Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S tim da sam bio žik od moderacije nisam stigao da postavim ono što sam namjeravao.
Kratka kockarska lekcija. Hendikep se igra kada kvota nije adekvatna. Misleći da će kec na Levskog biti 1.2 makmimalno spominjao sam hendikepe. 1.5 je čisti value bet tako da je hendikep bio nepotreban. Nakon što sam pogledao utakmicu shvatio sam da su levati i tarabe. Provukao se jesam ali sam isto tako i zaradio sasvim solidno
Cist gol ponisten kod rezultata 0:0 ... mora se priznati da je ovo bilo tesko procijeniti, napadac je bio blizi pomocnom sudiji i mozda ga je to zbunilo... ali u svakom slucaju cist pogodak nije priznat...
joj tebe, pa samo prosle sezone sjeti se Matka protiv Borca, na doslovno 2-3 metra ispred njega cijela odbrana Borca, a sudija svira ofsajd
todd_smith wrote:joj tebe, pa samo prosle sezone sjeti se Matka protiv Borca, na doslovno 2-3 metra ispred njega cijela odbrana Borca, a sudija svira ofsajd
Za Matka mogu i ukinuti pravilo ofsajda, opet ga ne bi dao
todd_smith wrote:joj tebe, pa samo prosle sezone sjeti se Matka protiv Borca, na doslovno 2-3 metra ispred njega cijela odbrana Borca, a sudija svira ofsajd
Za Matka mogu i ukinuti pravilo ofsajda, opet ga ne bi dao
Naime, nakon višemjesečne suspenzije boje GOŠK-a ponovo će braniti sjajni veznjak Miljenko Bošnjak, kojem je jučer Komitet za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH ukinuo suspenziju.
Pitarrr82 wrote:Kao da je ne znam ko pa "trljaju" ruke
Njima vjerovatno jeste, cim su spremili i feštu u klubu ..
Inace, Miljenko je trebao pocetkom prosle godine doci u Sarajevo ali u klubu nisu rizikovali sa dovodjenjem jer je bio pod suspenzijom u HNS zbog sumnji u namjestanje utakmica. Poslije se povezivao sa Slobodom, pa je na kraju i optuzen za namjestanje. Na to se odnosi ovo pomilovanje ..
Pitarrr82 wrote:Kao da je ne znam ko pa "trljaju" ruke
Njima vjerovatno jeste, cim su spremili i feštu u klubu ..
Inace, Miljenko je trebao pocetkom prosle godine doci u Sarajevo ali u klubu nisu rizikovali sa dovodjenjem jer je bio pod suspenzijom u HNS zbog sumnji u namjestanje utakmica. Poslije se povezivao sa Slobodom, pa je na kraju i optuzen za namjestanje. Na to se odnosi ovo pomilovanje ..
Znao sam da ima nešto... sad će se oni alkoholizirati, pa će nespremni dočekati Želju Otac opet gura Sina, nije mu dosta što je Vukasovića delegirao
Plavih_11 wrote:Naime, nakon višemjesečne suspenzije boje GOŠK-a ponovo će braniti sjajni veznjak Miljenko Bošnjak, kojem je jučer Komitet za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH ukinuo suspenziju.
tf2_spy wrote:Вечерас се испред Ф.К. Борац јавности обратио Радмило Шиповац, осврнувши се на немиле догађаје на утакмици која је одиграна у Бања Луци. Наиме, Шиповац се у својој изјави жестоко обрушио на Комитет за нормализацију и још једном нагласио да је Ф.К. Борац жртва закулисних игара сарајевских клубова, којима се приклонио и, како је рекао; Ф.К. "Издајица српства", мислећи притом на Ф.К. Славија. Шиповац је, као главне аргументе, навео поштено суђење и чињеницу да је тренер Ф.К. Славија Владо Чапљић, својевремено наступао за Жељезничар и неко ко јавно истиче да му је Грбавица дом. Такођер, Шиповац је изразио сумње у поштење Комитета за нормализацију на чијем челу је (какве ли случајности!!) Ивица Осим, некадашњи играч и тренер Жељезничара.
http://www.--- NO LINKS ---/fudbal/saopstenje-sipovac
Ovo je stvarno dobro, mudro on zbori, da ga nema treba ga izmisliti.
Zašto oni idu u tom smjeru, svi već prebacili u 21 stoljeće, a brko se vraća na 1946.
Neprijatelj ne spava, ne miruje, ubačeni elementi, pa dokle druže, zar je moguće da to tvoj mali narod još uvjek pushi.SIROTINJA.