Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:Pa to svi znaju, to nije uopce diskutabilno. Ali prica o kapitenu, mudonji i slicno, to je vec previse.
Ja govorim s aspekta golmanske pozicije..... poredeći s ostalim golmanima našim on jeste MUDONJA i materijal za kapitena.
De ti meni reci što je Džeko baš dobio kapitensku traku, što nije recimo Pjanke?
Lik iznad rece samo da to sto se dere na igrace nije nista spektakularno, jer kao golman to mu je i dio posla jbga.
Drugo sto ovi neki pokusavaju da stvore od njega Ramba jer se dreknuo na odbranu ili rekao svi smo krivi za poraz protiv Izraela.
Jesi ikad vidio Hasagića da je ikom riječi rekao, nisi. Jesi ikad vidio Piplicu da je nekom #!%$ mater što nije pokriv'o igrača, nisi.
Jel ikad iko smio pisnut Spahi kad ovaj sranje napravi dok Bega nije doš'o, nije.
Ne pravim ja bolan od njeg Ramba nit on to u realnosti jeste, al ti hoću reć da je repka napokon dobila čovjeka koji ako ništa drugo trudi se da bude glavni u svom kaznenom i da bude jedan od glavnih stubova odbrane. Jel griješim?
Da, zapravo ja ne znam da je neki nas igrac ikad uopste nesto i rekao.
todd_smith wrote:Pa to je cisto pametovanje. Kakve veze ima recimo Hasagic sa kapitenskom trakom reprezentacije kada vise ne igra za istu, bjezi ba jebi ga i ti sad
agent_zero wrote:Begi našem KAPITENU kapa DO PODA jer je kao čovjek rekao sve što misli i šta ne valja, bez ikakvog uvlačenja ili ulizvanja nekome i nekima.
Bega nije zadužen za pričanje već za branjenje
U zadnje vrijeme i ne brani najbolje, prima jeftine golove, a o tome nikako ne priča
agent_zero wrote:Begi našem KAPITENU kapa DO PODA jer je kao čovjek rekao sve što misli i šta ne valja, bez ikakvog uvlačenja ili ulizvanja nekome i nekima.
Bega nije zadužen za pričanje već za branjenje
U zadnje vrijeme i ne brani najbolje, prima jeftine golove, a o tome nikako ne priča