakav je to bio doživljaj. Gledam tebe i vidim sebe prije nekih 10 godina, samo što nisam valjao ovoliko gluposti i zamarao narod po forumusmoki_choko wrote: ma sta je bilo, jel neko diro. jel to zabranjeno pisati na forumu. hoces to ti nekom zabraniti. pisao bih ja i ranije al kasno se leglo. kasno se i doslo sa onog jada od utakmice![]()
jbg izgleda da si ostario, al pravo
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- lerdi
#1151 Re: Sarajevski derbi
-
Alkos
#1152 Re: Sarajevski derbi
http://www.youtube.com/watch?v=7DrY5Lra3...r_embeddednemam_ideje wrote:Prije utakmice, net propaganda net navijača mlađeg sarajevskog prvoligaša u vidu izjava: postavljamo standarde, neviđeno, savršeno, divno, krasno, bajno, vrh smo, argentinci, prekucali smo ligu i slična nafuravanja![]()
Onda čovjek stvarno pomisli il baš dobro navijaju il se kolektivno lažuDođe utakmica gdje nema krova i desi se slijedeće:
Ljudi stvarno grme![]()
Pa još jednom postavljaju standarde![]()
Nakon toga se zaključi da repertoar protivničke grupe ne valja i da se nastavlja sa "nabijanjem kompleksa. Isto kosovski mit samo u malo drugačijoj režiji
Prvo poluvrijeme (408 MB) slika http://www.megaupload.com/?d=V4RIZXGB
Drugo poluvrijeme (419 MB) slika http://www.megaupload.com/?d=22MQX5E5
Sjedi 1!
- nemam_ideje
#1153 Re: Sarajevski derbi
Nijedan mikrofon pored Juga, realizator pitar.
Sjedi 1 ?
Sjedi 1 ?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1154 Re: Sarajevski derbi
Majorizacija i od strane BHT-anemam_ideje wrote:Nijedan mikrofon pored Juga, realizator pitar.
Sjedi 1 ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1155 Re: Sarajevski derbi
nemam_ideje wrote:Nijedan mikrofon pored Juga, realizator pitar.
Sjedi 1 ?
- Kinaski
#1156 Re: Sarajevski derbi
Horde , lizete li se sa robijasima i sada kad vam od njih zavisi odlazak u evropu izmedju ostalog zavisi i od njih ima tu mnogo faktora?
Last edited by Kinaski on 09/05/2011 00:41, edited 1 time in total.
-
LSD
#1157 Re: Sarajevski derbi
Dobro, izmajorizirani smo brutalno od divova
...nego, ko su vam vođe
imena na sunce
O našim ste morili godinama, napisali informacija, podataka iz privatnog života i materijala za nekoliko knjiga.
A mi ne znam ništa o tim vašim liderima i živimo u potpunom neznanju o tim ultra momcima, dinamo dresden folovi.
De malo napišite koju o njima, ako vam nije mrsko... kao što ste strastveno pisali o željovcima.
O našim ste morili godinama, napisali informacija, podataka iz privatnog života i materijala za nekoliko knjiga.
A mi ne znam ništa o tim vašim liderima i živimo u potpunom neznanju o tim ultra momcima, dinamo dresden folovi.
De malo napišite koju o njima, ako vam nije mrsko... kao što ste strastveno pisali o željovcima.
Last edited by LSD on 09/05/2011 00:43, edited 1 time in total.
- nemam_ideje
#1158 Re: Sarajevski derbi
U redu. Nastavite da se lažete, nabijate komplekse i postavljate standarde 
- Kinaski
#1159 Re: Sarajevski derbi
Ne znaju ni oni , danas sam sa jednim pricao i zamucao je na to pitanje kao ima ih vise ovo ono ... Ma nemaju pojma svabe ih vode ,drezdenovci , Bog zna samoLSD wrote:Dobro, izmajorizirani smo brutalno od divova...nego, ko su vam vođe
imena na sunce
![]()
O našim ste morili godinama, napisali informacija, podataka iz licnog života i materijala za nekoliko knjiga.
A mi ne znam ništa o vašim liderima i živimo u potpunom neznanju o tim ultra momcima, dinamo dresden folovi.
- smoki_choko
#1160 Re: Sarajevski derbi
ma ja sam radnicki kupon preguro, sad jos malo pemzionerski kakva te licna spopalalerdi wrote:
Ma vjerujem da bi. Znam kako je to. Tako sam i ja u tvojim godinama. Najbitnije je da si probio led, pa kad za koju godinu dobiješ ličnu moči češ i do pola 12. Biće tu još doživljaja samo strpljenja i manje gluposti po forumu.
- bordo gandalf
#1161 Re: Sarajevski derbi
187 wrote:Ne znaju ni oni , danas sam sa jednim pricao i zamucao je na to pitanje kao ima ih vise ovo ono ... Ma nemaju pojma svabe ih vode ,drezdenovci , Bog zna samoLSD wrote:Dobro, izmajorizirani smo brutalno od divova...nego, ko su vam vođe
imena na sunce
![]()
O našim ste morili godinama, napisali informacija, podataka iz licnog života i materijala za nekoliko knjiga.
