Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
say_cheese

#1151 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

šatirana_ljubičica wrote: Pa jest, u pravu si, to je taj scenario, a ima li toga i u zrelijoj dobi?Ima kod nezrelih osoba jel :D
godine su relevantne za fizicku i seksualnu zrelost, a kad je u pitanju emocionalna, intelektualna i socijalna zrelost, onda su nebitne :sad: Takvih pojava ima koliko hoces, na zalost. A evo ti jos jedan odgovor na uvodno pitanje, ne volem povrsne osbobe, ne volem kad me neko zeli reducirati na izgled, imovinu, status i slicna sranja.
lua

#1152 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

sha_ba wrote:cure hocete li gledati utakmice, ako da koje? :D
Hoću, inače pratim fudbal i mimo Svjetskih i Europskih prvenstava. Večeras naravno Brazil-Hrvatska, sutra Španija-Holandija. A gledat ću i utakmice tipa Kolumbija protiv Obale Slonovače. Stvarno volim gledat' fudbal, tako da za mene sad nastupa period ljepote, uživanja i hladne pive. :D

I naravno Bosnu, jebi ga, to se podrazumijeva. To će čak i moja mama gledati, koja toliko mrzi fudbal da je to nehumano.
sha_ba

#1153 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

drage zene moje :D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
azurna_obala

#1154 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

sha_ba wrote:cure hocete li gledati utakmice, ako da koje? :D
obavezno :D
jedva čekam :izet:
berenice

#1155 Re: Žene pitaju žene

Post by berenice »

krvava wrote:
šatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?

Ang, kako da liči, fizički ili mentalno :)
kad sam ja studirala na mom faxu su se družile dvije cure jedna s pirsingom od obrva do pupka, u šorcu i zimi hodala i onako vrlo ekscentričnog izgleda, druga bila pokrivena i to ne ovo moderno pokrivanje nego onako kako se zaista i treba pokriti znači bez iglica i sl., u crnom vazda i bile najbolje jaranice skupa išle po kafama u bife i sl
nekad nakon završetka faxa sam ih srela na kafi u mišelu obje trudne i dalje iste samos malo većim stomačićima
možda nije najsretnije poredjenje ali znači nisu bile bitne fizičke karakteristike da bi one bile prijateljice

ili još jedan primjer ja sam visoka 182 najviša od mojih prijateljica je 165 i to ona vazda u baletankama a ja volim štikle ludo nije nas fino baš vidjet zajedno al šta fali mi se volimo :D
:lol: Ja sam u svoje tenejdžersko doba bila svakakva što se izgleda tiče. Voljela sam eksperimentisati, pa sam jedno vrijeme (ca. 2 godine) bila darkerka, a moje najbolje prijateljice uvijek šik obučene ili neka normala. To nikome nije smetalo. I dan danas smo najbolje, a jedna od njih dvije je 178 cm, a ja 160 cm.

Osim njih dvije, uglavnom sam se kretala u muškoj raji.

Danas mi je jako teško da se stvarno sprijateljim s nekom ženom. Može kafa u jednom u dva mjeseca i to je to. Ono pravih prijatelja što se moglo naći, našlo se još u školi. Kasnija poznanstva su samo poznanstva. Nemam toliko vremena da ga trošim na šuplje.

Što se tiče "prijateljstva" između zgodnih i ne baš tako zgodnih žena - ima tih situacija, ali nešto više ti ne mogu ni sama reći. Koliko sebe znam, uvijek čovjek traži i voli sebi sličnoga.
šatirana_ljubičica

#1156 Re: Žene pitaju žene

Post by šatirana_ljubičica »

upravo slušam :lol: :lol: :lol: :lol: :pisnula: :pisnula: :pisnula:
say_cheese

#1157 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

teski egoizam :twisted: niko nece link da ponudi, kako bi se svi smijali :D
šatirana_ljubičica

#1158 Re: Žene pitaju žene

say_cheese wrote:teski egoizam :twisted: niko nece link da ponudi, kako bi se svi smijali :D

uuuuu pa nije egoizam, ne vrijeđaj odmah :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A

:kiss:
ema_

#1159 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Da bi se s nekim sprijateljila ne mora uopće ispuniti hiljadu uslova, bitno je da imamo neke zajedničke teme (one standard - od muškaraca :mrgreen: i kupovine pa do nekih ozbiljnih tema) , da je povjerljiva osoba (kakvih nažalost danas rijetko ima :roll: , iskusila sam lično kad ti prisjedne sve što si nekome povjerio...) i da joj se druži .

