Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene nervira sto je sad prica kako je Chelsea los, a ne Juventus dobar.
Rastavljen Chelsea na proste faktore, znali su ljudi da nemaju sta traziti u Torinu, pa su mislili da odbrane sta se odbraniti moze.
Ali ne, ne
Bubalo1 wrote:Opet ono isto pitanje .. Sta se gleda Ako Juve i Shakhtar nocas pobijede u zadnjem kolu bi im odgovaralo nerijeseno ako se gleda medjusobni odnos ..
Simulcast @ Sopcast (1600kbps - znači strašna kvaliteta, smijem reći HD) = WIN = Telemach FTW!
U 3 pm .. Tek sad ovo vidjeh
Mislio sam na poredak u grupi kako se gleda a ne stream
bi odlicna utakmica, iako sam ocekivao gnjavazu... Lichtsteiner je odusevio, u prvom poluvremenu je razvalio po svojoj strani, poslije pluca otkazala ...
Celtic i Cluj imaju realne sanse za prolaz dalje, a proslogodisnji prvak ce po svemu sudeci ispasti...
Ipak ocekujem veliku borbu u zadnjem kolu, jer nije svejedno na kojoj poziciji ce se zavrsiti grupna faza... opet s druge strane o Juventusu pricamo oni su uvijek spremni za dogovore, pa je nerijesen rezultat vrlo moguc... u tom slucaju se nadam da ce naletiti na Barcelonu... to bi cak moglo biti i zanimljivo, ne leze bas Barceloni talijanski klubovi...
A oni su htjeli pustiti go .. I Srna kaze da su htjeli .. Vidi se i na snimku da neki stoje i da igrac sam ide .. Ali onda se Adriano zaletio i mlataro rukama sto ga pustaju da napadnu
Bubalo1 wrote:Opet ono isto pitanje .. Sta se gleda Ako Juve i Shakhtar nocas pobijede u zadnjem kolu bi im odgovaralo nerijeseno ako se gleda medjusobni odnos ..
Simulcast @ Sopcast (1600kbps - znači strašna kvaliteta, smijem reći HD) = WIN = Telemach FTW!
U 3 pm .. Tek sad ovo vidjeh
Mislio sam na poredak u grupi kako se gleda a ne stream
Ne znam što toliko kukate oko tog poteza Adriana. Ispao je nekorektan pa šta? Koliko samo fudbalera ispadne nekorektno pa se ne komentariše. Po meni je daleko goru stvar uradio onaj levat iz Valencije. Kako polomi čovjeka. Izgleda da mu je trener rekao "u kost" a on to bukvalno shvatio.
Chelsea. United. Čestitam Juventusu. Jest da su imali mnogo sreće pri postizanju prva dva gola ali ionako bi pobijedili mrtve Engleze.
Ako je Srna kao kapiten htio da puste gola zašto nije ubacio loptu u svoju mrežu tj. ako je htio zadovoljiti pravdu zašto nije postigao autogol.Valjda on kao kapiten ima neki aotoritet na terenu.
zlo87 wrote:Ne znam što toliko kukate oko tog poteza Adriana. Ispao je nekorektan pa šta? Koliko samo fudbalera ispadne nekorektno pa se ne komentariše. Po meni je daleko goru stvar uradio onaj levat iz Valencije. Kako polomi čovjeka. Izgleda da mu je trener rekao "u kost" a on to bukvalno shvatio.
Chelsea. United. Čestitam Juventusu. Jest da su imali mnogo sreće pri postizanju prva dva gola ali ionako bi pobijedili mrtve Engleze.
Tacno sam znao da ce neko da padobranise i da kaze pa sta fali sta je Adriano uradio. Eto nije nista. Stoka seljacka.