Sve mladi i perspektivni…

volta dzontra wrote:Opet si izašao ispod suknje. Tvoj sovinizam i patoloska mržnja ti nece riješiti problem što ti je obim glave veći od obim ramenahercegovac_pravi wrote:Naravno, bujrum ti..volta dzontra wrote:Još jedna centralisticko-unitaristicka stranka zasnovana na principu kukanja da je rješenje svih problema "više države" kao da je država po prirodi nešto dobro. Ideološki refreshan Krug 99. Otvorena svima kojima je Alija predsjednik a Armija BIH svetinja bez obzira na vjeru i naciju. Svi koji ne podržavaju većinski nacionalizam su automatski fašisti.
Ograniceni dobrodusni mediokritet na vrhu o čiji se simbolicki kapital "Hrvat a nas" zele ocesati mnoštvo likova medju kojima se nadje svašta od radikalnih bošnjačkih nacionalista do naivnih titoista....
E, da se zove Muzafer onda bi bilo "drugi jebu, a ti se Muzafere kupaj"klavirdžija wrote:Ima tu i istine, svidjelo se to nekom ili ne…
Evo recimo, da je sve ostalo potpuno isto samo da se Željko kojim slučajem zove Muzafer, bi li uopšte i znali za njega, a kamoli bi li bio član Predsjedništva?
sto bi Ekrem Jevric rekao , MALA , ne provaljuj seKatarinaKosaca wrote:Svi ne.. ali Božo LJubić, sigurno... Slavica Josipović, školski primjer fašiste... Nikola Lovrinović jednako itd, itd, ima još "primjeraka".. potpuno neovisno o DFvolta dzontra wrote:. Svi koji ne podržavaju većinski nacionalizam su automatski fašisti.
Zašto bi imao protukandidata ? pa on je motor ove stranke, onaj oko kojeg se okupljaju ljudi,njegova je obaveza da preuzme mjesto vodećeg u stranci.vedra nebesa wrote:Sačekat ćemo forumaše koji su na OS da nam odgovore na neka pitanja. Mene još uvijek zanima je li Komšić imao protukandidata.
Pa zašto su onda glasali za njega ako je motor? Vi stvarno ništa od SDPa niste naučili.palermo wrote:Zašto bi imao protukandidata ? pa on je motor ove stranke, onaj oko kojeg se okupljaju ljudi,njegova je obaveza da preuzme mjesto vodećeg u stranci.vedra nebesa wrote:Sačekat ćemo forumaše koji su na OS da nam odgovore na neka pitanja. Mene još uvijek zanima je li Komšić imao protukandidata.
@dustaban
baš tako
Sve po načelima demokratije. Demokratska farsa !!vedra nebesa wrote:Pa zašto su onda glasali za njega ako je motor? Vi stvarno ništa od SDPa niste naučili.palermo wrote:Zašto bi imao protukandidata ? pa on je motor ove stranke, onaj oko kojeg se okupljaju ljudi,njegova je obaveza da preuzme mjesto vodećeg u stranci.vedra nebesa wrote:Sačekat ćemo forumaše koji su na OS da nam odgovore na neka pitanja. Mene još uvijek zanima je li Komšić imao protukandidata.
@dustaban
baš tako
Jedan vođa, firer, istrošeni likovi, sumnjive koalicije-to vam ne liči na SDP? Nije problem što smo mi očekivali idealne likove, problem je što vi idealizirate ovu stranku a nemate nikakvo pokriće osim vlasitog optimizma.
Naravno, imate pravo biti optimiste, ali dopustite i nama da budemo pesimiste. Jer ipak je pesimista optimista s iskustvom. A iskusili smo mnogo toga.
Po ovom sto se vidi na slikama DF cini vladajucu koaliciju u KS. Ostatak koalicije se zna.bELMIN_666 wrote:Šta je ovo koalicija (SDA-SDP-Naša Stranka) hejtera protiv Komše![]()
Protukandidat osnivaču stranke, na osnivačkoj skupštini ?!vedra nebesa wrote:Pa zašto su onda glasali za njega ako je motor? Vi stvarno ništa od SDPa niste naučili.palermo wrote:Zašto bi imao protukandidata ? pa on je motor ove stranke, onaj oko kojeg se okupljaju ljudi,njegova je obaveza da preuzme mjesto vodećeg u stranci.vedra nebesa wrote:Sačekat ćemo forumaše koji su na OS da nam odgovore na neka pitanja. Mene još uvijek zanima je li Komšić imao protukandidata.
@dustaban
baš tako
Jedan vođa, firer, istrošeni likovi, sumnjive koalicije-to vam ne liči na SDP? Nije problem što smo mi očekivali idealne likove, problem je što vi idealizirate ovu stranku a nemate nikakvo pokriće osim vlasitog optimizma.
Naravno, imate pravo biti optimiste, ali dopustite i nama da budemo pesimiste. Jer ipak je pesimista optimista s iskustvom. A iskusili smo mnogo toga.
Komšo nije stranka, DF je stranka. Ali uzalud je nekim ljudima pričati. Ali polako, živi bili pa vidjeli.bELMIN_666 wrote:Šta je ovo koalicija (SDA-SDP-Naša Stranka) hejtera protiv Komše![]()
Pa kad vidiš naslove kako je jednoglasno izabran, pomisliš da su ljudi imali neki izbor. Nije on džabe godinama bio u SDPu, učio je od velikog demokrate Zlaje.It_is_a_Leclerc wrote:Protukandidat osnivaču stranke, na osnivačkoj skupštini ?!vedra nebesa wrote:
Pa zašto su onda glasali za njega ako je motor? Vi stvarno ništa od SDPa niste naučili.
Naravno, imate pravo biti optimiste, ali dopustite i nama da budemo pesimiste. Jer ipak je pesimista optimista s iskustvom. A iskusili smo mnogo toga.![]()
![]()
![]()
Vrhunska logika !
Nisu se ni osnovali, a uskoro ce imati vise vlasti nego Zlajin d.j.l._Reds_ wrote:Po ovom sto se vidi na slikama DF cini vladajucu koaliciju u KS. Ostatak koalicije se zna.
Ustvari obzirom da je HV i u Domu naroda, onda je ista koalicija posrijedi i tamo.
Ne kažem ja da niko ne valja, ne kažem ni da DF ne valja..Kako ću to reći kad još ne znamo ko će osim Komšića voditi stranku, kako će se postavljati prema važnim pitanjima, s kim će koalirati a koga zaobilaziti?shiljak wrote:@vedra nebesa lako ti je tako pričati.. po toj priči niko nevalja.. pa za koga glasati? E tek kad to pukušaš odgovoriti vidiš da je DF odlična.
Prpa.ba wrote:Nisu se ni osnovali, a uskoro ce imati vise vlasti nego Zlajin d.j.l._Reds_ wrote:Po ovom sto se vidi na slikama DF cini vladajucu koaliciju u KS. Ostatak koalicije se zna.
Ustvari obzirom da je HV i u Domu naroda, onda je ista koalicija posrijedi i tamo.Mogu misliti kako je "mladim lavovima", PR-expertima sa studentskih pohoda po konferencijskim destinacijama, poltronima raznih vrsta, prebjezima itd. Uhljebili se a d.j.l. propade.