A mi ne znam ništa o vašim liderima i živimo u potpunom neznanju o tim ultra momcima, dinamo dresden folovi.
- nemam_ideje
#1162 Re: Sarajevski derbi
Što bi to radili kada postavljaju standarde i nabijaju komplekse preko neta. Niko ne valja osim njih. Zato i jesu vrh, šta vrh, ni manje ni više nego argentinci, ponekad AzraLSD wrote:Dobro, izmajorizirani smo brutalno od divova...nego, ko su vam vođe
imena na sunce
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1163 Re: Sarajevski derbi
Komsije dobre vam one parole,dobra vam koreografija,samo ste malo kartone pomjesali po nijansama ali nema veze USPJELO je sve
. Super je i sto ste do kraja prvog poluvremena odpjevali sav aktuelni repertoar..mi otpjevali 3 pjesme vi 23 i tu ste bolji sto jest jest
..a i onih 20 baklji se bas extra uklopilo u cjelokupno izdanje...dobri dobriiiii
. Zastava preko zastave na ogradi,dobrinja trans vam glavni u udarni valjda zato sto najvise udaraju po jugu
..niti se zna ko pije niti ko placa (to se ipak zna ali ok
) opstra anarhija bas onako umjetnicki i anarhisticki kakvi vi zapravo jeste..avangarda navijackog pokreta na cijelome Balkanu
p.s koliko smo iznad vas da se najezis,super je stvar sto ste i sami svjesni toga ali naravno da necete ovako javno priznati..dovoljno je sto su mi poslije tekme cestitali neki bitniji ljudi sa vase tribine koji su bili sada na tekmi na zapadu jer momci bojkotuju to degensko trenutno vam vodstvo tribine zbog kojeg i jeste ovako blijedo izgledali.
p.p.s Hz nemaju VODJU,koliko god to vama nestvarno zvucalo,ima grupa ljudi koje cine jezgro grupe i ti su momci najvise i zasluzni za vas navijacki poraz u subotu navecer,zajedno sa svim drugim koji su ucestvovali u ovom edukativnom navijackom casu za vasu grupicu.
p.p.p s STOP MAJORIZACIJI MANIJAKA U SARAJEVU....

p.s koliko smo iznad vas da se najezis,super je stvar sto ste i sami svjesni toga ali naravno da necete ovako javno priznati..dovoljno je sto su mi poslije tekme cestitali neki bitniji ljudi sa vase tribine koji su bili sada na tekmi na zapadu jer momci bojkotuju to degensko trenutno vam vodstvo tribine zbog kojeg i jeste ovako blijedo izgledali.
p.p.s Hz nemaju VODJU,koliko god to vama nestvarno zvucalo,ima grupa ljudi koje cine jezgro grupe i ti su momci najvise i zasluzni za vas navijacki poraz u subotu navecer,zajedno sa svim drugim koji su ucestvovali u ovom edukativnom navijackom casu za vasu grupicu.
p.p.p s STOP MAJORIZACIJI MANIJAKA U SARAJEVU....
- samo_ti
#1164 Re: Sarajevski derbi
Sta sve neces procitati ovdje187 wrote:Horde , lizete li se sa robijasima i sada kad vam od njih zavisi odlazak u evropu izmedju ostalog zavisi i od njih ima tu mnogo faktora?
p.s. Lakaca ti je nas stalni gost , cisto da znas
- smoki_choko
#1165 Re: Sarajevski derbi
nemoj molim te, moracemo zvati incka da pocne korisiti bonske ovlasti da vas spusti na zemlju-LIBERO- wrote:Komsije dobre vam one parole,dobra vam koreografija,samo set malo kartone pomjesali po nijansama ali nema veze USPJELO je sve. Super je i sto ste do kraja prvog poluvremena odpjevali sav aktuelni repertoar..mi otpjevali 3 pjesme vi 23 i tu ste bolji sto jest jest
..a i onih 20 baklji se bas extra uklopilo u cjelokupno izdanje...dobri dobriiiii
. Zastava preko zastave na ogradi,dobrinja trans vam glavni u udarni valjda zato sto najvise udaraju po jugu
) opstra anarhija bas onako umjetnicki i anarhisticki kakvi vi zapravo jeste..avangarda navijackog pokreta na cijelome Balkanu
![]()
p.p.s Hz nemaju VODJU,koliko god to vama nestvarno zvucalo,ima grupa ljudi koje cine jezgro grupe i ti su momci najvise i zasluzni za vas navijacki poraz u subotu navecer,zajedno sa svim drugim koji su ucestvovali u ovom edukativnom navijackom casu za vasu grupicu.![]()
p.p.p s STOP MAJORIZACIJI MANIJAKA U SARAJEVU....![]()
tolke majorizacije nije vidjelo ljudsko oko na citavom prostoru hercegovine
sta je sljedece, bojkot drzavnih institucija, ukidanje visokog sudskog vijeca i ustavnog suda bih
-
smaja_
#1166 Re: Sarajevski derbi
-LIBERO- wrote:Komsije dobre vam one parole,dobra vam koreografija,samo ste malo kartone pomjesali po nijansama ali nema veze USPJELO je sve. Super je i sto ste do kraja prvog poluvremena odpjevali sav aktuelni repertoar..mi otpjevali 3 pjesme vi 23 i tu ste bolji sto jest jest
![]()
p.p.s Hz nemaju VODJU,koliko god to vama nestvarno zvucalo,ima grupa ljudi koje cine jezgro grupe i ti su momci najvise i zasluzni za vas navijacki poraz u subotu navecer,zajedno sa svim drugim koji su ucestvovali u ovom edukativnom navijackom casu za vasu grupicu.![]()
Objasnio.
