abaton i pradjed
ekstrra epizoda
Moderator: _BataZiv_0809
Danski ili US verzija ?Tyke wrote:The Killing
Evo krenuo sa 2. sezonom, i dalje gledljivo i zakukuljeno, preporuka onima koji nisu gledali.
US verziju gledam. Cini mi se da su neki govorili da je Danska vezrija bolja, a evo sad gledam i na IMDB da je neprimjetno bolje ocijenjena Danska!?Partijaner wrote:Danski ili US verzija ?Tyke wrote:The Killing
Evo krenuo sa 2. sezonom, i dalje gledljivo i zakukuljeno, preporuka onima koji nisu gledali.
danska prvo.Tyke wrote:US verziju gledam. Cini mi se da su neki govorili da je Danska vezrija bolja, a evo sad gledam i na IMDB da je neprimjetno bolje ocijenjena Danska!?Partijaner wrote:Danski ili US verzija ?Tyke wrote:The Killing
A ne znam jel' bolje bilo da sam prvo odgledao Dansku ili je nebitno?
sta ce vise s tim raditi, pobogu, druga sezona je bila nepotrebna, a kamoli treca... jes gledo?ultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
Nisam, kontam veceras.omar little wrote:sta ce vise s tim raditi, pobogu, druga sezona je bila nepotrebna, a kamoli treca... jes gledo?ultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
odlične su obje verzije i po meni svjedno koju gledaš prvu. Za razliku od drugih serija, mozda, ponavljam mozda, je americka bolja od danske. Uglavnom, obje za pohvalu i stvar ukusa.Tyke wrote:US verziju gledam. Cini mi se da su neki govorili da je Danska vezrija bolja, a evo sad gledam i na IMDB da je neprimjetno bolje ocijenjena Danska!?Partijaner wrote:Danski ili US verzija ?Tyke wrote:The Killing
Ja gledao USA. Dobra. Nisam ni znao da postoji danska verzija jer bih nju sigurno prije pogledao.Partijaner wrote:Danski ili US verzija ?Tyke wrote:The Killing
Jel to tvoje mišljenje ili vjerozakon?zomri wrote:Danska za dvije klase bolja, jedino je produkcija malkice bolja u američkoj.
E'o sad s imdb i piše sutra prva.ultima_palabra wrote:Nisam, kontam veceras.omar little wrote:sta ce vise s tim raditi, pobogu, druga sezona je bila nepotrebna, a kamoli treca... jes gledo?ultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
Eh, money talks... prva sezona je bila nesto posebno.
Meni se svidja americka, Dansku nisam gledao. Atmosfera Seattla mi je predobro prikazana.Diwan wrote:US verziju gledam. Cini mi se da su neki govorili da je Danska vezrija bolja, a evo sad gledam i na IMDB da je neprimjetno bolje ocijenjena Danska!?Tyke wrote:Danski ili US verzija ?Partijaner wrote:The Killing
odlične su obje verzije i po meni svjedno koju gledaš prvu. Za razliku od drugih serija, mozda, ponavljam mozda, je americka bolja od danske. Uglavnom, obje za pohvalu i stvar ukusa.
Odlicna serijaultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
Pa na poznatim mjestima gdje se skidaju i ostale serije ili filmovi.s@mson wrote:A gdje to se moze gledati, skinuti i slicne stvari pa da i ostalo pucanstvo da svoje misljenje
Ne moras skidati ,guglaj serije online,prevod pa ces vidjeti kad izbaci desetine prijedlogaDiwan wrote:Pa na poznatim mjestima gdje se skidaju i ostale serije ili filmovi.s@mson wrote:A gdje to se moze gledati, skinuti i slicne stvari pa da i ostalo pucanstvo da svoje misljenje
odgledao prvu... samo čekao kad ce noah wyle iskočit...aminchev2 wrote:Odlicna serijaultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
Da, skroz OK serijaaminchev2 wrote:Odlicna serijaultima_palabra wrote:The Fall krenuo, koliko vidim.
sto dr. carter da iskace?Officer Crabtree wrote:
odgledao prvu... samo čekao kad ce noah wyle iskočit...