kloni se tih tabli milijardu bugovanal26exp wrote:Zna li neko šta valja od ovih zadataka, a čega da se klonim?
Neki stoje već danima bez bilo kakvih zvezdica, pa sve nešto izbegavam da ih diram, ali nemam šta više.
Sad sam sve izgrešio na test pitanjima za Can You Identify a Table in this image a nemam pojma šta. Još sa ovima da se uhvatim, pa taman da zakopam accuracy.![]()
I zna li neko šta su ove plave tačkice levo od ID brojeva?
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- kloniran
#1151 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
- glitch
-
nal26exp
#1153 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Aha... bolje bi bilo da su označili one koji imaju nove zadatke, a ne da po milion puta ulazim u iste
Evo sad na CS ima onih sa eksplicitnim sadržajem, mada daju na kašičicu, tek na dva-tri minuta naleti po jedna.
Šte se tabela tiče, ne bih ni ulazio da nisu imale 4 zvezdice. Izgleda da im je i to bug...
Evo sad na CS ima onih sa eksplicitnim sadržajem, mada daju na kašičicu, tek na dva-tri minuta naleti po jedna.
Šte se tabela tiče, ne bih ni ulazio da nisu imale 4 zvezdice. Izgleda da im je i to bug...
- babaroga1x
#1154 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
pripremam ispit za 3.11. pa nemerem puno lupat po taskovima... ali vas čitat i pratim
navečer riješim desetak taskova i to je to...
i čekam da maknu ove glupe bagirane taskove, da dodje nešto novo, dobro...
uvijek više volim sat vremena kvalitetno nego satima brljati po taskovima i niš kvalitettno napravit...
Baba
uvijek više volim sat vremena kvalitetno nego satima brljati po taskovima i niš kvalitettno napravit...
Baba
- kloniran
#1155 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
jesi uranio s pripremombabaroga1x wrote:pripremam ispit za 3.11. pa nemerem puno lupat po taskovima... ali vas čitat i pratim![]()
Baba
- AhmetShabo
#1156 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Jel bilo dealova veceras?
- glitch
#1157 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
za sad nisu još bili evo ja ih čekamAhmetShabo wrote:Jel bilo dealova veceras?
edit:
ništa od dealova večeras a konto sam još bar 1$ zaraditi za 15-20 min
slaba veče ništa od poslova
pa reko da prebacim zaradu za protekle 2 sedmice

-
smaugly
#1158 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
De nama početnicima reci koliko ti je vremena dnevno/sedmično trebalo da toliko zaradiš 
- babaroga1x
#1159 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
oš iskreno?smaugly wrote:De nama početnicima reci koliko ti je vremena dnevno/sedmično trebalo da toliko zaradiš
sve ti ovisi o kakvom se tasku radi... ako su taskovi ko danas, da nema posla ili oni kojih ima su sjebani, treba ti dva mjeseca....
ako se pojavi lijep task, ja znam uzeti po par dolara po satu..., tako da bi ti trebalo oko 2 tjedna, sat do sat i pol dnevno... to ti je moje iskustvo, neki će sigurno biti uspješniji od mene...
Baba
- glitch
#1160 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
tako i dodje par sati
ja kažem ne radim puno
malo surfam malo radim uglavno sad ovako naveče
nije ovo nešto puno
to ti dodje 5-6 dolara dnevno u prosjeku
naravno nekad je 2-3$ nekad 6-8$ i tako
vikende većinom ne radim ko što se vidi na slici kad padne krivilja naglo
jer uglavnom i nema nešto posla

-
melody
#1161 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Pošto vi vidim primate pare preko Paypala imam jedno pitanjce.
Mogu li primati pare iako nemam verifikovanu karticu na njihovom računu već samo mail. Mislila sam svakako da te pare ne podižem već da ih trošim preko int. plaćanja. Hvalaa
Mogu li primati pare iako nemam verifikovanu karticu na njihovom računu već samo mail. Mislila sam svakako da te pare ne podižem već da ih trošim preko int. plaćanja. Hvalaa
- babaroga1x
#1162 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Mislim da ne...melody wrote:Pošto vi vidim primate pare preko Paypala imam jedno pitanjce.
trošak verifikacije ti iznosi par dolara, a tih par dolara ti ionako vrate poslije....
Barem kod mene tako, ne znam kakva su tudja iskustva.
Baba
- mrva/mrve
#1163 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Opaa
Neki dan sam 1$ dobio

- Lunetina
#1164 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Čestitam!mrva/mrve wrote:OpaaNeki dan sam 1$ dobio
Ja sam odmah po registraciji ubola 0,1$. Skakala k'o malo dijete!
-
nal26exp
#1165 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Izgleda da ste mi talični
Taman sam ušao na forum, vidim kako se hvalite, i pošto nema zadataka odigram par clixgrid-ova i:

