HAHAHAHA i meni omiljena scena, al citava verzija kad mu shukne za zube i skipovanje casova da bi podvaljivao hasisarima ratkape i kurcenje na kraju uz pametovanje, pa samo ona faca kad ga brolin pita, oooo osjecas se ko drot sad ahahahaha.dale cooper wrote:Super film, ali bez titla ne ide naravno. Stonerski Engleski je malo teže razaznati od običnog.ExNihilo wrote:100%.ultima_palabra wrote:Ko pogleda onaj Inherent Vice bez ikakvog titla i da sve razumije, treba ga za predsjednika svemira postaviti...
Ja ugasio, nisam mogao mrmljanje više slušati.![]()
Omiljena scena, Brolin je Tito.
Ja ga juce bas odgledah treci put, sve razumljivo ne kontam sta i koji dio vam nije razumljiv.
Jedino mi je prvi put bio malo konfuzan najvise zbog prekida jer sam imao nekog posla dok gledah al ostala dva puta se bas ismijah ko mahnit.
U biti hemija izmedju bigfoota i doc-a je jedan od najboljih tandema koje ikad pogledah na filmu.
Koliko god mrznje na prvi pogled bilo izmedju njih, bigfoot bi crko da mu nije doc-a i njihovog odnosa imam osjecaj
Phoenix je tito, ne znam ko je mogao maestralnije odglumit ovu ulogu.
Po meni filmcina ipo, spada u kultne filmove rame uz rame sa the big lebowskim definitivno