Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
triconja

#1151 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Ko vam je zanimljiv od forumasa? :mrgreen:
Boemica

#1152 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

kiki-miki wrote:@ boemice moram te :kiss:

Ova zadnja recenica opisuje dobro situaciju
:kiss: :kiss:
Xavier1

#1153 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

ovo_mi_je_nick wrote:Doći će vrijeme kad ćeš ulagati samo 15 % . Sve je lako kad joj stoje kao pištolji i kad živiš od babine i materine plate. Sve će to doći na svoje pa će onda pucat priču kako nema normlanih momaka kme kme, sve što valja oženjeno ili zauzeto kme kme, svi samo gledaju fizički izgled (kad je pogaze mlađe brucošice a njoj 35 iako još sebe uvjerava da ima 29), gasi sve društvene mreže jer želi konkretan a ne virtuelan život a ustvari više nema "smarača" u porukama, i guši je iznutra kad vidi druge parove na lajfovima.

A sve je to normlano i tim redoslijedom ide.
Koliko istine u ovome ima. Ubo si bas. :thumbup:
cendlerbing

#1154 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

irac300 wrote:FB je jedno veliko sranje. Više se nikome ne javljam tamo, izbrisao sam sve koje lično ne poznajem. Mislim da bih ga ugasio, da mi ne treba za neke druge stvari, tipa, praćenja Kodi zajednice. :D

Inače, slažem se sa @Marlboro, javljanje ženama preko socijalnih mreža je Sizifov posao. Boli nju klit, njoj se javi 50 delegata, moRe birati. :D I sada ja kao trebam da se mučim da nađem prave riječi za nju. Jok vala, prekratak je život. Uživo samo. Kako čovjek uđe u zrelije godine, postane nekakav blentav, sad mi svejedno pitat' žensko i na ulici. :D
A ti kad se javljaš, ne biraš, nego redom?
Ramzess Veliki

#1155 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

merlin246 wrote: Sta je Linkedln? :hm:
Konekcija za svoju poslovnu prezentaciju, stavis svoj CV, imas kolege na toj aplikaciji, pratis poslove, stvaras nove veze i tako mozes naci neki dobar posao, uz to imas preporuke od poznanika sa platforme. :thumbup:
triconja

#1156 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

cendlerbing wrote:
irac300 wrote:FB je jedno veliko sranje. Više se nikome ne javljam tamo, izbrisao sam sve koje lično ne poznajem. Mislim da bih ga ugasio, da mi ne treba za neke druge stvari, tipa, praćenja Kodi zajednice. :D

Inače, slažem se sa @Marlboro, javljanje ženama preko socijalnih mreža je Sizifov posao. Boli nju klit, njoj se javi 50 delegata, moRe birati. :D I sada ja kao trebam da se mučim da nađem prave riječi za nju. Jok vala, prekratak je život. Uživo samo. Kako čovjek uđe u zrelije godine, postane nekakav blentav, sad mi svejedno pitat' žensko i na ulici. :D
Google spreadsheet i meces imena onih kojima si se javio i odgovor. Kako znam? Gledo tako ljudi iz indije rade, razlika je sto se ne javljaju curama nego ljudima zbog prevara i malverzacija ali to ti je u biti isto :lol: :lol: :lol:
klixoris

#1157 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by klixoris »

ovo_mi_je_nick wrote:Doći će vrijeme kad ćeš ulagati samo 15 % . Sve je lako kad joj stoje kao pištolji i kad živiš od babine i materine plate. Sve će to doći na svoje pa će onda pucat priču kako nema normlanih momaka kme kme, sve što valja oženjeno ili zauzeto kme kme, svi samo gledaju fizički izgled (kad je pogaze mlađe brucošice a njoj 35 iako još sebe uvjerava da ima 29), gasi sve društvene mreže jer želi konkretan a ne virtuelan život a ustvari više nema "smarača" u porukama, i guši je iznutra kad vidi druge parove na lajfovima.

A sve je to normlano i tim redoslijedom ide.
...I doci ce dan kada ces sam(a), krenuti putem beznadja, zeleci da kao nikad do sad, pobedis sam(a). :mrgreen:
cendlerbing

#1158 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Ma ja, zakon vjerovatnoće kaže da, što više pokušaja napraviš, veća je vjerovatnoća da ćeš ubosti. :lol:
triconja

#1159 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Ma ja, zakon vjerovatnoće kaže da, što više pokušaja napraviš, veća je vjerovatnoća da ćeš ubosti. :lol:
Kae zakon velkih brojeva a ne zna brojat ni do alef nula :lol: :lol: :lol:

Edit: bizi, ovo je plaho rigorozno, bolje je rec ne zna sta je alef nula :mrgreen:
irac300

#1160 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by irac300 »

cendlerbing wrote:

Sjasi!
beni-bu-man

#1161 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

Jel te to nije prihvatila na FB :lol: :lol: :lol:
irac300

#1162 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by irac300 »

beni-bu-man wrote:Jel te to nije prihvatila na FB :lol: :lol: :lol:
Ma jok. :D Nego ne volim kada mi se kurcevito obracaju, k'o da sam joj duzan dati objasnjenje svog posta.
MarlboroGold

