godine su relevantne za fizicku i seksualnu zrelost, a kad je u pitanju emocionalna, intelektualna i socijalna zrelost, onda su nebitnešatirana_ljubičica wrote: Pa jest, u pravu si, to je taj scenario, a ima li toga i u zrelijoj dobi?Ima kod nezrelih osoba jel
Žene pitaju žene
- say_cheese
#1151 Re: Žene pitaju žene
- lua
#1152 Re: Žene pitaju žene
Hoću, inače pratim fudbal i mimo Svjetskih i Europskih prvenstava. Večeras naravno Brazil-Hrvatska, sutra Španija-Holandija. A gledat ću i utakmice tipa Kolumbija protiv Obale Slonovače. Stvarno volim gledat' fudbal, tako da za mene sad nastupa period ljepote, uživanja i hladne pive.sha_ba wrote:cure hocete li gledati utakmice, ako da koje?
I naravno Bosnu, jebi ga, to se podrazumijeva. To će čak i moja mama gledati, koja toliko mrzi fudbal da je to nehumano.
- azurna_obala
#1154 Re: Žene pitaju žene
obaveznosha_ba wrote:cure hocete li gledati utakmice, ako da koje?
jedva čekam
- berenice
#1155 Re: Žene pitaju žene
krvava wrote:kad sam ja studirala na mom faxu su se družile dvije cure jedna s pirsingom od obrva do pupka, u šorcu i zimi hodala i onako vrlo ekscentričnog izgleda, druga bila pokrivena i to ne ovo moderno pokrivanje nego onako kako se zaista i treba pokriti znači bez iglica i sl., u crnom vazda i bile najbolje jaranice skupa išle po kafama u bife i slšatirana_ljubičica wrote:Iz navedenog, većini je bitno: da ne trača druge, da se voli šaliti, da nije nadmena.Ok, normala neka znači.... A šta mislite o onom prijateljstvu tipa-jako zgodna djevojka i prosječna ili ispodprosječna? Tu vlada stereotip da je prva tu da bi bila što upečatljivija pored druge i druga da bi bila u društvu lijepih momaka zbog prve, pa ako je šta zakači.Ja se ovdje ne slažem, ali ima li toga, jeste li se susretale?
Ang, kako da liči, fizički ili mentalno
nekad nakon završetka faxa sam ih srela na kafi u mišelu obje trudne i dalje iste samos malo većim stomačićima
možda nije najsretnije poredjenje ali znači nisu bile bitne fizičke karakteristike da bi one bile prijateljice
ili još jedan primjer ja sam visoka 182 najviša od mojih prijateljica je 165 i to ona vazda u baletankama a ja volim štikle ludo nije nas fino baš vidjet zajedno al šta fali mi se volimo
Osim njih dvije, uglavnom sam se kretala u muškoj raji.
Danas mi je jako teško da se stvarno sprijateljim s nekom ženom. Može kafa u jednom u dva mjeseca i to je to. Ono pravih prijatelja što se moglo naći, našlo se još u školi. Kasnija poznanstva su samo poznanstva. Nemam toliko vremena da ga trošim na šuplje.
Što se tiče "prijateljstva" između zgodnih i ne baš tako zgodnih žena - ima tih situacija, ali nešto više ti ne mogu ni sama reći. Koliko sebe znam, uvijek čovjek traži i voli sebi sličnoga.
- šatirana_ljubičica
#1156 Re: Žene pitaju žene
upravo slušam

- say_cheese
#1157 Re: Žene pitaju žene
teski egoizam
niko nece link da ponudi, kako bi se svi smijali 
- šatirana_ljubičica
#1158 Re: Žene pitaju žene
say_cheese wrote:teski egoizamniko nece link da ponudi, kako bi se svi smijali
uuuuu pa nije egoizam, ne vrijeđaj odmah
https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A
- ema_
#1159 Re: Žene pitaju žene
Da bi se s nekim sprijateljila ne mora uopće ispuniti hiljadu uslova, bitno je da imamo neke zajedničke teme (one standard - od muškaraca
i kupovine pa do nekih ozbiljnih tema) , da je povjerljiva osoba (kakvih nažalost danas rijetko ima
, iskusila sam lično kad ti prisjedne sve što si nekome povjerio...) i da joj se druži .
Pošto nikako da nađem nešto tako, a sve osobe su recimo tamo gdje sam išla na fax ili slično, a sad gdje živim nikako da s nekim kliknem, onda je ostalo virtualno druženje, bolje išta nego ništa
.
Pošto nikako da nađem nešto tako, a sve osobe su recimo tamo gdje sam išla na fax ili slično, a sad gdje živim nikako da s nekim kliknem, onda je ostalo virtualno druženje, bolje išta nego ništa
- azurna_obala
- say_cheese
#1161 Re: Žene pitaju žene
dobrašatirana_ljubičica wrote: uuuuu pa nije egoizam, ne vrijeđaj odmah![]()
https://www.youtube.com/watch?v=AP9AERAjL1A
moja prognoza: Brazil
- WildRedRose
- šatirana_ljubičica
#1163 Re: Žene pitaju žene
''žlijeb nas nije pripazil'' 
ja komšijama želim da makar izjednače ako ne može ništa drugo, a teško da može
a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina
ja komšijama želim da makar izjednače ako ne može ništa drugo, a teško da može
- WildRedRose
#1164 Re: Žene pitaju žene
Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td 
- lua
#1165 Re: Žene pitaju žene
Haj' što je Brazil nekih 100 miliona skuplji od Argentinešatirana_ljubičica wrote:a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina
- sheilak
#1166 Re: Žene pitaju žene
ja se smijem njima.WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td
-
sha_ba
#1167 Re: Žene pitaju žene
i ja... a znam i opsovatWildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td
rozaaa
- šatirana_ljubičica
#1168 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:Haj' što je Brazil nekih 100 miliona skuplji od Argentinešatirana_ljubičica wrote:a ne znam što su se toliko prepali Brazila, pa gora je Argentina, al' što Brazil ima od golmana pa do sredine jače igrače od Argentine.
Jedino što Argentina ima je prejak napad.
to jest, ali napad je napad....
- say_cheese
#1169 Re: Žene pitaju žene
Fale im dva kljucna igraca, Mandzukic i Simunic. Bice gustošatirana_ljubičica wrote:
- šatirana_ljubičica
#1170 Re: Žene pitaju žene
WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td
non stop neka reakcija ide ....muž naravno
a ja obično govorim, jao, joj, e vidi, e kako ovo, jel vidio ovo sudija
i skačem kad je go
- šatirana_ljubičica
#1171 Re: Žene pitaju žene
say_cheese wrote:Fale im dva kljucna igraca, Mandzukic i Simunic. Bice gustošatirana_ljubičica wrote:
a kako im fale, k vragu??
- lua
#1172 Re: Žene pitaju žene
Komentarišem k'o Saša Vugdalić na horsu.WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i td
- šatirana_ljubičica
#1173 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:Komentarišem k'o Saša Vugdalić na horsu.WildRedRose wrote:Kakve ste vi kad gledate utakmicu ? Ja se ziva istrzam, hajde, nemoj, dodaj, mrs.. i tdA kad je repka u pitanju, desilo se da i suzu srećnicu ili nesrećnicu pustim.
ja sam se rasplakala ko godina kad smo prošli u Brazil
- lua
#1175 Re: Žene pitaju žene
Plakala sam od huje i kad je Spaha napravio penal na onom šmoklji Nasriju. I dan-danas kad Nasrijevu facu vidim dođe mi da šakom tučem ekran 

Pu! Smrdo!

Pu! Smrdo!