Zaključati sve
- nemam_ideje
#1167 Re: Sarajevski derbi
Zanimljivo je da uvijek neki xy drug čestita i prizna kako nabijaju komplekse i postavljaju standarde ili potvrdi kako se kupuju utakmice na mesu u Jablanici-LIBERO- wrote: p.s koliko smo iznad vas da se najezis,super je stvar sto ste i sami svjesni toga ali naravno da necete ovako javno priznati..dovoljno je sto su mi poslije tekme cestitali neki bitniji ljudi sa vase tribine koji su bili sada na tekmi na zapadu jer momci bojkotuju to degensko trenutno vam vodstvo tribine zbog kojeg i jeste ovako blijedo izgledali.
- Kinaski
#1168 Re: Sarajevski derbi
Pa vi ste braca po krvi hahahahhahahahahahsamo_ti wrote:Sta sve neces procitati ovdje187 wrote:Horde , lizete li se sa robijasima i sada kad vam od njih zavisi odlazak u evropu izmedju ostalog zavisi i od njih ima tu mnogo faktora?...
-
LSD
#1169 Re: Sarajevski derbi
Ne može se više trpiti ova majorizacija, nabijanje kompleksa i postavljanje standarda po nevinim manijacima...zovite Inzka da sprijeci to bonskim ovlastima....krajnje je vrijeme.
I da, hocemo i mi da imamo tu jezgru i da udomimo te povjerljive momke sa zapada....da imaju i oni gdje navijati.
I da, hocemo i mi da imamo tu jezgru i da udomimo te povjerljive momke sa zapada....da imaju i oni gdje navijati.
- Kinaski
#1170 Re: Sarajevski derbi
Kakve su to obmane , malo je falilo da izgorite od sopstvene vatre , pa niste normalni koliko ste smijesno izgledali .-LIBERO- wrote:
A i sto se tice vatrogasne sluzbe divno su se spremili , jadno . Koreografija vam je dobra i jeste za edukaciju i svaka cast za to , navijanje ipak prepustite nama
- bordo gandalf
#1171 Re: Sarajevski derbi
Sta vi to pjevate salalal zeljeznicar i jebem jebem jebem saraj'vo
- nemam_ideje
#1172 Re: Sarajevski derbi
Ispravka krivog navoda. Nisu to bezveze momci sa Zapada, to su bitniji momci sa Zapada koji bojkotujuLSD wrote:Ne može se više trpiti ova majorizacija, nabijanje kompleksa i postavljanje standarda po nevinim manijacima...zovite Inzka da sprijeci to bonskim ovlastima....krajnje je vrijeme.
Oni bi navijali da mogu, al nemaju vremena od čestitanja hordama na nabijanju kompleksa i postavljanju standarda. Teška srca oni to priznaju al jebiga, ljudi dominiraju. Moraš to da shvatiš. Kad shvatiš, biće ti lakše da prihvatiš neminovnost
Usput, repertoar TM-a nije dobar. O čemu to mi onda pričamo ? Ako nije Azra ode sve u hendek
- Kinaski
#1173 Re: Sarajevski derbi
Eto vidis vec napredujemo vi ste culi sta mi pjevamo , a mi smo culi samo neko vase neartikulisano mumljanje , fali ritma falirashtiman wrote:Sta vi to pjevate salalal zeljeznicar i jebem jebem jebem saraj'vo
Last edited by Kinaski on 09/05/2011 01:14, edited 1 time in total.
-
LSD
#1174 Re: Sarajevski derbi
A Žerina obrada kao špica sa stihovima Željo Željo pušiš nam ga ti i Željo yebemo te mi....to je cool i ultra, jelrashtiman wrote:Sta vi to pjevate salalal zeljeznicar i jebem jebem jebem saraj'vo
- samo_ti
#1175 Re: Sarajevski derbi
e jesi mi ga i spustio !187 wrote:Pa vi ste braca po krvi hahahahhahahahahahsamo_ti wrote:Sta sve neces procitati ovdje187 wrote:Horde , lizete li se sa robijasima i sada kad vam od njih zavisi odlazak u evropu izmedju ostalog zavisi i od njih ima tu mnogo faktora?...