nope. i ja to davno prorekoh.MOSALJOZE wrote:Izgleda ja i CSKA jedini vjerovali u pobjedu Srbije.Brazilci kao da prvi put igraju košarku.
BOGDANOVIĆ THE TROJKA
elem, bogdanovic je klasa jer kad ga krene onda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nope. i ja to davno prorekoh.MOSALJOZE wrote:Izgleda ja i CSKA jedini vjerovali u pobjedu Srbije.Brazilci kao da prvi put igraju košarku.
BOGDANOVIĆ THE TROJKA
Protiv Amerikanaca evropska kosarka tesko funkcionira. Mozda ce se Spanci ili Srbi drzati jedno vrijeme, ali ovo su skroz drugi nivo.Šveđanin wrote:Ne mora znaciti. Ja bas imam osjecaj da Srbi guravo prodju Spance, da bi usli maksimalno napaljeno u mec sa SAD. A u takvoj situaciji barem bi bilo prilike za egal rezultat. Sve je moguce.
Skickat från min iPhone via Tapatalk
je li 16-og protiv Galate ?CSKA wrote:Kalinic![]()
Jedva cekam da ga gledam u Areni.
Brazilcima na kraju bilo najvaznije samo da ne izgube sa 30 razlike![]()
Tim koji ima Vareza,Splitera,Nenea,Barbosu,Huertasa,da ovako pukne.Selektor im go .urac.
Ne svidja mi se sto je Litvanija prosla u polufinale,ne leze nam nikako.Ako se desi neko cudo pa izgubimo od Spanije,bice nerviranje sa Litvancima.
Idemo po 6-u...valensija wrote:
potpisujemDoZeN wrote:Finale Spanija -USA je napravljeno prije pocetka SP, Srbija nema sanse
Pa vjerovatno će i biti tako. USA je fakat prejaka reprezentacija, ljudi se igraju sa protivnicima.DoZeN wrote:Finale Spanija -USA je napravljeno prije pocetka SP, Srbija nema sanse
area51 wrote:je li 16-og protiv Galate ?CSKA wrote:Kalinic![]()
Jedva cekam da ga gledam u Areni.
Brazilcima na kraju bilo najvaznije samo da ne izgube sa 30 razlike![]()
Tim koji ima Vareza,Splitera,Nenea,Barbosu,Huertasa,da ovako pukne.Selektor im go .urac.
Ne svidja mi se sto je Litvanija prosla u polufinale,ne leze nam nikako.Ako se desi neko cudo pa izgubimo od Spanije,bice nerviranje sa Litvancima.