Ni zvanična ništa ne piše...
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1151 Re: Utakmice.
Haman pa pola sata prošlo a ne zna se ništa.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1152 Re: Utakmice.
Mora da nam "ide".

Loše je vrijeme u Opatiji, možda se i ne igra!?

Loše je vrijeme u Opatiji, možda se i ne igra!?
- amoninan
#1153 Re: Utakmice.
3:1 vodimo, strijelci Tadejevic, Melunovic i Hadzic
- Obuca9
#1154 Re: Utakmice.
Karakmo ove Mađare.
Poluvrijeme 3:1 (Tadejević, Melunović, Hadžić)
Poluvrijeme 3:1 (Tadejević, Melunović, Hadžić)
- Logovan
#1155 Re: Utakmice.
Opet Melunović.
Ovo mu je treći gol u pripremnim utakmicama.
-
north
#1157 Re: Utakmice.
Upravo, da nije bilo slučaja "Krpić" koji je skoro svaku prijateljsku zabio, a u ligi meda nije mogo, sada bi već mogli trljati ruke zbog Melunovića, ovako morati ćemo sačekati prva dva-tri kola proljeća, pa tek onda znati na čemu smo sa njim...
-
north
#1158 Re: Utakmice.
Pa nije igrao beka majka mu stara, ono što je dobivao šansu, bio je u samom vrhu napada....nije da nije imao šansu da se dokaže, za razliku od Karamatića, i po meni je nije iskoristio, doduše nije jedini....
- Logovan
#1159 Re: Utakmice.
Jest Jović kriv što ga je zavlačio na krilo ali Krpić je imao mali milion šansi za zabijanje golova i svaki put fuli cijeli gol.leškarenje wrote:Ejh,sad ispade Krpic kriv na poziciji u fantasticnoj formaciji koju je Jovic forsiraonorth wrote:Upravo, da nije bilo slučaja "Krpić" koji je skoro svaku prijateljsku zabio, a u ligi meda nije mogo, sada bi već mogli trljati ruke zbog Melunovića, ovako morati ćemo sačekati prva dva-tri kola proljeća, pa tek onda znati na čemu smo sa njim...
Kraj utakmice. FK Sarajevo 6:1 FC Kaposvari. Strijelci: Hadzić (3), Tadejevic, Melunovic i Osmanagic. Uskoro opsirnije...
-
Cienfuegos
#1160 Re: Utakmice.
To Melunovicu,
jebo Saida
Aferim, 'ta ce madjari
Aferim, 'ta ce madjari
Last edited by Cienfuegos on 11/02/2013 15:49, edited 1 time in total.
-
north
#1161 Re: Utakmice.
Možda....ali se ne mogu oteti utisku, da ga nije išlo.....imao je odlične šanse i prilike u šesnaestercu, pa je po defaultu fulao...sjećam se i sad glavom protiv Veleža, prazan gol sa pet metara.....ali haj, jebaji ga sad...leškarenje wrote:Mozda da su zamijenili pozicije on i Hadzic ucinak bi bio drugaciji,a ovako ni on sam ne zna sta je igrao.north wrote:Pa nije igrao beka majka mu stara, ono što je dobivao šansu, bio je u samom vrhu napada....nije da nije imao šansu da se dokaže, za razliku od Karamatića, i po meni je nije iskoristio, doduše nije jedini....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1162 Re: Utakmice.
FK Sarajevo 6:1 FC Kaposvari. Strijelci: Hadzić (3), Tadejevic, Melunovic i Osmanagic.
-
north
#1163 Re: Utakmice.
Stani malo, je li Kaposvari mađarski prvoligaš? Je li moguće ovako silovanje protiv ekipe iz lige koja je dosta bolja od naše....kakav je njihov tim bio, da nisu kakva dječurlija igrala?
-
Cienfuegos
#1164 Re: Utakmice.
Ne znam jesu li prvoligas ali nema smisla da na pripreme vode igrace na koje ne racunaju. Osim ako nisu pravi (prvi) tim poslali u Antaliju a ove juniore u Opatiju na silovanje:-Dnorth wrote:Stani malo, je li Kaposvari mađarski prvoligaš? Je li moguće ovako silovanje protiv ekipe iz lige koja je dosta bolja od naše....kakav je njihov tim bio, da nisu kakva dječurlija igrala?
-
north
#1165 Re: Utakmice.
Ma znam, rekoh možda su neke bitne prvotimce odmarali, neki povrijeđeni ili something like this, ali haj lijepo vidjeti da se ovako strangeri deru, a da nisu iz nekih cirkus zemalja (San Marino, Luxemburg, Andora i sl...)
- omega369
#1166 Re: Utakmice.
mene to ne znaima
sest komada je sest komada
sest komada je sest komada
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
-
todd_smith
#1168 Re: Utakmice.
ma boli me briga, kada pocnu u PLu 6-1 osvajati, i hetrikove zabijati onda cu biti zadovoljan
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- vicious
#1170 Re: Utakmice.
Koliko sam ja vidio na netu, trenutno su 8.na tabeli. Ne znam u kakvom su sastavu igrali, ali valja nagurati 6 komada pa i da su juniorinorth wrote:Ma znam, rekoh možda su neke bitne prvotimce odmarali, neki povrijeđeni ili something like this, ali haj lijepo vidjeti da se ovako strangeri deru, a da nisu iz nekih cirkus zemalja (San Marino, Luxemburg, Andora i sl...)