#1163 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Image
cendlerbing

#1164 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

irac300 wrote:
Ma jok. :D Nego ne volim kada mi se kurcevito obracaju, k'o da sam joj duzan dati objasnjenje svog posta.
Nije pitanje zahtijevalo odgovor, samo ukazivalo na to da i onaj koji se javlja BIRA isto kao i onaj kojemu se javlja. Nemoj se nervirat. :lol:
beni-bu-man

#1165 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

cendlerbing wrote:
irac300 wrote:
Nije pitanje zahtijevalo odgovor, samo ukazivalo na to da i onaj koji se javlja BIRA isto kao i onaj kojemu se javlja. Nemoj se nervirat. :lol:
Eat a Snickers :mrgreen:
MarlboroGold

#1166 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

cendlerbing wrote:
irac300 wrote:
Ipak postoji razlika. Jedno je birati kome ćeš se javiti, a drugo s kim ćeš nastaviti "razgovor" koji je već uspostavljen. :D
Last edited by MarlboroGold on 22/10/2018 17:38, edited 1 time in total.
irac300

#1167 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by irac300 »

cendlerbing wrote:
irac300 wrote:
Et' zbog tebe cu se nervirati. :lol: Naravno da bira, niko to i ne spori, ja sam objasnjavao s muske pozicije da se jednostavno ne isplati stati u red, jer joj jos sepet mudonja pise. Uzivo je puno lakse.
beni-bu-man

#1168 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

A jeste vi meni cudni, ja se nikad nisam javljO nego se one meni javljale 8-)
MarlboroGold

#1169 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

beni-bu-man wrote:A jeste vi meni cudni, ja se nikad nisam javljO nego se one meni javljale 8-)
Siempre Peligroso :D
beni-bu-man

#1170 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

MarlboroGold wrote:
beni-bu-man wrote:A jeste vi meni cudni, ja se nikad nisam javljO nego se one meni javljale 8-)
Siempre Peligroso :D
pajel, mora se javiti 8-)
irac300

#1171 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by irac300 »

Ti k'o kod mene jedan jaran za vrijeme studiranja. Mi obični ''smrtnici'' se iskilivamo da žensko zbarimo, a njemu se same javljaju. :D Jbg, ne kažu džaba da 10% muških, guzi 90% ženske populacije. :D
Xavier1

#1172 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

irac300 wrote:
cendlerbing wrote:

Sjasi!
Nemoj biti bezobrazan. Imaju i one svojih problema. Glavni je sto im se vecinom javljaju debili koji se jave njih 100, pa ce negdje vec da prodje. Tako da je dobro ako su od tih 50 i dvojica normalna.
annoy

#1173 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by annoy »

Danas se samo iščuđavam al moram još nešto prokomentirati...stvarno mi nisu jasni muškarci koji se "tješe" na načine "vidjet će ona za 10 godina kad bude sama s mačkama" i slično, dakle, zar ne vidite koliko je to jadno i malodušno, zlurado priželjkivati nekome nesretnu budućnost samo zato što ta osoba nije htjela biti s vama? Pa tko ste vi? Nitko nikom ne duguje svoju pažnju ili ljubav. Normalna osoba će prije ili kasnije prihvatiti da ju netko ne želi i krenuti dalje. Pa svi smo to doživjeli. Zar je neka cura eto dužna odabrati baš vas? Zašto uopće razmišljate o onima koje vas neće? Stvarno jadno zvuče takva "tješenja" i mislim da bi vam bilo zdravije da snagu za nastavit dalje sa životom crpite od negdje drugdje, umjesto u želji da netko bude nesretan u budućnosti. Jer vas taj netko nije htio. Pa jebote.
Xavier1

#1174 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

Odbijanje je udarac na ego. Mnogi si misle sta ona glumi pa joj ja nisam dovoljno dobar.
A zanimljivo je kako se situacija sa godinama mijenja. Zene su u boljoj situaciji dok su mlade. Dok se oko tridesete situacija mijenja. Tada muskarci imaju bolji izbor, pogotovo ako su poslovno uspjesni i ostvareni.
CPT

#1175 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by CPT »

annoy wrote:Danas se samo iščuđavam al moram još nešto prokomentirati...stvarno mi nisu jasni muškarci koji se "tješe" na načine "vidjet će ona za 10 godina kad bude sama s mačkama" i slično, dakle, zar ne vidite koliko je to jadno i malodušno, zlurado priželjkivati nekome nesretnu budućnost samo zato što ta osoba nije htjela biti s vama? Pa tko ste vi? Nitko nikom ne duguje svoju pažnju ili ljubav. Normalna osoba će prije ili kasnije prihvatiti da ju netko ne želi i krenuti dalje. Pa svi smo to doživjeli. Zar je neka cura eto dužna odabrati baš vas? Zašto uopće razmišljate o onima koje vas neće? Stvarno jadno zvuče takva "tješenja" i mislim da bi vam bilo zdravije da snagu za nastavit dalje sa životom crpite od negdje drugdje, umjesto u želji da netko bude nesretan u budućnosti. Jer vas taj netko nije htio. Pa jebote.
Image
Post Reply