Jes vala jebene su pripreme bile, pa treba odmoriti. Umor ih stigao.jeza u ledja wrote:Nemam rijeci.
Odmorit se malo
Ostali bi oni meni trcati svunoc, pa ujutru u 8 bi dobili loptu da malo zaigraju.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jes vala jebene su pripreme bile, pa treba odmoriti. Umor ih stigao.jeza u ledja wrote:Nemam rijeci.
Odmorit se malo
ja da se odmorim ba. gola sam voda. jebe mi se za igracrkinzekonze wrote:Jes vala jebene su pripreme bile, pa treba odmoriti. Umor ih stigao.jeza u ledja wrote:Nemam rijeci.
Odmorit se malo
Ostali bi oni meni trcati svunoc, pa ujutru u 8 bi dobili loptu da malo zaigraju.
art vandeley wrote:Trener luzer.
Ako sad sam nije u stanju skontat šta mu je činiti,
Jebiga, do menejeza u ledja wrote:ja da se odmorim ba. gola sam voda. jebe mi se za igracrkinzekonze wrote:Jes vala jebene su pripreme bile, pa treba odmoriti. Umor ih stigao.jeza u ledja wrote:Nemam rijeci.
Odmorit se malo
Ma i igrači su luzeri realno, njima ni murinjo ne bi pomogao! Daleko od toga da branim Čalu, da se razumijemo, ovo je najviše njegov poraz!art vandeley wrote:Trener luzer.
Idiot,samo je Begovic gori. Ne znam jesu li ikada odbranili penal. Kao da je bacao novčić, sad cu lijevio, a slijedecu desno. Da je kod jednog suta malo sačekao igrača, odbranio bi ga.nema me tamo wrote:PriNc_ba wrote:Joj Pavlovica![]()
![]()
![]()
Pa jel moguce da si golman i da ne skontas da trebas kontra osjecaja jer fulas 7 penala stranu... Boze sacuvaj.
Pavlovic i Crnkic jedini krivci za ispadanje. Drugog otjerati i to jos vcrs.
Ocekivano ispadanje nakon sto smo dosli do penala
Svaki put prije vremena krene u stranu ili ostane mrtav na mjestu HHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH
Njegovo je 1 pol. u Moldaviji. što će se ispostaviti kao presudno za ispadanje.nema me tamo wrote:art vandeley wrote:Trener luzer.
MA KAKAV TRENER LUZER SI TI, LUZER SAM JA PA JE ONDA KLUB PA DRŽAVA PA ŽIVOTINJE IZ DRŽAVE I TAKO U KRUG
Pa ko mu je kriv kada je dovoljno glup pa hoće da puca po svaku cijenu, nije ga vala niko tjerao!missko wrote:Mogao je svako pucati i fuliti penal ali ga nije smio pucati Crnkic nikako pislije svega sta se desavalo decko je bio ko atomska ne znas hoce puci ili nece
Jok, ti i ja smo krivci. To je najispravnija trol logika ovdje.strong69 wrote:Krivac za sve je pisljiva uprava kluba i njihova transfer politika. Cala i igrači su večeras odradili sto su mogli.
Ma za qurac i ta prica vise.strong69 wrote:Krivac za sve je pisljiva uprava kluba i njihova transfer politika. Cala i igrači su večeras odradili sto su mogli.