-
forumaš1985
#1171 Re: Utakmice.
E to je ono, pusti pripremne utakmice...Liga je bitna...todd_smith wrote:ma boli me briga, kada pocnu u PLu 6-1 osvajati, i hetrikove zabijati onda cu biti zadovoljan
btw. Novi sam na forumu pa samo da pozdravim braću po boji...
- Impavidus
#1172 Re: Utakmice.
DaBogda mi svaku 1:0 pobjeđivali, osim komšija oni su zreli za više.
Fino vidjeti u svakom slučaju šesticu...
Fino vidjeti u svakom slučaju šesticu...
-
frngla
#1173 Re: Utakmice.
Kako mi sebe podcjenjujemo to je smijesno, pocijepali smo, al' bukvalno pocijepali solidan mađarski klub... U kojem god sastavu da su igrali ubili smo ih šakama...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1175 Re: Utakmice.
http://www.fcsarajevo.baFK Sarajevo 6:1 FC Kaposvari
FK Sarajevo: Bandović (Abdihodžić), Tatomirović, Zlatković (Račić), Torlak (Mijušković), Dupovac, Šunjevarić, Džakmić (Osmanagić), Suljić (Plakalo), Tadejević (Huseinbašić), Hadžić, Melunović (Handžić).
Fudbaleri Sarajeva danas su odigrali prvu prijateljsku utakmicu u Opatiji i zabilježili svoju četvrtu, do sada najubjedljiviju, pobjedu na pripremama za proljetni dio sezone. Ovog puta, naša ekipa je bila bolja od ekipe Kaposvari FC, savladavši je ubjedljivim rezultatom od 6:1.
U Rovinju, gdje se utakmica odigrala, bordo igrače je srdačno dočekao bivši igrač Sarajeva, Sabit Šljivo. Šljivo, koji danas živi u Rovinju i radi kao trener u NK Rovinj, rado je došao da podrži našu ekipu. Kako ističe, zadovoljan je onim što je vidio na terenu.
Što se tiče same utakmice, tim sa Koševa je odlično otvorio susret. Već u 10. minuti, golman ekipe iz Mađarske je po prvi put morao izvaditi loptu iz svoje mreže. Melunović je odlično ubacio loptu u prostor, a Mario Tadejević prizemnim udarcem iskosa, sa lijeve strane, pogodio za vodstvo ekipe. Nekoliko minuta nakon gola, Mađari su bili blizu izjednačenja. Zlatkovićev pas presijeca napadač Kaposvara i izlazi sam pred Bandovića. Naš golman, koji je u odličnoj formi, bez većih problema raščišćava ovu situaciju jedan na jedan.
Drugi pogodak naše ekipe, djelo je Alena Melunovića. Dvadesetdvogodišnji napadač natrčao je na loptu i zakucao je u gol. Tome je prethodila fantastična solo akcija Suljića, koji je jednim potezom izbacio dva igrača Kaposvara.
Igrači Sarajeva su nedugo zatim mogli upisati i svoj treći gol. Melunović je iskoristio grešku odbrambenih igrača Kaposvara, uzeo loptu i krenuo sam na golmana. Međutim, njegov udarac golman Kaposvara uspijeva odbraniti, te rezultat ostaje nepromijenjen, privremeno. Ono što nije pošlo za rukom Melunoviću, pošlo je Emiru Hadžiću. Iskusni napadač Sarajeva, na ubacivanje Tadejevića, sjajno se oslobođa protivnika u šesnaestercu i glavom pogađa za 3:0.
Igrači Kaposvara su ipak uspjeli rezultatski popraviti rezultat, postignuvši gol za 3:1. Hrvatski internacionalac u dresu Mađara, Bojan Vrućina, iskoristio je nepažnju naše zadnje linije u posljednjim trenucima prvog poluvremena i postigao prvi i posljednji gol za Kaposvar na današnjoj utakmici.
Drugo poluvrijeme je počelo izmjenama u obje ekipe. Umjesto Bandovića, Šunjevarića, Suljića, Tadejevića i Torlaka, priliku su dobili Adbihodžić, Aganspahić, Čizmić, Račić i Huseinbašić. Ovom višestrukom izmjenom, svi igrači su dobili priliku da se pokažu u današnjoj utakmici.
Na početku drugog perioda, Kaposvar je imao veću terensku inicijativu, ali samo na kratko. Brzom kontrom, povećali smo rezultat na 4:1. Huseinbašić je uzeo loptu na centru, povukao prema naprijed i uposlio Hadžića koji, bez većih poteškoća postiže, svoj drugi od ukupno tri gola danas.
Prije nego što je Hadžić postigao svoj posljednji gol, asistirao je Osmanagiću za njegov prvi, a do tada ukupno peti gol Sarajeva. Odličan pas Hadžića, Osmanagić je pretvorio u najljepši pogodak na današnjoj utakmici. Na istrčavanje golmana, Osmanagić je odgovorio efektnim lob udarcem.
Posljednji gol na utakmici, ujedno i treći gol Hadžića, skoro je identičan kao njegov drugi. Huseinbašić je ponovo ubacio prizemno u šesnaesterac, a Hadžić postigao gol.