JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
svaka ti dala...našao si emisiju zog koje sam počeo da volim izbore
2:03 kaze imali pumpu betonsku
7:28min... involtiran u punom jeku
Prejako
JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
malawi wrote:JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
2:03 kaze imali pumpu betonsku![]()
7:28min... involtiran u punom jeku![]()
Prejako

Ovaj Alen Ramic...kazu predstavlja se kao neki direktor a radi na tehnickom pregledu. U travniku zavrsio za 4 godine razliku predmeta srednje skole, 3 godine fakulteta i 2 magisterija.JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
jel ima link za cijelu emisiju...ni ovi ostali ne zaostaju za ovim delegatom...naprotiv
auuu ovaj je elokventan i ozbiljan kadar.....neće ovakve resurse trošit na lokali...ovaj je za više nivoe kontemplacije
OplakahJoseMujica wrote:auuu ovaj je elokventan i ozbiljan kadar.....neće ovakve resurse trošit na lokali...ovaj je za više nivoe kontemplacije
humor ovog propalog hašišara je duhovit koliko je impresivna i njegova pojavaO'zone wrote:Puko Sejo![]()
JoseMujica wrote:humor ovog propalog hašišara je duhovit koliko je impresivna i njegova pojavaO'zone wrote:Puko Sejo![]()
![]()
Halalite što citiram, ovo je vrhunac, 5 minuta sam plakao od smijeha.fukara_tz wrote:![]()
![]()
ne znam jel samo mene ovo podsjetilo na TLNortodont wrote:Halalite što citiram, ovo je vrhunac, 5 minuta sam plakao od smijeha.fukara_tz wrote:![]()
![]()
Izvinjavam se sto cu ovo citirati, ali meni izbaci sa desne strane OVOG lika. Mozemo li ga uclaniti u SBB ili neku drugu stranku. Ovo bi definitivno bio KING ove teme.loodilolol wrote:
Ovaj je najjaci![]()
![]()
![]()
![]()
Taj gospodin je jedan od najboljih campaign menadzera u ovom dijelu Evrope. Covjek koji je zenu uveo u jordanski parlament i covjek koji je sigurno svojim savjetima mnogo pomogao kandidatima SDA na ovim izborima.CaCO3 wrote:Ne znam jeli smijesno ili zalosno ali cisto da se vidi odakle stizu preporuke kako SDA treba voditi kampanju, vjerovatno i kako slijepo slijediti Dodika i Karadziceve sljedbenike u SDS-u
Nemaju ljudi pojma, vec sam pisao o ovome. Covjek je radio za IRA institut, sve stranke su prosle istu obukuhzsa22 wrote:Taj gospodin je jedan od najboljih campaign menadzera u ovom dijelu Evrope. Covjek koji je zenu uveo u jordanski parlament i covjek koji je sigurno svojim savjetima mnogo pomogao kandidatima SDA na ovim izborima.CaCO3 wrote:Ne znam jeli smijesno ili zalosno ali cisto da se vidi odakle stizu preporuke kako SDA treba voditi kampanju, vjerovatno i kako slijepo slijediti Dodika i Karadziceve sljedbenike u SDS-u
Joj poze i zastavicafukara_tz wrote:![]()
![]()
![]()