Pošto nikako da nađem nešto tako, a sve osobe su recimo tamo gdje sam išla na fax ili slično, a sad gdje živim nikako da s nekim kliknem, onda je ostalo virtualno druženje, bolje išta nego ništa :| .
azurna_obala

#1160 Re: Žene pitaju žene

Post by azurna_obala »

šatirana_ljubičica wrote: https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
say_cheese

#1161 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

šatirana_ljubičica wrote: uuuuu pa nije egoizam, ne vrijeđaj odmah :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A

:kiss:
dobra :lol: hvala ti :kiss:

moja prognoza: Brazil
WildRedRose

#1162 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

azurna_obala wrote:
šatirana_ljubičica wrote: https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:pisnula:
šatirana_ljubičica

#1163 Re: Žene pitaju žene

''žlijeb nas nije pripazil'' :)

ja komšijama želim da makar izjednače ako ne može ništa drugo, a teško da može :D

a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina :)
WildRedRose

#1164 Re: Žene pitaju žene

Post by WildRedRose »

Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td :oops:
lua

#1165 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

šatirana_ljubičica wrote:a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina :)
Haj' što je Brazil nekih 100 miliona skuplji od Argentine :D, al' što Brazil ima od golmana pa do sredine jače igrače od Argentine. :D Jedino što Argentina ima je prejak napad. :D
sheilak

#1166 Re: Žene pitaju žene

Post by sheilak »

WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td :oops:
ja se smijem njima. :D ok, doduse, ne smijem pretjerati jer neki utakmice fakat dozivljavaju preozbiljno.
sha_ba

#1167 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td :oops:
i ja... a znam i opsovat :oops: :mrgreen:
rozaaa :kiss:
šatirana_ljubičica

#1168 Re: Žene pitaju žene

lua wrote:
šatirana_ljubičica wrote:a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina :)
Haj' što je Brazil nekih 100 miliona skuplji od Argentine :D, al' što Brazil ima od golmana pa do sredine jače igrače od Argentine. :D Jedino što Argentina ima je prejak napad. :D

to jest, ali napad je napad....
say_cheese

#1169 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

šatirana_ljubičica wrote:

Fale im dva kljucna igraca, Mandzukic i Simunic. Bice gusto :oops:
šatirana_ljubičica

#1170 Re: Žene pitaju žene

:lol: :lol: hajde, nemoj, dodaj, mrš, glupane, što si, gledaš li, potrči hadalju, BRAVOOOOOOOOOOO, MAJSTOREEEEEEEEEEEEE

non stop neka reakcija ide ....muž naravno :D

a ja obično govorim, jao, joj, e vidi, e kako ovo, jel vidio ovo sudija :D

i skačem kad je go :)
šatirana_ljubičica

#1171 Re: Žene pitaju žene

say_cheese wrote:
šatirana_ljubičica wrote:

Fale im dva kljucna igraca, Mandzukic i Simunic. Bice gusto :oops:

a kako im fale, k vragu?? :twisted:
lua

#1172 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Komentarišem k'o Saša Vugdalić na horsu. :D A kad je repka u pitanju, desilo se da i suzu srećnicu ili nesrećnicu pustim. :D
šatirana_ljubičica

#1173 Re: Žene pitaju žene

lua wrote:
Komentarišem k'o Saša Vugdalić na horsu. :D A kad je repka u pitanju, desilo se da i suzu srećnicu ili nesrećnicu pustim. :D

ja sam se rasplakala ko godina kad smo prošli u Brazil :)
sha_ba

#1174 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

joj i ja sam plakala :D :bih:
lua

#1175 Re: Žene pitaju žene

Post by lua »

Plakala sam od huje i kad je Spaha napravio penal na onom šmoklji Nasriju. I dan-danas kad Nasrijevu facu vidim dođe mi da šakom tučem ekran :D

Image

Pu! Smrdo! :bih:
Post Reply