Covjece, kome se ti pravdas. Ko ih jebe.ABH017 wrote:Obzirom da su Srbi i Hrvati dali ogromnu podršku, garancije, obzirom da veličaju presuđene zločince i njihove zločine, nije li red da jednom, sami sebi (nama ne trebaju, jer mi znamo), priznaju kakvi su i kakvu ideologiju slijede, koliko su ljudskosti izgubili u svom mozgu, da su spremni živote dati samo da se kutarišu "turaka".
Obzirom da su se "veliki bošnjački zločini" na području Srebrenice, na kraju, sveli na jalovu optužnicu za ubistvo tri ratna zarobljenika (da se razumijemo, i da su jednom od njih šamar opalili to je zločin i protivi se ženevskoj konvenciji), nije mi jasno u kojem filmu žive ljudi s druge strane, pa pogibije pripadnika VRS ili VJ u borbama, još uvijek pokušavaju izjednačiti sa masovnim strijeljanjima, klanjima, silovanjima djece, staraca, žena ili bilo kojeg nenaoružanog čovjeka.
Slave ratne zlocince, opstruisu sudjenja u Beogradu za Srebrenicu, Strpce...kriju osudjenog zlocinca N.Djukica i takvim ''moralistima'' da se mi pravdamo. Idi begaj.