Pre nekoliko dana sam dobio i na NB 0,5$, a ne igram ove nagradne igre često. Zanimljivo da sam u oba slučaja prethodno pregledao skoro sve reklame, možda ima tu nešto...
Evo, opet sam dobio 0.1$
i opet 0.10$... Čudan neki program
Sva 3 pogotka su skoro kvadratić do kvadratića, obratite pažnju na to ako nekad dobijete, možda ima još
i još 0.10 E ovo je sad stvarno...
Taman sam ušao na forum, vidim kako se hvalite, i pošto nema zadataka odigram par clixgrid-ova i:

Pre nekoliko dana sam dobio i na NB 0,5$, a ne igram ove nagradne igre često. Zanimljivo da sam u oba slučaja prethodno pregledao skoro sve reklame, možda ima tu nešto...
Evo, opet sam dobio 0.1$
i opet 0.10$... Čudan neki program
Sva 3 pogotka su skoro kvadratić do kvadratića, obratite pažnju na to ako nekad dobijete, možda ima još
i još 0.10 E ovo je sad stvarno...
-
nal26exp
#1166 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
(EXPLICIT CONTENT) Rate the Photographs or Text - T2 na Clixsense-u, nije teško samo ima gadnih slika, 7centi, meni treba 3 min po tasku.
Ne možeš skril. Možeš Paypal, ili Payza, Netteler... ja još nemam nalog na tim procesorima za plaćanje,a slobodno radim zadatke. Samo ostaviš e-mail adresu preko koje ćeš kasnije da se prikačiš na PayPal ili neki drugi procesor.
Možeš da se registruješ na Neobux, Clixsense, Elite Crowdflower i druge, ali ovi su do sada bili najbolji i najsigurniji
Ne možeš skril. Možeš Paypal, ili Payza, Netteler... ja još nemam nalog na tim procesorima za plaćanje,a slobodno radim zadatke. Samo ostaviš e-mail adresu preko koje ćeš kasnije da se prikačiš na PayPal ili neki drugi procesor.
Možeš da se registruješ na Neobux, Clixsense, Elite Crowdflower i druge, ali ovi su do sada bili najbolji i najsigurniji
Last edited by nal26exp on 16/10/2014 20:50, edited 1 time in total.
- mrva/mrve
#1167 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Odradio 3 i ne daju vise, mucka djubradnal26exp wrote:(EXPLICIT CONTENT) Rate the Photographs or Text - T2 na Clixsense-u, nije teško samo ima gadnih slika, 7centi, meni treba 3 min po tasku.
Ne možeš skril. Možeš Paypal, ili Payza, Netteler... ja još nemam nalog na tim procesorima za plaćanje,a slobodno radim zadatke. Samo ostaviš e-mail adresu preko koje ćeš kasnije da se prikačiš na PayPal ili neki drugi procesor
- zakasnila
#1168 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
(EXPLICIT CONTENT) Rate the Photographs or Text - T2 , nisam mogla vjerovati da placaju 7 centi po tasku! Ja uspjela uraditi 7 i nema vise
-
nal26exp
#1169 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Meni je 6 prošlo, nema više... Da nije onih eksplicitnih od 2 centa, ni danas ni juče ne bih ništa uzeo, a gle ironije, danas mi je najbolji dan do sad, 2,8$ za 4h 
evo ih opet
evo ih opet
- zakasnila
#1170 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Slabo ovih dana, jutros uradi neki koreanski- tabele 6 centi po tasku i ovaj sad, nevjerovatno sta platise 7 centi 
- mikrozadatak
#1171 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ovdje možeš pročitati dosta stvari koje će ti koristiti ako želiš pokušati zaraditi na ovaj način: http://mikrozadaci.blog.hr/XaviHernandez wrote:Pozzz
Na koji sada sajt da se registrujem da bih ovo radio?
Može li Skrill umjesto PayPal za isplatu?
Pozdrav
PS ide task od 7 centi ponovo.
- zakasnila
#1172 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Uspjela uraditi 5 i nema vise

- mrva/mrve
#1173 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Evaluate online shopping websites
Vrlo jednostavno, otvorite strnicu koju ponude, pogledajte da li prodaju dozvoljene stvari i da li se na toj stranici stvari mogu kuputi
Uglavnom procitajte uputstvo, brzo ide 
Vecina odgovora ide Yes, No, Yes
Trenutno:
Vrlo jednostavno, otvorite strnicu koju ponude, pogledajte da li prodaju dozvoljene stvari i da li se na toj stranici stvari mogu kuputi
Trenutno:

- kloniran
#1174 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
samo je bila bugovita pravo, meni ne priznade dva zadatka, obrnuli rijesenja i nakon zalbe mi dignu accuracy na 80%, na sljedecem tasku blog prepoznalo ko stranicu za prodajumrva/mrve wrote:Evaluate online shopping websites
Vrlo jednostavno, otvorite strnicu koju ponude, pogledajte da li prodaju dozvoljene stvari i da li se na toj stranici stvari mogu kuputiUglavnom procitajte uputstvo, brzo ide
Trenutno:
al eto jos uvijek sam na 70% valjda ce i sutra biti aktivan, mrsko mi dalje raditi
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1175 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Pa da krenem i sa neobuxom, ko prvi idem preko njegovog linka